- ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
zypΤην επόμενη φορά λοιπόν γράψε ένα βιβλίο για τον Σπάιντερμαν, τον Μπάτμαν, την Κοκκινοσκουφίτσα και τα άλλα μυθικά πρόσωπα
Βρε zyp δεν διακρίνεις την διαφορά η καμώνεσαι πως δεν διακρίνεις?
Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας και του Μπατμαν , του Ζορό, και του Σούπερμαν δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τους συγγραφείς-δημιουργούς τους και ούτε από τους συνεχιστές επιγόνους τους, για να καθοδηγήσει να χειραγωγήσει και να εκμεταλλευτεί, την αδυναμία των ανθρώπων, τρομοκρατώντας τους με φοβερές τιμωρίες, και βάσανα.
Επι πλέον, όλες οι σύγχρονες μονοθεϊστικές θρησκείες – Ιουδαϊσμός , Χριστιανισμός, Ισλαμισμός, - καλλιεργούν και προτάσσουν την μισαλλοδοξία, το μίσος δηλαδή για κάθε έναν που δοξάζει άλλη θρησκεία.
Και αυτά που λένε, να αγαπάτε και τους εχθρούς σας, εννοούν τους ομόδοξους σας εχθρούς, που μπορεί να είναι και οι τους συμπολίτες σας, οι συγχωριανοί σας, με τους οποίους μπορεί να υπάρχει έχθρα και μίσος για μικροδιαφορές (κτηματικές ας πούμε).
Για τους αλλόθρησκους όμως και όσους δεν ασπάζονται τον δικός σας θεό, που μπορεί να είναι και καλοί άνθρωποι, και να μην σας έχουν ενοχλήσει ποτέ, η μόνη αντιμετώπιση είναι το σφάξιμο, ακόμη και αν πρόκειται για τους στενούς συγγενείς, δηλαδή παιδιά, αδέρφια, μάννα, πατέρα.
Η έννοια φίλε μου του καλού και αγαθού στερείται κάθε ηθικής αξίας.
Η ύψιστη αρετή,για αυτές τις θρησκείες, καθώς και μέγιστη εντολή, είναι η τυφλή αγάπη και λατρεία στο θεό που η κάθε μία δογματικά ασπάζεται.
Τώρα για το πότε, και από ποιος γράφηκαν οι εντολές και οι ηθικοί κανόνες που προτάσσουν, δεν έχει καμία απολύτως σημασία κατά την δική μου άποψη.
Αυτό που μετρά είναι το περιεχόμενο τους, και η βάση στήριξης τους, που είναι μόνο ο φόβος και η τυφλή πίστη στις διδαχές τους.
Κατά τα άλλα, αναλύεις το κουνούπι , ενώ καταπίνεις την καμήλα.
Λοιπον ειχε 2 νυχτες που στον υπνο μου εμφανιζοταν ενας αντρας και μιλουσαμε και καναμε συζητηση, δεν θυμαμαι τι λεγαμε απλα το ονειρο ηταν πολυ αληθινο. τελος παντων δεν συνεβαινε κατι περιεργο μεχρι που στον υπνο μου του μιλησα για τον Αγιο Ραφαηλ , δεν ξερω γιατι το ειπα αυτο, με το που ειπα αγριεψε υπερβολικα αρχησε να τρεμει κι εξαφανιστηκε.
Εγω εντωμεταξυ επεσα σε μια δυνη μετα απο αυτο γυρνουσα και δεν μπορουσα να ξυπνησω με τιποτα, το περιεργο ειναι οτι μεσα σε αυτη την δυνη ακουγα εναν εκκωφαντικο θορυβο απο μυγες μεσα στα αυτια μου.
τελος ξυπνησα επιτελους και πεταχτηκα πανω, σηκωθηκα κι αρχησα να ψαχνω το δωματιο για μυγες, ειπα μηπως ηρθε καμια στον υπνο μου και μου δημιουργησε αυτο τον εφιαλτη. δεν βρηκα ουτε κουνουπια ουτε μυγες το δωματιο ηταν καθαρο. η κοπελα μου που κοιμοταν μαζι μου μου ειπε οτι ηταν μια πολυ ησυχη νυχτα.
πλεον εχω τρομαξει , νομιζω οτι ειναι δαιμονας και συγκεκριμενα αυτος που εμφανιζεται στην γοητια με το σμηνος μυγων και το βουητο. το ονομα καλυτερα να μην το γραψουμε γιατι αοιγει κλειδια ετσι την πατησα κι εγω. ειδα την σφραγιδα του και ανοιξα πυλη, το θεμα ειναι απο εδω και περα τι κανουμε.
παρακαλω να απαντησουν μονο γνωστες ,παρομοιες εμπειριες σαν αυτη θα βοηθησουν. τελικα ειναι δυνατον οι σφραγιδες της σολωμονικης να ανοιξουν πυλες?