ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΟΧΙΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΕΛΟΧΙΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

marios_jet52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
14/12/2011, 09:24:59
Εγώ το έχω δει όπως σου έγραψα (θυμόμουν λανθασμένα όμως ότι ήταν σειρά).
Μπορείς να δεις περισσότερα για την υπόθεση εδώ

mia12Νέο Μέλος
05/01/2012, 22:59:34
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DRAGON BALL Z!!!!!!

mi

08/01/2012, 08:22:02
quote:
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DRAGON BALL Z!!!!!!

Μακράν το καλύτερο! Είναι άλλο επίπεδο απο μόνο του.

Edited by - alex22 on 08/01/2012 08:22:58

psileas77Νέο Μέλος
06/02/2012, 22:55:48
Καλησπέρα παιδιά:) Το θέμα σας είναι όντως εκπληκτικό! Τέτοια παιδικά που βλέπαμε την δεκαετία του 80 δεν προβάλλονται σήμερα! Εγώ έχω ακόμα κάποιες βιντεοκασσέτες με όλα αυτά που βλέπαμε και τώρα που δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να δεις στην τηλεόραση, είναι μια ευχάριστη συντροφιά για μένα και τα παιδιά μου:)Η συλλογή μου αποτελείται από:
Κάντυ Κάντυ, Χάϊντι, Νιλς Χόλγκερσον, Αστυνόμος Σαίνης, Σπόρτ Μπίλλυ, Φρου Φρου, Θάντερκατς, Στρουμφάκια, Μικρό Μου Πόνυ, Κινέζικα Παραμύθια, Jumaru, Kabamaru, Saber Rider και Οδύσσεια Του Διαστήματος, όλα με την παλιά ελληνική μεταγλώττιση.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάποιο από αυτά ή και όλα ας μου στείλει μήνυμα στο iliasnte@gmail.com

psileas77Νέο Μέλος
06/02/2012, 23:01:25
quote:

Γεια σας παιδιά! Φοβερό θέμα!
Έβλεπε κανείς σας τους Thundercats? Είχα φάει χοντρό κόλλημα με τον Tigra όταν ήμουνα μικρή. Επίσης κανείς δεν αναφέρει το μέγα Ιζνογκούντ: "Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη!". Πολύ γέλιο! Και κάτι ακόμα: Δεν ξέρω αν θυμάστε το Sports Billy. Ήταν ένα αγοράκι και είχε ένα μαγικό σακίδιο και έβγαζε από μέσα ό, τι ήθελε. Ξέρει κανείς πού μπορώ να το βρω;
Καλησπέρα:)Είχα κι εγώ μανία με τους Θάντερκατς και τον Sport Billy και ακόμα έχω:) Έχω τα επεισόδια τους σε παλιές βιντεοκασσέτες και τώρα βέβαια και σε dvd γιατί τα βλέπουν τα παιδιά μου:) Αν τα θες απάντησέ μου:)

09/02/2012, 20:58:03

BLACKSTAR

BRAVESTARR

το κλαμα αρχίζει της κιθάρας. δεν οφελεί να την σωπάσεις..

angelika28970Νέο Μέλος
10/02/2012, 17:09:24
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι καινουριο μελος και αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ.:)Δεν ξερω αν αναφερατε 3 απο τα αγαπημενα μου παιδικα...sailor moon, pokemon και naruto.Παιδια ειχα φοβερο κολλημα με αυτα.....ειδικα τα ποκεμον απο 5 χρονων με θυμαμαι να τα βλεπω....ειναι φανταστικα!

AsterasXXX27Νέο Μέλος
26/02/2012, 20:11:34
Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιος εδω.Θελω την βοηθεια σας.Ψαχνω ενα παιδικο σχετικα μεγαλο που επαιζε παλια στο juniors tv.Δεν το θυμαμαι καλα.Θυμαμαι οτι ηταν ενας βασιλιας ο οποιος εψαχνε να βρει εναν καρβουνιαρη κ μια κοπελα μεσα στο βασιλειο του.Αυτοι οι δυο προσπαθουσαν να γλυτοσουν και θυμαμαι τους βοηθουσε ενα κορακι.Στο τελος της ταινιας θυμαμαι ενα ρομποτ να καταστρεφει τα παντα.Αν καταλαβατε ποιο παιδικο λεω απαντηστε μου.Ευχαριστω.

