- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αφροδίτη συγχώρεσε με που δεν σου απάντησα... στην ερώτηση σου..!
Λοιπόν είμαι της άποψης ότι...
Το γέλιο κάνει καλό... το γελοίο όχι!
Μην με παρεξηγήσεις...έτσι μιλάω εγώ...κάπως παράξενα για μερικούς...συνήθως με υπονοούμενα για άλλους...με εμπνέει και αδερφούλα μου με την "κακία" της!KYBOYΛΗ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ [ΧΑ ΧΑ] ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑΚΙ, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΥΛΗΣ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ...
ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΚΙ ΑΣ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ.
ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ.
ΔΩΡΑΚΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΟΥΤΡΙΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
που ειναι το αλεξιπτωτο σου ;;;;; :)))))))))))))))))))
και σου το ειχα αναφερει ,το καζανι ειναι αδειο...χααχχααχχααχαχχααχααχχααχαχαχαχαα...χτυπησες ;;;;;;
χαιρομαι που σε διαβαζω ξανα,που ηρθες κοντα μας ξανα :)))))))))))
θα χαρω ακομη περισσοτερο ,αν παρευρεθεις στην επομενη συναντηση μας,σιγουρα εχουμε πολλα να πουμε...και να κανεις απο το να με δειρεις χααχχααχχαχαχααχχαχαααχχααχχαχαχαχαχαχααχ
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;;;;;
ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ......ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΕΟΣ...Η ΚΑΡΑΒΑΝΑ:):):)
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ QUOTE;
MANO MOY,KAΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ
WE LOVE YOU MANOS.....BE COOL
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΤΑ ΛΕΜΕ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Αφροδίτη καλή μου δεν κάνω σε όλους δώρα!
Μάνο δεν θα σε δείρω στην συνάντηση αλλά θα βρεθούμε στο fight club εάν θες...ξέρεις εσύ! Ακούς εκεί να σε δείρω. Να σε αγκαλιάσω σίγουρα! Μην με παρεξηγήσετε, ο Μανος είναι ιδιαίτερα συμπαθής συνομιλητής σε εμένα! Ο Μάνος είναι ένα τετράγωνο που παίρνει σιγά σιγά διαστάσεις...
Γιώργο φίλε δεν χάθηκα εδώ ήμουν αλλά είχα δουλειά με την σελίδα μου. Καραβανάς εεεε? Καλό!
και Ορθό!
Οσο για την συνάντηση θα δούμε εάν έχω χρόνο.
Valda αδερφούλα μου την καλημέρα μου, είδες που σε ζηλεύουν? ![]()
Κύβος.
Να είστε καλά...

Edited by - Κύβος on 04/02/2004 11:10:17
quote:Σωστό! Για να σου κάνει δώρο πρέπει να σου λέει κανά δίμηνο "δεν είναι χιούμορ αυτό που έχεις", αν AYTH βάζει σαν υπογραφή "Kόρη Thoth" εγώ αλλάζω τη δική μου, "σε αντιπαθώ", "δεν σε χωνεύω" κτλ κτλ κτλ. E, όπως κ να το κάνεις, υπάρχει μια προϊστορία...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
ΑΣΤΕΙΕΥΤΗΚΑ, [ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ].
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΑ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λένε?
Αφροδίτη θεά ούσα δεν είναι πρέπον να απαντάς με αυτό τον τρόπο, δεν είπα ότι δεν θα σου κάνω δώρα...είπα όχι τώρα. Και επειδή οι γυναίκες είναι κάτι το μοναδικό και πάντα τις αγαπάμε εμείς οι άνδρες δεν μπορώ παρά να σου δώσω μία εικόνα σου σαν δωράκι.

Η αδερφούλα μου πάντα κακιασμένη...αλλά το ξέρω πως δεν μου κρατάει κακία...άλλωστε είναι τόσο χαριτωμένη όταν θυμώνει...τα γιαπωνέζικα ματάκια της ανοίγουν διάπλατα και το κίτρινο χρώμα της γίνεται πορτοκαλί? Τώρα θυμήθηκα τις γιαπωνέζες που κοιτάγαμε με τον αννουνάκη και τον οάννες και τον μάνο την ημέρα της συνάντησης στην ακρόπολη που περιμέναμε την valda, μόνο που δεν ήρθε. Και το μαγαζί τελικά ήταν ο Διόνυσος... και παραθέτω και φώτο με την αφροδίτη και τον διόνυσο που κάνανε παρέα εκείνη την μέρα αλλά δεν ήρθαν στην συνάντηση, πάντα ανεπίσημη, για να μην ξεχνιώμαστε.
Βρε παιδί μου αφροδίτη ρίξε κάτι επάνω σου θα πουντιάσεις...της έλεγε ο διόνυσος...
Οι παραπάνω φωτογραφίες δεν έχουν κανένα προσβλητικό περιεχόμενο και δεν έχουν σχέση με πρόσωπα και συνομιλητές του χώρου, για να μην παρεξηγηθεί και κανένας. Καλοπροαίρετο αστείο είναι.
Κύβος.
Να είστε καλά...

quote:
Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λένε?
Αφροδίτη θεά ούσα δεν είναι πρέπον να απαντάς με αυτό τον τρόπο, δεν είπα ότι δεν θα σου κάνω δώρα...είπα όχι τώρα. Και επειδή οι γυναίκες είναι κάτι το μοναδικό και πάντα τις αγαπάμε εμείς οι άνδρες δεν μπορώ παρά να σου δώσω μία εικόνα σου σαν δωράκι.
[ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΧΥΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ...
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... Η ΘΝΗΤΗ, ΩΡΑΙΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ]. -ΤΙ ΠΕΖΟ-
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΥΒΟΥΛΗ?
ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΘΕΟ ΑΡΗ, ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΣ ΝΕΟΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΕΜΩΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΒΟΡΙΑΣ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Κυριακή σήμερα... δεν έχει συνάντηση?
quote:
Καλημέρα σε όλους,
Κυριακή σήμερα... δεν έχει συνάντηση?
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΩΡΑΙΑ Η ΑΠΟΡΙΑ.
ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ ΕΞΩ! ΕΞΟΧΕΣ ΛΙΑΚΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.
ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
Η ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΜΥΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΟ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
σαταρρ
vevews kai mporeis na pareis meros stois sunantiseis
arkei na gineis kai plires melos tis omadas .
gia na gineis plires melos stin prwti sunantisi
plirwneis ton logariasmo.
kai gia na min peis oti den to ikseres einai polu
ligouria oloi tous.
ksanaskepsou to loipon file ,kai an deis oti pragmatika
to theleis tote parakalw,eisai euprosdektos.
p.s. egw otan muithika kerasa 3 atoma (itan polu mikres vlepeis
oi prwtes sunantiseis )kai plirwsa 198 euro .
kai mou zitisan kai ta 2 euro apo ta resta gia to metro.
(asta)
Πότε θα γίνει η επόμενη συνάντηση...και που?
προτεινω flocafe στο θησειο,για την κυριακη στις 1 η ωρα ,το μεσημερι:).
εαν και εφοσον εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο ,ειτε στην ιδια περιοχη,ειτε σε καποια αλλη,(που να ειναι προσβασιμη σε ολα τα παιδια,που θα αποφασισουν να ερθουν),συζητησημη και δεκτη καθε αποψη:)))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Λοιπόν?
Eγώ δυστυχώς έχω υπερβολική δουλειά αυτόν τον καιρό
κ δεν θα μπορέσω να'ρθω...

Va(l)nta ......
με τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα
κυριακη 29/2,στις 5 η ωρα ,το απογευμα ,εξω απο τον ηλεκτρικο σταθμο του θησειου.
θα περιμενουμε,οσοι θα ειμαστε ,μεχρι τις 5 και 15,μετα θα ειμαστε flocafe,μεσα:))))))))))
οποιο παιδι ερθει εκει,θα με γνωρισει απο το τρανταχτο γελιο ,που θα ισωπεδωσει το μισο τετραγωνο χαχαχαχαχααχχαχααχαχα...οχι παιζουμε ,εχει και η ελλαδα μυστικα οπλα χαχααχχαααχχααχχααχαχαααχα
σας καλημεριζω εγω και η χαζοφατσουλινα μου:)
υ.γ 1. valnta,δεν θα επιμεινω,θα πιω ενα μιλκ σεικ ,για εσενα:)
υ.γ 2. george d,τηλ. στην marilene.
υ.γ 3. EXE.,ΛΙΛΙΘ,AVATAR,σας περιμενω,θα κανονισουμε για την επομενη κυριακη σπιτι μου ,στην νεα ιωνια.μην στελνω μηνυματακια.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS