ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Oι Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία , είχε μιλήσει για την "Αταραξία"...και στην συνέχεια... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Oι Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία , είχε μιλήσει για την "Αταραξία"...και στην συνέχεια... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

amalia92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
22/09/2006, 17:37:49
quote:
Παίζουν : Τζων Τίκης = κιθάρα - μπαρουτωφονο, Σταμάτης Σαρδέλης = Ντραμς καμ του μι για να την βρεις, Μ. Πρωτομή = Σαρδαμόφωνο, Μιχάλης Μόσιος = Ταμτάκ τακ κανει η καρδιά μου, και άλλοι.

Τελικά ωραίο το πουκάμισο.. εεε. μόνος σου το σιδέρωσες..

quote:
Μην το χάσετε !(Το τσάμπιονς Λήγκ..ειδικά αύριο με την ΑΕΚάρα !!!!!!!!)

Marios_1Μέλος
23/09/2006, 01:13:52
Φίλε αν εννοείς πως με είδες... αναρωτιέμαι για ποιο πουκάμισο λες διότι την 2η φορά φόραγα ένα μπλουζάκι μαύρο. Όντως εγώ το σιδέρωσα...

Αν με είδες την πρώτη φορά που φόραγα το πουκάμισο το θαλασσί, όντως ήταν χάλια, συμφωνω χο χο...

Τι τα θες, ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει... το θέμα είναι να προσπαθώ λέω και κάτι που να έχει ενδιαφέρον... για κάποιους έστω..

Να σαι καλά !

Marios_1Μέλος
25/09/2006, 00:12:02
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ ;

Έλα ντεσκ ! Αυτά αναρωτήθηκα πολλές φορές όταν έβλεπα την αφίσα με τον θηριώδη Σουγκλάκο να προκαλεί τον οποιονδήποτε (από τον Μπιλ Κλίντον - πάλαι ποτέ Πλανητάρχη - έως τον Μάικ Τάισον) να μπει στο ριγκ μαζί του. Τον είχα πετύχει μερικές φορές τελείως τυχαία στην παλιά μου γειτονιά στους Αγίους και στην πλατεία Βάθης, να φωνάζει και να γελάει και να κάνει τσαμπουκάδες - χωρίς κακία ομολογουμένως..

Για πολλά χρόνια στα ριγκ, στις ταινίες, και στην βιοπάλη ο Αποστόλης υπήρξε μια λαική φιγούρα που προσπάθησε όπως όλοι να βγει από την αφάνεια και την ανέχεια με ό,τι διέθετε ως ανταλακτική αξία. Μυική δύναμη και κόλπα κασκαντέρ και ρολάκια μικρά η μεγάλα σε ταινίες και ιδρώτας στα ριγκ του κατς. Μετά αποφάσισε να σταματήσει να ιδρωκοπάει τόσο πολύ και το γύρισε στο τραγούδι. Σε αυτήν την φάση τον βρήκε το πρώτο έμφραγμα και εγχειρίζεται με by pass.

Κατόπιν τον ξαναβλέπω στα Παρατράγουδα ως κριτική επιτροπή, αδυνατισμένο λίγο. Για καιρό έχει αφήσει τους αγώνες και έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα "ποιος θα δείρει τον Σουγκλάκο"

Ο Αποστόλης έφυγε πριν 7 μέρες από εγκεφαλικό. Αναρωτιέμαι αν του είπε κανείς ποτέ οτι το καρδιαγγειακό σύστημα είναι ενιαίο και πως όταν έχουμε βλάβη σε κάποια αρτηρία αυτό δείχνει πως όλα τα αγγεία έχουν υποστεί φθορά και οξείδωση. Πως όσα by pass και αν γίνουνε αυτό δεν διορθώνει την αιτία που είναι τα σκουριασμένα αγγεία. Πως η καρδιά και οι αρτηρίες και οι φλέβες χρειάζονται αντιοξειδωτικά στοιχεία, βιταμίνη C, Λυσίνη, Προλίνη, Βιταμίνη Ε, Q 10. Πως καλό είναι να περπατάει και να μειώσει τα γλυκά και τα τηγανητά. Ίσως βέβαια αυτά τα τελευταία κάποιος να τα είπε, αλλά μάλλον θα τα είπε με την γνωστή περιφρόνηση που λέμε τα αυτονόητα και χιλιοειπωμένα.. Τι να μας κάνει τώρα το περπάτημα και τα λαχανικά, εδώ έχουμε by pass και μπαλονάκια, με τα λαχανικά θα ασχολούμαστε;

