ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

archangel2165 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
ΨΥΧΗΜέλος
25/05/2004, 11:50:12
ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Η ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΚΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΟΥΦΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ( ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΑ) ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΜΟΡΦΑ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ 81 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ( ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ? ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ? Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ? )
ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΤΟ ΟΥΦΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΝΑΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Η ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ?
ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ -ΣΠΙΤΑΚΙ-
ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ 2004 ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ (ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ! )
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΘΕΣΗ
ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ
ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Υ.Γ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 3 + ΤΗΕ ΚΟΥΚΟΣ ΒΑΝD !!!

astral-projectΜέλος
25/05/2004, 12:39:29
βρικανε τα ουφο παρκινγκ και εγω τραβιεμαι τρεις ωρες για να παρκαρω?

εκτος και αν τα ειχανε βαλει στην πυλωτη...

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

ΝemertesΜέλος
25/05/2004, 14:00:50
Αγαπητοί,

όταν ήμουν μαθήτρια -προ αμνημονεύτων- ένας καθηγητής μου είχε πει οτι στην Αθήνα υπάρχουν στοές κλπ. Επίσης οτι καμουφλάρονται εύκολα βάζοντας από πάνω ένα καπάκι που μοιάζει με αυτό της ευδάπ ή της δεή. Προσωπικά μετά από καιρό είδα ένα τέτοιο καπάκι στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης πριν λίγες μέρες είδα άλλο ένα στο Φάληρο. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να σηκώσω το καπάκι ποτέ, φοβάμαι να πω την αλήθεια. Όμως φαινομενικά από το άνοιγμα δεν είναι τόσο εύκολο να περάσει άνθρωπος.
Αν ξέρετε κάτι σχετικο...

-------------------------
...The Unerring Nereis...

NUKEΜέλος
26/05/2004, 14:33:33
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΝΕΜΕΡΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΖΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΥΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΧΙ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ

TSEA

ΨΥΧΗΜέλος
27/05/2004, 13:31:56
quote:

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΝΕΜΕΡΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΖΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΥΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΧΙ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ

TSEA

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Ε-ΜΑΙΛ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ

NUKEΜέλος
27/05/2004, 15:12:23
Soy esteila email alla theoreisa kalo na soy grapso kai edo.
Φιλε ψυχη εγω θα παω αυριο(Παρασκευη) και θα δω. Μενω στην Νεα Ιωνια και επειδη οπως σου εχω ξαναπει
και μαλλον θα σε ξενερωσει ειμαι μικρος δινω ακομα εξετασεις Λυκειου. Μετα το μαθημα που γραφω (10:00 με 10:30) θα παω εκει και θα τσεκαρω το μερος. Παντως μαλλον δεν υπαρχει τιποτα αλλα καλο ειναι να δουμε.
Σε ευχαριστω πολυ που με βοηθας. Λογικα θα εχεις δουλεια εσυ την Παρασκευη αλλα μπορω να το κανω και Σαββατο.
Θελεις να ερθεις? Ειμαστε μια παρεα και προσπαθουμε να εξερευνησουμε την υπογεια ΑθΗΝΑ.Επειδη δεν ξερω που μενεις ωραιο μερος για να συνατηθουμε θα ηταν ο σταθμος του ΗΣΑΠ στην Νεα Ιωνια.

Στειλε μυνημα.

TSEA

ΨΥΧΗΜέλος
27/05/2004, 16:04:06
ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18 30
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ( ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ )
ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΚΛΗΣΙΑ
ΕΧΩ ΜΑΥΡΗ ΜΗΧΑΝΗ HONDA

ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ

ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ
( ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE )

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ

ΤΑ ΛΕΜΕ ???

NUKEΜέλος
27/05/2004, 16:08:49
OK. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ. ΚΑΤΑ 99% ΘΑ ΕΡΘΩ. ΜΟΝΟ ΦΑΚΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΩ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ(ΓΑΛΑΤΣΙ).

TSEA

NUKEΜέλος
29/05/2004, 00:09:12
Λοιπον φιλε Ψυχη επρεπε να ερθεις. Ενταξει μπορει να μην γουσταρες αλλα μπορουσες να μου πεις να μην συναντηθουμε. Τελοσπαντων, εγω πηγα και ειδα το μερος. Πρωτα απο όλα πρέπει να σου πω οτι ειναι μια μικρη εκκλησια με το όνομα Ομορφοκκλησια ή Αγ. Γεώργιος η οποία όχι μόνο δεν είναι βρισκεται σε οπομομωμένο μέρος αλλά απάνω από την τεράστια λεωφώρο Ομορφοκκλησιάς, απένατντι από την μία(από τις δύο) εισόδους του άλσους Βείκου και δίπλα σε (ας πούμε πλατεία) με παγκάκια που κυκλοφορούν συνέχεια παιδιά και γέροι.

