ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ρατσισμος και εσωτερικα.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ρατσισμος και εσωτερικα.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

apatris30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DAGONΜέλος
18/07/2003, 14:47:10
..... ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΙ .......

Για να την πιστεύεις αυτή την αστειότητα πάει να πει ότι κάποιοι έκαναν καλή δουλειά.Ναι έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα, συμφωνώ.Ποιός είπε ότι είμαστε όλοι "ίδιοι"? Και τι εννοείς "ίσοι"? Ίσα δικαιώματα έχουμε όλοι γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι. Εάν αυτό εννοείς με το "ίσοι" συμφωνώ. Όσο για το "ίδιοι"...

Αυτό που έχω να πω είναι ότι πρέπει να ξεφύγουμε από την ηττοπάθεια μας.

18/07/2003, 14:53:44
quote:
Είχα την τύχη να μεγαλώσω στην γειτονιά μου με παιδιά απο την Αφρική , Αίγυπτο, Κολομβία και η μόνη διαφορά που κατάλαβα οτι υπήρχε μεταξύ μας είναι οτι κανείς δεν μπορούσε να νικήσει τους μαύρους στο τρέξιμο... κατα τα άλλα πήρα και έδωσα αγάπη με τα παιδιά αυτά,κάναμε όνειρα και αλητείες μαζί , παίξαμε ,ιδρώσαμε,μας κυνηγήσαν , κάναμε καμάκι ,μαλώσαμε ,χτυπήσαμε ....
Ποτε δεν κατάλαβα κάτι το διαφορετικό ... Ο ΠΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΝΟΣ η ΧΑΡΑ ΧΑΡΑ ,οι αναζητήσεις, οι αγωνίες και τα όνειρα ίδια.
Αυτό που κατάλαβα καλά είναι το τι μαλακοάνθρωποι είναι οι μικροαστοί γαμ#@ένοι Ελληνες που λέγαν στα μπάσταρδα τους να μην αγγίζουν τα μαύρα παιδιά γιατι θα πάθουν αρρώστια, να μην παίζουν μαζί τους και να μην πηγαίνουν σπίτι τους γιατι είναι αντίχριστοι και τετοιες μαλακίες...ευτυχώς δεν ήταν πλειοψηφία. Τα μπασταρδάκια γίνανε τα περισσότερα χασισομανείς και χαραμοφάηδες που ακόμα τα ταίζει η μαμά και οι δύο μαύροι φίλοι μου σπουδάζουν Ιατρική ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους (γνωστός γιατρός πια).Αλήθεια τι έγιναν τα γονίδια σε αυτήν την περίπτωση ?

Εγώ το είπα ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑ !

Λοιπόν «««κύριε»»» ΑΙΟΝ αν εσύ ήσουν μπάσταρδο Ελληνόπουλο του εξωτερικού δεν ευθυνόμαστε εμείς , αλλού να ζητήσεις ευθύνες .
Ούτε στο πήδημα μπορεί να νικήσει ο λευκός το μαύρο ( η αγάπη που πήρες και έδωσες με βάζει σε σκέψεις ) .
Αυτοί που χαρακτηρίζεις σε πολλά σου τόπικ με διάφορα επίθετα Έλληνες θα έπρεπε να ξέρεις ότι δημιουργούν καθημερινά για να μπορούν ψευτοεπαναστάτες και κουλτουριάρηδες σα και του λόγου σου να κάνουν τον καμπόσο και το μάγκα .

Ας τα έκανες αυτά πουθενά αλλού και θα σου εξηγούσαν κανονικά τι εστί φιστίκι !

Σταμάτα να χαρακτηρίζεις λοιπόν διότι θα σου απαντώ στη γλώσσα που καταλαβαίνεις και μιλάς με τους ομοίους σου . Το έχουμε πει και σε άλλο τόπικ ξέρω και τι γλώσσα του σαλονιού και τι γλώσσα του λιμανιού .
Αν δε μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος και θέλεις να βγάλεις εδώ μέσα τα απωθημένα των παιδικών σου χρόνων μάλλον κάνεις κάποιο λάθος .

Κανείς μα κανείς εδώ μέσα δεν είπε ότι είναι ρατσιστής και κανένας δεν ευλόγησε το ρατσισμό βγάλε λοιπόν την τσίμπλα και από τα μάτια και από το μυαλό και κάνε ένα βήμα παρακάτω .

