- AΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΡΕ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΔΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!
ΔΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΙΝΕΖΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.....
Αγαπητέ Cybermaster, πρόσεχε τι γράφεις γιατί την προηγούμενη φορά που συντονιστές μπήκαν σε κάποιο «γλυκό» θέμα, για να κάνουν πράξη το συντονιστικό τους λειτούργημα, προκλήθηκε ο απόλυτος από-συντονισμός του…
Σε βλέπω ή με λουκέτο ή σε τροχιά εξορίας…
Τhe She Mantis
θα έλεγα από το στόμα μου το πήρες, αλλά όταν το λένε άλλοι φαντάζομαι θα σου φαίνεται φυσιολογικό, αν το πω εγώ θα δεις υπονοούμενα άλλης φύσεως.....
πραγματικά λοιπόν, αυτό που ήμουν έτοιμη να σου προτείνω ήταν το να πας να ρίξεις έναν καλό ύπνο και να πας στο σχολείο σου αύριο... ελπίζω να μάθεις αύριο μερικά γράμματα παραπάνω από αυτά που βλέπω εδώ ....
ναι, πράγματι, ήμουν έτοιμη να σου δώσω γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς κάνω στο κρεβάτι μου και με ποιον ή μάλλον κατά την άποψη σου με ποιους! αλλά σέβομαι το επίπεδο του θέματος που άνοιξες...!
κατά σατανική σύμπτωση δε, εγώ δεν δουλεύω αύριο και έτσι μπορώ να χρησιμοποιώ το θέμα σου για να αυξάνω τα μηνύματα μου όλο το βράδυ...
όταν βαρεθώ να περιφέρω την ομορφιά μου και την σεξουαλικότητα μου, θα αρχίσω να γράφω παιδικά τραγουδάκια, μετά θα συνεχίσω με αναλύσεις και κουτσομπολιά της περιοχής και τέλος λέω να κλείσω με βαθιά χασμουρητά... ένα σε κάθε ποστ, για να τραβάνε πολύ...
τι να κάνουμε οι άντρες της περιοχής θα πρέπει για σήμερα να με συγχωρέσουν, αλλά θα είμαι απασχολημένη στο θέμα σου και δεν θα μπορέσω να τους εξυπηρετήσω...
μπράβο βρε! πέρασες στη μιλούπα? γιατί νόμιζα πως δεν είχες απογαλακτιστεί ακόμα.....
όσο για την φωτογραφία... μπορεί να είμαι νέο μέλος ως προς το πότε γράφτηκα αλλά παρακολουθώ το φόρουμ καιρό τώρα... μου είναι γνωστές λοιπόν οι επιπλοκές που παρουσιάζονται με τις φωτογραφίες μελών και μάλιστα θηλυκού γένους.... αυτό το αγκίστρι λοιπόν πέτα το κάπου αλλού, έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα...
και ξανά
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Βρε καλό μου παιδί, βρε Cybermaster, τον υποθετικό λόγο δεν τον γνωρίζεις?
quote:
Στα μάτια μου, εμφανίζεσαι σαν φερέφωνο του junk και του κάθε junk, όταν αποδέχεσαι αβασάνιστα την άποψη του.Σκέφτηκες ποτέ τι συμφέροντα μπορεί να έχει κάποιος?
Μάλλον όχι και αυτό σε καθιστά, το λιγότερο αθώο και αφελή...
και...
quote:
Αφού, λες ότι με εκτιμάς τόσο, ελπίζω να τύχω καλύτερης και δικαιότερης αντιμετώπισης απ’ ότι η galadriel, σε αντίστοιχη περίπτωση…
Προσπάθησε να κατανοήσεις τι γράφω και να αλλάξεις τακτική και αντιμετώπιση... είναι πολύ εύκολο να γίνεις θύμα κάποιου, ειδικά όταν γράφεις με έναν ιδιαίτερο τρόπο...
