- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Είπα και στο παρελθόν και ξαναλέω, δυστυχώς ο γραπτός λόγος είναι αποτύπωμα.
Όσο για τον αν εγώ δεν είμαι υπαρκτό πρόσωπο ή αν γράφω με άλλους λογαριασμούς είναι πολύ εύκολο στους συντονιστές να το ξέρουν και να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς μου.
Πράγμα που ΑΠΑΙΤΩ αν αυτό αληθεύει.
Από την άλλη κάποιοι θα πρέπει να βγάλουν την ακατάσχετη συνομοσιολογία που έχουν στο κεφαλάκι τους και να προσπαθήσουν τα λόγια περί αγάπης προς το esoterica.gr να τα κάνουν και πράξη.
Οι φτηνές δικαιολογίες για να μπορούμε να πετάμε λάσπη και να διευρύνουμε τον κύκλο της πρόστυχης επίθεσης πρέπει να έχουν ένα τέλος.
Και απαντώ ….
quote:
Η κάθε προσπάθεια μηδαμινής προσφοράς ή έρευνας όπως ήδη θα ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ απο μέρος μου, έπεσε στη "μουχλιασμένη" αντίληψη κάποιων THOTHS...
Απο τα "μούτρα" με πείρε όταν τόλμησα ένα ερώτημα στη zadok, και καθόλου προσβλητικό βέβαια,(μπορείς να το βρεις, το πρωτο μου αρθρο στων τεκτομασόνων το δωμάτιο)... Μετά όπως θα καταλαβαίνεις ήρθαν οι επομενοι λογαριασμοί (zadok, ραμογλου, ατμα) για να με εμποδίσουν και να με καταδιώξουν καθώς και να κατασκευάσουν ενοχές και ενόχους ως έθιστε ...
Θα παρακαλέσω το μέλος με το nickname Kronos22 να μου καταδείξει σε ποιο post συνηγόρησα υπέρ κάποιου μέλους από τα προαναφερόμενα, που αντιτάχθηκα αναίτια απέναντι σε post του/της χωρίς να τεκμηριώσω την όποια άποψη μου.
Αν όλα αυτά δεν ισχύουν τότε εύκολα συμπεραίνω ότι το μέλος απλά για μια ακόμη φορά συκοφαντεί αναίτια το πρόσωπο μου όπως έχει κάνει και με άλλα μέλη.
Από την άλλη το nickname Kronos22 δεν είναι απόλυτο δηλωτικό αρσενικού μέλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μέλος άλλου φύλου. Όπως και το 22 θα έπρεπε να δηλώνει ηλικία αλλά κατά τα λεγόμενα του μέλους …..
quote:
… να μας κάνει να ξεράσουμε ό,τι είχαμε φάει τα 23 χρόνια μας,….
…. και αυτό δεν είναι πραγματικό.
Επειδή λοιπόν συμφωνώ με την Ostria θα πω απλά «ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ» και μην περνάτε τους άλλους για ηλίθιους.
Ο κακός λύκος
quote:
Όπως το κάθε ανεκδιήγητο πλάσμα ατμα να μου προσάπτει τόσους λογαριασμούς που σίγουρα σεβαστή Αμαλία, είναι δικοί τους (καθώς πιστεύω γνωρίζεις πολύ καλά) και επειδή έχει το μεγάλο κόλλημα και τραβάει ζόρι με την "διαμαντένια" Avallon, να μας κάνει να ξεράσουμε ό,τι είχαμε φάει τα 23 χρόνια μας, από την μεγάλη "μπόχα" εσωτερική βρώμα της.
ΒΡΕ,ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ,ΑΠΟ "ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ" ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ/ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΙΑ....
ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ..![]()
--ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΑΜΑΛΙΑ:))-
quote:
Ναί αλλά μία ΑΤΜΑ δεν πρέπει να εκφράζεται έτσι.. ούτε να υποθέτει...δεν της αρμόζει...
Ακόμα και αν είχε αποδείξεις... πάλι δεν θα της άρμοζε..
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Η ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΚΑΤΙΝΑΒΑΛΛΟΝ!
Η ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ:)
Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ/ΟΣΕΣ ***** ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΣΑ ΕΙΜΑΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΝΥΧΤΑ:)ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΑ ΑΒΑΛΛΟΝ!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ.
ΑΤΜΑ Η ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ:)
ΕΙΜΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΤΟΜΠΡΑ-ΤΙ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ.
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 15:16:09
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ FORUMS
Αμαλία, άσε τα κλειδιά κάτω μή γίνουμε μπίλλιες.
Ασε τους να λένε, μή μασάς.
Και να κλειδώσεις αυτό εδώ, σε λίγο θα ξεπεταχτούν άλλα, όπως έχει ξαναγίνει.
Είναι ίδιο των εσωτεριστών φαίνεται.
Λέω να μην κλειδωθεί γιατί:
- Είναι διασκεδαστικό, είναι το ριάλιτι του σάιτ.
- Είναι άξιο μελέτης. Να δούμε πόσο κάτω, πόσο βαθειά μπορούν να φτάσουν (οι αλληλοξεκατινιαζόμενοι-ες).
- Αν ήθελαν να κλείσει θα μπορούσαν να το κάνουν μόνοι τους με τον τρόπο τους. Τους αρέσει να βρίζονται δημόσια. Μην τους χαλάς το χατήρι.
- Οποιος ενοχλείται δε μπαίνει και δε διαβάζει αφού ξέρει εκ των προτέρων τί θα δει.
- Στο τέλος, αν ποτέ τελειώσει αυτό το μπάχαλο, μπορείς να μαζέψεις τα καλύτερα μπινελίκια σε ένα θέμα, κάτι σαν εκθετήριο ας πούμε.
quote:
Ostria, διαφωνώ βερτίκαλι.Αμαλία, άσε τα κλειδιά κάτω μή γίνουμε μπίλλιες.
Είναι ίδιο των εσωτεριστών φαίνεται.Λέω να μην κλειδωθεί γιατί:
- Είναι άξιο μελέτης. Να δούμε πόσο κάτω, πόσο βαθειά μπορούν να φτάσουν (οι αλληλοξεκατινιαζόμενοι-ες).
- Αν ήθελαν να κλείσει θα μπορούσαν να το κάνουν μόνοι τους με τον τρόπο τους. Τους αρέσει να βρίζονται δημόσια. Μην τους χαλάς το χατήρι.
- Οποιος ενοχλείται δε μπαίνει και δε διαβάζει αφού ξέρει εκ των προτέρων τί θα δει.
- Στο τέλος, αν ποτέ τελειώσει αυτό το μπάχαλο, μπορείς να μαζέψεις τα καλύτερα μπινελίκια σε ένα θέμα, κάτι σαν εκθετήριο ας πούμε.
"ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ" :Ρ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ//
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΜΕΚΠΟΡΕΥΣΕ!
:))
ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΑΙ Ν'ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΜΕΠΕΙΣΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΥΧΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ //ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ:0
ΘΥΜΑΣΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ..ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ!
ΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ:0
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΟΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ;;;;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ..ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ..ΜΑ ΤΟΣΟ...ΡΙΑΛΥΤΙ;
ΟΧΙ ΑΜΑΛΙΑ..ΤΗΝ ΛΕΠΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ/ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ:)
ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ:)
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΨΧ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ//ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ..:)
Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ:))ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ..Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΝΘΡΙΝΙΖΕΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΗΣ:)
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΑΣ.
ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΡΕΦΤΘΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ/ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΠΑΡΟΥΣΑ/ΥΠΑΡΧΕΙ...Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΛΟΥΘΩ ΠΙΣΤΑ:)
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΝΩ ;ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:)
ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ:)
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ:))
ΑΠΛΑ ΟΣΑ ΦΤΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΠΙΣΩ...ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ....ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ...ΣΕΡΝΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ***** ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΤΟ FAME...SORRY..:(
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ .Λ.Κ.
ΚΑΙ ΤΟΝ Λ.Α.
Ο ΛΟΓΟΣ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ Η ΨΥΧΗ....ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ :)
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΥΡΜΟ...
οχι ομως της αβαλλον,για τον δικο μου μιλαω.../και θυμαμαι εκεινο το φιδι να λέει.....αφου δεν σεχω για μενα ....δεν θα σεχει κανενας....
κρατα το σωου μαιμου.....

