ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποιό είναι το ΕΛΑΤΤΩΜΑ μου!!!... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ποιό είναι το ΕΛΑΤΤΩΜΑ μου!!!... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/10/2005, 13:40:25
Σε αυτό το θεματάκι που [άνοιξες] με την τσιγγουνιά, θέλω να πω, ότι κι εγώ [ως γνήσια γενναιόδωρη νεαρά] το θεωρώ ελάττωμα. Το να έχει καβούρια ενοχλητικά η τσέπη είναι φριχτό... ΄Οχι πως δεν είναι σοφία να προστατεύεις τα οικονιμικά σου συμφέροντα με μέτρο, και να τοποθετείς και χρήματα -αν μπορείς- στην άκρη, αλλά να...πιστεύω στην ισορροπία ρε φιλαράκι, κάθε μέρα βλέπω αντικρύζω βιώνω καταλαβαίνω αντιλαμβάνομαι πως τα πάντα αν γίνονται κάτω από το πρίσμα της τέλειας ισορροπίας και του εκπληκτικού μέτρου είναι η ζωή καλύτερη κι εμείς ηρεμότεροι.
Ελαττώματα θα έχουμε πάντα. Μικρά ή μεγάλα.
Μπορούμε να τα κοντρολάρουμε να τα αντιληφθούμε; Να τα διορθώσουμε; ΄Η έστω να τα απαλύνουμε. Κι εμείς θα είμαστε καλύτερα και οι άλλοι γύρω μας μία χαρά. Οφείλουμε πάντως να σεβόμαστε τα ελαττώματα των άλλων όπως απαιτούμε να σέβονται κάποιοι άλλοι τα δικά μας.
Αυτά...
Καλημέρα φιλαράκια.

΄Ολοι λαθεύουμε. Ουδείς τέλειος. Ας μάθουμε να χαιδεύουμε τα ελαττώματά μας και λίγο... Θα διορθωθούμε. Τρομάρα μας...Αργά χαλαρά συνετά έξυπνα και προγραμματισμένα. Τίποτα δεν μένει απόλυτα ίδιο αν δεν το θέλουμε ομορφιές μου. Φιλιά...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].

23/10/2005, 15:47:46
quote:
πως τα πάντα αν γίνονται κάτω από το πρίσμα της τέλειας ισορροπίας και του εκπληκτικού μέτρου είναι η ζωή καλύτερη κι εμείς ηρεμότεροι

Η κρυμμένη αρμονιά Ε! Αφροδίτη?
Αλλά μέχρι να την βρούμε ..........

Φιλικά.

24/10/2005, 19:37:57
Μην μας βάζεις ρε nst ,όλους στον ίδιο ντουρβά .

Κάποιοι την βρήκανε .
Κάποιοι την βρήκανε.

Συγνώμη για το ρε, μου ξέφυγε .

25/10/2005, 00:10:42
Χαίρομαι Alfa omega για όλους όσους την βρήκαν.
Ισως αυτό είναι μια απόδειξη οτι υπάρχει.

Εγώ πάντως είμαι στο στάδιο της προσέγγισης αλλά σαν αμφισβητίας που είμαι ψάχνω όλες τις παραμέτρους.

Με πολλή αγάπη.

25/10/2005, 09:05:55
Μην εμπιστεύεστε λάθος άτομα. Αυτό είναι ένα μέγα ελάττωμα...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 25/10/2005 09:06:20

25/10/2005, 10:10:16
Θα μπορούσες να το πείς και βιωματική εμπειρία Αφροδίτη.
Κατά βάθος η διαίσθηση σου δεν κάνει λάθη, οι επιθυμίες είναι ο κρίκος.

Αν θυμιθείς το πρώτο συναίσθημα θα δείς οτι είναι αλάνθαστο.......

Φιλικά........

26/10/2005, 11:25:57
quote:

Χαίρομαι Alfa omega για όλους όσους την βρήκαν.
Ισως αυτό είναι μια απόδειξη οτι υπάρχει.

Εγώ πάντως είμαι στο στάδιο της προσέγγισης αλλά σαν αμφισβητίας που είμαι ψάχνω όλες τις παραμέτρους.

Με πολλή αγάπη.

Σε έκλεισα μέσα στην ψυχή μου, σαν :

Έναν πολύτιμο ....ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό .

Να είσαι καλά και εγώ σε ευχαριστώ ,για την άψογη ευγένεια που σε διακρίνει.

Ταπεινή προτροπή :

Συνέχισε να αμφισβητείς θα έρθει η στιγμή που :

Που θα δικαιωθείς .

Τα λέμε .

Texanos-pontiosΝέο Μέλος
07/11/2005, 13:42:23
AYto to ellatwma pou me basanizei einai oti gia kapio logo to pneuma kai to swma den leitourgoun mazi! gia kapio logo den mporo na pieso ton euato mou na doulepso pio sklira kai na afiso tin tileorasi kai tis alles anwfeles prakseis pou spataloun tin wra mou. den ksero ti na kano wste na vro kinitro na doulepso pio sklira kai gia mena alla kai gia tous allous pou stirizonte se mena!