ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χαμένη Ατλαντίδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χαμένη Ατλαντίδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Spiral30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 16:07:26
ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΡΙΣΝΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ...ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΟΠΛΟΙΠΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΔΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΠΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΙΕΣ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

Jason_18Μέλος
06/12/2004, 01:38:50
βασικα η λεμιυρια δεν εχει καμια σχεση με την ατλαντιδα!η λεμουρια(αν υπηρχε γιατι τα στοιχεια ειναι εντελως λιγα σε αντιθεση με την ατλαντιδα)ηταν υποτηθετε στον ειρηνικο σε αντιθεση με την ατλαντιδα που ηταν στον ατλαντικο!

KrisnnaΜέλος
06/12/2004, 09:09:36
Φίλε Cybermaster νομίζω οτι πολύ εύκολο είναι να ληθούν οι Απορίες σου σχετικά με το θέμα της ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ!
http://www.astralinsight.gr/GR/lemuria.html

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

SpiralΜέλος
06/12/2004, 23:15:56
Υπάρχει μια έκφραση που λέει «Όπου γη και πατρίς»… Νομίζω ότι αντίστοιχα μπορούμε να πούμε «Όπου θάλασσα και Ατλαντίς».

Μιας και έχουμε πάρει τις θάλασσες σβάρνα, ας θυμηθούμε και μια πολύ διαδεδομένη θεωρία που ήθελε την Ατλαντίδα κάπου στη Θήρα, συνδέοντάς την με το ηφαίστειο και με τη βύθιση της Αιγηίδας. (Ούτως ή άλλως είναι αποδεκτό ότι το Αιγαίο ήταν κάποτε ξηρά και ότι τα σημερινά νησιά δεν είναι παρά οι κορυφές των αλλοτινών βουνών, οι μόνες που έμειναν έξω!)

Γιατί όχι και στη Θήρα (Σαντορίνη), λοιπόν. Έτσι κι αλλιώς κι αυτή βρίσκεται πέρα από τις Ηράκλειες Στήλες (μπαίνοντας).

CYBERMASTERΜέλος
10/12/2004, 17:24:58
quote:
Μιας και έχουμε πάρει τις θάλασσες σβάρνα, ας θυμηθούμε και μια πολύ διαδεδομένη θεωρία που ήθελε την Ατλαντίδα κάπου στη Θήρα, συνδέοντάς την με το ηφαίστειο και με τη βύθιση της Αιγηίδας. (Ούτως ή άλλως είναι αποδεκτό ότι το Αιγαίο ήταν κάποτε ξηρά και ότι τα σημερινά νησιά δεν είναι παρά οι κορυφές των αλλοτινών βουνών, οι μόνες που έμειναν έξω!)

Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΖΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ...
ΚΡΙΣΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ....

------------------------

KrisnnaΜέλος
10/12/2004, 19:16:48
quote:
ΚΡΙΣΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ....

Ούτε και Εγώ!

CYBERMASTERΜέλος
11/12/2004, 13:14:09
quote:
Ούτε και Εγώ!

Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΑΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ Η ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΟ....

------------------------

KrisnnaΜέλος
11/12/2004, 13:52:01
quote:
Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΑΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ Η ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΟ....

Απομένει μόνο να βρεθούν ο Σεναριογράφος, ο Σκηνοθέτης και οι Ηθοποιοί

SpiralΜέλος
14/12/2004, 01:23:41
Επανέρχομαι στη Θήρα:

Αγαπητέ Cybermaster, όντως η θεωρία αυτή δεν συμφωνεί με τον Πλάτωνα και δεν θυμάμαι πώς ξεπεράστηκε αυτή η "λεπτομέρεια". Πάντως στην εποχή της η θεωρία είχε προκαλέσει αίσθηση (αν δεν απατώμαι είχε υποστηριχθεί από τον έλληνα καθηγητή Γαλανόπουλο και είχε βρει αρκετούς οπαδούς) και είχε συνδυαστεί με την καταστροφή του μινωικού πολιτισμού και άλλα γεωφυσικά συμβάντα στο Αιγαίο και στα πέριξ.

Για τους δεινόσαυρους τώρα... μια άποψη θα μπορούσε να είναι ότι οι Άτλαντες τους είχαν για κατοικίδια. Μια πιθανότερη άποψη είναι ότι οι Άτλαντες και οι δεινόσαυροι δεν συνέπεσαν χρονικά.

CYBERMASTERΜέλος
16/12/2004, 16:18:10
quote:
Αγαπητέ Cybermaster, όντως η θεωρία αυτή δεν συμφωνεί με τον Πλάτωνα και δεν θυμάμαι πώς ξεπεράστηκε αυτή η "λεπτομέρεια". Πάντως στην εποχή της η θεωρία είχε προκαλέσει αίσθηση (αν δεν απατώμαι είχε υποστηριχθεί από τον έλληνα καθηγητή Γαλανόπουλο και είχε βρει αρκετούς οπαδούς) και είχε συνδυαστεί με την καταστροφή του μινωικού πολιτισμού και άλλα γεωφυσικά συμβάντα στο Αιγαίο και στα πέριξ.

ΑΓΑΠΗΤΕ SPIRAL ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΘΗΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ.....

quote:
Για τους δεινόσαυρους τώρα... μια άποψη θα μπορούσε να είναι ότι οι Άτλαντες τους είχαν για κατοικίδια. Μια πιθανότερη άποψη είναι ότι οι Άτλαντες και οι δεινόσαυροι δεν συνέπεσαν χρονικά.

ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙΑ.....

------------------------