Υ.Γ. Αν ήταν κλεφτοκοτάς κάποιος ή κάποιοι απο την οικογενειά σου δεν πάει να πεί πως ήταν όλοι οι Έλληνες , μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

Ο κακός λύκος

AIONΜέλος
18/07/2003, 15:44:09
οι προγονοι μου είναι μια μείξη Εβραίων ,Γερμανών, Τούρκων,Σουηδών, Ελλήνων, Παλαιστίνιων,Ινδών, και Τζαμαικανών ...
οι περισσότεροι ήταν κλεφτοκοτάδες, πόρνες , πούστηδες,τοκογλύφοι, μαφιόζοι, δολοφόνοι ... αυτό έχει να κάνει κάτι με εμένα ?
Νομίζεις οτι θίχτηκα που μίλησες για τους προγόνους ? (να ναι καλά εκεί που είναι...)

Φυσικά και δεν κρίνω εξ'ιδίων τα αλλώτρια ...μόνο και μόνο η θέση της Ελλάδος στον κατάλογο της διαφθοράς αρκεί να το επιβαιβεώσει...(το γονίδιο του κλεφτοκοτά) είμαστε πιο πάνω απο την Μποτσουάνα ...μόνο και μόνο το "γρηγορόσημο" στις δημόσιες υπηρεσίες στοιχίζει δεκάδες δις ...(το γονίδιο λέμεεεεεεε.....)

Ποιός είπε οτι ζούσε στο εξωτερικό ? Ολα αυτά συνέβησαν στην Αθήνα απο το 76 εώς περίπου το 90 οπου και διαλύθηκε η παραπάνω παρέα.Μην προτρέχεις φωτισμένε...

"Δημιουργούν καθημερινά ...." χοχοχοχοχο ας γελάσω...και γώ δουλεύω ρε φίλε 10 ώρες την ημέρα αλλά δεν περηφανεύομαι για αυτό.
Σιγά το κατόρθωμα...

Που θα μου εξηγούσαν τι εστί φυστίκι ραμογλου ?
Η χώρα μας είναι απο τις λίγες που κατηγορήθηκαν φέτος στο Ευρωπαικό δικαστήριο για ρατσισμό και μισσαλοδοξία ... (βιασμός Ουκρανής απο αστυνομικό στην Ηλεία και συγκάληψη του θέματος απο το κράτος , βιασμοί Αγγλίδων τουριστριών και συγκάλυψη απο το κράτος, Αντισημιτικές εκδόσεις βιβλίων και εκπομπές σε κανάλια , προβλήματα στο χώρο υποδοχής μεταναστών (βλ. παλιές φυλακες Μυτιλήνης), ξυλοδαρμός και πυροβολησμός μεταναστών, ρατσιστικότατη αντιμετώπηση αλλόθρησκων και πολλά άλλα)

ρωτάς πιο πάνω..
Πόσοι Έλληνες έκαναν μαγκιές στη Γερμανία ;
Πόσοι Έλληνες έκαναν φόνους στην Αμερική ;
Πόσοι Έλληνες έκαναν τον καμπόσο στην Αυστραλία ;

απο αυτό και μόνο καταλαβαίνω οτι η παιδεία σου έχει διαμορφωθεί απο ελληνικές ταινίες της Φίνος Φιλμ , απο τον Χατζηνικολάου και τον Καρατζαφέρη. Αμα κάνεις τέτοιες ερωτήσεις τότε....χέσε μέσα...

αυτό το "κουλτουριάρηδες" είναι του δασκαλου σου του Λιακόπουλου ... βρες κάτι καινούργιο.

λές οτι "Κανείς μα κανείς εδώ μέσα δεν είπε ότι είναι ρατσιστής και κανένας δεν ευλόγησε το ρατσισμό βγάλε λοιπόν την τσίμπλα και από τα μάτια και από το μυαλό και κάνε ένα βήμα παρακάτω ."