Ποιος θα δείρει τον Σουγκλάκο; Δυστυχώς το εγκεφαλικό... Διότι, όσον αφορά τον άνθρωπο, η Δύναμη είναι ένα εντελώς παρεξηγημένο μέγεθος. Είναι ένα σύνολο από ποιότητες και όχι μία ιδιότητα μόνο - πχ μυική δύναμη. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να είναι τσιλιβίθρας μυικά αλλά να έχει αγγεία που να τον βγάλουν 100 χρόνια. Κάποιος άλλος να έχει χάλια αγγεία και χάλι μυικό σύστημα αλλά να φωτιστεί στα 30 και να επηρρεάσει την ανθρωπότητα για 2000 χρόνια. Μπορεί κάποιος να μην έχει δύναμη να επιβληθεί αλλά να έχει δύναμη να υπομένει τις ατυχίες και την "σπουδαιότητα του ντουνιά", όπως λέει ο Τσιφόρος. Η δύναμη είναι τόσο πολυπαραγοντικό φαινόμενο, και θα πρέπει να αλλάξουμε τελείως την οπτική μας για το εν λόγω θέμα.

Πολλοί άνθρωποι γεννιούνται δυνατοί, αλλά αυτή τους η τύχη γίνεται η καταδίκη τους, γιατί τους γεννάει αλαζονεία και δεν ακούν ούτε μαθαίνουν από την ζωή. Άλλοι γενιούνται αδύναμοι αλλά αυτή τους η αυχία γίνεται ευλογία γιατί μαθαίνουν να αναπτύσυν άλλες παραμέτρους και να συνεργάζονται με το Σύμπαν αραιώνοντας τον εγωισμό τους σταδιακά..

Ο Αποστόλης ίσως δεν τα άκουσε αυτά, ίσως και δεν τα είχε ανάγκη. Έφυγε ξαφνικά, νικητής στα ριγκ, νικημένος σε κάποια άλλα πεδία. Και ποιος είναι νικητής σε όλα; Ποιος είναι αυτός που μόνο δέρνει και δεν δέρνεται; Και ο Σούπερμαν ακόμη έτρεχε πίσω από την Λόις Λέην..

Δεν υπάρχουν αυτοδυναμίες στο Σύμπαν. Όλοι είμαστε νικητές και νικημένοι και όλοι είμαστε ισόπαλοι. Και δεν υπάρχει ούτε νίκη ούτε ήττα ούτε ισοπαλία. Όλα είναι καταστάσεις που μεταβάλλονται από το Σύμπαν, το οποίο δεν χαρακτηρίζει, δεν χρωματίζει, δεν αξιώνει ή απαξιώνει.

Ποιός θα δείρει τον Σουγκλάκο; Πάντως ο Θεός δεν δέρνει, δεν επαινεί και δεν τιμωρεί. Απλώς υπάρχει για να γελάει με τις μπλόφες που δημιουργούν οι αντιλήψεις μας, και μας κάνουν να κομπάζουμε όταν πετυχαίνουμε κάτι και να τρελαινόμαστε όταν δεν πετυχαίνουμε.

Αποστόλη καλό ταξίδι. Όταν έρθω πάνω και γω θα σου πω για την βιταμίνη C και σε αντάλλαγμα θα κάτσεις να σε δείρω..Θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους 2. Τα λέμε φίλε.

25/09/2006, 19:14:23
quote:
Τι τα θες, ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει... το θέμα είναι να προσπαθώ λέω και κάτι που να έχει ενδιαφέρον... για κάποιους έστω..

Συμφωνώ.. αν και ``σαρδάμ`` κάθε αλλο παρά σαρδάμ ..

Φίλε μου.. ναί τα πάντα εχουν ενδιαφέρον .. αντιλαμβάνεσαι οτι το χιούμορ μου είναι καλοπροαίρετο , σε οτι αφορούσε το πουκάμισο σου...
Την πρώτη φορά σε είδα..

Marios_1Μέλος
26/09/2006, 20:04:10
Απόψε στις 21.00 στο κανάλι 'ΤΗΛΕΦΩΣ', στην εκπομπή με τίτλο ΕΝΑ θα παρέμβει ο πρώτος Υγιεινιστής γιατρός εν Ελλάδι, Παναγιώτης Κουμεντάκης. Θέμα εκπομπής "Οικολογία και Συμπληρώματα Διατροφής".

Allzaro είμαι σίγουρος πως έχεις Χιούμορ, το έχεις αποδείξει, εξάλλου είδες και την εκπομπή άρα σίγουρα έχεις !

Να σαι καλά ! Θα περιμένω τα σχόλιά σου, ελπίζω όχι για το πουκάμισο..χαχαχ

Φιλικά, Μ.

27/09/2006, 15:19:51
quote:
Allzaro είμαι σίγουρος πως έχεις Χιούμορ, το έχεις αποδείξει,

Χμμμ.. βλέπω είσαι ενημερωμένος για το χιούμορ μου..

quote:
Θέμα εκπομπής "Οικολογία και Συμπληρώματα Διατροφής".