Δεν είπα ότι θα με κατηγορήσεις για κάτι, αλλά ότι αν την επόμενη φορά που θα μπεις στο esoterica, μετά από ένα διάστημα απουσίας, δεις να διασύρεται με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο το δικό μου όνομα και να αμύνομαι όπως μπορώ, τι θα κάνεις?
Θα σκεφτείς την εκτίμηση που λες ότι μου έχεις και θα ψάξεις να βρεις την αλήθεια ή θα πάρεις το μέρος των υβριστών μου?
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΥΕΤΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!!!
Καλύτερα να πάρεις μια τέτοια απογοήτευση και να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τον λόγο που σου το λέω, παρά να γίνεσαι πιόνι στα χέρια του κάθε σκουπιδιού που δεν έχει τι να κάνει και προσβάλει τα μέλη με κάθε του δημοσίευση…
The She Mantis
Με αυτό έφτασα αισίως στα 877... άντε μόνο 123 ακόμη και έπιασα τα 1000...
The She Mantis
Galadriel μια καλοπροέραιτη παρατήρηση:
Όσον αφορά τη σχέση σου με τον endorama φαντάζομαι αν το διευκρίνιζες νωρίτερα θα γλίτωνες απο πολλά άστοχα σχόλια. Αν το έκανες,κάτι που δεν γνωρίζω, σωστά έπραξες.
Cybermaster αφού μου αναγνωρίζεις τον συμβουλευτικό ρόλο του μεγαλύτερου αδερφού, κρίνω πως είναι χρέος μου να σου τραβήξω το cyber αυτάκι σου και να σε επαναφέρω στην τάξη. Όχι του σχολείου, εκεί θα πας το πρωί και ελπίζω κι εγώ με την σειρά μου να δώσεις την πρέπουσα σημασία στα Νεα Ελληνικά. Στις κυρίες Cybermaster δεν μιλάμε με τέτοιο τρόπο ότι και να μας κάνουν.![]()
Mantis και Galadriel δείξτε μεγαλύτερη ανεκτικότητα στον παρορμητικό αλλά αθώο νεανία. Κάποτε θα γίνετε μητέρες(αν δεν είσαστε ηδη), δείτε το ως προπόνηση.![]()
![]()
Αμαλία στα πόσα βγαίνουν στην σύνταξη οι συντονιστές; Έχω προσόντα δεν το βλέπεις; ![]()
ΥΓ. Παιδιά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω. Εδω βρισκόμαστε για να πάρουμε εφόδια για την πραγματική ζωή και όχι το αντίστροφο.

estas Loco?
quote:
Mantis και Galadriel δείξτε μεγαλύτερη ανεκτικότητα στον παρορμητικό αλλά αθώο νεανία. Κάποτε θα γίνετε μητέρες(αν δεν είσαστε ηδη), δείτε το ως προπόνηση.
Μητέρες δεν είμαστε, αλλά σίγουρα πλέον έχουμε τα κατάλληλα εφόδια για αυτό το ρόλο... αν και κάπου έχω τις αμφιβολίες μου μετά από την συμμετοχή μου σε αυτό το θέμα...![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ΥΓ. Παιδιά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω. Εδω βρισκόμαστε για να πάρουμε εφόδια για την πραγματική ζωή και όχι το αντίστροφο.
Ούτε καν γι αυτό δεν είμαστε εδώ... κάποιοι είναι γιατί έχουν απαντήσεις σε ερωτήσεις ή έτσι πιστεύουν...
Άλλοι, γιατί ψάχνουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους και νομίζουν ότι θα τις βρουν...
Μερικοί, γιατί ψάχνουν την ανθρώπινη επαφή, ίσως με λάθος τρόπο...
Λίγοι, γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, αφού δεν έχουν προσωπική ζωή...
Ακόμη λιγότεροι, γιατί έχουν την αρρωστημένη εντύπωση ότι μπορούν να βγάλουν τα απωθημένα και τα βίτσια τους πάνω στους άλλους επειδή έχουν την προστασία της ανωνυμίας...
