ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ QUIZ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ QUIZ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Unseen24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/05/2011, 08:53:20

1)Οταν ακούς τη λέξη "Θεός" ποια εικόνα σου έρχεται αμέσως στο μυαλο?

Το Σύμπαν !!!

2)Θα εμπιστευόσουν μία ή περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες? Κι αν ναι ποια/ποιες??

Την μέθοδο του Ασκληπιού !!!

3)Βουνό ή Θάλασσα? Ποιο από τα δύο σε γοητεύει/γαληνεύει περισσότερο?

Σίγουρα η θάλασσα γιατί μου αφήνει το περιθώριο να φανταστώ πολλά ταξίδια …

4)Ποιοι είναι οι 2 μεγαλύτεροι φόβοι σου?

Ο "καλός" άνθρωπος και ο κακός άνθρωπος !!!

5)Σε περίπτωση που η ανθρωπότητα ερχόταν σε επαφή με εξωγήινους, ποια πιστεύεις πως θα ήταν η σχέση της μαζί τους? α)φιλική/ειρηνική, β)πολεμική/εχθρική, γ)άλλοτε ειρηνική και άλλοτε εχθρική

Δεν μπορείς να γνωρίζεις το Άγνωστο και τι συναισθήματα θα σου γεννήσει …

6)Αν τελικά ισχύει η μετενσάρκωση και στην επόμενη ζωή,ήξερες ότι θα είσαι κάποιο ζώο,ποιο θα ήθελες να είναι αυτό?

Σίγουρα αιλουροειδές. Να πω Λέων !

7)Βάλε τις παρακάτω τέχνες σε σειρά από την καλύτερη προς την χειρότερη(ή λιγότερο καλή), σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου αισθητικά κριτήρια. α)Βυζαντινή/Χριστιανική, β)Αρχαια Ελληνική, γ)Δυτικοευρωπαϊκή(αναγέννηση/διαφωτισμός), δ) Ανατολικές (κινέζικη/ιαπωνική/βουδιστική/ινδουιστική κ.τ.λ.)

Αρχαια Ελληνική, Ανατολικές (κινέζικη/ιαπωνική/βουδιστική/ινδουιστική κ.τ.λ.), Δυτικοευρωπαϊκή(αναγέννηση/διαφωτισμός), Βυζαντινή/Χριστιανική

8)Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ.

Τριπτόλεμος,Πλάτων,Κολοκοτρώνης,Καποδίστριας

9)Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν.

Εφιάλτης,Βενιζέλος,Καραμανλής,Παπανδρέου (Ανδρέας)

10)Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό.

Πνεύμα,Σοφία,Ηρωϊσμός,Άνθρωπος

11)Γράψε με μία πολύ σύντομη πρόταση τι σε έχει διδάξει η ζωή μέχρι τώρα?

Να φυλάγομαι από τους « καλούς» ανθρώπους !!!

12)Ποιο είναι το τρομακτικότερο όνειρο που έχεις δει?

Όποτε είχε σχέση με εκκλησίες !!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

LevanaΜέλος
23/05/2011, 15:56:12
ΣΗΜ:"Επικαλέσθηκες τον Εαρινό και ήρθε..."

Τί κάνω σε ενεστώτα χρόνο ε; Χμμμμ... Δύσκολα μου βάζεις φίλε μου. Το παλεύω στο μέτρο του δυνατού, αλήθεια σου λέω! Μα πονάει πολύ το να πηγαίνεις κόντρα στους άλλους, στη στοιχειώδη λογική σου και στην καθεστηκυία τάξη για να μείνεις πιστός στον εαυτό σου και στην αλήθεια σου. Έχει πολλή μοναξιά ο δρόμος!
Την καλησπέρα μου αγαπητέ μου!

---Sophie---Μέλος
30/10/2011, 16:11:51

Ασπρα μαλλια,ασπρα γενια,το συνηθισμενο.

2)Θα εμπιστευόσουν μία ή περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες? Κι αν ναι ποια/ποιες??

Μονο αν ηξερα οτι με την κανονικη δεν την γλυτωνα ετσι και αλλιως.

Θαλασσα.Ζω μονο για την Θαλασσα!

Να πεθανουν αυτοι που αγαπω.
Να φοβαμαι.

5)Σε περίπτωση που η ανθρωπότητα ερχόταν σε επαφή με εξωγήινους, ποια πιστεύεις πως θα ήταν η σχέση της μαζί τους? α)φιλική/ειρηνική, β)πολεμική/εχθρική, γ)άλλοτε ειρηνική και άλλοτε εχθρική

Σιγα μην υπαρχει μονο ενας εξωγηινος λαος,αρα με αλλους ειρηνικη με αλλους εχθρικη,διαγαλαξιακες μπιζνες.

6)Αν τελικά ισχύει η μετενσάρκωση και στην επόμενη ζωή,ήξερες ότι θα είσαι κάποιο ζώο,ποιο θα ήθελες να είναι αυτό?

Κανενα γιατι ή θα σκοτωθω γρηγορα ή θα σκοτωσω πολυ.

7)Βάλε τις παρακάτω τέχνες σε σειρά από την καλύτερη προς την χειρότερη(ή λιγότερο καλή), σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου αισθητικά κριτήρια. α)Βυζαντινή/Χριστιανική, β)Αρχαια Ελληνική, γ)Δυτικοευρωπαϊκή(αναγέννηση/διαφωτισμός), δ) Ανατολικές (κινέζικη/ιαπωνική/βουδιστική/ινδουιστική κ.τ.λ.)

Δεν τις εχω μελετησει και τοσο για να κρινω.

8)Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ.

Αριστοφανης
Σωκρατης

9)Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν.

Χιτλερ
Μουσολινι

10)Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό.

Θαλασσα
Περηφανεια
Το καρπουζι της Γιουροβιζιον!

Τιποτα δεν ειναι αυτο που φαινεται.

Δεν θυμαμαι εχω δει πολλα,συνηθως οτι με κυνηγουσαν να με σκοτωσουν και(να σημειωσω οτι οταν εβλεπα εφιαλτες πανατ ηξερα οτι ονειρευομαι) οταν με επιαναν αναγκαζα τον εαυτο μου να ξυπνησει.

Θα σε έστελνα στον διάολο...αλλά δεν μου φταίει και αυτός!

mystery flowerΜέλος
13/12/2011, 19:20:12
quote:

Αγία Τριάδα.

quote:

Η ρεφλεξολογία θεωρείται εναλλακτική θεραπεία; Αν ναι, απαντώ αυτή.

quote:

Το βουνό.

quote:

1) Τα γηρατειά

2) Η μοναξιά.

quote:

Το γ

quote:

Το αγαπημένο μου ζωάκι, αρκουδάκι panda.

quote:

Ισχύει για μένα η σειρά που τις έγραψες α,β,γ,δ.

quote:

1) Ηρακλής
2) Θησέας
3) Οδυσσέας
4) Ιάσωνας

quote:

1) Οιδίποδας
2) Μινώταυρος
3) Κιρκη
4) Πολύφημος

quote:

Μνημόνιο, Κρίση, Οικονομία.

quote:

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει δικό σου αν δεν το ορίζει το πεπρωμένο σου.

quote:

Την Παναγιά να με μαλώνει.

Ταξίδι στο άγνωστο