ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

cat13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
catΜέλος
08/07/2003, 22:54:22
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜμμμ
Π Ε Ν Τ Α Ν Ο Σ Τ Ι Μ Α !!!!!

Συγχαρητήρια ....στην μαγεόρισσα ....
αν και καθυστερημένα.....
Αλλα αν με ρώταγε κανείς τι μάρεσε πιο πολύ στο πάρτι ....
Αυτό θα απαντούσα....
Τ Α Κ Ε Φ Τ Ε Δ Α Κ Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Α και θέλω την συνταγή ....με mail για να μην γίνουμε και ρόμπα

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

wiccaΜέλος
08/07/2003, 23:02:06
quote:
1) Μαϊντανός
2) Κρεμμύδι
3) Σκόρδο
4) Ψωμί
5) Πλαστελίνη!!!!!!!!!!!

Κατάλαβες τι φάγανε οι κακόμοιροι…………..

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
ΑΛΙΘΕΙΑ...ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ...ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΗΤΑΝ Η ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ?

...ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΙΟ Η ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ...ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΩΡΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΗ ΤΟΝ ΨΩΦΟ ΤΟΥΣ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
15/07/2003, 03:14:33
Θέλω να ευχαριστήσω -αν και λίγο καθηστερημένα μιάς και έλειπα...- όλα τα άτομα που τιμήσανε με την παρουσία τους και το πάρτυ μου, αλλά και το ομώνυμο φόρουμ!

Ίσως λίγο πιό ιδιαίτερα τα άτομα που με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πάρτυ, τις προηγούμενες ημέρες βοήθησαν ώστε να είναι όλα τόσο πολύ οργανωμένα. Μεταξύ μας, εγώ καθόμουν και τους έβλεπα καθισμένη πάνω σε μία σεζ-λονγκ...

Ενώ γιά τον πάντα παραπονιάρη DJ JIM PAGANO LIFE FROM CORFU έχω να πω ότι ήταν καταπληκτικός σε αυτό που έκανε, και μπορεί αυτός να μην μίλησε πολύ στα άτομα που ήταν στο πάρτυ, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρη ότι πολλά και καλά ειπώθηκαν και θα συνεχίζουν να ειπώνονται γιά αυτόν!

Υ.Γ. ό,τι ακούσατε γιά ευτράπελα -ότι δεν έγιναν κλπ- είναι ένας μύθος...

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

CronosΜέλος
28/07/2003, 14:48:55

Ρε παιδιά για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν δεν υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες να θαυμάσουμε έστω μέσα από την οθόνη τα πρόσωπα των μελών... και αν γίνεται να δούμε κανένε βιντεάκι με τα ευτράπελα;;;

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

wiccaΜέλος
29/07/2003, 12:07:47
ΝΑΙ!

ΑΜΑΛΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ

Πέθανε μια άλλη μέρα
Ntavelis666Μέλος
21/08/2003, 01:32:48
Θέλω να ευχαριστήσω και'γώ με τη σειρά μου, - αν και αρκετά καθυστερημένα - τις συμπαθέστατες δίδυμες φίλες μου Λίλιθ και Αμαλία ( συγγνώμη που σας αποκαλώ "φίλες μου", απλά έτσι σας νιώθω έστω και αν σας έχω δεί δύο φορές όλες κι'όλες στη ζωή μου ) για το υπέροχο πάρτυ τους. Είναι το δεύτερο πάρτυ που έχω πάει στη ζωή μου (το πρώτο ήταν στην πρώτη γυμνασίου) και η κατάσταση μου φάνηκε κυριολεκτικά εξωπραγματική. Λόγω του οτι δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός δίσταζα να έρθω, ντρεπόμουν, απο την άλλη όμως, είχα να αντιμετωπίσω τα αιμοσταγή δόντια του Εχέμβροτου αν δεν ερχόμουν.
Να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου τον Αlati13 και τον Εχέμβροτο για ΟΛΑ, την Cat και τη φίλη της Ίριδα για την υπομονή τους, τον Πέτρο, τον Οld Tiger για την πολύ εποικοδομητική μας κουβέντα, τον Avatar, τον Σάτυρο, τον Secondborn, τον Κέλσο, τον Arzuna, και την Sofia7 για τα έστω και λίγα λόγια που ανταλλάξαμε και που ελπίζω σε μια μελλοντική συνάντηση μας, να πούμε περισσότερα.
Σας ευχαριστώ ! Με κάνατε να νιώσω καλύτερα...