Giorgos_garfieldΝέο Μέλος
27/02/2012, 00:47:59
Καλισπέρα σε όλη την παρέα!!! Χάρηκα πολύ όταν βρήκα αυτό το forum! Ψάχνω απεγνωσμένα το όνομα ενός παλιου παιδικού απ το οποίο τηιμάμαι μόνο ότι υπήρχε 1 κιθαρίστας με παντελονι ασπρο καμπανα και οτι γενικοτερα ήταν μια τάξη σχολείου (νομίζω) που ανοιγε η δασκάλα μια πορτα στον πινακα με κιμωλία και πήγεναν σε άλλο κοσμο. Οποιος το ξέρει ασ βοηθήσει!!! Ευχαριστώ!!!!! Α και νομιζω πως ο κιθαρίστας ηταν μορφή ενός πραγματικού κιθαρίστα.

NorthStarΜέλος
01/03/2012, 21:52:27
quote:
Ψάχνω απεγνωσμένα το όνομα ενός παλιου παιδικού απ το οποίο τηιμάμαι μόνο ότι υπήρχε 1 κιθαρίστας με παντελονι ασπρο καμπανα και οτι γενικοτερα ήταν μια τάξη σχολείου (νομίζω) που ανοιγε η δασκάλα μια πορτα στον πινακα με κιμωλία και πήγεναν σε άλλο κοσμο. Οποιος το ξέρει ασ βοηθήσει!!! Ευχαριστώ!!!!! Α και νομιζω πως ο κιθαρίστας ηταν μορφή ενός πραγματικού κιθαρίστα.

Mission Magic

http://www.youtube.com/watch?v=1e5NlaM8bgI

quote:
Ψαχνω ενα παιδικο σχετικα μεγαλο που επαιζε παλια στο juniors tv.Δεν το θυμαμαι καλα.Θυμαμαι οτι ηταν ενας βασιλιας ο οποιος εψαχνε να βρει εναν καρβουνιαρη κ μια κοπελα μεσα στο βασιλειο του.Αυτοι οι δυο προσπαθουσαν να γλυτοσουν και θυμαμαι τους βοηθουσε ενα κορακι.Στο τελος της ταινιας θυμαμαι ενα ρομποτ να καταστρεφει τα παντα

Le Roi et L' Oiseau

http://www.youtube.com/watch?v=3ZMtSYUdxv8

BigTsoΝέο Μέλος
11/03/2012, 23:25:18
Γεία σας, τι κάνετε; Εδω και δυο (2) περιπου εβδομάδες εχω την εξής απορεία να παιδικο στον αλφα επαιζε πριν περιπου 8 χρονια ( +/- 2) με ενα λυκο και μια κακια μαγισσα την πανουκλα το θυμάστε?? Προσπαθώ να βρώ το όνομα και δεν μπορω....αν το ξερετε βοηθηστε...περισσοτερες πληροφοριες δεν εχω να σας δωσω!! Ευχαριστω!!

BigTsoΝέο Μέλος
11/03/2012, 23:50:01
quote:

Γεία σας, τι κάνετε; Εδω και δυο (2) περιπου εβδομάδες εχω την εξής απορεία να παιδικο στον αλφα επαιζε πριν περιπου 8 χρονια ( +/- 2) με ενα λυκο και μια κακια μαγισσα την πανουκλα το θυμάστε?? Προσπαθώ να βρώ το όνομα και δεν μπορω....αν το ξερετε βοηθηστε...περισσοτερες πληροφοριες δεν εχω να σας δωσω!! Ευχαριστω!!

να προσθέσω κάτι πληροφορίες αν θυμάμαι καλά ήταν σε ένα δασος ο λύκος νομίζω είχε πρασινο πανοφόρι και καπέλο και σπαθί για όπλο. Είχε και παρέα αλλα δεν θυμάμαι τι ζωα ή αν υπηρχαν και άνθρωποι. Επιπλέον τα επεισόδια ήταν αυτοτελή. Τα χρώματα του λύκου πρέπει να ήταν καφε-μπεζ. Η μαγισσα φορούσε μαύρα. Πρέπει να υπήρχε και μια κοπελιά και ήταν φίλη του λύκου!! Αυτά και άν τα θυμάμαι και καλα....σας παρακαλω βοηθήστε με....!!

beyondΜέλος
21/07/2004, 07:47:46
ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ? ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΜΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ..
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ?
(ΕΓΩ π.χ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΔΗΓΩ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90% ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ !!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ,ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ,ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΗ Η ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ !!!ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΥΦΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..)
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ..

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΤΣΙ..ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ..

ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΛΟΤΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ..

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟ SITE ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ,ΟΤΙ ΚΛΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ-ΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ...

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..
ΜΗΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΣΩ ΚΒΑΝΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ?

ΟΥΠΣ..ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

Edited by - beyond on 21/07/2004 07:48:57

Edited by - beyond on 21/07/2004 08:07:27

ZephyrΜέλος
21/07/2004, 15:29:26
Φίλε Beyond,ένα όνειρο μπορεί να συμαίνει πολλά,μπορεί να μην συμαίνει και τίποτα.Μπορεί να είναι μια προειδοποίηση(σταλμένη από ποιόν;,μπορεί να είναι απλά κάτι από το υποσυνείδυτο που έρχεται με ονειρική μορφή στην επιφάνεια.Είναι πάντως γεγονός ότι ένα καλό όνειρο μπορεί να μας "φτιάξει"την μέρα ενώ ένας εφιάλτης να μας χαλάσει την διάθεση και όλη η μέρα να πάει...σ###α!Ίσως κάποιο ποιό "ψαγμένο" μέλος του forum να μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο!

AmazonaΜέλος
27/07/2004, 20:27:55
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΜΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΣΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ,ΣΠΑΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΣΥΧΝΗ ΒΑΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ BEYOND
ΙΣΩΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΩΣ!!

''Ματαιότις,ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"

AGUILERAΝέο Μέλος
14/11/2004, 11:44:26

ΑΓΑΠΗΤΕ/ΤΗ ΒΕYΟΝD...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ...

KrisnnaΜέλος
14/11/2004, 14:09:46
Τα Όνειρα χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες:
1) Tα συνηθισμένα Όνειρα τα οποία είναι στιγμιαία & όταν ξυπνήσουμε τα ξεχνάμε & δέν θυμόμαστε Τίποτα
2) Τα Όνειρα ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ τα οποία εκφράζουν κάποιους διαρκείς πόθους μας που δέν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.
3) Τα Όνειρα Φαντασίας που συμπεριλαμβάνουν κάποια νοητά Ταξίδια μας σε μακρυνούς - Φανταστικούς κόσμους.
4) Τα ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ στα οποία συμπεριλαμβάνονται & οι περισσότεροι Εφιάλτες τα οποία συνήθως θυμόμαστε έντονα για καιρό αναφερόμενα σε κάποιο δυσάρεστο ή ευχάριστο μελλοντικό γεγονός.

Όσον αφορά τα ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ πιστεύω οτι η συντριπτική πλειοψηφία των Ανθρώπων ανάμεσα τους & Εγώ είμαστε μάρτυρες. Υπάρχουν βέβαια προνομιούχοι Άνθρωποι με υπέρ-αναπτυγμένα ψυχολογικά χαρίσματα που έχουν εντονότατο το χάρισμα. Αυτό όμως δέν σημαίνει οτι αυτοί συμπεριλαμβάνονται στα Μέντιουμ, πολλοί εκ των οποίων είναι Απατεώνες. Επίσης ούτε πρέπει να διακινδυνέυσουμε να κρίνουμε το Προφητικό Όνειρο σάν σίγουρο Μελλοντικό γεγονός γιατί πολλές φορές πέφτουν έξω & βγαίνουμε εκτεθειμένοι
Το καλύτερο θα ήταν να το κρατήσουμε για τον Εαυτό μας & για κάποιους πολύ στενούς μας Ανθρώπους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

14/11/2004, 14:47:30
quote:
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..
ΜΗΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΣΩ ΚΒΑΝΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ?