aum mani padme hum
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ FORUMS

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Ostria, διαφωνώ βερτίκαλι.Αμαλία, άσε τα κλειδιά κάτω μή γίνουμε μπίλλιες.
Είναι ίδιο των εσωτεριστών φαίνεται.Λέω να μην κλειδωθεί γιατί:
Σωστός ο lamogio.
Κάτι ακούστηκε ότι Φώσκολος/Μικρούτσικος παλεύουν για τα δικαιώματα του topic. H συνέχεια στον ANT1 λοιπόν.
Και μην ξεχνάτε:
«ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ»
quote:
ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ:(
H "ΦΥΜΩΣΗ":Η "ΑΤΙΜΩΣΗ":
"ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ "
00"The Butterfly Effect", το Παράδοξο της Πεταλούδας02.ΑΔΕΛΦΙΑ...ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΑΣ...
"ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ":
03. Και ξαφνικά χωρίς το ESOTERICA.GR...04.ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ
05ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!
ΤHE PROJECT:
06.MIA ΠΡΟΤΑΣΗ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ:(
ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ" ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ/ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΛΛΟΥ:
07.Σώπα ατερμη ψυχή και "άκου" την σιωπή/θάνατο...
08.Μεγάλοι Μύστες το Βιβλίο που κυνήγησαν...09.ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΘΑΝΑΤΟΣ.
10.Ήρθε η ώρα για ηρεμία.......
-γελαει καλα οποιος γελαει καλυτερα-

aum mani padme hum
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 17:23:43
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 17:24:56
ΡΙΧΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.
ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΕΝΑ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ.
ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ.
ΛΟΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΩΝ.<ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΑ ΑΒΑΛΛΟΝ!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ.
ΑΤΜΑ Η ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ:)>
<για τον δικο μου μιλαω.../και θυμαμαι εκεινο το φιδι να λέει.....αφου δεν σεχω για μενα ....δεν θα σεχει κανενας....>
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ?
Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΟΛΗ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
quote:
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ?
Eσυ?
ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ <ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ> ΑΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