Ελάχιστοι γιατί έχουν αϋπνίες και δεν έχουν κανένα καλό βιβλίο να διαβάσουν... προσωπικά σε αυτή την κατηγορία ανήκω, την δεδομένη στιγμή...
Το διαδύκτιο είναι ένας μη πραγματικός χωροχρόνος που λειτουργεί σαν τον ιστό της αράχνης, εμείς είμαστε μύγες και κατά συνέπεια εύκολη λεία... μόνο που όταν πιαστούμε σε αυτό τον ιστό δεν χάνουμε τη ζωή μας, μα όλες τις αξίες που μας καθορίζουν και μας χαρακτηρίζουν, ως ανθρώπους... ή μήπως είναι το ίδιο και το αυτό???
Τhe She Mantis
quote:κοιτα να δεις στο θεμα μου δεν κατηγορω κανενα μελος (ισως)εχω θεσει καποια ερωτηματα τα οποια απο οτι φαινεται θα μεινουν ορφανα απο απαντησεις τωρα το ποσο αδικο εχω θα φανει απο τις απαντησεις
Δεν θέλω να κάνω τον υπερασπιστή κανενός αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς το site και τα μέλη του ως αυλικούς των moderator (στο Topic που άνοιξες). Επειδή σου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό, καλός ή κακός δεν ξέρω, όλοι εμείς είμαστε αυλικοί του παλιοForum που μέχρι χτες συμμετείχες;
οι οποιες μεχρι στιγμης δεν ειναι οτι καλυτερο
εσενα δεν σε παραξενευει αυτο?
ισως να μην σε νοιαζει κιολας
αλλα οπως και να εχει υπαρχει ενα θεμα που ειναι αλυτο
δεν ειναι λιγο παραξενο που αργουν τοσο πολυ?
τωρα θα μου πεις
"σιγα μην ασχοληθουν με αυτα τα ηλιθια ερωτηματα"
ηλιθια ξε-ηλιθια του ngw του μιλησαν πιο πολυ
και οι απαντησεις μαλλον θα κανουν καιρο να εμφανιστουν γιατι οι βαρυσημαντες δηλωσεις θελουν προετοιμασια.
παντως loco θα εκανες για συντονιστης
θελει υπομονη ομως
αφου να φανταστεις οτι εμενα ακομα δεν μου εχουν δωσει απαντηση στο αιτημα μου.
quote:δεν με διεγραψαν εκανα reset στα μηνυματα μου γιατι ντρεπομουν για τον αριθμο τους
Επειδή σου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό, καλός ή κακός δεν ξέρω, όλοι εμείς είμαστε αυλικοί του παλιοForum που μέχρι χτες συμμετείχες;
αυλικοι?
πριν λιγο ειχα πει οτι το forum ειμαστε εμεις οχι Αυτοι.....ξερεις οι ακατανομαστοι.
quote:ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΟΙ MOY ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ CYBERMASTER ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ...
Ο ΛΟΓΟΣ ??????
ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ??????
quote:ΘΑ??? στο μελλον δηλαδη
ΕΔΩ ΦΙΛΕ Loco ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
αντε με αυτον τον ρυθμο θα φτασω τον αριθμο των παλιων μου ποστ
και προβλεπω νεο reset
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
Verrater
quote:
πριν λιγο ειχα πει οτι το forum ειμαστε εμεις οχι Αυτοι.....ξερεις οι ακατανομαστοι.
Όλοι μας είμαστε το forum endorama. Χωρίς τους "ακατανόμαστους" όπως λες το Forum δεν θα υπήρχε ποτέ. Εκτός αυτού, αν δεν υπήρχαν οι συντονιστές φαινόμενα σαν τον ngw θα ενοχλούσαν κι εσένα χωρίς να μπορείς να απαλλαχτείς.
