- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μπορείς να το ανοίξεις το θέμα εσύ, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!
Δεν ξέρω αν ήθελε να το ανοίξει κάποιος άλλος, λες να έχουμε κι άλλη πρόταση?
quote:
D_I ξέρω ότι αργώ ελλεϊνά, αλλά μου έτοιχαν όλα τα στραβά μέσα σε ένα τριήμερο... γαμώ το θεό της ξενέρας!!!
Εντάξει, φίλε!
Μην αγχώνεσαι! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:quote:
το The Defecient Shepherd το έβαλα να το ακούσουν κάτι φίλοι εδώ και πάθανε πλάκα....same thing here! μα rule-αρε λέμε!!!
να δω εγώ πότε θα αξιωθώ να τελειώσω τραγούδι...!
χαίρομαι
αλλά στεναχωριέμαι που δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το συγκρότημα,να κάνουμε πιο συχνα live,να κυκλοφορήσουμε το υλικό κτλ...anyway..
έχει ακούσει κανείς das ich?
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
να δω εγώ πότε θα αξιωθώ να τελειώσω τραγούδι...!
Σε αυτά δεν υπάρχουν βιασύνες, εξάλλου μικρός είσαι....
quote:
όχι, ήταν ενδιαφέρον. εγώ δεν το ήξερα....
Τελευταίο...ιδού!

quote:
Ποιός είπαμε πως είναι ο γκοθάς εδω μέσα;;;![]()
quote:
οι athos είναι καλοί σε όσους αρέσει το καθαρόαιμο black metal.
οκ, οπότε μάλλον θα το παραγείλω.
Vintersorg - Solens Rötter κυκλοφορεί επίσημα στις 22 Μαίου.
Από τα κορυφαία folk-progressive-black άλμπουμ του 2007!!!!

quote:
μια στιγμή... "αυτό εγώ"; μου φέρνει στο μυαλό σκηνικό ανδρών που έχουν απέναντί τους περισσότερες από μία κοπέλες και τις μοιράζουν...!
αυτό το ξανθό δικό μου!
quote:
Σε αυτά δεν υπάρχουν βιασύνες, εξάλλου μικρός είσαι....
μικρό είναι το μάτι σου ΡΕ! ![]()
by the way έχω την ίδια ηλικία με τον savaoth [του ρίχνω κανά-δυο μήνες...]
βέβαια στο τριπάκι που μπήκα εγώ, αμφιβάλω αν θα τελειώσω ποτέ τραγούδι. έχω μέχρι στιγμής 20 εισαγωγές όμως! ![]()
,
το καλύτερο σας το 'πα; έβγαλα βρόμα ότι ψάχνουμε τραγουδήστρια [όποια ενδιαφέρεται ας κάνει κρα κι εδώ.] και μου ήρθαν 4 emo, 2 σκυλούδες, μια μεταλού άφωνη και το καλύτερο....
ένας τυπάκος που ισχυριζόταν ότι τραγουδάει το everything καλύτερα απ' τη βίσση! φυσικά η δουλειά θα γινόταν δική του, αλλά έκανε το λάθος να μου πει τι ομάδα είναι!!!!![]()
quote:
Τελευταίο...ιδού!
φοβερό! δικό σου είναι;
quote:
Vintersorg - Solens Rötter κυκλοφορεί επίσημα στις 22 Μαίου.
Από τα κορυφαία folk-progressive-black άλμπουμ του 2007!!!!
τι να σου πω, ενώ αυτό το παιδί έχει γαμώ τις ιδέες, ώρες ώρες νομίζω ότι δεν καταλαβαίνει που πρέπει να ακουστεί το ένα είδος και που το άλλο... και είναι και κρίμα γιατί είναι ταλεντάρα ο πούστης....
Τι μουσική θα παίζετε?
Δεν ξέρω αν το έχεις ξαναπεί, είμαι ακόμα στην αγκαλιά του Μορφέα... ![]()