21/08/2003, 11:08:10
Φίλε Νταβέλη!!!
τι γλυκό που είναι το μήνυμά σου!
ασφαλώς και είμαστε φίλοι, τους φίλους δεν τους καθορίζει η συχνότητα των συναντήσεών τους, αλλά κυρίως η ψυχική επαφή!

αν θες να τριτώσει το ..."κακό", σου παραδίδω μιά ανοιχτή πρόσκληση γιά καφέ στη βεράντα του...πάρτυ!

όποτε θες, είσαι καλοδεχούμενος!
άντε! να πούμε και τα νέα από το σπήλαιο, και άλλα σπήλαια και μη!

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

Ntavelis666Μέλος
21/08/2003, 13:34:09
Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σου Καλή μου ! Σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σου.

T-SEEKERΜέλος
28/08/2003, 18:20:07
Σας ζηλεύω!!!

τί κρίμα να μην μπορω να ερθω στο παρτυ ...
απο τη στιμγή εκείνη καθε nickname θα ήταν και ένα πρόσωπο .
πάντως απότι κατάλαβα ... ξεφαντωσατε κανονικα :)

εξέμβροτε , φαντάζομαι τη σκηνή... οι άλλοι να είναι πανω και να διασκεδάζουν και εσύ να είσαι κλεισμενος εκειμεσα
ξέρεις τί θαπρεπεςνα κανεις ?... να αρπαξεις το μικρόφωνο και να αρχίσεις να τραγουδας θα έβλεπες για πότε θα ορμουσαν όλοι κατω...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
31/08/2003, 08:09:47
Έπεται συνέχεια………. Αυτήν την φορά…….. μάλλον από Εχέμβροτο……..

By the way…. (T-SEEKER……Εχέμβροτο με λένε…όχι Εξέμβροτο)
Πάντως αυτό με το μικρόφωνο θα ήταν καλή ιδέα, αν και κάπως επικίνδυνη……

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums

31/08/2003, 17:17:34
Θα είχε πάντως πολύ ενδιαφέρον μία άρια.
Με κορνηλιακή μελωποίηση βέβαια.
Τι λες;

αυτή...που τα κατάφερε!

T-SEEKERΜέλος
01/09/2003, 17:26:04
εντάξει εξέμβροτε , δεν θα σε ξαναπώ εξέμβροτο...
πάντως ναι , αν το επιχειρουσες θα βρισκόταν σε κίνδυνο η σωματικη σου ακεραιότητα...
φανταστείτε της εξής σκηνή σε slow motion :
ο εξέ...ωχ σορι...εχέμβροτος να καθεται βαριεστημενος στο δωματιάκι όταν ξαφνικα του έρχεται η μεγαλοφυής ιδέα...
αρπάζει με ενθουσιαμσό το μικρόφωνο , σταματάει το παίξιμο της μουσικής , και αρχίζει γεμάτος χάρη το "Fiiiigaro , figaro figaro figaro..." βέβαιος για τους επαίνους που θα εισπράξει...
ξαφνικά κραυγες απογνωσης ακούγονται αποπάνω ...
"με επευφυμουν !!! " σκεφτεται και συνεχίζει ακόμη πιο παθιασμενα απο πριν το τραγούδι...
όμως το πατωμα αρχίζει μυστηριωδως να τραντάζεται!
ξαφνικα βλέπει στις σκάλες τις ορδες των παρευρισκομενων να τρέχουν προς τα κατω κλείνοντας σφικτα τα αυτια τους...
αυτοί να τον παρακαλουν , να τον ικετεύουν αλλα αυτός όχι ...
"Είμαι γεννημενος τραγουδιστής . Ωρα να δείξω στον κόσμο το ταλέντο μου... "
όμως...είχε κανει το μοιραίο λαθος να έχει αφησει την πόρτα ξεκλείδωτη...
κάποιος το ανακαλύπτει και την ανοίγει...
αρχίζουν να μπαίνουν μεσα με ένα δολοφονικο βλέμμα στα ματια τους...

οι υπόλοιπες σκηνες είναι πολύ βάρβαρες για να τις περιγράψω εδω...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
SatanistΜέλος
01/09/2003, 17:39:49
Χαχαχαχαχα τίποτα κρύσταλλα, τζάμια, τοίχοι, κτίρια, πλανήτες,,,, κατεδαφίσθηκαν καθόλου?