Ο καθένας μας βιώνει τέτοιου είδους καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Βλέπει πολλά και διάφορα , άλλες φορές εύλογα άλλες φορές παράλογα, άλλες φορές ανεξήγητα.
Για να δεί κάποιος τέτοιου ``είδους οράματα`` θα πρέπει να περιέλθει όπως λένε σε κατάσταση rem. Σε κατάσταση rem (δηλαδή σε πολύ βαθύ ύπνο) βρίσκεται κάποιος όταν φθάνει στο ζενίθ του ύπνου - όταν συμπληρωθούν τα ¾ του ύπνου.
Εκεί που οι αισθήσεις πλέον δεν λειτουργούν αλλά βρίσκονται σε επιφυλακή η ``ψυχή`` η -ενέργεια- αυτή βρίσκει την ευκαιρία να ``δραπετεύσει``, παραμένει όμως συνδεδεμένη με το υλικό σώμα με την ``άργυρο χορδή`` όπως θέλετε να ονομάζεται.
Σαν ``ενέργεια`` όμως δεν δραπετεύει στον υπαρκτό χώρο γύρω μας , αλλά σε έναν άλλο χώρο οικείο της, ``διάσταση``, εκεί οπου ο χώρος και ο χρόνος έχουν μία αλλη έννοια.
Από τον οικείο της αυτό χώρο , διαβιβάζονται -εναλλάξ- δεδομένα μέσω της χορδής στον εγκέφαλο. Δεδομένα επηρεασμένα από το παρελθόν, από το παρόν και από το μέλλον,τα οποία στη διάσταση αυτη αποτελούν ένα ενιαίο σύμπλεγμα .
Τα δεδομένα αυτά άλλες φορές είναι κατανοητά , άλλες φορές δυσνόητα μέχρι και ασυνάρτητα αλλά υπάρχουν και φορές έχουν πολύ αντικειμενικό χαρακτήρα .
Μάθετε λοιπόν να ζείτε με τα όνειρα, μην τα διατυμπανίζετε αν θέλετε να τα ξαναδείτε, και δεν νομίζω κανένας ενορατικός να βγεί ποτέ στην τηλεόραση.

Η αστρική προβολή , η ενόραση, είναι εξελιγμένες και εξειδικευμένες τεχνικές που για αλλους αποτελούν χάρισμα και για αλλους εξειδικευμένη προσπάθεια.

allzzaro

KrisnnaΜέλος
15/11/2004, 14:12:29
Tα Όνειρα πράγματι αποτελούν μιά μορφή Αστρικής Προβολής.

Όσον αφορά για το χάρισμα της Αστρικής Προβολής όλοι μπορούν να το αποκτήσουν ακόμα & αυτοί που δέν έχουν το χάρισμα αλλά μετά απο Άσκηση, προσπάθεια & Ψυχολογική προετοιμασία.

Συμφωνώ Allzaro με τα λεγόμενα σου ... μόνο τα ξανατονίζω!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

Ch_PolinaΝέο Μέλος
20/11/2004, 04:46:29
Καλημέρα σε όλους. Είχα μία συζήτηση με έναν φίλο και μου έμαθε γι'αυτήν την σελίδα, διαβάζω όλο το βράδυ σχεδόν...
Αυτό που θα ήθελα να αναφέρω είναι ένα όνειρο που είχα δει όταν ήμουν 5 χρονών (τωρα είμαι 23).
Είχα δει έναν εφιάλτη για μένα τότε ότι κάτι με κυνηγούσε και ότι ο μόνος τρόπος για να σωθώ ήταν να πάω να πιάσω τα χέρια του πατέρα μου. Όταν λοιπόν έφτασα στο δωμάτιο το οποίο βρισκόταν ο πατέρας μου προς έκπληξη μου ήταν πιασμένος με μία γυναίκα και δύο παιδιά (τα παιδιά της) και έφυγε μαζί τους...
Μετά από 6 χρόνια μαθεύτηκε ότι ο πατέρας μου είχε σχέση μαζί με αυτήν την γυναίκα 6 χρόνια...

Τι πιστέυετε; Ήταν προφητικό, ήταν διαίσθηση, ή πιθανόν κάποιες σκηνές που ίσως να είχα δει (δεν θυμάμαι να είχα δει κάτι πλέον) και το υποσεινήδητο μου να μου υπέδειξε την υπόνοια με όνειρο....

Αναμένω για τις απαντήσεις που θα λάβω.