παραθέτω...

quote:
Όσον αφορά τον ρατσισμό και τον εθνικισμό απέναντι από τον πατριωτισμό. Αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και έχετε γνώση του εαυτού σας (αν θέλετε εσωτεριόύ εαυτού σας) απαντήστε μου σε μία αφελής ίσως αλλά πολύ σημαντική ερώτηση. Κρατείστε όμως την ερμηνεία που έχετε δώσει στον όρο ρατσισμό. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΘΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΥΤΗΣ?.

quote:
Με χαρά και σεβασμό να ακούσω τις απαντήσεις σας. Η ζωή μου όμως μου δίδαξε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι ρατσιστής (πάντα με τη δικής σας ερμηνεία). Προσωπικά δε θα δεχόμουν σε καμία περίπτωση να με συγκρίνουν με έναν κανίβαλο που του λείπουν σημαντικές λέξεις από το λεξιλόγιο του, όπως συγνώμη, αγάπη, και χαίρεται. Ναι αν νομίζετε είμαι ρατσίστρια, ήμαλλον ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ,επειδη και μόνο δε δέχομαι να ταυτιστώ με ένα είδος ανθρώπου λίγο πιο πάνω από τα ζώα. Και συνεχίζω, δεν επιτρέπω και δε δέχομαι να με συγκρίνουν με ένα άνθρωπο που αφήνετεαι σε ακολασίες ως τέχνη και συνήθεια. Συγχωρήστε με έχω αναπτύξει κάοια ηθική, όχι την ΗΘΙΚΗ, αλλά μια μορφή της. Ακόλαστη μπορεί να γίνω και εγώ, αλλά τυχαία και με συνείδηση της ακολασίας μου. Συγχωρήστε με αλλά και εδώ είμαι ρατσίστρια.

και ειδικά αυτή εδώ η ΜΑΛΑΚΙΑ !!!

quote:
"ούτε ανήκω στους Ζουλού, δεν τρώω ανθρώπυς"

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη οτι οι φυλή των Ζουλού ήταν καννίβαλοι εκτός απο τις προπαγανδιστικές γκραβούρες που έφτιαχναν οι απικοιοκράτες για να χαλαρώσουν οι ηθικές αντιστάσεις στους πολίτες των χωρών .Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τους Ινδιάνους.
Επίσης τα περισσότερα φαινόμενα καννιβαλισμού έχουν αναφερθεί στην περιοχή της Ρωσσίας απο ΚΑΤΑΣΠΡΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ. (αλλά άμα είσαι τυρί που να τα ξέρεις όλα αυτα...)

λοιπόν να γίνω και γώ λίγο ρατσιστής μιας και όλοι έχουμε λίγο ήβη μέσα μας ?

ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ....

ΠύρραΜέλος
18/07/2003, 19:47:54
Δε θα κάτσω να παίξω στο παιχνίδι σου. Αποχωρώ από μία στείρα συζήτηση, με επιχειρήματα .... "National Geographic". Η γλώσσα σου πάντως είναι "ανώτερη" των δικών μας και δεν εχω ξαναδεί άλλον να τη χειρίζεται τόσο ανθηρά. Αν δε μπόρεσες να λάβεις το νόημα αυτών που έγραψα, όχι Πλάτωνα δε μπορείς να διαβάσεις αλλά προφανώς ούτε και Λούκυ-Λουκ.

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

DAGONΜέλος
18/07/2003, 21:06:10

Ω ΖΕΥ, ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΠΤΕΙΣ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΟΥ?

18/07/2003, 22:04:52
Καλησπέρα....

Θα ήθελα απο ΟΛΟΥΣ όσους συμμετείχαν στο παρόν topik με την αυτή πληθώρα των μηνυμάτων τους, να μου δείξουν ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑΝ, με τον τίτλο του θέματος που είναι (το ξαναθυμίζω) :

Ρατσισμος και εσωτερικα..

Στο πρώτο απο τα δύο μηνύματά μου έγραψα πώς:

quote:
Καλησπέρα σε όλους...

Παρακολουθώ με ΠΡΟΣΟΧΗ τα γραφώμενά σας...
Καταρχάς, να πώ πρός ενημέρωση του μέλους Hel-lin, ότι στο ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ υπήρξαν "κρούσεις" σε θέματα που είχαν να κάνουν με την "Εθνική Συνείδηση των Ελλήνων", απο άτομα ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ...

To μέλος DrumX13, έχει την "εμπείρία" και μάλλον και γι'αυτό το λέει ως πρόταση πρός το Esoterica.gr...

Πάντως εμείς στο Esoterica.gr με κανέναν τρόπο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να "φιμώσουμε" ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά προέχει απο αυτό, το να ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, τις όποιες ιδέες τους και μάλιστα με την συγκάλυψη της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ και του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ...