![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
η δισκογραφία του συγκροτήματος είναι:
1990: Satanische Verse (MC)
1991: Die Propheten (LP)
1993: Stigma (MCD)
1994: Staub (LP)
1995: Feuer (Live-LP)
1995: Die Liebe (feat. Atrocity, LP)
1996: Das innere Ich (Soundtrack-LP)
1996: Kindgott (MCD)
1997: Egodram (LP)
1997: Destillat (MCD)
1998: Morgue (LP)
1999: Re-Kapitulation (BestOf-LP, US only)
2000: Re-Laborat (Remix-LP)
2002: Anti'christ (LP)
2002: Momentum (VCD/DVD)
2003: Relikt (BestOf-LP)
2004: LAVA:glut (LP)
2004: LAVA:asche (Remix-LP of Lava:glut)
2006: Cabaret (LP)
2006: Varieté (Remix-LP of Cabaret)
2006: Panopticum (DVD)
προσωπικά προτιμώ τους πρώτους δίσκους που είναι πιο ατμοσφαιρικό electro-goth σε στυλ goethes erben.μετα το 1997(απο το egodram και μετα) αλλάξανε σε πιο μοντέρνο στυλ.
αξίζει να σημειωθεί ότι οι das ich είναι το αγαπημένο goth συγκρότημα του varg vikerness!
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
"das ich": το Εγώ
επ, πως βρέθηκες εσύ εδώ;! η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το σκέφτηκα! μιας και το εγώ είναι μια λέξη άγνωστη για μένα... there's no "I" in team! [ναι αλλά υπέρχει me ψεύτη!]
quote:
Βρε crucifire, τι συγκρότημα έχετε?
Τι μουσική θα παίζετε?
Δεν ξέρω αν το έχεις ξαναπεί, είμαι ακόμα στην αγκαλιά του Μορφέα...
όντως... είσαι στην αγκαλιά του, και προσεχε μη σε κακοχαρακτηρήσουν!
εγώ [καθώς και άλλα τρεία καλόπαιδα από 'δω μέσα, από το φόρουμ δλδ] έχουμε βαλθεί, μην έχοντας τίποτα πιο εποικοδομητικό να κάνουμε, να αναμίξουμε αρχαία ελληνική μουσική, θεματολογία και στίχους με τη μέταλ, όχι βέβαια με μπαστερδευτικές ή "τουριστικές" βλέψεις, αλλά για την πάρτη μας, και για το μουρλό του όλου εγχηρήματος... δεν είναι τυχαίο δε, το ότι ασχολούμε τόσο με το φολκ... μου αρέχει να ψάχνω τις λεπτές ισορροποίες ανάμεσα σε ξακάρφωτα είδη μουσικής...
δεν πάμε καλά, ε;!
quote:
αξίζει να σημειωθεί ότι οι das ich είναι το αγαπημένο goth συγκρότημα του varg vikerness!
τότε θα τους ψάξω! α, ρε, καταραμένο κάτεργο! στο κελί 33! [αυτο το ξέρεις kircher;!]
Τους έχεις ακουστά?
Αν όχι, ψάξε τους γιατί είναι αρκετά καλοί!
quote:
επ, πως βρέθηκες εσύ εδώ;!
Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ την ίδια απορία έχω!
Λες να την κάνουμε γκοθομεταλού?
Χεχε! ![]()
![]()
Φίλε Savaoth, αν και με το electro-goth δεν έχω πολλή επαφή (άντε τίποτα Blutengel και πολύ μου είναι!
), θα ψάξω τα πρώτα albums των Das Ich.

quote:
"das ich": το Εγώ
Ακριβώς και με Φρουδικές προεκτάσεις. Αμαλία πως από εδώ;
quote:
εγώ [καθώς και άλλα τρεία καλόπαιδα από 'δω μέσα, από το φόρουμ δλδ] έχουμε βαλθεί, μην έχοντας τίποτα πιο εποικοδομητικό να κάνουμε, να αναμίξουμε αρχαία ελληνική μουσική, θεματολογία και στίχους με τη μέταλ, όχι βέβαια με μπαστερδευτικές ή "τουριστικές" βλέψεις, αλλά για την πάρτη μας, και για το μουρλό του όλου εγχηρήματος... δεν είναι τυχαίο δε, το ότι ασχολούμε τόσο με το φολκ... μου αρέχει να ψάχνω τις λεπτές ισορροποίες ανάμεσα σε ξακάρφωτα είδη μουσικής...
Μπράβο ρε παίδες, αρκετά πρωτότυπο, όπως έγραψε και ο Incubus! Εγώ τώρα ξέρω περισσότερα γι αυτό το project, όχι γιατί με ενημέρωσε ο crucifire - ο οποίος ούτε ε-μειλ δεν μου στέλνει παρεπιπτόντως - αλλά γιατί διαβάζω με προσοχή τα ποστ.
Ες Έδαφος Φέρειν λοιπόν. Πάντως αν χρειαστήτε βοήθεια με τα αρχαιοελληνικά, μουσικά και άλλα, εδώ είμαστε εμείς. Πως έχουνε οι Therion τον Thomas Karlsson;
quote:
Κάτι ανάλογο - αν κι όχι με metal - έχουν επιλέξει να κάνουν κι οι συμπατριώτες μας Daemonie Nymphe.
Τους κοίταξα στο ίντερνετ τώρα μόλις-δεν τους ήξερα Dying Incubus- φαίνονται πολύ ενδιαφέροντες.
quote:
Α ρε o varg, από τότε που μπήκε μέσα τό 'ριξε στον εθνοσοσιαλισμό. Την φλάνζα πάντως την έκαψε, δεν περιμένω τίποτα ενδιαφέρον από αυτόν.
quote:
στο κελί 33! [αυτο το ξέρεις kircher;!]
Εγώ το ξέρω. Εσύ όμως πως το ξέρεις,ε;;;![]()
Το κελί 33 είναι στο Κορυδαλό και μέσα έχει έναν που είχε μάτια 13 αλλά ήταν παιδί χωρίς μυαλό!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()