- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Μιλάς για ενδογενείς ή εξωγενείς οντότητες? Δεν το να βρίσκω εύκολο να "έρθουν" να σε βρούν. Να εμφανιστούν όμως ναι. Αλλα αυτό δεν σε τι είναι καλό.. τουλάχιστον όχι μιλώντας για την Γκοέτια!
Οταν καποιος ειναι ετοιμος, θα ερθουν αυτα να τον βρουν.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/09/2009 22:26:38
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/09/2009 22:27:48
Παραλλαγες των διδαγματων της Χρυσης Αυγης μπορει να βρει κανεις στον υπεροχο Aleister Crowley...δεν νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει μαγος που να μην εχει βιβλια του στην βιβλιοθηκη του. Θα συνιστουσα το Book 4,Magick...ειναι βιβλος Μαγειας. Και ναι, φυσικα μιλαω για το Hermetic Order of the Golden Dawn. Πολλες παραλλαγες του αρχικου ταγματος υπαρχουν μεχρι και σημερα και ειναι αρκετα ισχυρες και μπορουν να δωσουν καλες κατευθυνσεις. Τωρα...μου αρεσε πολυ η ερωτηση σου...τα πνευματα που ερχονται σε καποιον, προερχονται απο τον ιδιο ή ειναι κατι που το τραβαει ο μαγος απο τον αστρικο κοσμο? Αν θα μπορουσα να σου απαντησω με σιγουρια για τις δικες μου εμπειριες, νομιζω πως θα ηταν τουλαχιστον αλλαζονικο ως και ηλιθιο. Αλλα...τι συμβαινει οταν κατι που εχει ερθει, δεν το βλεπεις μονο εσυ αλλα και ο διπλανος σου, ο οποιος εχει παθει σοκ απο τον φοβο? Για να ειμαι ειλικρινης, εγω το εβλεπα, το προσκαλουσα και αυτη το ενοιωθε και προσπαθουσε να το διωξει...αντε βγαλε ακρη :-) Ειναι μεγαλη ιστορια αυτη, αν ενδιαφερεσε ή καποιος απο τους αλλους φιλους, ευχαριστος να την πω. Ελπιζω να συνεχιστει αυτη η ενδιαφερουσα κουβεντα και ισως γινουμε καλυτεροι ολοι μεσα απο αυτο. Καλο βραδυ σε ολους.
Χρησιμοποιώντας καθαρά τη λογική μου, το οτι δύο άτομα βλέπουν το ίδιο πράγμα θα μπορούσε αν οφείλεται είτε στο οτι η ίδια "δύναμη" ξύπνησε μέσα τους, είτε στο οτι αυτό που εμφανίζεται είναι μια εξωγενής όπως είπα πριν οντότητα.. δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποια "ενδιάμεση" κατάσταση δεδομένου οτι τα όμοια.. έλκονται, αλλα μπορώ να υποθέσω οτι δεν έχουμε πλήρη γνώση των κοσμικών και εσωτερικών λειτουργιών που λαμβάνουν μέρος εκείνη τη στιγμή..
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/09/2009 12:23:30
Την Μεσαια στηλη δεν την προτειτω σε καποιον που δεν εχει κανει κατι αλλο.Απλα ομως μπορει να δουλεψει καλα τον Καμπαλιστικο Σταυρο και το Μικρο Αφοριστικο και μετα να παει στην Μεσαια Στηλη.
Ειμαι μεσα για κουβεντα πανω σε πρακτικη.
Don't try this at home ... maybe somewhere else !!!
Ime 20 xronon ke asxoloume me magia apo ta 14 mou... diavasa arketa vivlia px[solomoniki, kokkinos drakos, dion fortune...ktl]pragmatika ka8e fora p diavaza solomoniki enio8a tin entasi trigiro m.
Prospa8isa arketes fores praxtiki magia ke ofilo na po me ARKETES apotixies logo mi empirias.
Apo ti mera p arxisa na asxoloume praxtika me ti magia i energia mou epefte olena ke pio xamila mexri p eftasa simera na varieme na trow na kimame na anapnew ke genika na zw... nio8o oti kati mesa mou, trigiro mou me aporofa..idi exasa 2 xronia apo tis spoudes mou, exasa to koritsi m ke ti doulia m.
I erotisi m ine an xeri kanis ti mou simveni ke an mpori kanis na voi8isi...
if you cant find the answer just find another problem
Ime 20 xronon ke asxoloume me magia apo ta 14 mou... diavasa arketa vivlia px[solomoniki, kokkinos drakos, dion fortune...ktl]pragmatika ka8e fora p diavaza solomoniki enio8a tin entasi trigiro m.
Prospa8isa arketes fores praxtiki magia ke ofilo na po me ARKETES apotixies logo mi empirias.
Apo ti mera p arxisa na asxoloume praxtika me ti magia i energia mou epefte olena ke pio xamila mexri p eftasa simera na varieme na trow na kimame na anapnew ke genika na zw... nio8o oti kati mesa mou, trigiro mou me aporofa..idi exasa 2 xronia apo tis spoudes mou, exasa to koritsi m ke ti doulia m.
Νομιζω μπορω να σε βοηθησω αλλα θελω να με ακουσεις πολυ προσεκτικα.
Καταρχας...τι πρακτικη μαγεια εχεις κανει? τι ειδους ξορκια? εχεις προσπαθησει να καλεσεις οντοτητες? σε παρακαλω πες μου με καθε λεπτομερεια τι εχεις κανει και τι εχεις ζησει. Αν θελεις στειλε μου email ωστε να εχουμε πιο αμεση επαφη. Το πιθανοτερο ειναι οτι εχεις τραβηξει στη σφαιρα σου οντοτητες που σε ρουφανε...εδω ειμαι αν θελεις τη βοηθεια μου.
exo dokimasi arketes fores na kaleso merikes ontoties me trapoula ftiagmeni apo diko m aima opos m elegan i odigies, ekana episis protection spell pou nomizo oti itan ka8e allo apo protection ke dokimasa episis black mirrors ke telefteo den 3ero an exi sxesi me magia alla prospa8isa na ani3o to trito mati dld to 6o chakra