- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΑΝ γίνει αυτό θα σε παραδεχθώ!
Δεν ξέρω, ίσως ναι, ίσως όχι, δεν έχει σημασία όμως φίλε μου! Σημασία έχει να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα και αν μας ταιριάζουν συνεχίζουμε, αν πάλι όχι, ακούσαμε κάτι διαφορετικό και πήραμε μια καινούργια εμπειρία.
quote:
Είδαμε, είδαμε!
Εντός των ημερών θα υπάρξει κριτική επί του καινούριου album των The Vision Bleak!
Περιμένω και εγώ παρουσίαση μιας και δεν μπορώ να κρίνω για την ώρα.
Πρώτη φορά ακούω The Vision Bleak, αν και από ότι καταλαβαίνω χαίρουν μεγάλης εκτίμησης.

Δεν ξέρω, ίσως ναι, ίσως όχι, δεν έχει σημασία όμως φίλε μου! Σημασία έχει να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα και αν μας ταιριάζουν συνεχίζουμε, αν πάλι όχι, ακούσαμε κάτι διαφορετικό και πήραμε μια καινούργια εμπειρία.
Φίλε μου, ώρες - ώρες διαβάζω κάποιο μήνυμα σου ή μέρος κάποιου μηνύματος σου και νιώθω ότι συμφωνώ τόσο σα να το έχω γράψει εγώ! ![]()
Σχετικά με τους The Vision Bleak έχει γίνει ήδη κάποια παρουσίαση του συγκροτήματος στο 2ο μέρος του θέματος.
Είναι πάρα πολύ καλό συγκρότημα, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα τραγούδια είναι απίστευτα βαμπιρική και προσωπικά πιστεύω ότι έχει πολύ καλές προοπτικές.
Τα 2 προηγούμενα albums είναι όντως πολύ καλά - ίσως και καλύτερα από αυτό - αλλά και το τελευταίο τους νομίζω ότι είναι μια αξιοπρεπής δουλειά.

In anticipation of my resurrection...
Θα βρω τα παλιά τους και θα τα ακούσω πριν περάσω στο καινούργιο. Πάντως κάποια ανατολίτικά στοιχεία στην μουσική τους, στο τελευταίο, είχαν αρκετό ενδιαφέρον και δημιουργούσαν ωραία ατμόσφαιρα.

Τώρα άκουγα το "¶νοιξη" με την Βόσσου και τον ξάδερφο του Καραγκιόζη, τον Μικρούτσικο, από την Γιουροβίσιον.
http://www.youtube.com/watch?v=tRiDtrf3ktw
Μου μπήκε λοιπόν η ιδέα τι ωραία που θα ήταν να τραγούδαγε η Βόσσου μέταλ σε στυλ Laguna Coil, Nightwish και τα σχετικά.
Γιατί έχει πολύ καλή φωνή....
Σας ξενέρωσα ε.....
για σκεφτείτε όμως!

quote:
Θα βρω τα παλιά τους και θα τα ακούσω πριν περάσω στο καινούργιο. Πάντως κάποια ανατολίτικά στοιχεία στην μουσική τους, στο τελευταίο, είχαν αρκετό ενδιαφέρον και δημιουργούσαν ωραία ατμόσφαιρα.
Όντως, ωραία τα ανατολίτικα στοιχεία και προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η σύνδεση του album με την Αίγυπτο κλπ.
Πολύ καλό! ![]()
quote:
Μου μπήκε λοιπόν η ιδέα τι ωραία που θα ήταν να τραγούδαγε η Βόσσου μέταλ σε στυλ Laguna Coil, Nightwish και τα σχετικά.
Πρόσεχε τι λες γιατί το πρωί με πιάνει κι εμένα η μούρλα μου και δεν σε βλέπω καλά...
Χαχα! ![]()
Ωραία φωνή έχει η γυναίκα αλλά φαντάζεσαι το συγκεκριμένο τραγούδι σε εκτέλεση αλά Therion? ![]()

ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΓΙΑ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ...!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ!!!
Τί να πρωτοπρολάβω να διαβάσω... η μαύρη (κυριολεκτικά μια και σπάνια μαυρίζω από τον ήλιο, φέτος άλλαξα φυλετικό τύπο !!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
το "wolves..." thrashάρει λίγο παραπάω ή είναι η ιδέα μου ρε παιδιά; δεν έχω ακόμα καταφέρει να το ακούσω στην κατάλληλη ένταση δυστυχώς....
Δεν πειράζει, μια χαρά είναι! ![]()
quote:
το "wolves..." thrashάρει λίγο παραπάω ή είναι η ιδέα μου ρε παιδιά; δεν έχω ακόμα καταφέρει να το ακούσω στην κατάλληλη ένταση δυστυχώς....
Ναι, το γυρίσαν λίγο προς το πιο thrash αλλά δεν το βρίσκω κακό.
Κι εγώ 2 φορές το άκουσα, δεν συνήθισε το αυτί μου στο άκουσμα του album.
Εχθές το βράδυ ήθελα να το ακούσω πάλι αλλά το έριξα σε πιο vampyric καταστάσεις με Siebenburgen... ![]()

quote:
Χαιρετώ την οικογένεια του σκληρού και μελαγχολικού ήχου.
Καλώς την Gretel!
Παιδιά δεν έχω προλάβει να ακούσω ακόμα τους The Vision Bleak, αλλά το έχω βάλει στην λίστα.
Τώρα ακούω ένα παλιό, το Seven Seals των Primal Fear. 21 Σεπτέμβρη κυκλοφορεί το καινούργιο τους με τίτλο New Religion.
Μακάρι να είναι τόσο καλό όσο το Seven Seal!