Τωρα σχετικά με τον χώρο εκκλησίας. Είναι ένα οικόπαιδο με μία μάντρα περίπου ένα μέτρο και με μισό μέτρο κάγκελο του οποίου η πόρτα είναι κλειστεί. Με λίγα λόγια ο φραχτης είναι τόσο μικρός που τον πηδάει ακόμα και μωρό.Τώρα, σε αυτό το οικόπεδο βρίσκεται η εκκλησία και μία ασπούμε στέρνα(σαν πισίνα) η οποία είναι φτιαγμένη από πέτρες. Η στέρνα είναι γεμάτη κλαδιά,φυτά πέτρες κτλ ώστε ακόμα και αν κάποτε υπήρχε είσοδος προς τα κάτω σε εκείνο το σημείο τώρα δεν υπάρχει(αν και δεν κοιταξα πολύ καλα). Αν προσέξεις τις εικόνες σχετικά με την εκκλησία αυτή, η δεύτερη εικόνα(εγχρωμη) στο κένρτο του βιβλίου Μυστική Αθήνα στην δεύτερη σελίδα εγρωμων εικόνων θα καταλάβεις περίπου πως είναι αυτή η στέρνα.
Η εκκλησία είχε κάποτε τρεις πόρτες. Η μία τώρα είναι κλειστεί επειδή την χτίσαν(όπως φαίνεται στην εικόνα του ιδιου βιβλίου στην σελίδα 58), ή αλλη είναι μια πόρτα με μία κλειδαριά (ιδια εικόνα) και η τρίτη από μπροστά δεν υπάρχει σαν πόρτα αλλά την έχουν κλείσει με ένα ξύλο και κάτι εργαλεία("σφηνωτήρες") και η οποία ανοίγει μόνο από μέσα.

Το εσωτερικό της εκκλησίας: Καταρχήν η εκκλησία ανοίγει μία φορα τον χρόνο στην γιορτή του Αγ. Γεωργίου. Οπότε δεν μπορεις να μπεις μέσα.
Βλέποντας την εικόνα συην σελίδα 58 βλέπεις δεξια δεξια ένα παράθυρο. Αυτό έιναι ένα διπλό παράθυρο από τζάμι πολύ μικρό σε πάχος και σε ύψος έναμιση περίπου μέτρα. ¨Ετυχε το ένα από τα δύο τζάμια(διπλο παραθυρο) να είναι ανοιχτο οπότε, επειδή είμαι σχετικά μικρόσωμος κατώρθωσα να μπω μέσα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η μερια είναι από την μερια του δρόμου, με φανάρι, και της εισόδου του άλσους που σημάινει ότι σε βλέπουν δεκάδες μάτια. Αν και πιστέυω ότι με είδαν δεν ενδοιαφερθηκε κανείς.
Η εκκλησία μέσα έχει στους τοίχους τις ξεθωριασμένες τοιχογραφίες. Το κυριότερο που είδα ήταν ότι στο κέντρο περίπου της εκκλησίας υπήρχαν δύο πλακάκια (ας πούμε πέτρες) οι οποίες φαινόταν ότι βγαίνουν και γνώμη μου είναι ότι κάτι υπάρχει από κάτω. Το άνοιγμα που θα κάνουν αν φύγουν με χωραέι χαλαρά αλλα δεν είναι και πολύ μεγάλο. Εχω τραβηξει φωτο με κινητό αυτες τις πέτρες. Όπως ξαναείπα πιστεύω πως κάτι είναι από κάτω όμως επειδή μέσα στην εκκλησία είμουν μόνος δεν μπορώ να αρνηθώ ότι φοβηθηκα λίγο μήπως είναι κανένα οστεοφυλάκιο και για αυτό δεν τις άνοιξα. ΜΕ έναν σουγιά πιστευω ότι ανοίγουν.Τέλος μέσα στην εκκλησία υπήραν εργαλία, σκάλα, ένα οικοδομικό καρότσι και μερικά αλλα άχετα πράγματα τα οποία δεν θυμάμαι.

Προσπάθησα να περιγράψω ακριβως ότι είδα και ελπίζω να βοήθησε. Μήπως πήγες και δεν σε έιδα? Εγω είμουν από τις 6 εκεί με έναν φίλο μου.
Αν θέλεις κάνε καμοια ερώτηση.

