- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έψαξα στο youtube να βρω movements αλλά σε αρκετά καλή ανάλυση για να εστιάσουμε πιο πολύ και πιο καθαρά στις λεπτομέρειες ...
Βρήκα λοιπόν κάτι...και θέλω την γνώμη σας...γιατί αν ισχύει...πάει να πει ότι και αυτός που διευθύνει την ορχήστρα ... ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ (που ΔΕΝ υπάρχουν όπως μας είπαν... !!!!)
Αφού λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχει μία καθυστέρηση περίπου 1 δευτερολέπτου από αυτό που βλέπεται...σε σχέση με αυτό που ακούτε...(εστιάστε στα χείλη του) φαίνεται καθαρά...ότι μάλλον...λέει κάποιους στίχους...
Ρίξτε μια ματιά στο χρονικό σημείο 3:13 που μάλλον λέει "ΔΙ" και μετά ακούμε... από τον χορό "Α" δηλαδή την λέξη "ΔΙ-Α"...
Ρίξτε μια ματιά και στο χρονικό σημείο 5:00 που μάλλον ακούγεται το " ΟΣ " από το "ΘΕ-ΟΣ" ... !!!!
Αν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω... τότε και αυτός που ΔΙΗΥΘΥΝΕ την ορχήστρα ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΧΟΙ !!!
quote:quote:
οκ, απλά να ξαναρωτήσωΞέρει κανείς ποιος ήταν ο χρήστης ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ που 1ος παρέθεσε τους στίχους (με αρκετά μεγάλη ακρίβεια θα λέγαμε...) ?
Γιατί τόση επιμονή με τον ΕΧΕΤΛΑΙΟ ???
Λες να ήταν ....ο Vangelis ????
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Από το στόμα μου το πήρες... ή καλύτερα... από το μυαλό μου... ![]()
ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ ... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
Υπήρξε μια ΑΦΙΞΗ εκείνο το βράδυ... ρίξτε μια ματιά από το 7:40 και μετά...
Τι είδους ΑΦΙΞΗ νομίζετε ότι έγινε ... ?
Που πάει το μυαλό σας ... ?
quote:
Τι είδους ΑΦΙΞΗ νομίζετε ότι έγινε ... ?Που πάει το μυαλό σας ... ?
Αυτο είναι καινούργιο,δεν μπορώ να φανταστώ.
Λέγε...γρήγορα!!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
" ΗΩ "
Με τι ήρθε όμως... οεο ?
" ΕΦΙΧΘΗ Η ΗΩ ΜΕ ΤΩ ΔΙΑ "
Ποιο άρμα (ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ) του Θεού ήταν αυτό που κατέβηκε και έφερε την ΗΩ ... οεο ?
και το όνομα αυτού...
" ΑΡΓΩ "
" ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΕΦΙΧΘΗ ΕΔΩ "
9:38 του παρακάτω βίντεο !
4:39 του βίντεο...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ... Ή ΚΑΠΟΙΑ... ?
Στο 6:52 του παρακάτω βίντεο μας δείχνει εμμέσως ΠΟΙΟΣ ή καλύτερα ΠΟΙΑ κατοικεί στον πλανήτη ΑΡΗ !