- Ο ΤΙΠΟΤΑΣ . - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Να είσαι καλά και με το καλό
Νομίζω οτι αν καταφέρνουμε να διατηρούμε τον δικό μας ψυχισμό σε ένα σχετικά υψηλό επίπεδο, τότε συνισφέρουμε και στο σύνολο με την θετική ενέργεια, το χαμόγελο μας και τις σκέψεις μας.
Ή στιγμή μας δίνει την ευκαιρία να ''βοηθήσουμε'' και τους άλλους μια και ολο αυτό περνάει στο υποσυνείδητο τους και δρά ενισχυτικά.
Οσον αφορά τις διάφορες οργανώσεις και εγω εχω εντάσεις αφού όσες γνωρίζω καλύπτουν κάτι άλλο και είναι ως επι το πλείστον εικόνα.
Σχετικά με τους γιατρούς χωρίς σύνορα κλπ ...επειδή πρόσφατα το συζήταγα με μια φίλη, μπήκα στην ιστοσελίδα τους και είδα τις προυποθέσεις που χρειάζονται για συμμετοχή καθώς και τις συνθήκες διαβίωσης η μάλλον επιβίωσης.
Δεν μου φάνηκε και το πλέον εύκολο ....Το πρόβλημα για μενα δεν είναι ούτε ο χρόνος η η απόσταση , ούτε το οικονομικό αλλά οι ασθένειες που υπάρχουν σε αυτά τα μέρη θα μας αποδεκάτιζαν εμας εδω σε μια εβδομάδα το πολύ...[ για να μην ονειροβατούμε ]
Φιλικά
Υπάρχουν τρόποι να βοηθήσει κανείς ακόμη και στα γραφεία, εάν έχει χρόνο και διάθεση. Υπάρχουν επίσης οι "Γιατροί της Καρδιάς", οι οποίοι δεν ξοδεύουν ούτε δεκαράκι από τα έσοδα για λειτουργικό κόστος, ούτε καν για τα έξοδα μετακίνησής τους - καλύπτουν οι ίδιοι όλα τα προσωπικά τους έξοδα και κάθε οικονομική ενίσχυση πηγαίνει εκεί που ήταν η αρχική πρόθεση να πάει.
Ευχαριστώ για τις ευχές, πάντα έχω να λέω για την εξαιρετική διαίσθησή σου.
Αγαπητέ μου alfa-omega,
Σου έχω ήδη στείλει e-mail για όσα συζητούσαμε παραπάνω.
Να είστε όλοι καλά, με αγάπη,
Unseen

Στον κόσμο του Πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή.
quote:
Η μία είναι μία προσωπική χάρη, που θέλω να σου ζητήσω gretel .
Μπορείς να μου περιγράψεις σε παρακαλώ , με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες , την χρονική περίοδο , που συνειδητοποίησες ότι πρέπει να έχεις συνειδητοποίηση στην αλήθεια αυτού του κόσμου ;;;
Ίσως ακόμη και πως την αντέχεις να περιγράψεις δηλαδή αν είναι δυνατόν τον τρόπο .
Aγαπητέ alfa-omega νομίζω θεωρητικά, η συνειδητοποίηση ήθρε σιγά-σιγά κατά τη διάρκεια των χρόνων που ασχολούμαι με το κάλεσμα της Ατραπού.
Ως ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, όμως, που είναι κάτι τελείως μα τελείως συγκλονιστικό, ήρθε εντελώς ξαφνικά.
Είναι τελείως διαφορετικό να γνωρίζεις θεωρητικά για τον πόνο της Ψυχής κατά τη διάρκεια της Φυσικής Γέννησης, και τελείως διαφορετικό, να το θυμηθείς ή να το βιώσεις ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ.
Ο πανανθρώπινος πόνος Ακούγεται, αλλά μόνο μια φευγαλέα στιγμή να τον νιώσεις στην καρδιά σου ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ.
Δεν μπορείς φυσικά να αντέξεις την διαρκή κοσμική (με την έννοια του δικού μας κόσμου-ανθρωπότητα) συνειδητότητα, εκτός αν είσαι Μύστης.
Νομίζω ότι σκοπός μας πρέπει να είναι η Αφύπνιση του κόσμου, με οποιοδήποτε τρόπο.
