- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
- δεν ξέρεις οτι τα lemmings ακολουθούν όλα το πρώτο, και άν αυτό πάει και πέσει στον γκρεμό, τα άλλα δεν το αμφισβητούν καθόλου
Εγώ δεν βλέπω ανθρώπους που θέλουν να πέσουν στο γκρεμό-ίσως να θέλουν να γλιτώσουν απο μια πτώση σε γκρεμό-
Βλέπω ανθώπους που αναζητούν μια ικανοποιητική απάντηση, ανθρώπους που αναζητούν τι μπορεί να συμβαίνει, ανθρώπους που ανυσηχούν και επιστήμονες που επισημαίνουν τον κίδυνο ενός τέτοιου προγράμματος ψεκασμών, και σίγουρα δεν νομίζω να είναι lemmings, που δίχως δεύτεερη σκέψη, δίχως αμφισβήτηση ακολουθούν έναν. Εδώ άλλωστε αυτό δεν κάνουμε? Δεν αμφισβητούμε?
Φιλικά Τοξότης
quote:
Ακόμη θα σου πω πως τα αεροπλάνα που ψεκάζουν είναι τόσο ψηλά που εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διακρίνω τι είδους είναι. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει άποψη πως τα υλικά ψεκασμού θα έμενα και στα απλά επιβατικά. -ας πούμε"μ΄΄ενα σμπάρο-δυό τριγώνια"-
Φίλε toxotis αυτήν την άποψη την είχα ακούσει από τον Νίκο Κατσαρό του Δημόκριτου σε μία εκπομπή στο Μακεδονία TV.
Είχε πει πως το υλικό αυτό το βάζουν στα καύσιμα των εμπορικών αεροπλάνων, βέβαια αυτή η άποψη είναι κάπως τραβηγμένη (κατ'εμέ) γιατί αυτό σημαίνει πως τα αεροδρόμια έχουν ειδικές δεξαμενές για αυτό το σκοπό και κατ' επέκταση είναι αρκετοί που γνωρίζουν (από τους υπεύθηνους εκεί) αλλά δεν μιλάνε.
Γιατί πιο το όφελος για αυτούς;
τοποθετώ και εδώ το παρακάτω λίνκ ,μιάς και πιστευω πως "δένει" περισσότερο με την θεματολογία.
http://www.680news.com/news/international/article.jsp?content=w050949A
Any hint of rain had been banished by Russian air force planes, which took to the skies Monday morning to disperse threatening clouds with a cocktail of special chemicals.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
μου θύμισες μια μαρτυρία ένος μηχανικού αεροπλάνων από την αμερική, ο οποίος ισχυρίζεται πως ανακάλυψε τυχαία περίεργες δεξαμενές σε αεροσκάφος και η περιέργεια του για το τι πρόκειται κόντεψε να του στοιχίσει τη θέση του. Θα προσπαθίσω να ξαναβρώ το
συγκεκριμένο site.
Φιλικά Τοξότης
http://www.chemtrailcentral.com/forum/viewtopic.php?t=8367&sid=352e2c2cea48a1cebdf00b52a36de4c5
η αρχική μαρτυρία του μηχανικού με ημερομηνία 17 Μαϊου 2000, είναι στο
http://www.sipl.addr.com/chemtrailmech.html
απ' ότι όμως έχω δεί υπάρχει σχετική αναφορά και σε άλλα forum στη γερμανία.
Φιλικά Τοξότης
quote:
Any hint of rain had been banished by Russian air force planes, which took to the skies Monday morning to disperse threatening clouds with a cocktail of special chemicals.
Αγαπητέ mano,
διάβασα το άρθρο του site, που μας πρότεινες.
Στην προκειμένη περίπτωση, χρησιμοποιήθηκαν χημικά για να δυαλίσουν σύννεφα βροχής. Έχω ξανακούσει για έλεγχο του καιρού με τέτοια μέσα.
Αν και νομίζω πως η περίπτωση των chemtrails, δεν είναι η ίδια.
Εδώ το παράδοξο είναι πως με τους ψεκασμούς μετατρέπουν καταγάλανο ουρανό με λιακάδα σε λευκό και συννεφιασμένο, χωρίς όωμς να προκαλείται βροχή.
Φιλικά Τοξότης
Ο εν λόγο κύριος έκανε τον κόπο να παρακολουθήσει για 105 συναιχείς ημέρες τον ουρανό στο Houston, TX στα τέλη του 2000 αρχές του 2001.
Η μέθοδος του ακολουθεί τον επιστημονικό τρόπο σκέψης.