TSEA

29/05/2004, 15:57:47
Εγώ έμαθα μόλις χθες από έναν φίλο μου ότι τα ιερά που τριγωνίζονται ξύ μεταξύ τους συνδέονται και με υπόγειες μυστικές στοές...που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν μόνο δωδεκαθεϊστές...

Φιλικά Νότης...

kynikosΜέλος
29/05/2004, 17:37:01
Περι Στοάς Πάρνηθος
quote:
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΡΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΚΙΡΤΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

Θα ήθελα να επισημάνω στον φίλο Girtos οτι το:
- "Μου το είπε ο μπαμπάς μου, που είναι και στρατηγός"
Δεν αποτελεί τεκμηρίωση, όσο αξιόπιστα και να είναι τα ανώτερα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων!

Ο μπαμπάς σου μπορεί απλά να σε πείραζε, Girtos, ή ακόμα και να σε δοκίμαζε, κάτι πολύ φυσιολογικό για έναν πατέρα στρατιωτικό προς το παιδί του...

Αν, πάντως επιμένεις, θα πρέπει μάλλον να ανοίξεις νέο τοπικ,

"ΠΑΡΝΗΘΑ: ΒΟΥΝΟ Ή ΥΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ"
να κάνει παρέα στο
"ΟΛΥΜΠΟΣ: ΒΟΥΝΟ Ή ΠΛΑΝΗΤΗΣ"

Πάντως, σε περίπτωση που δεν τα πας καλά με την αριθμητική, σου επισημαίνω οτι και μόνο 10τμ ανα άτομο να είχε η σάλα, θα είχε έκταση 7 χλμ Χ 7 χλμ. Και γ*μ* τα UFO όλου του κόσμου...

Κ

ventsΝέο Μέλος
29/05/2004, 18:12:10
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΝΑ - ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ) ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΝΑ (ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ) ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑΣ 5000000 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΡΤΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΝΑ - ΚΡΥΣΦΥΓΕΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΔΙΣΤΗΜΟΠΛΙΟ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ

kynikosΜέλος
29/05/2004, 18:56:31
Χμ, μπορεί τα βουνά-UFO να μην τα φτιάξανε οι σύγχρονοι Έλληνες, αλλα οι κάτοικοι του πλανήτη Ολύμπου, "θεοί" γαρ...

kynikosΜέλος
29/05/2004, 19:09:18
Φίλοι του τόπικ,

Θα μπορούσε κάποιος να ξανατοποθετήσει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το ζητούμενο αυτού του θέματος;

- Αν υπάρχουν κάποιες ξεχασμένες σύρραγκες;
= Σίγουρα, παντού υπάρχουν, αλλά και τί με αυτό;
- Αν υπάρχουν βουνα που έχουν σπηλιές;
= Εσείς τί λέτε;
- Αν υπάρχει κάποιος μαγικός υποχθόνιος κόσμος τύπου "Κούφια Γή";
= Λάθος Φόρουμ, try Pathfinder.
- Αν γίνεται μυστική συνομοσία εις βάρος μας στα "υπόγεια";
= Για σκεφτείτε το καλά...

Θα ήθελα να δώ κάποια προσγείωση εδώ μέσα, γιατί αλλοιώς προβλέπω "απολίθωση"

Κ

ΝαδαΝέο Μέλος
29/05/2004, 22:35:18
kalispera se olous.exw ki egw na katathesw tin tapeini mou gnwsi gia to themma ton ypogeiwn stown.exw diavasei to vivlio tou kyriou giannopoulou ypogeia athina kai den sas kryvw pws se kathe kefalaio yparxoun arketes leptomeries,alla opws oloi kseroume se kathe vivlio sou dinete i spitha sto xeri sou loipon einai na tin sviseis i na tin kaneis floga kai na fwtiseis to sympan.i diki mou empeiria leei pws yparxoun ypogeies stoes stoes kai simera sto kanali alter stin ekpompi tou kyriou xardavella yparxei ena themma me real eikona gia tin ypogeia athina.sas efxaristw.

who knowsΜέλος
30/05/2004, 03:09:51
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ...!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ,ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (50.000 ΤΜ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΤΕΙ ΞΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΠΩΣΙΚΗ,ΑΓΓΛΙΚΗ...)

never say never **

30/05/2004, 09:38:19
quote:

ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ...!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ,ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (50.000 ΤΜ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΤΕΙ ΞΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΠΩΣΙΚΗ,ΑΓΓΛΙΚΗ...)

never say never **

5200 τετ μέτρα.
Δηλαδή 5 στρέμματα.

