ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μεταθανάτια ζωή - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μεταθανάτια ζωή - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Sodom38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/02/2016, 21:18:05
Και ποια είναι η "αληθινή ορθοδοξία" Χριστιανός Ορθόδοξος;
αυτη που πιστεύεις εσυ; που ακυρώνεις ακόμα και τα λόγια του Ιησού;
(που υποτίθεται οτι πιστεύεις)

quote:

Και ποια είναι η "αληθινή ορθοδοξία" Χριστιανός Ορθόδοξος;
αυτη που πιστεύεις εσυ; που ακυρώνεις ακόμα και τα λόγια του Ιησού;
(που υποτίθεται οτι πιστεύεις)

Aitherovamon,η αληθινή ορθοδοξία δεν συναντιέται πουθενά στις μέρες μας,ούτε καν στο Άγιο Όρος που πήγα το καλοκαίρι.Λέει ο Άγιος Νείλος στο χειρόγραφο του,ότι μετα το 1900,οι άνθρωποι θα ψάχνουν αλλά δεν θα βλέπουν από κανέναν "φως επιγνωσεως"! Δεν θα υπάρχει δηλαδή φωτισμός του νοος στους ανθρώπους,παρα μόνο σκοτάδι και πάλι σκοτάδι.

24/02/2016, 21:42:07
Βρε άσε τους Νείλους και τους Πηνειούς
Ο Χριστός είπε στους Αποστόλους:¨
"οὐχ ὑμῶν ἐστι γνῶναι χρόνους ἢ καιροὺς οὓς ὁ πατὴρ ἔθετο ἐν τῇ ἰδίᾳ ἐξουσίᾳ"
κι έρχεσαι εσυ 2000 χρόνια μετα να του πεις
"δεν ξέρεις εσυ, θα σου πω εγω πότε θα γίνει"

24/02/2016, 23:10:19
Τρείς και σήμερα...

Edited by - Heretic on 24/02/2016 23:11:16

24/02/2016, 23:23:15
Για πες ρε Γιάννη, ποιά θα είναι η επόμενη ημερομηνία του ΧΟ?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

ΗΧΩΜέλος
24/02/2016, 23:37:40
Sesostris ότι να μου πεις για αυτόν τον πιστό χριστιανο το πιστεύω. Γιατί απλά το έχω ζήσει. Θα μπορούσα να γράψω τόμους για την οικογένεια που αναφέρθηκα. Γεμάτη τέτοια περιστατικά.
Χ. Ο. Δώσε σημασία σε αυτό που σου είπε ο Αιθέρας.
Άμα θες συμπλήρωμα πάρε και αυτό.
Πολύ θα σας πουν εδώ είναι ο θεός εκεί είναι ο θεός. Μην πιστέψετε κανέναν. Ο Θεός είναι μέσα σας.

Εεε τώρα τι το παλεύουμε το θέμα?
Και είναι μέσα μας, γιατί έτσι θα προσπαθησουμε να ανακαλύψουμε την ιατρική, την τέχνη, την αρχητεκτονικη, να ανοίξουμε τα μυαλά των παιδιών μας κτλ.
Μόνο και μόνο για αυτά και τόσα άλλα, άσε το θεριό στο παραμύθι.
Τράβα σε ένα πάρκο μάζεψε τα σκουπιδακι για να πάνε να παίξουν τα παιδιά και μετά κάτσε και χαζεψετα.

24/02/2016, 23:49:16
quote:

Το 2018.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/02/2016, 08:40:15
quote:

DSM, εδώ μέσα βρίσκονται όλα...

Το είπε ο γέροντας

quote:

Βρε άσε τους Νείλους και τους Πηνειούς
Ο Χριστός είπε στους Αποστόλους:¨
"οὐχ ὑμῶν ἐστι γνῶναι χρόνους ἢ καιροὺς οὓς ὁ πατὴρ ἔθετο ἐν τῇ ἰδίᾳ ἐξουσίᾳ"
κι έρχεσαι εσυ 2000 χρόνια μετα να του πεις
"δεν ξέρεις εσυ, θα σου πω εγω πότε θα γίνει"

Aitherovamon,Τι λέει ο Ιησούς στους μαθητές Του;Ότι δεν είναι για σας να γνωρίζετε τους χρόνους και τους καιρούς που έθεσε στην εξουσία του ο Θεός,αυτό δεν λέει;Ε,ναι,αλλά ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι εγώ "γνωριζω";;;; Αμα γνώριζα,θα είχα πέσει τόσες φορές έξω από το 2012;;;

dimkaΝέο Μέλος
25/02/2016, 11:15:06
Έχω διαβάσει το θέμα και θα ήθελα να παραθέσω την δική μου ανάλυση σχετικά με κάποιες ημερομηνίες.

Εγώ έχω βασιστεί στην αναφορά πως όταν ο Μωάμεθ ο Πορθητής εισήλθε στην Αγία Σοφία είδε ένα όραμα με τρία πεντάρια.

Πολλοί είχαν κάνει την υπόθεση πως τα τρία 5άρια είναι 555 χρόνια μετά την άλωση και για αυτό περίμεναν τον 2008 με ανυπομονησία.

Εγώ το προχώρησα κάπως αλλιώς.
Η ίδρυση της Πόλης έγινε στις 11/5/330 και η άλωση στις 29/5/1453
Σύνολο 1123 χρόνια και 18 ημέρες.