Και ένα σπόρο να πετάξεις σε μια καρδιά, μπορεί να ανθίσει κάποτε.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Το ποιο όμορφο σε αυτήν την συζήτηση ,ήτανε για εμένα το γεγονός , ότι πέρασαν 2,5 ώρες και είχα την αίσθηση ,ότι πέρασαν μονάχα 2,5 λεπτά .
Ένα άλλο πανέμορφο γεγονός , ήτανε η πνευματική εφορία της συζύγου μου .
Αφού επήγαμε και οι δύο στην εκκλησιά ,αφενός εγώ γαλήνεψα με τους βυζαντινούς ύμνους , που είναι η αδυναμία μου , η δε σύζυγος μου είπε , ότι κατά την διάρκεια της λειτουργίας , επικοινώνησε με την θεία δύναμη και αυτό ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της , γιατί πρώτη φορά στην ζωή μου , την είδα τόσο, μα τόσο γαλήνια .
Συνήθως είναι κατά αγχωμένη ( έτσι την γνωρίζω ).
Ήτανε σαν να έβλεπα την μόνα Λίζα του ελ γκρέκο ( αυτός πρέπει να είναι ) και αυτό το γεγονός , μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση .
Για όλα όσα γράψατε , αγαπητοί συνομιλητές νιώθω την υποχρέωση να απαντήσω και θα το πράξω αφού πρώτα κλέψω λίγο ελεύθερο χρόνο ,από τον άπειρο εαυτό μου .
Σήμερα αφήστε με παρακαλώ να συνεχίσω να απολαμβάνω την υπέροχη αυτή ημέρα που βίωσα , έτσι απλά όπως την έστειλε το άπειρο αλλά ζωντανό ΣΥΜΠΑΝ συστημένη προς εμένα .
Ευχαριστώ για την κατανόηση σας .
Πλάτωνα κάθε φορά που γράφεις κάτι , να ξέρεις με προβληματίζει θετικά και όχι βέβαια μονάχα εμένα .
Αγαπητή gretel γράφεις :
Νομίζω ότι σκοπός μας πρέπει να είναι η Αφύπνιση του κόσμου, με οποιοδήποτε τρόπο.
Και ένα σπόρο να πετάξεις σε μια καρδιά, μπορεί να ανθίσει κάποτε.
Και εδώ κατά την άποψή μου , βρίσκεται το ουσιαστικό πρόβλημα ,στην ακόλουθη πολύ ορθολογιστική φράση σου :
Δεν μπορείς φυσικά να αντέξεις την διαρκή κοσμική (με την έννοια του δικού μας κόσμου-ανθρωπότητα) συνειδητότητα, εκτός αν είσαι Μύστης.
Χρειάζεται να κάνουμε ομαδικό σκοπό ,την αφύπνιση του κόσμου .
Όση σοφία και αν έχει ένα άτομο , αν δεν είναι Μύστης , δεν μπορεί να αντέξει την προσπάθεια αυτή για μεγάλο χρονικό διάστημα .
Μία ομάδα όμως μπορεί να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο ,γιατί το βάρος της κοσμικής συνειδητότητας , μοιράζεται σε περισσότερες από μία διάνοιες .
Από εδώ και πέρα , αρχίζουνε τα προβλήματα .
Με ποιον τρόπο θα ξεκινήσουμε ;;;
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός .
Ας κάνουμε μία προσπάθεια εκκίνησης προς αυτήν την κατεύθυνση .
Αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε όλοι , να εξελιχθεί η κοινωνία μας , σε κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας , θα πρέπει να βρούμε το θάρρος και το σθένος να συνεργασθούμε αρμονικά .
Μην λησμονούμε όμως ποτέ , ότι θα είμεθα και θα παραμείνουμε για πάντα , εραστές της ατραπού που οδηγεί προς τον ανώτερο εαυτό μας .
Ας προσπαθήσουμε να διαλογιστούμε ομαδικά , αν υπάρχει μέθοδος , προς αυτήν την προσπάθεια και αν βέβαια είναι περισσότερες από μία ,να βρούμε την ποιο κατάλληλη , η να ακολουθήσουμε ένα συνδυασμό αυτών .
Προσωπικά εκτιμώ, ότι η ποιο ιδανική μέθοδος μάθησης , είναι η έκθεση του εαυτού μας , σε έναν δημόσιο διάλογο όπως επιχειρούμε εδώ και μέσα από αυτό το θέμα .
Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς .
Κανένας από εμάς δεν γνωρίζει όλες τις αιώνιες αλήθειες , που μέχρι σήμερα παραλάβαμε , από τους προγόνους μας .
Θα πρέπει όμως να εστιάσουμε την ενέργειά μας σε μία .
Προτείνω να εκθέσουμε ο καθένας μας , την αλήθεια που συνειδητοποίησε και εμπέδωσε από αυτόν τον κόσμο και η οποία κυριαρχεί ακόμη ,μέσα στην διάνοιά του και ίσως ακόμη να εργάζεται καθημερινά σύμφωνα με αυτήν .
Όσες περισσότερες εκτεθούνε , τόσο περισσότερα θα είναι τα ερεθίσματα και οι σπόροι .
Για εμένα προσωπικά δεν είναι και τόσο απλό, για αυτό θα προσπαθήσω να την εκθέσω στην επόμενη πνευματική εργασία μου .
Δεν είναι δηλαδή απλό , να μπορέσω να εκθέσω με απλό τρόπο μία μόνο αλήθεια ,από την οποία διακατέχεται διαχρονικά η ατομική μου ύπαρξή .
Και για να μην θεωρηθεί , ότι προσπαθώ να κατευθύνω την συζήτηση ,θα περιμένω τις απόψεις σας , για να δούμε όλες τις προοπτικές ,που μπορούνε να συντελέσουνε σε μία ομαλή εκκίνηση των προσπαθειών μας .
Πραγματικά αυτήν την στιγμή, νιώθω σαν να ξεκινάει το ατομικό εσωτερικό μονοπάτι μου από την αρχή και αυτό με κάνει να χαίρομαι σαν ένα μικρό βρέφος .
quote:
Αγαπητέ μου alfa-omega,Σου έχω ήδη στείλει e-mail για όσα συζητούσαμε παραπάνω.
Να είστε όλοι καλά, με αγάπη,
Unseen
Unseen το e-mail ,δεν έφτασε μέχρι και αυτήν την στιγμή στον προορισμό του .
ιδού η ηλεκρονική μου διεύθυνση :
sidiromeister@gmail.com
Αναμένω την άφιξή του .
προσπάθησα να εντοπίσω την δική σου ηλεκτρονική διεύθυνση ,για να σου στείλω αυτό το μύνημα ,αλλά δεν την εντόπισα στο προφίλ σου .
quote:
Νομίζω οτι ο σκοπός μας κατευθύνεται στο να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να μπορέσουμε κατόπιν να τον εξευγενίσουμε θέτοντας τον ετσι αυτόματα και στην υπηρεσία του Κόσμου.
Το φως λάμπει ακόμη και μεσα απο τις χαραμάδες, δεν είναι πάντα απαραίτητος ενας προβολέας.
Κάθε ένας απο εμάς και γενικά κάθε άνθρωπος έρχεται σε μια στιγμή στη ζωή τους απέναντι στην πρόκληση της ανεύρεσης η της αφύπνισης ηηηη. Οπως όλοι γνωρίζουμε ποτέ αύτή η εμπειρία δεν είναι απο πρίν ''χαμογελαστή'' ανεξάρτητα της συνέχειας ...
Απο την ανταπόκριση και απάντηση στο ερέθισμα κρίνεται η διαδρομή αλλά αυτό είναι τελείως προσωπικό του καθενός και η ευθύνη δική του.
Θεωρώ οτι δεν επιτρέπεται να γίνει <<οτιδήποτε και με κάθε τρόπο >>.
Είμαι πεπεισμένη οτι σε αυτο το τομέα οτι είναι να γίνει θα γίνει επειδή η κίνηση έρχεται απο μέσα και οχι απ έξω [ κι εμείς είμαστε όλοι οι απ΄εξω για ένα άλλο, οπως και μεταξύ μας].
quote:
Ας προσπαθήσουμε να διαλογιστούμε ομαδικά , αν υπάρχει μέθοδος , προς αυτήν την προσπάθεια και αν βέβαια είναι περισσότερες από μία ,να βρούμε την ποιο κατάλληλη , η να ακολουθήσουμε ένα συνδυασμό αυτών .
Προσωπικά εκτιμώ, ότι η ποιο ιδανική μέθοδος μάθησης , είναι η έκθεση του εαυτού μας , σε έναν δημόσιο διάλογο όπως επιχειρούμε εδώ και μέσα από αυτό το θέμα .
Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς .
Κανένας από εμάς δεν γνωρίζει όλες τις αιώνιες αλήθειες , που μέχρι σήμερα παραλάβαμε , από τους προγόνους μας .
Θα πρέπει όμως να εστιάσουμε την ενέργειά μας σε μία .
H τελευταία πρόταση αναιρεί την πρώτη[:)Α- Ω μου.
Αν είμαστε ειλικρινείς την στιγμή που κανείς μας δεν γνωρίζει τις αιωνιες αλήθειες πως και τι θα μεταδόσουμε ο ενας στον αλλο?
Η αλήθεια είναι μια αλλά λαμβάνεται και μεταφράζεται απο τον καθένα διαφορετικά, σύμφωνα με την πρόοδο του και τις ανάγκες του. Οπότε πως θα την δώσει ο ένας στον αλλο?
Εκτός κι αν εννοείς την γλυκύτητα της γαλήνης κατα τον ομαδικό διαλογισμό πράγμα που δεν πιστεύω οτι γίνεται πρόχειρα μεσα απο τα φόρουμ ....
Επίσης ακόμη κι αν ακολουθήσουμε την ίδια τεχνική οπως λες....πάλι ο καθένας θα ''βλέπει'' οτι αυτός χρειάζεται ..
quote:
Προτείνω να εκθέσουμε ο καθένας μας , την αλήθεια που συνειδητοποίησε και εμπέδωσε από αυτόν τον κόσμο και η οποία κυριαρχεί ακόμη ,μέσα στην διάνοιά του και ίσως ακόμη να εργάζεται καθημερινά σύμφωνα με αυτήν .
Η πρώτη αλήθεια [ για μένα] είναι η διαπίστωση οτι δεν υπάρχει μια και αμετακίνητη αλήθεια για όλους σε κανένα θέμα. Μπορεί [ δεν το ξέρω ακόμη] να υφίσταται ''μια και όλη''σε ενα άλλο επίπεδο η σε μια άλλη διάσταση αλλά εδω που είμαστε << τόσες είναι οι αλήθειες όσοι κι εμείς >> και << τόσοι οι λόγοι της αναζήτησης όσοι εμείς>>.
Η δεύτερη είναι οτι ο νόμος των δονήσεων είναι ακριβής και υπαρκτός είτε μιλάμε για την ύλη είτε για τις σκέψεις είτε για τα συναισθήματα και οτι μεταφέρονται στις ίδιες συχνότητες.
Οι φίλοι είναι ομοιοδονούμενα άτομα εκτός όλων των άλλων ....
Αυτή η αίσθηση είναι πανέμορφη και πάντα μας προχωράει στο άπειρο...
Αυτά για την ώρα....
quote:
Πραγματικά αυτήν την στιγμή, νιώθω σαν να ξεκινάει το ατομικό εσωτερικό μονοπάτι μου από την αρχή και αυτό με κάνει να χαίρομαι σαν ένα μικρό βρέφος .
Ομορφο όσο υπάρχει..
Φιλικά
quote:
Ομορφο όσο υπάρχει..
Φιλικά
Θα υπάρχει πνευματική φίλη μου ,για όσο θα υπάρχω ακόμη .
Βέβαια όχι πάντα στον βαθμό της βρεφικής ηλικίας ,την οποία διανύει αυτήν την δεδομένη στιγμή , η προσωπική μου ύπαρξη .
ευχαριστώ για το ερέθισμα , είναι θετικό για την εξέλιξη της υπάρξεώς μου , το διαισθάνομαι .
Μέχρι να φτάσουνε , θα εργάζομαι εντατικά , για να αποτυπώσω όσο ποιο απλά μου είναι εφικτό , την δική μου (εντός εισαγωγικών )προσωπική αλήθεια ,η οποία πρέπει να γράψω ότι υπάρχει και με ταλαιπωρεί (προβληματίζει )ευχάριστα σε καθημερινή βάση .
Που βρίσκομαι ;;;
Μπροστά από έναν υπολογιστή ;;;
Μέσα σε ένα σώμα , στο σπίτι , σε μία πόλη ,σε έναν πλανήτη ,είμαι ερωτευμένος ,έχω πόνους , τι σκοπό εξυπηρετούνε όλα αυτά που βλέπω και αισθάνομαι ;;
Γιατί μου συμβαίνουνε όλα αυτά ;;;
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ;;; και γιατί βρίσκομαι εδώ που είμαι ,αυτήν την στιγμή ;;;
Αν αρχίσω την προσπάθεια να σκέφτομαι για όλα αυτά και να μην μπορώ να δώσω μία ικανοποιητικά λογική απάντηση στην προσωπική μου ύπαρξη , οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο προσπαθώ να αντιληφθώ την πραγματική μου ύπαρξη .
