- Ποιό είναι το ΕΛΑΤΤΩΜΑ μου!!!... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ελαττώματα θα έχουμε πάντα. Μικρά ή μεγάλα.
Μπορούμε να τα κοντρολάρουμε να τα αντιληφθούμε; Να τα διορθώσουμε; ΄Η έστω να τα απαλύνουμε. Κι εμείς θα είμαστε καλύτερα και οι άλλοι γύρω μας μία χαρά. Οφείλουμε πάντως να σεβόμαστε τα ελαττώματα των άλλων όπως απαιτούμε να σέβονται κάποιοι άλλοι τα δικά μας.
Αυτά...
Καλημέρα φιλαράκια.
΄Ολοι λαθεύουμε. Ουδείς τέλειος. Ας μάθουμε να χαιδεύουμε τα ελαττώματά μας και λίγο... Θα διορθωθούμε. Τρομάρα μας...Αργά χαλαρά συνετά έξυπνα και προγραμματισμένα. Τίποτα δεν μένει απόλυτα ίδιο αν δεν το θέλουμε ομορφιές μου. Φιλιά...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].
quote:
πως τα πάντα αν γίνονται κάτω από το πρίσμα της τέλειας ισορροπίας και του εκπληκτικού μέτρου είναι η ζωή καλύτερη κι εμείς ηρεμότεροι
Η κρυμμένη αρμονιά Ε! Αφροδίτη?
Αλλά μέχρι να την βρούμε ..........
Φιλικά.
Κάποιοι την βρήκανε .
Κάποιοι την βρήκανε.
Συγνώμη για το ρε, μου ξέφυγε .
Ισως αυτό είναι μια απόδειξη οτι υπάρχει.
Εγώ πάντως είμαι στο στάδιο της προσέγγισης αλλά σαν αμφισβητίας που είμαι ψάχνω όλες τις παραμέτρους.
Με πολλή αγάπη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 25/10/2005 09:06:20
Κατά βάθος η διαίσθηση σου δεν κάνει λάθη, οι επιθυμίες είναι ο κρίκος.
Αν θυμιθείς το πρώτο συναίσθημα θα δείς οτι είναι αλάνθαστο.......
Φιλικά........
quote:
Χαίρομαι Alfa omega για όλους όσους την βρήκαν.
Ισως αυτό είναι μια απόδειξη οτι υπάρχει.Εγώ πάντως είμαι στο στάδιο της προσέγγισης αλλά σαν αμφισβητίας που είμαι ψάχνω όλες τις παραμέτρους.
Με πολλή αγάπη.
Σε έκλεισα μέσα στην ψυχή μου, σαν :
Έναν πολύτιμο ....ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό .
Να είσαι καλά και εγώ σε ευχαριστώ ,για την άψογη ευγένεια που σε διακρίνει.
Ταπεινή προτροπή :
Συνέχισε να αμφισβητείς θα έρθει η στιγμή που :
Που θα δικαιωθείς .
Τα λέμε .