Δεν χρειάζεται να κρατάς κακία σε κανέναν. Το Esoterica και η εσωτερική αναζήτηση υποτίθεται πως μας βοηθά να γίνουμε και καλύτεροι άνθρωποι. Πρέπει να διοχετεύσεις τον θυμό σου στο Forum και να προσπαθείς να βελτιώνεσαι καθημερινά. ΠΡΟΣΕΞΕ τον θυμό σου να διοχετεύσεις, οχι την κακία και το μίσος που μπορεί να νιώθεις. Να τον μετατρέπεις σε δημιουργική ενέργεια και να βοηθάς και τους υπόλοιπους που δεν βρήκαν ακόμη τον δρόμο τους.
Mantis:
quote:
Το διαδύκτιο είναι ένας μη πραγματικός χωροχρόνος που λειτουργεί σαν τον ιστό της αράχνης, εμείς είμαστε μύγες και κατά συνέπεια εύκολη λεία... μόνο που όταν πιαστούμε σε αυτό τον ιστό δεν χάνουμε τη ζωή μας, μα όλες τις αξίες που μας καθορίζουν και μας χαρακτηρίζουν, ως ανθρώπους... ή μήπως είναι το ίδιο και το αυτό???
Ίσως!
ΥΓ. Και μην διανοηθείς να σκεφτείς Verrater πως γλείφω τους Συντονιστές! Αν θεωρούσα οτι έσφαλαν θα τους τα έχωνα άγρια!
Απο την εμπειρία μου ως τώρα κρίνω πως είναι αμερόληπτοι.

estas Loco?
φυσικά και ως ρητορική είναι η ερώτηση... για την ακρίβεια μάλιστα...λογοπαίγνιο...
δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι υποχρεωμένη να δίνω αναφορά για την προσωπική μου ζωή μέσα σ' ένα φόρουμ προκειμένου να "γλυτώνω" τα οποιαδήποτε σχόλια.... και που το έκανα το θεωρώ λάθος, αλλά κάπου έπρεπε να σταματήσει αυτό, και κυρίως όχι για μένα, αλλά γιατί έβλεπα ότι είχε αρχίσει να αμφισβητείται η αξιοπιστία των λόγων του endorama επειδή τόλμησε να πει κάποια πράγματα...
επίσης μια και αρχίσαμε με τα πενηνταράκια...
το για "όλα υπάρχει καιρός και τρόπος", το οποίο ήταν και η πρώτη μου ψηφιακή υπογραφή, προέρχεται από το βιβλίο του Εκκλησιαστή της Π.Διαθήκης, το οποίο και αποδίδεται στον βασιλιά Σολωμόντα και το οποίο αν μπει στον κόπο και το διαβάσει κανείς ολόκληρο θα δει ότι δεν περιέχει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο....
το "ρίξε έναν άντρα στο πίσω κάθισμα και άστον να βρίσκεται" είναι μία φράση ανεκδοτική την οποία πρωτοχρησιμοποίησα για να κολλήσω το θέμα της ανάγκης χρήσης των λεξικών όταν γράφουμε.... ομοίως δεν περιείχε κανένα άλλο υπονοούμενο, παρόλο που έτσι το αντιλήφθηκε κάποιος αρχικά γιατί ακριβώς αυτό ήθελε να δει....
το "θηλυκά, Galadriel" είναι ένα ηχητικό λογοπαίγνιο με το "φιλικά" που πολύ συχνά χρησιμοποιούμε κλείνοντας τα ποστ που στέλνουμε αφενός και αφετέρου είναι ενας δικός μου ιδιαίτερος (ομολογώ) τρόπος να δημιουργώ ανατροπές συνειδήσεων... μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει και μία από αυτές τις φορές ήταν και εδώ ... που και απέδειξε το πως μια λέξη λειτουργεί σαν καθρέφτης του τι σκέφτοναι οι άλλοι, σε άλλη περίπτωση τσίμπησε και το χρησιμοποίησε γυναίκα για να αποδείξει κάτι που για μένα είναι αυτονόητο αλλά για κείνην προφανώς όχι...
όσο για το Galadriel αυτό καθαυτό...