Αν μπορούσαμε όλοι να δούμε , ποιον σκοπό εξυπηρετούνε όλα αυτά ,τότε θα γνωρίζαμε ποιοι είμαστε ,από πού προερχόμαστε και θα συνειδητοποιούσαμε τα αίτια πίσω από τα οποία κρύβονται τα γεγονότα τα οποία βιώνουμε στην ζωή μας .
Τι λοιπόν με εμποδίζει να κατανοήσω , όλα αυτά που συμβαίνουνε στην ζωή μου ;;;
Τι δεν μας αποκαλύπτεται και μας κρατάει σε αυτό το σκοτάδι ;;;
Η ύπαρξη μη υλικών δυνάμεων , θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλα αυτά που τα αντιλαμβάνομαι ,όπως τα αντιλαμβάνομαι .
Όλα όσα μας κρύβονται ,βρίσκονται στο μέλλον μας .
Οτιδήποτε δηλαδή θα θέλαμε να γνωρίζουμε για αυτό , αλλά αδυνατούμε .
Ότι θέλουμε να γνωρίσουμε ,αλλά δεν μπορούμε να το υλοποιήσουμε , η να το φανταστούμε .
Για κάποιον συγκεκριμένο λόγο μας λείπει η δυνατότητα να το ανακαλύψουμε .
Μην τρελαθούμε όμως , ψυχραιμία θέλει το πράγμα .
Ας αρχίσουμε ορθολογιστικά .
Τι είναι το όλο ;;;
Απεριόριστη ελευθερία ,αιώνια ζωή, ολοκληρωμένη συνείδηση , επαφή με την δύναμη ,η τις δυνάμεις που δημιούργησαν αυτό το σύμπαν .
Τι είμαστε λοιπόν ;;;
Ατομικές υπάρξεις ,που δεν μπορούνε να γνωρίσουνε το όλο .
Παρότι έχουμε 5 αισθήσεις για να εξερευνήσουμε , το περιβάλλον μας , δεν μπορούμε με αυτές να εξερευνήσουμε όλο το σύμπαν και συγκεκριμένα όλα όσα ,δεν μπορούνε να ερμηνεύσουνε ορθολογιστικά οι 5 αισθήσεις μας .
Αυτό είναι το ουσιαστικό πρόβλημα , ο χώρος στον οποίο υπάρχουμε είναι περιορισμένος από τον χρόνο .
Γιατί να μην προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε , όλα όσα υπάρχουνε πέρα από τον χρονοχρόνο ,μέσα στον οποίο υπάρχουμε ;;;
Ότι μπορεί να έρθει , (π.χ οπτικοαουστικές πληροφορίες )έξω από τον χώρο μας , δεν μπορούμε να το συλάβουμε αντικειμενικά , γιατί οι αισθήσεις μας , είναι νοητικά περιορισμένες .
Έτσι ότι έρχεται έξω από τον χώρο μας ( μπορεί να το επιδιώκουμε και να έρθει ) ,δεν υπάρχει περίπτωση να το συλλάβουμε σε όλο του το μέγεθος ,γιατί έτσι προγραμματίσθηκαν οι 5 αισθήσεις μας .
Να μην μπορούνε δηλαδή να ερμηνεύσουνε το άπειρο , που επικρατεί έξω από τον χρονοχώρο μας .
ΈΤΣΙ ΑΝ παρατηρούμε το σύμπαν με το μάτι ,η ένα τηλεσκόπιο , θα είναι πάντοτε μία υποκειμενική πραγματικότητα .
Τι εμποδίζει όμως τις αισθήσεις μας , να σπάσουνε αυτό το φράγμα ;;;
Είναι ο ατομικός εγωισμός που μας ψιθυρίζει διαρκώς :
ΤΙ όφελος θα έχω εγώ προσωπικά από μία τέτοια αναζήτηση ;;;
Η διάσταση στην οποία εγκλωβίζουμε την ύπαρξή μας , είναι υπαρκτή , αν και μoιάζει σε σύγκριση με το όλο ,σαν ένα ΤΙΠΟΤΑ .
