ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράδοξο μαγείας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράδοξο μαγείας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Wolffaced42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
WolffacedΜέλος
10/01/2003, 21:14:06
Φίλοι μου θα ήθελα να γράψετε τις γνώσεις σας πάνω σε κάτι παράδοξο που σκέφθηκα με θέμα την μαγεία.
Είναι γνωστός ο νόμος των τριών ότι δηλαδή ότιδήποτε κακό κάνεις με την μαγεία σε κάποιον γυρνάει σε σένα τρεις φορές πιο δυνατό.
Το παράδοξο λοιπόν είναι πως όλοι οι κακοί της υπόθεσης, δηλαδή μαύροι μάγοι, σατανιστές και τόσοι άλλοι μπορούν και κάνουν κακό σε κάποιον χωρίς αυτό να επιστρέφει σε αυτούς τρεις φορές πιο δυνατό;
Μήπως έχουν ειδικά ξόρκια ασπίδας και προστασίας; Ή μήπως ο νόμος των τριών δεν ισχύει και είναι απλώς ένας μύθος για να κρατάει τον κόσμο μακριά από την μαγεία;

Edited by - Wolffaced on 11/01/2003 15:17:21

11/01/2003, 00:14:39
APO PROSOPIKH MOU PIRA SOU DIAVEVEW KAI SOU YPOGRAFW OTI OHI MONON
GIRNAEI PISO TRIS FORES...ALA DEKATRIS.NA EISAI SIGOUROS GIAYTO.

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......

old tigerΜέλος
11/01/2003, 04:34:03
Kαλησπέρα ή μάλλον καλημέρα φίλοι μου
Το αν θα γυρίσει ή όχι...ίσως να έχει να κάνει με το ποιός θα πληρώσει το τίμημα...

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

Darkangel_78Μέλος
11/01/2003, 18:56:59
Ερώτηση:
Ας υποθέσουμε ότι το κακό επιστρέφει σ'αυτόν που το έκανε.
Το "θύμα" σώζεται?? Και αν ναι,ποιός το σώζει και γιατί?
Μήπως ο θεός? Μήπως φύλακες άγγελοι? Ή μήπως το κακό για τον θύτη είναι η σωτηρία του θύματος?
Τί να πω και γω...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

11/01/2003, 19:27:11
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ...ΟΜΩΣ...
ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 'ΜΑΓΕΙΑ' ΠΟΥ
ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ?ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

'manava seva, madhava seva'

WolffacedΜέλος
11/01/2003, 19:57:13
Ναι ΆΤΜΑ, αυτό το θέμα το ήθελα ξεχωριστά από το γενικό θέμα της μαγείας. Από ότι καταλαβαίμω όλοι πιστεύεται στο νόμο των τριών όμως δυστηχώς δεν βρίσκεται κανείς να μας απαντήσει πως οι κακοί μάγοι μπορούν και <<υπερβαίνουν>> αυτόν τον νόμο.

11/01/2003, 20:07:31
!ΧΜ!ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ...!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 1000 ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ!(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ!ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ...)
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ...

'manava seva, madhava seva'

13/01/2003, 10:18:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....

ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΧΟΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ??????????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

alexΝέο Μέλος
15/01/2003, 22:33:03
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ FORUM ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Η ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΕΩ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΑΙΜΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ,ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΙΜΩΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΙΜΩΝΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΑ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ALEX!!..

WolffacedΜέλος
15/01/2003, 22:54:20
alex γράψε τις σελίδες και στείλτες μου στο email μου wolffaced@yahoo.com

Επι τη ευκαιρία, καλωσορισες στο forum.

decoderΝέο Μέλος
18/01/2003, 23:29:41
Ο νόμος των τριών ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Οταν το ψάξεις ποιο καλα θα καταλάβεις πως επηρεάζει και τους σατανιστές και τους χαοτικούς κ.τ.λ..

22/01/2003, 13:59:50
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ????
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ????????

ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΧΟΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ??????????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

05/09/2007, 12:28:15
φίλε D_I σε καταλαβαίνω! το έχω τραβήξει ένα σωρό φορές! αλλά και το τηλέφωνο... αυτό παραπάει! μήπως με λίγο λαδάκι θα δούλευε καλύτερα η μηχανή; λέω εγώ τώρα... [θα με περάσουν για τσιράκι του οτε!]

πάντως, δεν ξέρω για τη γκρέτελ, εγώ κι ο νταβέλης λέμε να πάμε βαμμένοι αλά ensiferum!
το πρόβλημα είναι ότι κλασσικά, θα είμαι κάπου πίσω και ψηλά [αν έχει εξόστη το αν κλαμπ. έχει;] οπότε, τις καλύτερες φωτό θα τις έχει η γκρέτελ... εκτός αν θέλει να έρθει πίσω μαζί μας.

κανάς άλλος θα έρθει; μπα ε;

05/09/2007, 16:48:12
quote:
πάντως, δεν ξέρω για τη γκρέτελ, εγώ κι ο νταβέλης λέμε να πάμε βαμμένοι αλά ensiferum!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟ!!!!Και άμα είναι στείλτε τες στην λίστα....

Α, και τώρα που το θυμήθηκα. gretel δεν σε πειράζει να σε βάλουμε στην λίστα που φτιάξαμε, έτσι δεν είναι; Εγώ όμως δεν πρέπει να έχω το μέιλ σου, κάποιος που το έχει ας το προσθέσει.

Κατά τα άλλα, δεν ξέρετε πόσο τυχεροί είστε εσείς οι Αθηναίοι που μπορείτε να βλέπετε αυτά τα συγκροτήματα live!

Οπότε να μην ακούσω κανένα να παραπονιέται!!!

quote:
Φίλε A. Kircher, μου είπαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχω τηλέφωνο κι Internet.

Είπαμε υπομονή....δες το σαν άσκησηΚαι περιμένουμε και τους Tristania μόλις επανασυνδεθείς από το σπίτι.

05/09/2007, 20:03:12
quote:

φίλε D_I σε καταλαβαίνω! το έχω τραβήξει ένα σωρό φορές! αλλά και το τηλέφωνο... αυτό παραπάει! μήπως με λίγο λαδάκι θα δούλευε καλύτερα η μηχανή; λέω εγώ τώρα... [θα με περάσουν για τσιράκι του οτε!]

το πρόβλημα είναι ότι κλασσικά, θα είμαι κάπου πίσω και ψηλά [αν έχει εξόστη το αν κλαμπ. έχει;] οπότε, τις καλύτερες φωτό θα τις έχει η γκρέτελ... εκτός αν θέλει να έρθει πίσω μαζί μας.

κανάς άλλος θα έρθει; μπα ε;

Είναι μικρό το ΑΝ. Θα τους δούμε μούρη με μούρη.

Αγαπητέ A. Kircher θα σου στείλω μέιλ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
05/09/2007, 20:47:28
καλά, δεν ξέρεις τι ζημιά μου έκανες όμως! από τη μέρα που ο έμαθα εξετάστηκα σε 2 είδη χημείας, αυριο σε ένα ακόμη, και από δευτέρα ξεκινάω διπλή εξεταστική, και στο πρόχειρο χαρτί των διαγωνισμάτων γράφω στίχους των ensiferum, μπας και ξοδέψω λίγο μελάνι, μιας και τη προηγούμενη, αντί να διαβάζω, άκουγα, και θα ακούω ensiferum... ζημιάάάάάά

δλδ δν έχει εξόστη; θα πρέπει να κολυμήσω σε μια θάλασσα από μεθυσμένους μλκες και να φάω στη μάπα την ιδρωμένη μπυροκοιλιά του sami;

για άλλη μια φορά, ένα καλό πάνε να κάνουν οι εταιρίες του ελλαδιστάν, δέκα βλακείες κάνουν...

και μετά ο kircher λέει μην παραπονιέστε! για να σε βάλουν εσένα να ακούσεις τους θεούς σε μια τρύπα! το καλό που τους θέλου τουλαστιχον, να παίξουν το treacherous gods!

