- ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
1) Να έχει κάποιος βάλει ντετέκτιβ να με παρακολουθεί (αν και σας διαβεβαιώνω οτι δεν απατάω την κοπέλα μου)
2) Να είμαι τόσο όμορφος που ο κύριος αυτός να ήθελε να κρατήσει την φωτογραφία μου (μπορεί να είναι ζωγράφος και να του άρεσε το πρόσωπό μου και να ήθελε να το βαλει σε κάποιον πίνακα)
3) Ο τύπος να είναι ομοφυλόφυλος φετιχιστής
4) Να είναι από γραφείο διαφήμησης του Μετρό και να με δείτε σε αφίσα διαφήμησης του μετρό μετά από λίγες βδομάδες
5)Αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι... M A T R I X
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ 'ΣΑΤΥΡΕ' ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
1-ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΧΟΜΠΥ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ (ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ Η ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΓΕΝΙΚΑ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ' ΤΟ ΦΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΣΠΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
2-ΑΡΚΕΤΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ).
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑ.
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
η άποψή μου είναι ότι οι 4 πρώτες επιλογές που αναφέρεις είναι και οι πιο πιθανές καθώς και αυτές που αναφέρει ο AVATARGR. Να είσαι σίγουρος ότι αν κάποιο υποτιθέμενο "MATRIX" ήθελε την παρακολούθησή σου, μάλλον θα χρησιμοποιούσε κάτι πιο hi-tech και δεν θα σου αποκαλυπτόταν έτσι...απροκάλυπτα...Άλλωστε, τί MATRIX θα ήταν τότε; Δε λέω ότι δεν υπάρχει παρακολούθηση στις μέρες μας, άλλωστε υπάρχουν πολλά παραδείγματα που το αποδεικνύουν, αλλά πιστεύω ότι γίνεται με τέτοιο τρόπο που να μην ξεσηκώνει μαζικές αντιδράσεις.
Τώρα εσύ, για καλό και για κακό, φύλαγε τα νώτα σου--εντάξει, μη γίνεις και παρανοϊκός...
Ποτέ δεν ξέρει κανείς...
Αλλοι μαζεύουν φωτογραφίες αγνώστων από χόμπυ...βλέπε "Αμελί"
Υπάρχει όμως η περίπτωση ο τύπος αυτός να'ταν λιγάκι "φευγάτος"...
"Τάδε έφη Avallon"