- quiz.... (Ταξίδι στο παρελθόν ή στο μέλλον?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
revilΝέο Μέλος
Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι εχει εφεύρει μια μηχανή με την οποία θα μπορούσες να δεις ή το παρελθόν σου ή το μέλλον σου,τι θα διάλεγες και γιατί???
Εγώ έχοντας σκεφτεί καλά την απάντηση μου καταλήγω στο ότι πιο πολύ θα ήθελα να δω το παρελθόν μου.
Και για να θυμηθώ κάποια πράγματα που νοσταλγώ και για να εξακολουθήσει να υφίσταται το μυστήριο της αυριανής μέρας...
Περιμένω τις απαντήσεις σας παιδιά γιατί θέλω να δω και τις δικές σας απόψεις
Εγώ έχοντας σκεφτεί καλά την απάντηση μου καταλήγω στο ότι πιο πολύ θα ήθελα να δω το παρελθόν μου.
Και για να θυμηθώ κάποια πράγματα που νοσταλγώ και για να εξακολουθήσει να υφίσταται το μυστήριο της αυριανής μέρας...
Περιμένω τις απαντήσεις σας παιδιά γιατί θέλω να δω και τις δικές σας απόψεις
Μην πέρνεις τη ζωή και πολύ στα σοβαρά.Ετσι και αλλιώς δε πρόκειτε να βγείς απαυτή ζωντανός
PeronosporosΜέλος
Το μέλλον. Μάλιστα, ένα πιθανό μέλλον ή ενα αναπόφευκτο μέλλον;; Σε ρωτώ γιατί είναι διαφορετική η απάντηση που θα σου δώσει ο καθένας εδώ.
Στο πιθανό μέλλον θα μπορείς να κάνεις αλλαγές. Στο αναπόφευκτο, θα συμβούν έτσι τα πράγματα και δεν θα μπορείς να τα αλλάξεις.
Στο πιθανό μέλλον θα μπορείς να κάνεις αλλαγές. Στο αναπόφευκτο, θα συμβούν έτσι τα πράγματα και δεν θα μπορείς να τα αλλάξεις.
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΕΙ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΕΙ.
CMΜέλος
Εγώ προσωπικά θα φρόντιζα να βρεθώ στην κλήρωση του Τζόκερ, η οποία θα ήταν η όγδοη στην σειρά που δεν θα είχε βγάλει νικητή και να έβλεπα τα νούμερα. Και πριν βιαστείτε να σχολιάσετε αρνητικά σας λέω ότι το ζητούμενο δεν είναι το χρήμα αυτό καθαυτό, αλλά ότι ονειρεύομαι να κάνω και η έλλειψη του μου το στερεί.
---------------------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

Αγαπητέ revil, το topic που άνοιξες έχει συζητηθεί παλιότερα οπότε ίσως είναι καλύτερο να συνεχιστεί η κουβέντα στο topic εκείνο.
Για να το δείς, κάνε κλίκ στον τίτλο του:
Για να το δείς, κάνε κλίκ στον τίτλο του:
Κρουαζιέρα....Στο παρελθον και το μέλλον!!

In anticipation of my resurrection...
Dying_Incubus είσαι ένας δαιμόνιος ντετέκτιβ! 

Θυμόμουν κι εγώ πως υπήρχε ένα παλιότερο θέμα, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τον τίτλο!
revil πιστεύω πως η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί άνετα στο παρόμοιο παλιότερο θέμα και να απενεργοποιηθεί η καινούργια αυτή συζήτηση.
Καλή συνέχεια λοιπόν
Θυμόμουν κι εγώ πως υπήρχε ένα παλιότερο θέμα, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τον τίτλο!
revil πιστεύω πως η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί άνετα στο παρόμοιο παλιότερο θέμα και να απενεργοποιηθεί η καινούργια αυτή συζήτηση.
Καλή συνέχεια λοιπόν
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!