Αφαίρεσα 555 χρόνια από τα 1123 και έχουμε 568 χρόνια - αυτά τα χρόνια είναι που η Πόλη μένει σε ξένα χέρια.
Αν προσθέσουμε στο 1453 τα 568 χρόνια και 18 ημέρες τότε καταλήγουμε στην ημερομηνία 16 Ιουνίου 2021. Η ημερομηνία αυτή είναι για εμένα η τελική ημερομηνία όπου θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα στον πλανήτη και θα έχει γίνει το παγκόσμιο reset - πιθανόν να είναι και η ημέρα εκείνη που έχουμε την Γιάλτα του 21ου αιώνα για την αναδιανομή/ανακατάταξη του κόσμου.

Χρησιμοποιώντας πάλι τα τρία 5άρια αφαιρώ από την 16η Ιουνίου 2021 5 χρόνια 5 μήνες και 5 ημέρες και καταλήγω στην 10η Ιανουαρίου 2016.
Η διάρκεια αυτή (5 ετών, 5 μηνών και 5 ημερών) είναι το διάστημα αυτό που ο πλανήτης θα αλλάξει μορφή σε γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Καλή συνέχεια.

ΗΧΩΜέλος
25/02/2016, 11:35:40
Sesostris sos.

ΗΧΩΜέλος
25/02/2016, 11:40:58
Μάλιστα εκεί βασίζεται το ποίμνιο του χριστιανισμου, σε θρύλους και παράδοση.
Αρε κατά καημένη Ελλάδα.

quote:

Έχω διαβάσει το θέμα και θα ήθελα να παραθέσω την δική μου ανάλυση σχετικά με κάποιες ημερομηνίες.

Εγώ έχω βασιστεί στην αναφορά πως όταν ο Μωάμεθ ο Πορθητής εισήλθε στην Αγία Σοφία είδε ένα όραμα με τρία πεντάρια.

Πολλοί είχαν κάνει την υπόθεση πως τα τρία 5άρια είναι 555 χρόνια μετά την άλωση και για αυτό περίμεναν τον 2008 με ανυπομονησία.

Εγώ το προχώρησα κάπως αλλιώς.
Η ίδρυση της Πόλης έγινε στις 11/5/330 και η άλωση στις 29/5/1453
Σύνολο 1123 χρόνια και 18 ημέρες.

Αφαίρεσα 555 χρόνια από τα 1123 και έχουμε 568 χρόνια - αυτά τα χρόνια είναι που η Πόλη μένει σε ξένα χέρια.
Αν προσθέσουμε στο 1453 τα 568 χρόνια και 18 ημέρες τότε καταλήγουμε στην ημερομηνία 16 Ιουνίου 2021. Η ημερομηνία αυτή είναι για εμένα η τελική ημερομηνία όπου θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα στον πλανήτη και θα έχει γίνει το παγκόσμιο reset - πιθανόν να είναι και η ημέρα εκείνη που έχουμε την Γιάλτα του 21ου αιώνα για την αναδιανομή/ανακατάταξη του κόσμου.

Χρησιμοποιώντας πάλι τα τρία 5άρια αφαιρώ από την 16η Ιουνίου 2021 5 χρόνια 5 μήνες και 5 ημέρες και καταλήγω στην 10η Ιανουαρίου 2016.
Η διάρκεια αυτή (5 ετών, 5 μηνών και 5 ημερών) είναι το διάστημα αυτό που ο πλανήτης θα αλλάξει μορφή σε γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Καλή συνέχεια.

Το πας ομως με χοντρές αυθαιρεσίες στον υπολογισμό των χρονων.και όπως συμβαινει πάντα με τις αυθαιρεσίες,καταλήγουν λάθος...

25/02/2016, 14:09:29
quote:

Το πας ομως με χοντρές αυθαιρεσίες στον υπολογισμό των χρονων.και όπως συμβαινει πάντα με τις αυθαιρεσίες,καταλήγουν λάθος...

Κοίτα ποιός μιλάει!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:

quote:

Κοίτα ποιός μιλάει!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Nικομαχε,
καμια σχεση δεν εχουν οι υπολογισμοι οι δικοι μου,με τους υπολογισμους των αλλων!Οι δικοι μου βασιζονται σε ΑΛΗΘΙΝΑ γεγονοτα,και οχι σε ΠΟΘΟΥΣ!Αλλο ο ποθος για να γινει κατι,και αλλο το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαινει!

ΗΧΩΜέλος
25/02/2016, 15:05:03
Φυσικά Χ. Ο. Οι δικοί σου υπολογισμοί είναι συλλεκτικά κομμάτια. Μετά από 500 χρόνια θα πέσει το φόρουμ σε χέρια που θα δώσουν βάση τις προβλέψης σου. Από απλό μέλος θα γίνεις ΓΈΡΟΝΤΑΣ.

Αντε βρε ποιος την χάρη σου.

quote:

Φυσικά Χ. Ο. Οι δικοί σου υπολογισμοί είναι συλλεκτικά κομμάτια. Μετά από 500 χρόνια θα πέσει το φόρουμ σε χέρια που θα δώσουν βάση τις προβλέψης σου. Από απλό μέλος θα γίνεις ΓΈΡΟΝΤΑΣ.

Αντε βρε ποιος την χάρη σου.

ΗΧΩ,μην το κοροιδευεις,γιατι την Κυριακη ξεκιναει ο μεγαλος πολεμος!Τα εκατομμυρια νεκρους που θα αφησει πισω του,δεν θα ειναι για κοροιδια!

25/02/2016, 15:26:12
Από διαβατήρια, συνάλλαγμα και μπαγκάζια είσαι έτοιμος?