δεν φαντάζομαι να υπάρχει πραγματικά κανείς που θεωρεί ότι κατέχει όλες τις ιδιότητες του nickname που φέρει σ' έναν διαδικτυακό χώρο.... πόσο μάλλον αυτήν της αθανασίας...
στη συνέχεια..... προτιμώ έναν καυγά "ξεκατινιάσματος" όπως αυτοί που γίνονται τελευταία γύρω μου σε ορισμένα θέματα, όπου όλοι τουλάχιστον λένε αυτό που σκέφτονται, σε σχέση με καυγάδες "εσωτερικού" και καλά περιεχομένου ..... στους οποίους βλέπω να μέλη να σφάζονται για το ποιος κατέχει το ορθότερο μέρος της Γνώσης και της Αλήθειας.... το οποίο αν μη τι άλλο είναι και ντροπή να συμβαίνει...
η πορεία μου μέσα στον εσωτερισμό μου έχει διδάξει ότι είναι το τελευταίο που μπορώ να χρησιμοποιώ για να ικανοποιήσω τις εσωτερικές μου ανασφάλειες.... δεν βγαίνω ποτέ να κάνω επίδειξη των όσων ξέρω ή νομίζω ότι ξέρω γύρω απ' αυτά τα θέματα και προτιμώ να παρακολουθώ τι έχουν να πούν οι άλλοι γύρω απ' αυτά... αν θέλει κανείς να με κατηγορήσει ότι έχω αυτιά να ακούω και όχι στόμα να μιλάω εκεί που θεωρώ ότι υπάρχει πεδίο γνώσης, μπορεί να το κάνει ελεύθερα....
έπειτα, αυτό που μελετάω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια είναι η αλληλεπίδραση των ανθρώπων και οι μηχανισμοί της ανθρώπινης ψυχολογίας... κάπως έτσι δημιουργήθηκε το θέμα με τα γλυκά... και ομολογώ ότι γι' αυτό που ζητούσα , θεωρώ πως είχε μεγάλη επιτυχία.... τώρα αν αντί κάποιοι να χρησιμοποιήσουν την όποια ψυχική τους ικανότητα για να συμμετέχουν σ'αυτό προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν το ορμονικό τους σύστημα κι αυτό για μένα μέρος της μελέτης που έκανα ήταν...
έχω δηλώσει αλλού "ηλίθια" και ως εκ τούτου θαραλλέα,
προτιμάω λοιπόν και να κάνω την ηλίθια όπως αναφέρει και η φίλη Μάντις και να έχω κάποια αποτελέσματα σε ότι κάνω παρά να "πουλάω" εξυπνάδες...προσπαθώ να "πουλάω" μόνο χιούμορ, όποιος μπορεί ας το ακολουθήσει...
επίσης, το θέμα του ποιος ανήκει σε ποια κλίκα, ποιος επηρεάζεται από ποιον, ποιος "γλύφει" ποιον και ποιος δεν κάνει ή κάνει σωστά τη δουλειά του για μένα είναι εμφανές και αυτονόητο....
όσο για το συγκεκριμένο τόπικ...
όταν άνοιξε το διάβασα αλλά δεν βρήκα να με αφορά.... κάποια στιγμή και όταν είδα συγκεκριμένες "βολές" και από συγκεκριμένο άτομο είδα ότι με αφορούσε και θέλησα να απαντήσω... και πάλι προτίμησα να το γυρίσω στην "τρελλή" και να αποφύγω τον καυγά... όμως ο δημιουργός του προφανώς με είχε ήδη συγκαταλέξει στα άτομα που εννοούσε ως μηνυματοθήρες και θέλησε να δώσει συνέχεια....
δεν θα δικαιολογηθώ βέβαια για το αν καλημερίζω τον κόσμο ή γράφω τραγούδια εδώ και δεν βλέπω το λόγο να το κάνω... με τον ίδιο τρόπο που εμένα δεν μου κακοφαίνεται αν κάποιος σε ένα φόρουμ εσωτερισμού συζητάει με πάθος για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα....
τέλος, δεν έχω καμμία δουλειά να τραβάω το αυτί κανενός και να το παίζω μαμά του κάνοντας προπόνηση για όταν θα γίνω εγώ μητέρα.... θεωρώ μάλιστα ότι από μια ηλικία και πάνω είμαστε όλοι απολύτως υπεύθυνοι για το τι λέμε και το τι κάνουμε και αυτό περιμένω να δω κι εδώ...
Λοιπόν ...
Θηλυκά, Galadriel
(κι ο καθενας το βιολί του Δρ. Λέκτερ? χε χε σωστά!)
WARNING !
Αφού σου αρέσει να γράφεις στίχους τραγουδιών, θα γράψω κατ΄εξαίρεσην κι εγώ στίχους από ενα αγαπημένο μου τραγούδι.
Πιστεύω πως ταιριάζουν με όσα συζητάμε:
I want to live in fire
with all the taste I desire
it’s all good if you let me dive
with some sharks on the ground
you loose your routine
you loose your routine
cause I found my path
what the hell are you trying
now I know there is something more
what happened to you
still staying on my path
are you still denying
now I know there is something more
that this is the truth
it’s all in you

estas Loco?
Μισό να πάρω το καφεδάκι μου και να σας απολαύσω.
Συναιχύστε !!!!
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
Φίλτατε ramoglou : θα συναιχύσουμε τον αγώνα να είστε βέβαιος ! ![]()
ανοίξαμε και σας περιμένουμε....![]()
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
quote:
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....!!!ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.
Κυρίες και κύριοι,
συμφωνώ με την τοποθέτηση του συντονιστή Πλωτίνου.
Σχετικά με το θέμα, με το οποίο ασχολούμαστε 5-10 άτομα εδώ και μιά εβδομάδα, τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα νομίζετε.
Σαν άμεσα εμπλεκόμενος αυτής της υπόθεσης, θα σας πώ οτι
α. δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο και κλίμα
β. τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα διάβασα.
Χωρίς να θέλω να εκτροχιαστεί παραπέρα αυτή η αντιπαράθεση, θα σας απαντήσω μόνο όσο χρειάζεται, διότι ενώ κάπου διάβασα οτι ανησυχείτε μήπως προσβάλετε τη πρώην φίλη σε με galadriel, δεν έχετε αναλογιστεί και κάτι παρόμοιο για μένα.
Η ανάλυση του junk ήταν σαφέστατη. Αυτό εκτιμώ στον junk, οτι έχει μια οξυδέρκεια που με εχει καταπλήξει. Η αιχμή, οτι τον φώναξα να με βοηθήσει είναι 100% λάθος. Ο καθένας εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.
Το μόνο λάθος του junk, είναι αυτό περί της εμφανίσεως. Πράγματι είναι εντυπωσιακής παρουσίας και το έχει ακούσει πάρα πολλές φορές.
Και με αυτό, ν+1.
Το λάθος του endorama είναι να πιστεύει οτι πρέπει να αποκαταστήσει την τιμή του. Το παιχνίδι παίχτηκε στο internet, όπου 4.000 κάτι μέλη, απλοί αναγνώστες και αμύητοι στις περετέρω διαπλοκές, έβλεπαν να παίζεται cybersex με κάποιο μέλος, το οποίο είμαι σίγουρος 100% οτι το πέρασαν για τον "ο φίλος μου"
Από την άλλη, ένας 35αρης, έκανε αυτό που λέμε ιντερνετικο ψιλοκαμάκι. Έγινε μια παρεξήγηση, δήλωσε η galadriel οτι την έφερα θέση και το ΄΄ολο σκηνικό μεταφέρθηκε και σε άλλο επίπεδο.
Το οτι ο endorama ήταν ο "ο φίλος μου", αυτό ήταν και η έκπληξη του θέματος. Ο οποίος ήρθε και "καρφώθηκε" μόνος του, χωρίς καν νόημα, γιατι όσοι γνωρίζουν απο ιντερνετικες καταστάσεις, ξέρουν οτι δεν μπορεί τίποτα να μεταφερθεί στον έξω κόσμο, άν δεν .... (βάλτε εδώ οτι θέλετε).
Αυτό που ακολούθησε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέει ο endorma.
Ο endorama ουτε παρών ήταν ούτε σκέφτεται πέρα από το να θέλει να με σκοτώσει ... έμμετρα.
Αυτό που ακολούθησε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέει η galadriel.
H galadriel ήταν παρούσα και η όλη συνάντηση δεν είχε τον χαρακτήρα, οτι έκανα κάτι και πάνω σε αυτό έφαγα πόρτα. H galadriel, αφού επέστρεψα στη βάση μου, αφού είπαμε οτι περάσαμε ωραία και φυσικά είπα και οτι δεν θέλω τίποτε παραπάνω απ αυτό, δηλ. να βρισκόμαστε και να μιλάμε, μετά από αυτό διαβάζω οτι με έκανε ορκισμένο εχθρό της.
Μέρες τώρα διαβάζω δεκάδες direct προσβολές όπως και παραποιήσεις των μηνυμάτων μου, που διαστρεβλώνονται έτσι, λές και εγώ είπα πουθενά οτι θέλω να σπάσω το πόδι του ενδοράμα και άλλα παρόμοια.
Άλλο η πλάκα, αυτά με τη ράβδο βρίλ, εδώ και με τον σάιμπερ κάναμε την ίδια πλάκα, μάλιστα με μαθητευόμενη που θα τον... γιάτρευε κατάλληλα (και η οποία φυσικά κσι δεν υπάρχει) και άλλο εκεί που τράβηξε αυτή η ιστορία.
Πήγα στη galadriel με μια ανθοδέσμη, η οποία έλεγε περίπου τα εξής, "επειδή δεν μπορώ να πώ έυκολα τη λέξη (σημ. εννοώ "συγνώμη") επειδή σε προσέβαλλα κάπου στο φόρουμ, στο λέω με αυτό (την ανθοδέσμη).
Και όχι 300 κόκκινα τριαντάφυλλα.
Το οτι ήταν τεράστιο το λάθος μου το βλέπω.
Η ανάλυση του junk μου ήρθε εξ ουρανού και σαν βάλσαμο.
Εδώ και μέρες είναι ο μόνος, ο οποίος έχει ψυχολογήσει την κατάσταση σωστά, εκτώς το "χοντρή με μουστάκια" και χωρίς καμία συννενόηση, ούτε καν πριβέ επικοινωνία μαζί μου.
Έχω το θάρρος να σταθώ εδώ και να πώ, ειδικά στον endorama, οτι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα βλέπει.
Έχω το θάρρος να σταθώ εδώ και να πώ στη galadriel, οτι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα παρουσιάζει. Δεν βρέθηκα εκεί τυχαία ούτε κράτησε όσο ένα κλείσιμο πόρτας. Όπως σου είχα πεί και στην καφετέρια, εκτιμώ τον junk γιατί είναι διαβασμένος. Δε συμφωνώ πάντα μαζί του, αλλά σέβομαι το δικάιωμα να έχει άλλη άποψη απ τη δική μου (βλ. και "σχετικά με προσκλήσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές").
Κλείνοντας, επανέρχομαι στα λόγια του Πλωτίνου, με την τοποθέτησή μου οτι δεν έχω σκοπό να ταλαιπωρήσω άλλο το χώρο που με φιλοξενεί.
(Ο οποίος έχει γίνει συστηματικά αφιλόξενος τώρα τελευταία προς εμένα).
Ελπίζω να αποκατασταθεί η ηρεμία εδώ μέσα και άν υπάρχουν αντιρήσεις ή αντιθέσεις σε αυτά που λέω, ας μείνει η αντιπαράθεση τουλάχιστον σε επίπεδο επειχηρημάτων.
Σας ευχαριστώ.
* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:
Το λάθος του endorama είναι να πιστεύει οτι πρέπει να αποκαταστήσει την τιμή του. Το παιχνίδι παίχτηκε στο internet, όπου 4.000 κάτι μέλη, απλοί αναγνώστες και αμύητοι στις περετέρω διαπλοκές, έβλεπαν να παίζεται cybersex με κάποιο μέλος, το οποίο είμαι σίγουρος 100% οτι το πέρασαν για τον "ο φίλος μου"
κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια (αφού σου αρέσει και η φράση)κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ cybersex και ανάλυσης της ανθρώπινης ψυχολογίας δεν φταίμε εμείς...
τεσπα... πραγματικά βαρέθηκα το πολύ μπίρι μπιρι γύρω από αυτά τα θέματα του ποιος είναι ελέφαντας, του ποιος δεν είναι, του ποιος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι και τα λοιπά....
και μόνο η εμφάνιση σου αυτή τη στιγμή, δηλώνει εντελώς άλλα από αυτά που λες....
κάνε ό,τι θες, πες ό,τι θες και ό,τι σε φωτίσει η Παναγία, κράτα επίπεδο ή μην κρατάς....
μου είναι εντελώς αδιάφορο και δεν σκοπεύω να συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σου είτε με επιχειρήματα ή χωρίς...
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
quote:
ΜΑΝΤΙΣ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!
Δεν είσαι υποχείριο στα συμφέροντα κανενός δολοπλόκου γιατί δεν υπήρξε καμία δολοπλοκία γιατί για να υπάρξει δολοπλοκία πρέπει να υπάρξει και συμφέρον και για να υπάρξει συμφέρον πρέπει να υπάρχει κάτι που αξίζει υποκειμενικά και δεν υπάρχει τίποτα που να αξίζει υποκειμενικά στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί όταν μπαίνω σε κατάσταση αντικειμενικής εκτίμησης της πραγματικότητας είναι τι κάνουν οι Galadriel, ο Vril, o Endorama, εσύ, εγώ στην πραγματική ζωή.
Εκτός αν δεχθούμε ότι το να στέλνω μηνύματα σε μια δημόσια συζήτηση με σκοπό να ελέγξω την ικανότητα του αποδέκτη να φανεί αντάξιος των ίδιων των δημόσιων ισχυρισμών του είναι δολοπλοκία. Σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για τον αποδέκτη, όμως το να εκτίθεσαι έχει και το τίμημά του. Είτε το κάνεις συνειδητά, είτε από βλακεία.
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει λόγος να φανατίζεσαι. Δε νομίζω ότι έγινε κάτι το ιδιαίτερα σοβαρό, internetely speaking. Γελοίοι μικροεγωισμοί. Και ένας εγωισμός τόσο μεγάλος που καταλήγει αόρατος, όπως ο δικός μου.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
ΠΡΩΤΟΝ
BIG BRO ΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ!!!
ΜΑΝΤΙΣ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΠΛΕΟΝ....
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΙΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΡΟΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΡΥΘΜΟ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Και ένας εγωισμός τόσο μεγάλος που καταλήγει αόρατος, όπως ο δικός μου.
Tάδε εφη Junk! Θα μου ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα αν χρησιμοποιήσω κι εγώ την φράση;
Cybermaster:
quote:
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΙΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΡΟΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΡΥΘΜΟ!!!
Με την ευγενική σου χορηγεία απ΄οτι βλέπω.
Παράκληση: Cybermaster κάνε μια προεπισκόπιση πρίν κάνεις Post το μήνυμα σου. ![]()

I 'm Big in Japan!!
quote:
Με την ευγενική σου χορηγεία απ΄οτι βλέπω.Παράκληση: Cybermaster κάνε μια προεπισκόπιση πρίν κάνεις Post το μήνυμα σου
Ε BB (BIG BRO) DN FTAIV EGV AMA DN PIANEIS TA...... BAUYSTOXASTA NOHMATA ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΟΚ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-