ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

TZINI1218 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
TZINI12Νέο Μέλος
26/06/2004, 06:13:38
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ-ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΚΑΠΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΖΙΝΙ12@ESOTERICA.GR ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

301167

26/06/2004, 12:41:09
quote:
12@ESOTERICA.GR

Μόνο με δυο σχετικά άρθρα μπορούμε να σε βοηθήσουμε αγαπητή φίλη, τα οποία είναι τα κάτωθι

http://www.esoterica.gr/articles/occult/hpotter_voc/hpotter_voc.htm

http://www.esoterica.gr/articles/occult/magia/magia.htm

Για το e-mail σου είσαι σίγουρη ότι είναι σωστό…?

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 26/06/2004 12:42:13

Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 26/06/2004 12:42:45

Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 26/06/2004 12:54:11

26/06/2004, 19:31:10
Όταν λες πρακτική μαγεία σε ποιύς τομείς αναφέρεσαι;

Φιλκά, Νότης!

lamogioΜέλος
27/06/2004, 17:19:28

------------------------------
Τροποποίηση Μηνύματος
- Admin -
------------------------------

lamogioΜέλος
27/06/2004, 17:21:41
Ουπς....σόρι
Νόμιζα οτι έλεγε *******ΜΑΓΕΙΑ

Είπα κι εγώ...

Πάντως και τούτο έχει τη μαγεία του ε;

---------------------------------------
Έγιναν τροποποιήσεις λόγω παραβίασης
των κανονισμών του forum
---------------------------------------

Crystal_tearΜέλος
27/06/2004, 17:37:11
χμ... Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑΒΜΑΣΙΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ lamogio

TZINI12Νέο Μέλος
28/06/2004, 06:29:45
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ E MAIL ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΧΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΛΩΤΙΝΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΟΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΜΑΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΜΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΓΕΙΑ Η ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ <ΓΗΤΕΙΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ> ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ??? ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ,ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΑΟΡΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΣΟ Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΙΣΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΙΣΤΗ Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΖΩΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ???

301167

28/06/2004, 15:58:07
Μία - τελευταία - προειδοποίηση προς το Νέο μας Μέλος lamogio να συμμορφωθεί τάχιστα με τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Forums!

... ίσως και μία προτροπή για να σκεφτεί αν όντως έχει κάνει εγγραφή σε χώρο που πράγματι ήθελε. Οπωσδήποτε θα πρέπει να ελέγξει την Θεματολογία του ESOTERICA, τους Κανονισμούς Λειτουργίας και το Μήνυμα της Συντακτικής Ομάδας στην Κεντρική Σελίδα του Τόπου.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

VANDAMMEΜέλος
28/06/2004, 22:32:03
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ??ΧΜΜΜ...ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ!!ΠΑΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ!!!!ΙΧΙΧΙΧΙΧΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙ

_Μέλος
28/06/2004, 23:40:32
Λάμόγιο o lamgio εεε???????????

To Hollywood Έχει Κάψει!

_Μέλος
28/06/2004, 23:53:44
Ουψ, μπορώ να κάνω email στο esoterica? αδμιν εχει mail server

To Hollywood Έχει Κάψει!

08/07/2004, 21:43:37
quote:
Ουψ, μπορώ να κάνω email στο esoterica? αδμιν εχει mail server

χμ...
μάλλον όχι

μπορείς μόνο να στείλεις ιδιωτικό μήνυμα, σύμφωνα με τη σχετική λειτουργία των forums.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

SkydancerΝέο Μέλος
08/07/2004, 21:59:05
amalia den htan wraio auto pou ekanes se ekeino to post......to kleidwses etsi xwris na to kserei auth pou to dhmiourgise......htan agenia....:(

09/07/2004, 04:51:35
Skydancer υπάρχουν πολλές μορφές αγένειας.

Μία από αυτές, είναι να παρεμβαίνεις σε συζητήσεις που αφορούν άλλα θέματα, για συζητήσεις που αφορούν εσένα, ή νομίζεις πως σε αφορούν.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

nobody5001Μέλος
09/07/2004, 10:16:02
Φίλη μου Τζίνι12,σε καλωσορίζω και εγώ από την πλευρά μου…
Η γνώμη μου είναι πως, Πίστη δεν είναι μόνο να πιστεύεις προς κάποιο θεό, την έννοια που δίνουνε σήμερα οι περισσότεροι, αλλά αυτή η λέξη έχει μια ευρύτερη έννοια που συνδέετε με την εξελικτική πορεία του μάγου προς τα ανώτερα επίπεδα (γνωστικά, μαγικά, κτλ.).
Με εκτίμηση,

nobody

astral-projectΜέλος
09/07/2004, 13:09:46
απο οτι ακουσα, μια και το φερε η κουβεντα περι μαγειας, απο σεπτεμβρη, θα κυκλοφορησει το "μαγισσες της σμυρνης 2", οπου συνεχιζεται η ιστορια.

μαζι με το βιβλιο, το οποιο ελπιζω να ειναι ισαξιο του πρωτου, θα υπαρχει και η τραπουλα της κατινας, ακριβες αντιγραφο αυτης που εριχνε η αταρτ καθως και ο τροπος ριξιματος.

------------------------

TwilightfairyΜέλος
11/07/2004, 12:02:38
Ρε παιδια στα αληθεια νομιζετε οτι αυτη που εγραψε τις Μαγισσες της Σμυρνης θα βγαλει πραγματικα στοιχεια? Για να σοβαρευτουμε λιγο ... Αυτ ατα πραγματα ειναι γνωση και δε θα τα δωσει στον κοσμο ετσι απλα , μονοκαι μονο για να πουλησει. Ουτως η αλλως ,απο οτι φαινεται , νομιζω πως και η ιδια η συγγραφεας χρησιμοποιει αυτη τη γνωση ακομα (ορα το βιογραφικο της )οποτε σιγα μην μας δωσει αληθινα στοιχεια ....Αν ψαξει κανεις για πρακτικη μαγεια στο ιντερνετ μπορει να βρει κατι αληθινο αν και οι πιθανοτητες ειναι 2/10....Λοιπον καλη τυχη - Ψαχνω και γω !

Ad astra per Aspera

20/10/2005, 15:12:23
Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας, να μην υπάρχουν πολλά μικρά και παραπλήσια θέματα, που έχουν ως αποτέλεσμα συχνά, κάπου στο ενδιάμεσο να χάνεται η πληροφορία,
κάποιες παλιότερες συζητήσεις σχετικές με τη μαγεία - όπως αυτή εδώ - θα παραμείνουν ενεργές μόνο για ανάγνωση.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές άλλες, όπου μπορεί κανείς να συμμετάσχει και οι οποίες καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα προεκτάσεων του θέματος "μαγεία".

Αυτές είναι:

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
κάνε κλικ^^^^

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ??
κάνε κλικ^^^^

ΜΑΓΕΙΑ
κάνε κλικ^^^^

ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
κάνε κλικ^^^^

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
κάνε κλικ^^^^

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!