Οι γραμμές που ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ τις έννοιες και τις ιδέες, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΕΣ και πολλές φορές ΑΔΙΟΡΑΤΕΣ, με αποτέλεσμα οι ΙΔΙΟΙ που προσκολούντε σε απόψεις και ιδέες, να "παρασύρονται" σε ένα παιχνίδι που στήνεται στη πλάτη τους, εν οίδη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...

ΑΝ είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ λίγο περισσότερο (για να ΜΗΝ πώ πολύ περισσότερο) ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, νομίζω πώς έτσι θα περιφρουρίσουμε τις ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ και προπαντώς, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ...

Θεωρώ ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ μέσα στο Εsoterica.gr ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

Φιλικά,

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Στο δεύτερο μήνυμά μου έθεσα μια διαφορετική οπτική, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ στο παρόν λυπηρό σημείο...
Κανένας μάλλον δεν έμεινε σε μια γραμμή ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ Esoterica.gr, αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, το γυρίσαμε το θέμα στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ για υπερούσιους λαούς, μοναδικότητες του ονείρου για ταξιδευτές του απείρου με ένα ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ που λέγεται... ας μη το πώ καλύτερα....

Το θέμα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ μιάς και αναπτύχθηκε με τέτοιο τρόπο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, θα προτείνω να κλειδωθεί...

Είναι λυπηρό να ΔΙΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ και να ΜΗΝ βλέπουμε το καλό μέσα απο τα μάτια του διπλανού μας, ώστε και εκείνος μέσα απο τα δικά μας μάτια να δεί την ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ που αγαπάει και σκέφτεται τον ΑΝΘΡΩΠΟ...

Περίμενα καλύτερο επίπεδο, τουλάχιστον ΠΑΝΩ απο το μέσο όρο, ΛΥΠΑΜΑΙ!

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ΠύρραΜέλος
19/07/2003, 09:19:28
Αγαπητέ Κέλσο, επικροτώ.

Το θέμα πρέπει να κλειδωθεί, και μάλιστα έπρεπε να κειδωθεί από τη στιγμή που άνοιξε. Από την αρχή ήταν προκλητικό και διαφαινόταν που θα καταλήξει. Η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι γενικά τέτοιου είδους θέματα θα έπρεπε να περιορίζονται σε αυτό το φόρουμ, και λόγω της προϊστορίας τέτοιων θεμάτων, και γιατί δεν είναι σχετικά με εσωτερική αναζήτηση, αλλά και γιατί καταλήγουν να προσβάλλουν όχι ιδέες (πράγμα επιτρεπτό σε ένα φόρουμ) αλλά τη βαθιά συνείδηση κάποιων μελών. Και τονίζω, δε μιλάω για ρατσιστικές ιδέες και μη. Μιλάω για συνείδηση. Κάθε αντίθετη ιδέα είναι αποδεκτή. Κάθε "διαξιφισμός" επιτρεπτός. Δυστυχώς όμως το να κρατάς μια συζήτηση σε κάποιο επίπεδο, είναι ικανότητα. Και ακόμη πιο δυστυχώς, αυτήν την ικανότητα την έχουν λίγοι. Ανάμεσα στους άλλους, μέλη που προσπαθούν να είναι αξιοπρεπείς, μέλη που δεν προσπαθούν και μέλη που πράττουν το αντίθετο με σκοπό να προκαλέσουν την οργή και να ρίξουν τους δυνητικά αξιοπρεπείς από το βάθρο της πραότητας τους.
Κέλσο, μην περιμένεις άλλο, κλείστο, γιατι φοβάμαι ότι θα συνεχιστεί με αγριότερο τρόπο η συζήτηση και θα εμπλακούν άτομα που ανήκουν σε αυτές τις οργανώσεις που κατονομάζεις και άτομα που δεν ανήκουν (δινοντας τους την ευκαιρία να πράξουν την αποστολή τους).

Χαιρετώ

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

AIONΜέλος
19/07/2003, 09:58:56
Υποπτεύομαι οτι το national geographic είναι σιωνιστοκινούμενο και αυτο... όπως και όλα σε αυτόν τον πλανήτη...
Αλλα δεν έγραψα μόνο για το national geographic...έγραψα και άλλα.

Ξαναλέω οτι πρέπει να γίνει συζήτηση για το πόσο χωράει ακόμα και ο πατριωτισμός μέσα στο παγκόσμιο μύνημα του Εσωτερισμού.

