ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O "ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- O "ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Avallon67 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
01/11/2007, 17:58:20
quote:
Μετά από συζήτηση κατάλαβαν ότι στην ουσία το σχολείο τους δεν έχει κάποιο πρόβλημα, και έτσι μπήκαν στο μάθημά τους κανονικά.

Μπράβο τους ήσυχα παιδάκια .
quote:
Χαρακτηριστικά για να πάρετε μια γεύση ένας από τους λόγους όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ήταν το σχήμα της τυρόπιτας!!!!
Γιατί οι τυρόπιτες που έχει το κυλικείο τους είναι στρογγυλές και όχι τρίγωνες!!!

Τι δεν είναι τρίγωνες οι τυρόπιτες ? δεν υπάρχουν στρογγυλές ? και δεν έχουν κάνει κατάληψη γι αυτό το σοβαρότατο αίτημα ?
quote:
Μα τα αιτήματα που είχαν βρε παιδιά ήταν εξωφρενικά, με το ζόρι να βρουν σοβαρούς λόγους, μη σας πω ότι οι λόγοι τους ήταν για το topic "τα πιο παράξενα των παράξενων

Ειδές σκέπτεται ο άνθρωπος για να λουφάρει ?

quote:
Αγαπητέ Open Mind

Το θέμα... το ξύπνησα! Όλοι εδώ

Έρχομαι από εκεί σε λίγο

quote:
Τι συμμπτωση... και εγω spaghetti ειχα για μεσημεριανο...αλλα με "κοκκινη" σαλτσα (και μπεϊκον...)
--------------------------------------------------------------------------------

Κοίτα να δεις τι σύμπτωση!!!
Εγώ είχα "μπέικον", αλλά χωρείς το spaghetti

Βλέπω το τιμήσατε το μπέικον μονο εγώ έφαγα φακή σήμερα ?
Θα φάω κανένα σουβλάκι το βραδύ γα να καλύψω τις θερμίδες που έχασα

quote:
Άλλωστε και εμείς τα ιδία δεν κάναμε?.
--------------------------------------------------------------------------------

Και χειρότερα, αλλά τα...ξεχάσαμε

02/11/2007, 07:31:56
Καλημερίζω την παρέα!
Η φραπεδιά μας είναι έτοιμοι!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

02/11/2007, 08:02:20
Καλημέρα σας!
Σήμερα η ημέρα είναι εξαιρετική καθώς ακολουθεί Σαββατοκύριακο!

Αγαπητή loukritia, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica γενικότερα αλλά και σ' αυτό το θέμα ειδικότερα!
Θα παραμείνεις μάλλον, έτσι;

quote:
Φίλε Open Mind, όπως πρόσεξα, από την πρώτη πεντάδα, είσαι ο ποιο σταθερός...πελάτης!!!

Για εμάς τι λένε οι πηγές σου;

Σχετικά με τις καταλήψεις, θυμάμαι που προβάλλαμε κι εμείς κάτι εξωφρενικούς λόγους για καταλήψεις στο Γυμνάσιο και το Λύκειο - όχι σε όλες τις τάξεις, μετά σοβάρεψαν οι λόγοι - όπως οι τυρόπιτες κλπ.
Ακόμη παίζουν αυτοί οι εξωφρενικοί λόγοι λοιπόν;
Βέβαια εμείς αρχίζαμε από Δεκέμβρη για να έχουμε περισσότερες ημέρες off μαζί με τα Χριστούγεννα...

In anticipation of my resurrection...

02/11/2007, 08:54:23
Καλημέρα φιλαράκια .

Μετά από δυο μέρες αραλίκι και νηστείας λόγο ίωσης (ωχ ακόμα πονάνε τα κοκαλάκια μου).....πρέπει να πω ότι ούτε βαλτή να ήσασταν με όλα αυτά τα φαγητά που γράφεται εδώ μέσα .

ΧΑ, ΧΑ από το πρωί φαντασιώνομαι τι θα πρωτόφαω το μεσημέρι…….

Βοηθάτε παιδία, από πού να πρωτοξεκινήσω ;

maraki8Μέλος
02/11/2007, 08:56:43
Καλημέρες!!Ήρθε και η Παρασκευή,επιτέλους.

Αν και είναι τόσο πρωί ακόμα,βλέποντας τα ζυμαρικά,μου ήρθε μια λιγούρα.Για αυτό,θα κεράσω τα αγαπημένα μου φαγητά.

Όντας λάτρης των ασιατικών νοστιμιών,να κεράσω πρώτα ένα πιάτο λαχταριστά noodles.

Και φυσικά,κοτόπουλο teriyaki,αν και το προτιμώ με μοσχάρι συνήθως.

Και δύο νοστιμιές που αρέσουν σε λίγους από ότι φαίνεται,τουλάχιστον στην Ελλάδα.Σούσι!!

Και φυσικά,το απαραίτητο συνοδευτικό με όλα αυτά,το ζεστό σάκε!

Καλή όρεξη λοιπόν!!
Σε όποιον αρέσου οι συγκεκριμένες κουζίνες,επειδή το ψάχνω το θέμα,μπορώ να προτείνω μέρη στην Αθήνα με το καλύτερο ασιάτικο φαγητό(χωρίς να είναι και ακριβό,ε;)

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

loukritiaΜέλος
02/11/2007, 09:49:54
Καλημέρα στη φαγανή παρέα!

Ευχαριστώ και για τα υπόλοιπα καλωσορίσματα και ναι λοιπόν, θα παραμείνω!

Καλέ μου Open Mind, καλά τα λες, όμως άλλο πράγμα να σχολιάζουν ό,τι λες ή να είσαι το επίκεντρο κι άλλο να πεις μια καλημέρα σ'ένα νέο μέλος. Anyway, ίσως να ήμουν κι εγώ λίγο υπερβολική, sorry guys!

Όσο για τα καημένα τα παιδάκια, φίλε Keravnos, άστα να κάνουν την κατάληψή τους να χαρούν λιγάκι. Σιγά μην υπάρχει σχολείο που δεν έχει ελλείψεις, απλά δεν μπορούν να τις σκεφτούν.. Βοηθήστε τα ντε λίγο κι εσείς να φτιάξουν κανά αίτημα της προκοπής..!

Άντε και καλή όρεξη και για σήμερα-ή μάλλον καλό τσάκισμα, γιατί βλέπω ότι το σπορ δίνει και παίρνει!!!

Υ.Γ.1: Εγώ το 'χω ρίξει σε μαύρο ψωμί, γαλοπούλες και γάλα με fitness μαλακίες.. Λυπηθείτε με!
Υ.Γ.2: Πού έισαι, κύριος Κριός: Σε πάω!

Κάντε οικονομία στο νερό: πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

02/11/2007, 10:13:43
Φίλε μου elo, περαστικά!
Βρήκες την υγειά σου τώρα;

Όσον αφορά το τι θα φας το μεσημέρι, συμβιβάζεσαι με ένα φιδέ;

maraki8 μου, το κινέζικο φαγητό μου αρέσει πάρα πολύ αλλά σούσι δεν θα έτρωγα ποτέ!
Με πιάνει αηδία και στην σκέψη ακόμα!

In anticipation of my resurrection...