Ενδιαφέρον πολύ ενδιαφέρον..... θα φθάσω αργά σπίτι.. ελπίζω κάτι να προλάβω..

Marios_1Μέλος
28/09/2006, 00:07:33
Φίλε αυτό που μ αρέσει πολύ είναι οι φατσούλες που βάζεις μετά τις προτάσεις.

Έβαλα και εγώ δύο. Σωστός; !!!

χοχο!

28/09/2006, 17:41:41
Τέλεια .. τέλεια..

Σωστός.. αλλά..

quote:
Απόψε στις 21.00 στο κανάλι 'ΤΗΛΕΦΩΣ', στην εκπομπή με τίτλο ΕΝΑ θα παρέμβει ο πρώτος Υγιεινιστής γιατρός εν Ελλάδι, Παναγιώτης Κουμεντάκης. Θέμα εκπομπής "Οικολογία και Συμπληρώματα Διατροφής".

Αλλος βγήκε..

Marios_1Μέλος
29/09/2006, 00:28:38
Τι εννοοείς βγήκε άλλος; Εγώ ήμουν και κατά τις 9.40 μίλησε ο Κουμεντάκης.. Απλώς άργησα λογω κίνησης...(α ρε ΑΕΚΑΡΑ..)
29/09/2006, 15:23:00
quote:
Τι εννοοείς βγήκε άλλος;

Aλλος.. ήταν.. στις 21.00 .. κάποιος Κρομμυδάς!! αν δεν κάνω λάθος..

Και να αλλάξεις ομάδα.. εγώ άλλαξα.. μια ζωή ΑΕΚτζής.. ολο γκόλ τρώγαμε... έγινα Παναθηναικός και ησύχασα..

Marios_1Μέλος
30/09/2006, 00:02:00
Φίλε προς το παρόν βγαίνω κάθε Τρίτη γύρω στις 21.10...Προχθές άργησα..

Ομάδα αίματος μπορεί να αλλάξω, αλλά τώρα στα γεράματα να αφήσω την ΑΕΚ, αδύνατο...Είναι θέμα κοινονικών καταβολών φίλε. Και Νέας Φιλαδέλφειας όπου έμεινε ο παπούς μου όταν τους πετάξανε από την γή του, το Αιδίνιο Μικράς Ασίας, πριν πολλά χρόνια..Την ΑΕΚ πρωτοείδα στο γήπεδο 8 χρονών. Μετά όλα ήρθαν μόνα τους...

Ολυμπιακός δεν μπορώ να γίνω, ποτέ δεν μου άρεσε το κατεστημένο. Παναθηναικός δεν μπορώ να γίνω γιατί δεν μου αρέσει η αριστοκρατία. Οι άλλες ομάδες δεν μου θυμίζουν κάτι δικό μου. Μ αρέσει που χωρίς λεφτά και χωρίς διαιτησίες και μέσα παλεύουμε μια ζωή και μπαίνουμε σφήνα μέσα στους μεγάλους.

Πόσο μ αρέσει η μπάλα ! Και τι κρίμα που την έχουν καταντήσει ένα θερετρο φουσκωμένων εγωισμών οι μεγαλολεφτάδες. Κρίμα, όπως και όλοι οι τυχεροί αυτού του κόσμου...βρίσκονται μέσα στον Παράδεισο και αυτοί κάθονται και ασχολούνται με τον όφι...

Τα λέμε..

02/10/2006, 16:44:57
quote:
Οι άλλες ομάδες δεν μου θυμίζουν κάτι δικό μου.

Ούπς.. δεν εχεις δίκιο..
Και θα στο αποδείξω..

Aιδίνιο λοιπόν...

Αεκτζήδες λοιπόν Μάριε .. ολοι οικογενειακώς.. καθότι Ιωνας και εγώ..

Πέρασε ομως πολύς καιρός για να καταλάβω οτι δεν εχω καμμία σχέση με την Αθλητική Ενωση Κωνσταντινούπολης (ΑΕΚ).

Αλλη ράτσα οι Ιωνες αλλη ράτσα οι Πολίτες...και καθότι αυτοί ΑΕΚτζήδες παθιασμένοι,έτσι και εγώ επρεπε να βρώ μια ομάδα που να εκφράζει τη χαμένη μου πατρίδα.. νομίζω.. οπως και αυτοί...
ΙΩΝΙΚΟΣ λοιπόν
Τώρα που κολλάει το Παναθηναικός εε.. βρε Μάριε στην Αθήνα ζω τα τελευταία 50 χρόνια..
Ξέρω θα ρωτήσεις γιατί Παναθηναικός και οχι Ολυμπιακός..
Ιωνας είπαμε βρε Μάριε.. οχι Αρβανίτης...
χεχε.. καλή δεν είναι η απόφαση μου??

Edited by - allzzaro on 02/10/2006 18:54:55