α, όσο για το βάψιμο, θα παίσει φωτογραφία που έχω ήδη, όταν αξιοθεί ο νταβέλ να μου τη στείλει [αυτός την τράβηξε]

φωτ. μηχανή να πάρω λέτε ή θα μου τη φάνε;

06/09/2007, 02:09:15
Εγώ θα πάρω πάντως.

Είναι μικρό το Αν υπόγειο στα Εξάρχεια. Εχει Υπερυψωμένα Σκαλιά, που έχει καλή οπτική σχετικά.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
06/09/2007, 07:30:59
quote:
Είπαμε υπομονή....δες το σαν άσκησηΚαι περιμένουμε και τους Tristania μόλις επανασυνδεθείς από το σπίτι.

That's what I'm doing...
Αλλά δεν θα το doing για πολύ και το βλέπω να μοιράζω μηνύσεις...

Βρε crucifire, τι σπουδάζεις?
Για να έχεις να κάνεις με 3 είδη Χημείας θα είναι κάτι από τις Θετικές Επιστήμες, σωστά?
Εγώ πάντως την απεχθανόμουν την Χημεία τόσο πολύ που είχα γράψει στις εξετάσεις 7/100!

Όσο για το ΑΝ, μην ανησυχείς.
Ισχύουν αυτά που σου είπε η gretel.
Μην τα θες κι όλα δικά σου!

In anticipation of my resurrection...

06/09/2007, 10:06:06
quote:
Βρε crucifire, τι σπουδάζεις?
Για να έχεις να κάνεις με 3 είδη Χημείας θα είναι κάτι από τις Θετικές Επιστήμες, σωστά?
Εγώ πάντως την απεχθανόμουν την Χημεία τόσο πολύ που είχα γράψει στις εξετάσεις 7/100!

εγώ να δεις αδερφέ! τόσο που, ενώ στη β λυκείου ήμουν θετική κατεύθυνση, την κοπάνησα στην γ και πήγα τεχνολογική για να γλυτώσω χημεία και βιολογία... και που πήγα και μπήκα; τεχνολογία τροφίμων! εντωμεταξύ με έπεισαν όλοι να μείνω εκεί γιατί και καλά έχει πολύ ψωμί [υγειονομικό κλπ] αλλά μετά συνηδειτοποίησα ότι τα μόνα σχεδόν μαθ΄'ηματα που έχω είναι χημείες και βιολογίες. και πες, πάει στο διάολο, ειδικά τα εργαστήρια βιολογίας μου αρέσουν. η χημεία που πρέπει να μάθω να μου αρέσει με το ζόρι;! γαργάλα τα!

quote:
Όσο για το ΑΝ, μην ανησυχείς.
Ισχύουν αυτά που σου είπε η gretel.
Μην τα θες κι όλα δικά σου!

κοίτα, δε με ενδιαφέρει μόνο η καλή οπτική, με ενδιαφέρει και ο προσωπικός μου χώρος [5x5 αν είναι εύκολο!]. και, ναι, τα θέλω όλα δικά μου, γιατί οι ensiferum δεν είναι maiden, να πεις, θα πάω να γίνω ένα με τα αδέρφια μου... είναι ensiferum!

κάτι τελευταίο. η σκηνή τι ύψος έχει; δλδ αν πάω κοντα στον tuvoinen, παίζει να του βουτήξω καμιά πένα η μπα;!

06/09/2007, 18:55:03
και γι να μην ξεχνιόμαστε, πριν τους ενσιφέρουμ, στις 7 Οκτωβρίου, στο Underworld στα εξάρχεια, παίζοπυν οι Σαβαώθ.

κοντά, σε λογική ώρα [20.00] με λογική τιμή [8 ευρά, πάρε, πάρε καλέ κερία] οπότε δεν έχετε δικαιολογία να απουσιάσετε! D_I, κέρρυ και γκρέτελ, για εσάς λέω!

άντε γιατί πρέπει και να ξεχρεώσουμε το χώρο!

θα παίζω κι εγώ! φισαρμόνικα!