- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αλλά ακόμα και αν βαριέσαι αυτήν την διαδικασία να είσαι σίγουρος ότι είναι πιο εύκολο να διαβάσουμε ένα κείμενο με ορθογραφικά λάθη, πάρα ένα γραμμένο σε greeklish, από την άλλη, δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος με λάθη.

Αλλα προσεχε...υπαρχει περιπτωση να δεις πραγματα που δεν μπορεις να χειριστεις. Το τριτο ματι θελει μεγαλη προσοχη, οπως και ολα τα chakras φυσικα. Μιας και μιλαμε για chakras...προσπαθησε να πειραματιστεις με το ηλιακο σου πλεγμα...εκει ειναι ολη μας η ενεργεια και απο εκει ειναι που θελουν να παρουν ενεργεια οποιες οντοτητες ειναι γυρω μας ή οντοτητες που μας "ειδαν" να λαμπουμε στο "σκοταδι" και ηρθαν σε μας.
Τωρα...αυτο που εχω πει σε ολους και θα το πω και σε σενα...η προστασια ειναι μια....Lesser Banishing Ritual of the Pentagram οπως το εκτελει η golden dawn ή ο aleister crowley. Ψαξτο, μαθε το, καντο οσο πιο συχνα μπορεις. Χωρις αυτο ο μαγος ειναι απροστατευτος. Ακολουθεις καποιο συστημα ή απλα κανεις ξορκια απο διαφορα βιβλια? Στειλε μου email αν δεν θες να μοιραστεις καποια πραγματα online. Προσεχε φιλε μου...η μαγεια δεν ειναι παιχνιδι...δεν λεγεται τυχαια Μεγαλη Τεχνη
Τα μαγια που δοκιμασα να κανω ηταν απο διαφορα βιβλια και μερικα απο [ιντερνετ>> αποτιχιμενα ενοιτε] το λαθος μου ειναι οτι αρχισα να ασχολουμε με αυτα απο μικρη ηλικια και δεν ειχα κανενα να με καθοδιγισει.
Δεν μπορω να καταλαβω τι πιγε λαθος και εχασα τον ελεχο αλλα πραγματικα ιποφερω και το χιροτερο ινε δεν ξερω απο τι, αν ξερει κανις κανα σπελλ προστασιας η καθαρισμου εδω ειναι το e mail m
skorpion__17@hotmail.com ειμαι on line καθημερινα.. thx
Υπαρχει τροπος να διωξεις απο πανω σου οτι εχεις τραβηξει και να παραμεινεις προστατευμενος. Δεν υπαρχουν ξορκια που με μια λεξη ολα γινονται. Η Μαγεια θελει δουλεια και ψυχικο κοπο οσο και σωματικο.
Ψαξε οπωσδηποτε να βρεις το Lesser Banishing Ritual of the Pentagram...αληθεια, ειναι το μονο που μπορω να σου πω για το επιπεδο που εισαι χωρις να υπαρχει κινδυνος να κανεις μεγαλυτερη ζημια. Βρες το τελετουργικο αυτο, βρηκα ενα link για σενα http://www.kheper.net/topics/Hermeticism/LBR.htm που φαινεται αρκετα καλο, και αν το κανεις καλα θα αισθανθεις πολυ καλυτερα απο την πρωτη κιολας φορα. Το θεμα ειναι, εχεις κανει ποτε διαλογισμο? Ξερεις πως να συγκεντρωνεσαι? Πριν να αρχισεις το τελετουργικο και κατα τη διαρκεια το μυαλο σου πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ στο τελετουργικο και σε αυτα που λες και "βλεπεις" σε αστρικο επιπεδο. Εχε πιστη στο LBRP. Οτι θες εδω ειμαι. Α ναι..και κατι αλλο...καψε φασκομηλο(sage) σαν λιβανι στο δωματιο σου και ανοιξε τα παραθυρα να μπει φρεσκος αερας...αυτα για τωρα.
Οσο για το φρεσκο αερα στο δοματιο μου δεν ειμαι σιγουρος γιατι ποτε δεν ιχα την ορεξη να το τακτοποιησω
Θα σε ενημερωσω οταν κανω το ritual και ξανα ευχαριστω
nothing is impossible from the time i will become the god of myself.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΞΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ "ΒΙΒΛΙΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΗ.
ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ (ΟΣΟ ΠΙΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 1ου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΟΥ 1ου ΒΙΒΛΙΟΥ, ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ(ΨΥΧΙΚΑ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ "ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΠΩΣ Η ΦΩΤΙΑ Η ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΜΕΣΑ ΣΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΪΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Η ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ (1 Η ΠΟΛΛΟΙ). ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, Η ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ Η ΑΝΤΙ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ" ΑΛΛΑ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ". ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ?
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/6 ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ?
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ?
ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΙΚΑ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ
ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ?
ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΤΕ.
Z.S.
You 've yet to learn about the true world!
quote:ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ...ΚΑΤΑΡΧΑΣ Η ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΕΙΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΚΑΤΑΡΧΕΙΝ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ FORUM.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΞΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ "ΒΙΒΛΙΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΗ.
ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ (ΟΣΟ ΠΙΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 1ου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΟΥ 1ου ΒΙΒΛΙΟΥ, ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ(ΨΥΧΙΚΑ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ "ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΠΩΣ Η ΦΩΤΙΑ Η ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΜΕΣΑ ΣΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΪΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Η ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ (1 Η ΠΟΛΛΟΙ). ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, Η ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ Η ΑΝΤΙ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ" ΑΛΛΑ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ". ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ?
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/6 ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ?
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ?
ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΙΚΑ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ
ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ?ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΤΕ.
Z.S.
You 've yet to learn about the true world!
☜★☞ ₪Εξ όνυχος τον λέοντα₪ ☜★☞
Στοές υπάρχουν αναμφισβητητα.
Ξέρω προσωπικά ότι από το σπίτι του Ιω. Μεταξά στην Κηφισιά ξεκινάνε 2 στοές, μία προς Πάρνηθα και μία προς Πεντέλη. Δεν ξέρω μέχρι που έφταναν γιατί έχουν γκρεμιστεί από τα θεμέλια των γύρω σπιτιών.Μπορεί να τις έφταξαν επί Μεταξά για οδούς διαφυγής, άλλωστε τότε έγιναν πολλά υπόγεια έργα στην Ελλάδα.
Με την τελευταία αναπαλαίωση του ξενοδοχείου της Μ.Βρετανίας σφραγίστηκαν αρκετές στοές στα υπόγεια.
Για μασωνικές τελετές σε στοές τετοιου είδους δεν νομίζω, αφου οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους στοές, όσο για σατανολατρείες, αυτοι ψάχνουν όλα τα απόμερα σκοτεινά μέρη για να μην γίνονται αντιληπτοί, οπότε λογικά μπορεί να τις χρησιμοποιούν.
Ξέρω ότι χρησιμοποιήθηκαν από τους αντάρτες στο β' ΠΠ και μετά, όπως επίσης και στην επανάσταση του 1821, όχι όμως ότι φτιάχτηκαν τότε.
Για το πράσινο φως δεν ξέρω αν πρέπει να το εξηγήσουμε με ηλεκτρισμο η με ηλεκτρομαγνητικα πεδία η με την ψυχοσωματική κατάσταση κάποιου, που είναι ήδη από ώρες μέσα σε σκοτεινά "λαγούμια"
Οι αρχαίοι είχαν την δυνατότητα κατασκευής τετοιων στοών (όπως πολυ σωστά αναφερθηκε με το ευπαλυνειο Υδραγωγείο στη Σάμο, αλλα και με το αποστραγγιστικό "φρεάτιο" των Μυνίων στην Κωπαίδα).Μην ξεχνάμε ότι η Αττική ανέκαθεν υστερούσε σε νερό, φαντάζομαι λοιπόν ότι οι πρόγονοί μας θα είχαν φροντίσει να εκμεταλλεύονται κάθε σταγόνα. Τότε δεν υπήρχαν βλέπεται μεγαλοεργολάβοι και έμμισθοι πολιτικοί να τα τρώνε χωρίς να κάνουν τίποτα.
Πίστευε και μη, ερεύνα
ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΚΑΦΕ ?
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΣ ΜΑΣ..........
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τρέξω προς όποιαδήποτε κατευθυνση.
Δεν θέλω να προσβάλλω τον κ. Γιαννόπουλο, του οποίου τα βιβλία τα έχω λιώσει από το διάβασμα. Και την φυσική του κατάσταση ξέρω και ότι με τις έρευνές του μας έχει προσφέρει πολλά.