Αν δεν είμαι βλάκας και ηλίθιος, ωστε τόσα χρόνια να μην έχω καταλάβει τι ενοούμε λέγοντας εσωτερισμό, ο εσωτερισμός είναι ο τρόπος κοσμοθέασης και αντίληψης που ανέρχεται κάθε εξωτερικού ζητήματος, κάθε κοινωνικής δομής και φόρμας και επικεντρώνει όλη την ενέργεια στην ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ και στο πώς αυτός θα εξελιχθεί και θα επιστρέψει στον Πατέρα Πηγη ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
Ενας εσωτεριστής μπορεί να αντλεί απο παντού ... απο τον Χριστιανισμό,τον Ιουαδαισμό,την Ινδική φιλοσοφία,την Αιγυπτιακή την Εληνική, την Κινέζικη,την Αφρικάνικη.... Δεν μπορεί να έχει πλαίσια και περιορισμούς και φυσικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ με εξωτερικούς όρους ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ !!!! Τα μυνήματα του Εσωτερισμού είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.
Τώρα αν εγώ κάνω λάθος και δεν είναι κάπως έτσι τα πράγματα τότε ειλικρινά συγνώμη ... θα σκίσω όλα τα βιβλία και τα συγγράματα που αναφέρονται στην ΕΝΩΣΗ και την Θεωση ΤΟΥ αΝΘΡΏΠΟΥ, στον ΕΝΑΝ άνθρωπο,στον ΕΝΑΝ ΘΕΟ, την μια πηγή.

Αν όμως έχω δίκιο τότε θα πρέπει να σκεφτείτε όλοι τι δουλειά μπορεί να έχει η διακύρηξη της αγάπης και της υπεράσπισης μιας πατρίδας,μιας φυλής ,ενός έθνους,ενος κράτους σε ένα χώρο Εσωτερισμού...αλλά και οι κορώνες μισσαλοδοξίας σε κάποιες συγκεκριμένες φυλές.
Ο πνευματικός άνθρωπος δεν έχει ποτέ πατρίδα,δεν έχει φυλή,δεν έχει έθνος... ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ και δεν περιορίζεται απο τον χωρόχρονο διοτι γνωρίζει οτι ο καρμικός κύκλος θα γυρνάει εως το τέλος του χρόνου, οι ρόλοι , το φύλλο,το θρήσκευμα, οι τόποι θα αλλάζουν εώς το τέλος ...
Ο πνευματικός άνθρωπος έχει φτασει σε σημείο να συνηδειτοποιήσει οτι ο πλανήτης αυτός κάποτε θα εξαφανιστεί ...μαζί και οι φυλές,τα έθνη,τα χρώματα,οι τόποι....και ξέρει πολύ καλά οτι αυτό που μετράει είναι ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Παρακαλώ ας μου υποδείξετε ένα σύγγραμα εσωτερικού χαρακτήρα που να μιλάει για υπεράσπιση πατρίδων και τόπων και φυλλών .... ειλικρινά δεν νομίζω να υπάρχει...
Μήπως πολλοί κάνουν το λάθος να έρχονται σε εναν τέτοιο χώρο και να συζητάν τις απόψεις τους?
Μήπως και οι λειτουργοί-ιδιοκτήτες του site θα πρέπει να σκεφτούν αν ένα site που θέλει να είναι εσωτεριστικό μπορεί να είναι φορέας τέτοιων απόψεων ?

Τελικά είναι Εσωτέρικα ή είναι ένας τόπος απο τους πολλούς που απευθύνονται σε άτομα που απλά ανταλλάσουν απόψεις περι ανέμων και υδάτων ?

Αλήθεια τι είναι τελικά Εσωτερισμός αν δεν είναι η απόλυτη ένωση ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ? Υπάρχει Εσωτερικό μονοπάτι που διαχωρίζει σε φυλές και τόπους και δεν βλέπει τον Ανθρωπο και τον πλανήτη αυτό σαν ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ? Και αν υπάρχει κάτι τέτοιο κατα πόσο έχει το δικαίωμα να λέγεται εσωτερικό μονοπάτι ?

AIONΜέλος
19/07/2003, 10:10:51
και πλάκα πλάκα άμα ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ έριχνε κανα κεραυνό ...
αναρωτιέμαι σε ποιανού το κεφάλι θα έπεφτε...
βρε σείς ξεχάσατε οτι οι μισοί θεοί μας υποστήριξαν τους Τρώες ?