Γιατί εμείς θέλουμε να μένουμε συνειδητά , η ασυνείδητα σε αυτό το ΤΙΠΟΤΑ .
Εκεί έξω ,μοιάζει να βρίσκεται η απάντηση ,στα ερωτήματα που διατύπωσα στην αρχή .
Βρίσκεται όμως ,στην πραγματικότητα μέσα μας .
Εκεί έξω από τον χώρο μας , ( άπειρο ) βρίσκεται το απόλυτο ,που δεν έχει καμία εγωιστική σκέψη .
Η σκέψη του , είναι διεσπαρμένη σε όλη την ανθρωπότητα ,υπό την μορφή πληροφοριών , που σε καμία περίπτωση δεν είναι μία και μοναδική .
Πίσω από την συνολική ύπαρξη , βρίσκεται το μυστήριο και της δικής μας μικροσκοπικής ατομικής ύπαρξης (σε σχέση (σύγκριση ) με τον συνολικό χώρο ).
Είναι να να προσπαθούμε να συγκρίνουμε το ,big bang με μία μαύρη τρύπα .
Αυτή η σύγκριση είναι το αντίθετο από αυτό , που αισθανόμαστε και που θέλουμε πραγματικά να υλοποιήσουμε .
Όσο μένουμε στις 5 αισθήσεις ,θα μας δημιουργούνται παραισθήσεις και αυτές θα μας εμποδίζουνε να συλάβουμε το νόημα της υπάρξεώς μας .
Η διαίσθηση , είναι καθοριστική σε αυτήν την αναζήτηση ,αλλά η εξέλιξή της εξαρτάται ,από το πόσο πολύ θέλουμε κάτι .
Αν η θέλησή μου είναι μικρή, θα παραμείνω στις 5 αισθήσεις μου και η προσπάθειά μου , να αντιληφθώ το νόημα της υπάρξεώς μου , θα μοιάζει σαν ένα μικροσκοπικό στίγμα μέσα μου .
Για να το μεγαλώσω , πρέπει να θέλω να μάθω τον σκοπό ,τόσο πολύ , που να μην παρατήσω την προσπάθεια ,πριν από τον βιολογικό θάνατο ,αλλά να την συνεχίσω μέχρι να τον αντικρύσω .
Η εσωτερική ατραπός ,βρίσκεται σε υψηλό πνευματικό επίπεδο, όταν προσπαθώ να προσεγγίσω αδιάλειπτα το άπειρο ,γιατί μόνον έτσι θα αναβαθμίζω θετικά προς αυτόν τον σκοπό την ατομική μου γνώση .
Στην υλική διάσταση , μπορούνε δύο αντικείμενα να διαφοροποιούνται σε σχήμα ,μέγεθος και ύψος .
Αν τα αντιπαραθέσουμε σε ένα μέρος , θα μπορούμε να παρατηρήσουμε , ότι είναι κοντά το ένα από το άλλο .
Πέρα όμως από τον χρονοχώρο μας , δεν υπάρχει ούτε χώρος , ούτε χρόνος .
Εκεί δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ πραγμάτων .
Εκεί υπάρχουνε μόνο δυνάμεις και ενέργεια , που μπορεί να επηρεάσει τον χρονοχώρο μας και που ενώνονται με διάφορες μορφές αγάπης .
Αυτές οι δυνάμεις , όταν έχουνε τις ίδιες ιδιότητες , είναι απολύτως το ένα και το αυτό ,δηλαδή δημιουργούνε μία μονάδα ακέραια .
Είναι αδιάσπαστες .
Μεταξύ τους συνδεδεμένες .
Οι 5 αισθήσεις , μας εμποδίζουνε να διανοηθούμε , κάτι τέτοιο , γιατί το θεωρούμε ένα παραισθησιακό παιχνίδι , η μία αυθυποβολή .
Αυτές οι δυνάμεις , είναι μέσα μας και μπορούμε να τις διαισθανθούμε .
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΊΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΘΟ .
Στην ουσία αυτοί , που θα το προσπαθήσουνε , δεν θα κάνουνε τίποτε άλλο, από το να προσπαθήσουνε ερεθίσουνε τον σπόρο , που έχουμε όλοι μέσα μας .
Τι λέτε φίλοι μου , είναι απλή η αλήθεια μου ;;;
Αν δεν είναι ,αξίζει να προσπαθήσουμε να την απλοποιήσουμε ακόμη περισσότερο ;;;