- Για όσους ενδιαφέρονται... (Σχετικά με αναδάσωση) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Γι αυτό και όλοι αυτοί οι σεισμοί στην περιοχή της Αττικοβοιωτίας?
...ή μήπως φταίει το βαρύ βήμα?
ακριβως!
η Γαια ειναι ζωντανη και κινειται!
το δε βημα μας ειναι αναλαφρο σαν των Σαολιν μοναχων! ![]()
G-ανταρας
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:Και γιατί παρακαλώ να κουβαλάνε οι άντρες δεντρύλια ????
μα δεν θα κουβαλανε!
ΘΑ ΣΚΑΒΟΥΝ!!! ![]()
ξεχασα να σου πω οτι ο αρχιληστης με εχρισε επιστατη, και ειμαι ο μονος που οπλοφορει!
δεν εχω μεν γιαταγανι, αλλα εχω πριονι!!! ![]()
ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ ΑΛΟΓΑ... ![]()
Ntavelis θέλω πολύ να έρθω .. είμαι τραυματίας ομως..
(
quote:
αν μου επιτρέψετε να φέρω μαζί την Τάρα(κοινώς Αvallonoskylo)
Να τη φέρεις! Υποθέτω ότι πρόκειται περί απλής σκυλοσυνωνυμίας με μια άλλη καφετί σκύλα που συνιθίζει να κουβαλάει μαζί του ένας άλος κύριος,η οποία δεν αφήνει σε ησυχία το δικό μου παληκάρι, το οποίο δικό μου παλικάρι θα είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε ...πρόκληση σε 3-4 μήνες. Και αυτό είναι μια ξεκάθαρη και ανοιχτή απειλή σε όλους εσάς αγαπητοί φίλοι που προτιμάτε σκύλες και όχι σκύλους . Εκτός βέβαια αν τις έχετε στειρωμένες. Αν όμως ταιριάζουν οι ράτσες, εγώ θα δίνω το λόγο μου ότι ΤΟΤΕ θα σας απαλάξω από ένα αρσενικό κουτάβι
)
+ Ο "Παγιδευμένος στο χρόνο" 8,
+ "Η πόλη της Γαλατίας" 9.
Σκέψεις περι του project:
Επειδή μπάινουμε στην καρδιά της άνοιξης, σε λίγο θα έρθει καλοκαίρι και υψηλές θερμοκρασίες θα έχουμε και δεν θα βρέχει.
Τα δενδράκια δεν θα χρειαστούν νερό τουλάχιστον τον πρώτο καιρό για να τη βγάλουν το καλοκαίρι; Θυμηθείτε το προ-περσινο καλοκάιρι που τις μισές μέρες έκανε 40άρες. Η ίδια απορία μου δημιουργήθηκε (εκ των υστέρων) και μετά τη δενδροφύτευση του Αγ.Πέτρου.
Αν τελικά το πότισμα τον πρώτο καιρό είναι απαράιτητο (G-αντάρα τί λες;) Θα μπορούσε άραγε να ζητήθεί η βοήθεια κάποιας "αρχής" για το σκοπό του ποτίσματος; (π.χ. ΣΠΑΠ)
Επειδή μάλλον δεν θα σκάψουμε με τα χέρια,λέω όποιος έχει να φέρει και τίποτα χρήσιμο, π.χ. φτυάρι, τσάπα, κασμά. Θα φέρω και τα τρία. Και τα μοιραζόμαστε.
Τώρα , να ρωτήσω πως θα έρθουν τα 100 δενδράκια στο βουνό και τί κόστος θα έχουν; Αρχιληστή τα έχεις κανονισμένα αυτά; Αν όχι για σφύρα!!
Χείρων-Γιανγκούλας
quote:Να τη φέρεις! Υποθέτω ότι πρόκειται περί απλής σκυλοσυνωνυμίας με μια άλλη καφετί σκύλα που συνιθίζει να κουβαλάει μαζί του ένας άλος κύριος,η οποία δεν αφήνει σε ησυχία το δικό μου παληκάρι, το οποίο δικό μου παλικάρι θα είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε ...πρόκληση σε 3-4 μήνες.
καλε μου Χειρωνα - Γιανγκουλα, εγω δεν θα φερω κανενα σκυλο μου για να μην χρειαζεται να επεμβαινω οταν του βγαινουν τα ενστικτα.
τωρα αν κι αυτη η ταρα τον παρενοχλησει σεξουαλικα, σημαινει πως θα γινει καζανοβας οταν μεγαλωσει!!! ![]()
quote:Επειδή μπάινουμε στην καρδιά της άνοιξης, σε λίγο θα έρθει καλοκαίρι και υψηλές θερμοκρασίες θα έχουμε και δεν θα βρέχει.
Τα δενδράκια δεν θα χρειαστούν νερό τουλάχιστον τον πρώτο καιρό για να τη βγάλουν το καλοκαίρι;
ΦΥΣΙΚΑ!