Ξεκινώντας από το ερώτημα εάν υπάρχουν πραγματικά Chemtrails, όπως ισχυρίζονται πολλοί, κάνει την εξής υπόθεση:
Υπάρχει ένας νέος τύπος trails, που δεν μοιάζει με τα φυσιολογικά contrails, όσων αφορά την διάρκεια διατήρησης του και δεν ακολουθεί τους ίδιους φυσικούς νόμους σχηματισμού.
Για το σκοπό αυτό κάνει ανάλυση και συγκρίσεις ανάμεσα σε όλα τα trails που καταγράφει.
Ως βοηθήματα για την έρευνα του χρησιμοποιεί:
1. To Flight Explorer Personal Edition (πρόγραμμα που χρησιμοποιείται σαν εργαλείο στο intrernet,όπου φαίνονται όλες οι πτήσεις που γίνονται πάνω από γεωγραφικές περιοχές)
2. GOES Atmospheric Soundings όπου υπάρχουν τα χαρακτηριστικά της ατμόσφαιράς, όπως ατμοσφαιρική πίεση, θερμοκρασία κτλ΄
Στη συναίχεια κάνει τις παρατηρήσεις του καταγράφοντας ημερομηνία, διάρκεια που ήταν εμφανής κάποια trails, ύψος πτήσης, θερμοκρασία στο συγκεκριμμένο ύψος, ονομασία της πτήσης και τύπο αεροπλάνου.
Aκόμη καταγράφει με πίνακες τα αποτελέσματα του και τέλος σημειώνει τα συμπεράσματα του.
Ανάμεσα σε άλλα παρατηρεί:
“However during this time period none of the 46 Flight Explorer confirmed contrails observed persisted for over 30 minutes and most contrails were under 30 seconds of persistence. Additionally it was discovered that the jets that were responsible for leaving highly persistent trails that last for hours did not ever appear on Flight Explorer and were documented for 8 separate instances, including one instance with two jets in formation”
Δηλαδή όλως τυχαίως ΚΑΝΕΝΑ απο τα αεροπλάνα που άφηναν chemtrails δεν εμφανιζόταν στον Flight Explorer!!!!
Επίσης σχεδόν όλα τα contrails-σήνηθη ουρές από καυσαέρια αεροπλάνων- διαρκούσαν ΜΟΝΟ μερικά δευτερόλεπτα (5-25) ,
όλα φαίνονταν στον Flight Explorer,
και ποτέ δεν επρόκειτο για πτήση σε σχηματισμό.
Αντίθετα ΚΑΜΙΑ πτήση από αυτές που άφηναν μεγάλης διάρκειας «ουρές»,
δεν φαινόταν FEr,
όλες παρέμεναν εμφανής για διάρκεια 4-8ωρών(!!!) κατά προσέγγιση
Και επιπλέον μια ήταν πτήση σε σχηματισμό 2 αεροπλάνων.
Μάλιστα κλείνει με την ελπίδα να κάνουν και άλλοι τέτοιες αναλύσεις-παρατηρήσεις και να δημοσιέυσουν τα αποτελέσματα τους.
Για όποιον ενδιαφέρεται να δεί ολόκληρη την έρευνα, πίνακες και φωτογραφίες που παραθέτει http://www.chemtrailcentral.com/report.shtml
Φιλικά Τοξότης
Ρωτάω απλά:
μήπως κατά τύχη χρησιμοποίησε κανενά μοντέλο για την μελέτη κίνησης των σωματιδίων στην ατμόσφαιρα;;
μήπως εψαξε να βρεί τι ήταν αυτό που ψεκάζε το αεροπλάνο και κατα πόσο ήταν αναμενόμενη η κίνηση των σωματιδιων αυτων σύμφωνα με το μοντελό που χρησιομοποίησε;;
χρησιμοποιησε δεδομενα απο γνωστα στοιχεια για να δει αν καποιο απο αυτα τα στοιχεια μπορει να αφησει τετοια ιχνη σε συγκεκριμένο ύψος με συγκεκριμένη αρχική ταχύτητα;
Αν ναι, ποιο στοιχείο είναι αυτο που ανταποκρίνεται στην παρατήρησή του; Είναι βλαβερό;; Κατω από ποιες προυποθέσεις;;;
Χρησιμοποιήσε περισσοτερα από ένα μοντέλα για να δει αν το στοιχειο ανταποκρινεται στην κινηση των σωματιδίων;;
Εκανε ενα σωρο μετρήσεις και ούτε ανεφέρε κατι απο τα παραπανω το οποιο θα μπορουσε να δωσει και απάντηση θετική ή αρνητική στην υπόθεσή του.
Αλλά μάλλον εγώ είμαι ο συμβατικός και ο υποστηρικτής των 'κακών'
Κατά τα άλλα, μετρούσε αεροπλάνα....
Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ....ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ(ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ME TΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΕΣ!),ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.
ΒΡΕ ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ....