- Εξωγήινοι , εχουν καταλάβει την γή ..απ'άκρου σ'άκρη??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πέραν τούτου, το θέμα ταιριάζει καλύτερα στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από την Κατηγορία .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.
Οπότε συντόμως θα γίνει η "μετοίκηση" του. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Εαρινόςquote:
Ε!! ΒΈΒΑΙΑ , που αλλού θα πήγαινες..εκεί είναι ο φυσικός σου χώρος!!!Και πού να τον δεις με τα παρδαλά ρούχα και την κόκκινη μύτη! Αξεπέραστος!
macedon
Ούπςςςς!!!
soul
Καλά αυτός, οι ....άλλοι;
98%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
soul
-Ούπςςς!!!
soul

Edited by - mimosa on 06/02/2010 08:15:25
quote:
Γιατί μεταφέρθηκε στο Παράξενο; ποιό είναι το παράξενο, οτι ο τρέχα και ο Εαρινός μαλώνουν;Edited by - mimosa on 06/02/2010 08:15:25
οντως! αυτο παλι που το πας?

Ο χώρος αυτής της προσομοίωσης είναι 325.000.000 MB μνήμης και είναι φυσικά εγκατεστημένη στον ισχυρότερο υπολογιστή της Ευρώπης.
Με λίγα λόγια η «προσομοίωση της χιλιετίας»,όπως ονομάστηκε, είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο δοθήκαν όλα όσα ξέρουμε για την δημιουργία του σύμπαντος, τα συστατικά και τους φυσικούς νόμους , από εκεί και πέρα ανάλαβε μόνο του να αναδημιουργήσει το σύμπαν.
Αποτέλεσμα .ηταν να κατασκευαστεί ένα αντίγραφο του σύμπαντος, και φυσικά θα είναι για πολλά χρόνια αντικείμενο μελέτης.
Οι επιστήμονες δηλώνουν πως ήδη γνωρίζουν αρκετά από τα μυστήρια του σύμπαντος.
Περισσότερα:
ΕΔΩ
---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------
Δηλαδή ότι θα υπάρξουν στο άμμεσο μέλλον υπολογιστές που να προσομειώνουν ολόκληρο σύμπαν.Και μια που αυτό ήδη έχει αρχίσει να γίνεται πράξη...

Δώσανε την πολύτιμη ζωή τους για 1002 λόγους.Κανένας από αυτούς όμως δεν ήταν δικός τους...