Μην ξεχνάμε όμως ότι το μάτι μας, δεν είναι αντικειμενικό επιστημονικό όργανο. Το μάτι μας βλέπει αυτο που θέλουμε να δούμε η σε κάποιες πιο ακραίες καταστάσεις, αυτό που κάποιοι άλλοι θελουν να δούμε.
Για περίεργα φώτα έχω διαβάσει πολλά (έχω δεί και ο ίδιος ένα με μάρτυρες). Για δήθεν κεραυνούς που κόβουν βόλτες μέσα σε εκκλησιές κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο Topic ανοιχτό, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν ενδιαφέρον θέμα.
Πίστευε και μη, ερεύνα
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...
ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ
ΛΙΠΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ....
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...![]()
8elw na sou pw katarxhn oti e3wghina onta me nohmosynh kai etsi den yparxoun... gia to nhsi tou pasxa den 3erw alla gia tis phramides tis Aigyptou sou lew me bebaiwthta oti tis extisan oi arxaioi ellhnes malista stin ellada uparxoun phramides pou xronologountai 600 xronia prwgenesteres auton ths Aigyptou.Oso gia tis stoes pou briskontai katw apo thn Akropolh einai pragmatika ena mysthrio...lene pws ta marmara tou Par8enwna metafer8hkan mesa apo tis stoes gia e3oikonomish xronou alla tote giati oi eisodoi einai ermhtika kleisth???
Apollon -4-
Takis(R)
Τελικά το θέμα μου κίνησε την περιέργεια, χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την μελέτη των στοών, απλά διαβάζοντας τα μηνύματα που έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα.
Και πρωτού σκεφτώ ότι κάποιος εξωγήινος αποφάσισε να σκάψει τα πάτρια εδάφη μας, προτίμησα να σκεφτώ για ποιό λόγο οι πρόγονοι μας (νεώτεροι και αρχαίοι), θα τα έσκαβαν οι ίδιοι.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ. Δηλ. για λόγους επικοινωνίας, συγκοινωνίας, διαφυγής, καταφυγίων, κρυψώνων, υδροδότησης, στρατιωτικούς κλπ.
Φαντάζομαι δε, ότι αυτό γινόταν σε οποιαδήποτε εποχή, απο αρχαιοτάτων χρόνων εως σήμερα. Αρα είναι λογικό να βρίσκουμε στοές
σε διαφορετικά βάθη και με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά,
ανάλογα με την εποχή και το σκοπό της κατασκευής τους.
Μάλλον τα τεχνικά χαρακτηριστικά των στοών ανάλογα με την εποχή
βρίσκω ενδιαφέροντα και ως προς αυτό θα ήθελα, αν κάποιος γνωρίζει,
να μου προτείνει κάποιο βιβλίο ή άλλη πηγή πληροφόρησης.
ΦΙΛΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ?
ΑΣΧΕΤΟ. ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
TSEA
Edited by - NUKE on 22/05/2004 00:59:36
Ψυχή
σχετικά με το... "κουίζ".
Πές μου ότι πρόκειται για την... κυρία Προέδρου!
- Ξέρεις, αυτήν που μεταχειρίζεται ως σύμβολο αυτοπροβολής
τους συμπλεκόμενους κύκλους...
Άραγε το Βρήκα;;
' Τελώνιος που είμαι!!!
Λοιπόν ψυχή μου τα ουφο πάνε κι έρχονται, αλλά έταιρη πασίγνωστη οικογένεια έχει προβεί σε κανονική κατάληψη του λόφου.
Αρχής γενομένης από τον αριθμό 3 (όπου κατοικεί ο νεότερος αδελφός) και πάει λέγοντας.
Τώρα βέβαια... έχουν κτίσεις παράλληλα και στην Εκάλη - αλλά γουστάρουνε να αλλάζουν τον αέρα τους!
Χμμ... κι αφού με έπιασε η συνώμοσιολογίτιδα μου:
Λες η κυρά να επικλείται τους... Αρχαίους (κατά Λάβκραφτ) σε τίποτα υπόγεια;
Η μήπως να έλεγα μπουρδολογίτιδα;;! ![]()
αφου ειμασταν κατοχοι τετοιας τεχνολογιας, γιατι βρεθηκαμε υπο τον ρωμαικο ζυγο αιωνες ολοκληρους?
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.