Την είδα και εγώ όλη την εκπομπή και μου έκανε εντύπωση η ανεπάρκεια του Παλμου,ο οποίος αναφέρει ως πηγές άλλους ερευνητές(οι οποίοι είναι κατά τύχη όλοι της ομάδας Γιαννόπουλου και των εκδόσεων εσοπτρο) οι οποίοι κατ ουσία επικαλούνται άλλους ερευνητές Οι οποιοι επισης επικαλούνται άλλους ερευνητές.
Ο Κεραμιδάς δεν χαρακτηρίζεται….
Οι σπηλαιολόγοι μιλούσαν σαν το υπουργείο ξύλινη γλώσσα.
Ενδιαφέρουσα σχετικα η άποψη του έκδοτη του Ιχώρ.
Ο Γιαννουλακης ελίχθηκε πανέξυπνα ξεφεύγοντας από πολλά.
Ο δημοσιογράφος ρηχός και ανεπαρκής.

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 30/05/2004 09:42:43

30/05/2004, 09:56:14
μπουρδολογιων το αναγνωσμα - για γελια και για κλαματα

1. Γιαννουλακης - Κεραμυδας, σε μιαμιση μερα (λεμε τωρα), εκαναν υπογειως!! την διαδρομη Πεντελη - Δελφοι!!
(ο Γιαννουλακης εδω εκανε το κοροιδο: "δεν το ειπα εγω, ο κυριος το ειπε")

2.Γιαννουλακης: " ο Νταβελης (που πηγαινε μεσω στοων Φωκιδα - Αθηνα) ειχε γκομενα την Λουιζα Ριανκουρ, στην Αθηνα υπαρχει οδος Ριανκουρ, αρα... υπαρχει απο κατω στοα απο οπου διεφυγε η 17Ν στο γνωστο περιστατικο" (ραβδος στη γωνια αρα βρεχει)

3. Οι σπηλαιολογοι ειναι ενστολοι υπαλληλοι που εκτελουν διαταγες (απο σκοτεινα κεντρα προφανως) για να αποπροσανατολισουν την κοινη γνωμη απο τα μυστικα της κουφιας γης (ποιος το ελεγε αυτο δεν θυμαμαι)

4. "λογικο" επιχειρημα Γιαννουλακη¨: αφου υπαρχουν Δρακοτρυπες θα υπαρχουν και Δρακοι ( ο συγκεκριμενος τελει εν πληρη συγχυσει - θεωρει τις λαογραφικες παραδοσεις αδιασειστα στοιχεια και περιφρονει ολα τα επιστημονικα δεδομενα)

5. ο Οικονομιδης δεν ειπε πολλα! τον εχει θαμπωσει ο παραδεισος της Αγκαρθα! θα πηγαινε - αλλα εχει κλειστοφοβια - ο καημενος, θα χασει ετσι τον παραδεισο των Βριλ!

κι αλλα κι αλλα - να πεφτεις κατω απο τα γελια

katiaΜέλος
30/05/2004, 10:50:42
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΛΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΠΛΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΠΥΛΑΙΟΛΟΓΟΥΣ
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΟΜΠΙ,ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ?ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ 2 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

30/05/2004, 11:17:09
quote:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΛΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΠΛΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΠΥΛΑΙΟΛΟΓΟΥΣ
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΟΜΠΙ,ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ?ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ 2 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Αν ηταν ετσι, ο Γιαννουλακης θα τους εριχνε στο τραπεζι στοιχεια (φωτο, βινταο, κλπ) και θα τους κολλαγε στον τοιχο!!

Δεν εκανε ομως τιποτα απο αυτα - αοριστολογιες και παραμυθια - η λαογραφια δεν ειναι αποδειξη.

Ασε που οι "ερευνητες" αυτοι δεν εψαξαν ποτε τιποτα!!

Ο Κεραμυδας δεν ηξερε που πεφτουν τα Βριλλησια - κι ο Γιαννουλακης ελεγε μπουρδες για τα καπακια (η Αθηνα ειναι γεματη κια αυτος ελεγε πως αν τα βαλεις στο χαρτη σχηματιζουν κυκλο γυρω απο το Συνταγμα! αλλα δεν μας εδειξε αυτο το χαρτη - αμφιβαλλω αν βγηκε ποτε στο δρομο να ψαξει γι αυτα)

Με φαντασιοπληξιες και ψεμματα δεν γινεται ερευνα - αλλα οι συγκεκριμενοι τα κονομανε μαυτα και μαυτα

quote:
ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ

αυτο δεν το ξερω - αν ειναι ετσι ομως ας μας δειξουν το σχετικο νομικο εγγραφο γαι να καταλαβουμε και μεις - τι πιο απλο?