γι αυτο προτεινα μικρα δενδρυλια εξαλλου.
ο,τι φυτεψουμε, πρεπει να το ποτιζουμε!
quote:Αν τελικά το πότισμα τον πρώτο καιρό είναι απαράιτητο (G-αντάρα τί λες;) Θα μπορούσε άραγε να ζητήθεί η βοήθεια κάποιας "αρχής" για το σκοπό του ποτίσματος; (π.χ. ΣΠΑΠ)
αναμεσα στα μελη της WWF γνωρισα εναν κυριο του δασαρχειου.
πριν προλαβω να ζητησω εγω βοηθεια, μου ζητησε αυτος για ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ!
εδωσα το τηλεφωνο μου αλλα αρχισε η ομιλια και δεν δεν θυμηθηκα μετα να ζητησω το δικο του.
τον βρισκουμε ομως μεσω μεϊλ στα παιδια της WWF.
οσο για το ποτισμα, αν τα φυτωρια βρισκονται χαμηλοτερα απο καποιον δρομο βατο για αυτοκινητο, τα ποτιζουμε ευκολα με μερικα πλαστικα βαρελια και ενα μακρυ λαστιχο.
quote:Επειδή μάλλον δεν θα σκάψουμε με τα χέρια,λέω όποιος έχει να φέρει και τίποτα χρήσιμο, π.χ. φτυάρι, τσάπα, κασμά.
οι τσαπες με διχαλα απο την μια πλευρα ειναι ο,τι καλυτερο!
βγαζουν και τις πετρες (αρκει να μην ειναι της πλακας)
quote:
Τώρα , να ρωτήσω πως θα έρθουν τα 100 δενδράκια στο βουνό και τί κόστος θα έχουν;
φορτηγακια υπαρχουν 2-3 ηδη.
το κοστος δεν το αποκαλυπτει...
Γκανταρας
Αδελφέ μου Καντάρα, όλες τις προηγούμενες φορές που βάλαμε μεγάλα δένδρα, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Και ειδικά τα πλατάνια, λόγω του άφθονου νερού της περιοχής. Το καλύτερο βέβαια είναι αυτό που λές εσύ...ας πάμε στο φυτώριο και βλέπουμε.
Όσο για τη Σπηλιά όμως, κάνε όνειρα. Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ δεν θα επαναβαπτισθεί σε «Σπηλιά Γκαντάρα» που να κάνεις κωλοτούμπες. Δεν θα μου φάς εσύ τη δόξα. Βρές δικιά σου σπηλιά.
"ο αρχιληστης με εχρισε επιστατη, και ειμαι ο μονος που οπλοφορει!
Βισμαααααααααααα"
Ε, όχι και βίσμα ο Jonnie. Τον έβαλα και έτριψε όλες τις επιγραφές απο σπρέυ στη Σπηλιά για να πάρει αυτή τη θέση. Aπο το πολύ τρίψιμο του'στριψε και απο τότε οπλοφορεί! Για αυτό προσέχτε τον.
Αγαπητέ Allzaro, ταχεία ανάρρωση σου εύχομαι και ο’τι καλύτερο!
Φίλε Χείρωνα-Γιαγκούλα πολύ σωστοί οι συλλογισμοί σου. Καταρχάς όσοι είναι να έρθουν, καλό θα ήταν να έφερναν και κάποιο εργαλείο μαζί τους.
Τα δέντρα θα έρθουν με δύο ή τρία φορτηγάκια, και όσο για το κόστος...απάντησε ήδη ο Καντάρας.
Για το πότισμα τώρα, πρέπει να πηγαίνουμε κάθε μέρα. Εσύ που είσαι και κάτοικος του Βουνού, θα είναι ακόμα πιο εύκολο για’σένα.
Τα μόνα που δεν θα΄χουν πρόβλημα ποτίσματος, θα είναι τα πλατάνια.
Ευχαριστώ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ για την προθυμία.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
quote:Για το πότισμα τώρα, πρέπει να πηγαίνουμε κάθε μέρα.
τετοια να λες και θα στην φαω εγω την θεση του αρχηγου ορε Νταβελη!
τα πευκα ειναι σκληροτραχηλα, και αν βαλουμε μικρα δενδρυλια δεν θα εχουν τις ιδιες αναγκες σε νερο μεχρι να κανουν ριζες, σε σχεση με τα μεγαλα.
αν γινουν σωστα οι λακοι, πιστευω πως το κατακαλοκαιρο με 2-3 φορες την εβδομαδα θα ειναι μια χαρα!
αν υπαρχει ομως τρεχουμενο νερο, φτιαχνουμε ενα προχειρο συστημα αυτοματου ποτισματος με σταγονοροη.
βλεποντας και κανοντας...
αν επιβιωσουν ομως τον πρωτο χρονο τα πευκα και κανουν ριζες, μετα δεν εχουν αναγκη!