19/07/2003, 10:43:28
Το κείμενο του Αίον, το ΕΠΙΚΡΟΤΩ απο την ΑΡΧΗ μέχρι το ΤΕΛΟΣ...

Πραγματικά, την αυτή ΙΔΙΑ ΟΠΤΙΚΗ έχει και η αναξιότητά μου και σε ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ μέσα στους χώρους συζήτησης, ΑΥΤΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ...
Αποτέλεσμα;;;;;

Κάποιοι να με βαφτίζουν ΕΒΑΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ...
Κάποιοι άλλοι ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ...
Κάποιοι ΒΟΥΔΔΙΑΣΤΗ...
Κάποιοι ΙΝΔΟΥΙΣΤΗ...
Κάποιοι ΤΕΚΤΟΝΑ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟ, ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ
Και οι ταμπελίτσες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ....!!!!

Αλλά αυτό, είναι ΑΣΧΕΤΟ με το παρόν (λάθος κατ'εμέ) θέμα στο παρόν topik...
Το είπα και το δήλωσα ΕΞ'ΑΡΧΗΣ...

Φίλε μου Αίον στο πολύπαθο θέμα του ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ, στη προσπάθεια σου (της στιγμής εκείνης) να ανακαλύψεις ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, σε βοήθησα λέγοντας πώς "θεωρώ τον ανάξιο εαυτό μου, ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ και αυτό από ΔΕΟΣ για να ΜΗΝ πώ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"...

Είμαι και ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ άνθρωποι, Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι
'Εχουμε ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ απο το Ζωικό Βασίλειο που ΑΝΗΚΟΥΜΕ και δημιουργήσαμε το "δικό μας" Βασίλειο...
Γιατί λοιπόν ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ εκεί απ'όπου ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ και ομιλώ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;;;;

Ρωτάς φίλε μου, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, να σου υποδείξουμε ΕΝΑ βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ, που να υπερασπίζεται πατρίδες, φυλές, χρώματα και D.N.A.
Συγγνώμη, αλλά KANENA δε μπορώ να σου υποδείξω...
Μπορώ όμως σου υποδείξω ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ (άν όχι ΟΛΑ), που ο ΑΝΘΡΩΠΟΝΟΥΣ, ο μέγας δυνάστης του Ανθρώπου, ο ΦΥΣΙΚΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ή το ΟΡΓΑΝΟΝ του Αριστοτέλους, ΠΑΡΑΝΟΗΣΕ, ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΟΙΩΣΕ με αποτέλεσμα το ΠΡΟΦΑΝΕΣ...
Τον χωρισμό των ΑΝΘΡΩΠΩΝ....
Τον ΧΩΡΙΣΜΟ σε ανώτερους και κατώτερους!!!!

Αλήθεια με ΠΟΙΟ ΚΡΗΤΙΡΙΟ γίνεται αυτό, όταν όπως πολύ σωστά είπε ο καλός μας φίλος ΑΝΑΝΑΣ:

Έχει παρανοηθεί παντελώς η έννοια της ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στον ΘΑΝΑΤΟ.

Λοιπόν, μιάς και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ είναι πώς ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ μπορεί να ανακαλυφθεί ΠΑΝΤΟΥ, μιάς και όλα τα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ή ΓΕΓΟΝΟΤΑ έχουν ΑΙΤΙΑ και ΡΙΖΑ σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, άρα και μέσα σε ένα τόπικ που διαπραγματεύεται το ΔΥΣΚΟΛΟ θέμα του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ...
Για να είμαι και ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ...
Σε αυτό το θέμα ΜΠΟΡΟΥΝ να ειπωθούν οι μεγάλες αλήθειες του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ, σε σχέση με ΕΜΑΣ και τους ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

Αλλά όχι στο ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ...
Μιάς και το Εsoterica.gr όπως ΗΔΗ ανέφερα στο μύνημά μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ και το λέω με ΠΑΣΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ ως φορέας του τόπου που έχω "σπαταλήσει" ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ στο να φτάσει ο χώρος ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΜΑΣ, σε ένα σημείο που να είναι μια ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ & ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΩΝ σε θέματα που ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

Αν κάποιος έχει ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη, ΣΕΒΑΣΤΗ, αλλά πρίν την εκφράσει, ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης