- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
love for what is comming and forgivness for the past...
Εγώ είμαι
ΗΛΙΟΣ.....στον ΚΑΡΚΙΝΟ
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ......στον ΙΧΘΥ
ΣΕΛΗΝΗ......ναι σωστά το μαντέψατε στον ΣΚΟΡΠΙΟ
ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ; (ΑΤΜΑ περιμένω ετυμηγορία)
ΑVALLON θα συμφωνήσω μαζί σου για τις γυναίκες Καρκίνους (μεταξύ μας είναι και λίγο στρίγκλες....![]()
![]()
)
![]()
Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...
Κριός:Avallon, Grigoris
Tαύρος:-
Δύδυμοι:cassiopeia, Anathema, buda36gr
Καρκίνος - φτού!:EIRENE, Ramoglou, drumx13, old tiger
Λέον:silverwolf
Παρθένος:ananasss, Glorfindel
Ζυγός:darkangel-78
Σκορπιός:Kelsos, cat
Τοξότης:sofia-7
Aιγώκερος:amalia, λιλιθ
Υδροχόος:ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ, Panselhnos
Ιχθυς:Loucas
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν. Indigo boy, νομίζω δεν γράφεις τι ζώδιο είσαι, ή δεν διάβασα προσεκτικά;
Η λίστα συνεχίζεται...
αυτή...που τα κατάφερε!
Οσο για τις γυναίκες Καρκίνους "πές τα χρυσόστομε"... ![]()
![]()
"Τάδε έφη Avallon"
Tαύρος:-
Δύδυμοι:cassiopeia, Anathema, buda36gr
Καρκίνος - φτού!:EIRENE, Ramoglou, drumx13, old tiger
Λέον:silverwolf
Παρθένος:ananasss, Glorfindel
Ζυγός:darkangel-78
Σκορπιός:Kelsos, cat
Τοξότης:sofia-7
Aιγώκερος:amalia, λιλιθ
Υδροχόος:ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ, Panselhnos
Ιχθυς:Loucas
Υ.Γ. Συγνώμη εάν ξαναστέλνω το μήνυμα, το κάνω για τη διευκόλυνσή σας.
αυτή...που τα κατάφερε!
Αφού είναι Λέων ο άνθρωπος...
"Τάδε έφη Avallon"
quote:
να βοηθησω λιγω ακομα ...αρρεν και βαζελος...
Kαρκίνος και με τέτοια προσόντα???
Σε παντρεύει η μαμά σου ?
![]()
Aμα δώσεις ημερομηνία και έτος γέννησης θα σου βρώ τον ωροσκόπο
"Τάδε έφη Avallon"
Edited by - Avallon on 17/03/2003 21:19:01
Οι πρόγονοι της είxαν εκτελεστεί με βασανιστήρια εκεί μέσα από Γερμανους που μπήκαν για να λεηλατήσουν...
Είναι γειτόνισσα μου τώρα, μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, απέναντι από το ΤΕΙ στη Σίνδο σαν φοιτήτριες κι εμείς...
Μου είπε όλη την ιστορία για αυτό το σπίτι...και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που το βρήκα και εδώ μέσα...
Εία σκοπό να ανοίξω ξεχωριστό θεματάκι...αλλά...νομίζω πως και αυτό μπορεί να με εξυπηρετήσει...
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
Προσωπικά...δεν έχω ιδέα...!!!
Φίλε ZARKOS...αναρωτιέμαι...τόσο καιρό κανείς δεν είχε πάει στο υπόγειο...;!!!
Γενικά αυτοί οι Γερμανοί...έχουν στοιχειώσει όλη την Ελλάδα...!
Οι περισσότερες περιπτώσεις στοιχειωμένων κτιρίων, "οφεόλονται" σε σφαγές που έκαναν Γερμανοί...και μετά σου λένε αγάπα τον πλησίον σου...μην είσαι εθνικιστής...φιλοξενία στους τουρίστες...ΒΡΕ ΟΥΣΤ.....!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"

quote:
To ακόμα πιο περίεργο είναι ότι μετά από 400 χρόνια κατοχής τα Γερμανικά φαντάσματα είναι περισσότερα από τα Τούρκικα...
Μπά, το καλό είναι οτι όσοι σφαγιασθηκαν ααπό ελληνικά χέρια, που χου το 1944-1949, ουδέποτε σκέφτηκαν να στοιχιώσουν το μέρος.
Έλα μωρέ, αδέρφια είμαστε....
Α, και μια ασήμντη ψιλολοεπτομέρεια, που δεν είναι καν άξια λόγου, ειλικρινά δεν θα έπρεπε καν να την αναφέρω...
Τα θύματα, δηλ. οι νεκροί, της περιόδου 1944-1949 είναι πιο πολλά απο αυτήν του 1941-1944. Η βαρβαρότητα με τα κονσερβοκούτια, τα ομαδικά κατουρήματα πάνω από τους σφαγέντες...
Αλλά, έλα μωρέ τώρα.....
quote:
ΦΙΛΕ VRIL ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΤΙ.Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ.ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΧΗ,ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ.
Α, έτσι πιστεύεις ?
E, να μην σου το χαλάω τότε ....
quote:
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΝΔΡΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΠΟΥ...)ΣΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
Α, έτσι πιστεύεις?
Ε, να μην σου το χαλάω τότε ....
Μια τελείως θεωρητική ερώτηση.
Υπάρχει 1 πιθανότητα στο 1.000.000, οι μυστικές υπηρεσίες να δημιουργούν λεγόμενα θερμά επεισόδεια, ώστε να προκύψουν καταστάσεις, που να ωφελούν... κάποιους?
Αν ναι, πάμε σε πιο βαθιά και όχι τοσο ντετερμινιστική "ανάλυση", οτι ειδικά αφορά τις βασανισμένες ψυχές.. και από ΠΟΙΟΥΣ.
Ο.Κ. ?
quote:......οι μυστικές υπηρεσίες να δημιουργούν λεγόμενα θερμά επεισόδεια, ώστε να προκύψουν καταστάσεις, που να ωφελούν... κάποιους?
quote:
Υπάρχει 1 πιθανότητα στο 1.000.000, οι μυστικές υπηρεσίες να δημιουργούν λεγόμενα θερμά επεισόδεια, ώστε να προκύψουν καταστάσεις, που να ωφελούν... κάποιους?
VRIL ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ??ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 43 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΑΨΑΝ 38 ΧΩΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 43...