- Το νόημα της ζωής - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
βακτηριδιο λοιπον, που εξελιχθηκε αναλογα με τις συνθηκες αφου η συσταση του μεσα στο νερο παραμενει ακομη η ιδια απο εμφανισεως του...
η πετρα,ναι!αποκτα παλμο απο τον παλμο σου
...αν θυμηθεις και μια γνωστη φραση οποιος ειναι
ανα(να!)μαρηττος ας ριξει πρωτος...!
η καθε πετρα φαινομενικα αψυχη/ ως να περασει στιγμες μεσα σε μια παλαμη και να παρει θερμοκρασια ...'η να φανερωσει την ιστορια της...απο το αχρονο στο τωρα σου...
καλο ξημερωμα δικαστη,καλως ηρθες εσωτερικα..
φως!
Ατμα

einai i defteri fora mesa se mia mera pou mou kaneis proswpiki epithesi...
to oti den simfwneis me afta pou lew den simainei oti den prepei na ta lew! kai i adidrasi sou me paraxenevei giati den ehw dei pote kapoion moderator na dra etsi! ypotithetai oti vazeis taxi kai den dimiourgeis provlima..
tespa,to theama einai to noima tis zwis...
quote:
Και σε τι πείραμα θα μπορούσαμε να λαμβάνουμε μέρος? Ποιός θα μπορούσε να μας έχει τοποθετήσει εδώ εκτός από το Θεό? Συμφωνώ πάντως απόλυτα στην άποψη ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σαν οντότητα αλλά σαν ολότητα...
poios allos mas ehei topothetisei edw ektos apo to theo...
opws ehw pei kai se ena allo post , edw fainetai i epidrasi tis ekklisias ston anthrwpo..
i apadisi einai apli kai dinw dio ekdohes (aftes pou pistevw egw , opote thoth den sou dinei trofi gia laspi :) ) :
1. i epistimoniki ekdohi, dld i iparxi mas itan edelws tihaia , egine to bing-bang, oi sinthikes itan idanikes gia tin anaptixi zwis ston planiti mas kai etsi siga siga exelihthike i zwi mehri simera (den bainw se epistimonikes leptomereies giati ap oti ehw katalavei edw pera den tis polygoustarete)
2. i ekdohi na topothetithikame edw apo to theo.. alla poion theo?
sigoura ohi afton pou stirizei i ekklisia mas kai opoiadipote alli thriskeia (thoth , afto pistevw egw etsi? :) ) . aftos loipon o theos itan kapoioi exwgiinoi oi opoioi thelisan na topotetisoun sto kosmo mas ena (isws kai to teleiotero) dimiourgima tis tehnologias tous kai na paratirisoun tis adidraseis tou kai to pws tha exelihthei. min fadasteite oti o anthrwpos itan afto to dimiourgima , afto to dimiourgima itan mia morfi zwis se prwimo stadio me tin ikanotita aftoexelixis. exelisomeno afto to eidos hwristike se diafora ypoeidi ena apo ta opoia einai kai o anthrwpos pou telika katafere na kiriarhisei panw se afton ton kosmo. isws afto to peirama na xehastike kai na miname emeis edw "xebarkoi" kai na anarwtiomaste giati eimaste edw..
akoma ki emeis tha borousame na ehoume kanei ena tetoio peirama vazodas kamia 10aria robotakia se ena nisaki aftoprogrammatizomena na prosarmozodai stin synthikes kai ikana na mathainoun apo ta lathi tous..
ta pada einai pithana..
Δεν τα βάζω με τις απόψεις σου. Με το ύφος σου τα βάζω. Και με τα υποτιμητικά σχόλια προς τα μέλη με την προτροπή "μεγαλώστε ρε", "ωριμάστε ρε", προσπαθώντας να γελοιοποιήσεις μαζί με τις απόψεις τους και τους ίδιους.
Ελπίζω να πήρες το μήνυμα και να μην ξανά απευθυνθείς με αυτόν τον τρόπο στους υπόλοιπους.
Τώρα για τα περί Moderator, (δεν είμαι moderator, αλλά διαχειριστής) ασ' το, καλύτερα. Γίνε κι εσύ και κατάφερέ τα πιο καλά. Πρόλαβες να έχεις και γνώσεις στο ποια είναι η δουλειά των Διαχειριστών σε ένα forum σαν κι αυτό; Τι να πω; Εδώ έχεις έτοιμες βεβαιότατες και διαμορφωμένες απόψεις για τα πάντα!!! Στο τι είναι Διαχειριστής θα κολλήσεις;;; ![]()
Σε παρακολουθώ...

Για τη διαμάχη που υπάρχει στο forum, έχω να πω ότι συμφωνώ ότι εκφράσεις του στυλ "μεγαλώστε ρε" και "ξυπνήστε" δεν είναι σοβαρές και δείχνουν εγωισμό που δε θα έπρεπε να υπάρχει σε μια συζήτηση. Για να πάει λίγο παραπάνω μια συζήτηση πρέπει ο καθένας να δίνει μέγιστη προσοχή σε αυτά που λένε οι άλλοι και να τα σκέφτεται πριν πει ο ίδιος την άποψή του. Οι αφορισμοί δεν είναι μέσο επικοινωνίας.
Και πάλι καλημέρα σε όλους αυτή την ηλιόλουστη Κυριακή.
den tha apadisw sta sholia sou kai tha to stamatisw edw (kati pou tha eprepe na eihes kanei esy idi san moderator)..
apo dw kai pera tha se agnow.. elpizw na kaneis ki esy to idio..
Σε παρακολουθώ...

quote:
Καλημέρα και πάλι φίλε*** ATMA. Βλέπω ότι συμφωνείς με την άποψη μου περί "παράσιτου" του ανθρώπινου γένους πάνω στον πλανήτη. Ήθελα για αλλη μια φορά να πω ότι δεν είμαι άθεος, το αντίθετο μάλιστα. Απλά ίσως μπροστά στο Θεό, ο άνθρωπος και η πέτρα έχουν την ίδια αξία. Ο εγωισμός του ανθρώπου είναι που τον οδηγεί να κατατάσει τον εαυτό του σε μια ψηλότερη θέση και να βλέπει τα άλλα είδη που υπάρχουν στη φύση σαν να είναι κατώτερ από αυτόν.Για τη διαμάχη που υπάρχει στο forum, έχω να πω ότι συμφωνώ ότι εκφράσεις του στυλ "μεγαλώστε ρε" και "ξυπνήστε" δεν είναι σοβαρές και δείχνουν εγωισμό που δε θα έπρεπε να υπάρχει σε μια συζήτηση. Για να πάει λίγο παραπάνω μια συζήτηση πρέπει ο καθένας να δίνει μέγιστη προσοχή σε αυτά που λένε οι άλλοι και να τα σκέφτεται πριν πει ο ίδιος την άποψή του. Οι αφορισμοί δεν είναι μέσο επικοινωνίας.
Και πάλι καλημέρα σε όλους αυτή την ηλιόλουστη Κυριακή.
(*ειμαι η Ατμα)
δεν εχεις κι αδικο φιλε μου,Δικαστη!
...
αυτο που με πληγωνει εδω εσω +το αντιμετωπιζω συχνα σαν ενα διπολο απο απεναντι,
ειναι οτι καμμια φορα καποιος βαζει τον εαυτο του σε μειονεκτικη θεση τον εαυτο του +κατηγορει τον απεναντι οτι τον εθεσε εκει χαμω...+μαλιστα για να πεισει 'η για να φερει κι αλλους -που νοιωθουν ιδια- .. τον κατηγορει και για εγωισμο!!!!!... δυσκολο ν'αντιμετωπιστει η να προσπεραστει ετσι απλα ναι...μα...
τι να πω η ψυχη συνδρομα υπαρχουν κατωτεροτητας...οσο και ανωτεροτητας..
ενας ομως ο διχασμος.αν ειμαι τοσοοοοσο ψηλα ειναι δικο μου προβλημα ..αν μπορεις ελα!
ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΧΑΙΡΕ!..![]()
![]()
ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ...ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/10/2003 02:04:16
Edited by - ΑΤΜΑ on 13/10/2003 02:10:48
(ναι,πεταω ψηλα ,πρωτα απ'ολα σε εσω-αυτοεκτιμηση
)
να'σαι καλα !δινουμε σιγα -σιγα μια βαση σ'ενα θεμα τοσο σημαντικο ...οσο το ελ-αιολαδο(εν ελ-λαδι)
αληθεια,εχεις τολμησει ποτε να λιωσεις στην παλαμη σου μια πετρα...και ω!τι παραδοξο να γινει ρινισματα σε δευτερολεπτα;...
πεσμου για την δικη σου αυτεκτιμηση ...

Η άποψή μου για το θέμα του forum είναι ξεκάθαρη από την πρώτη απάντηση που έστειλα. Βρίσκω το προσωπικό μου νόημα μέσα στην καθημερινότητά μου και τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και αγαπώ. Αυτό δε σημαίνει ότι υποβαθμίζω όλα τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας, απλά το δικόμου νόημα της ζωής βρίσκεται μέσα στο μικρόκοσμο στον οποίο κατοκεί η σκέψη μου.
με εξαφανισεις πλοιων και φυσικα για τα πλοια φαντασματα
ΠΑΡΑΞΕΝΟ
ολες σχεδον οι ιστοριες που σχετιζονται με το θεμα δεν εχουν και πολυ λογικες εξηγησεις
εμφανιση των πλοιων αυτων χωρις πληρωμα
και φυσικα τα πλοια φαντασματα
MARY CELESTE
το πιο κλασσικο παραδειγμα εξαφανισης πλοιου και πληρωματος
ναυπηγηθηκε το 1861 με το ονομα Amazon και μετα απο 10 χρονια γεματα ατυχηματα και αλλαγες ιδιοκτητων ονομαστικε mary celeste
μετα απο επισκευες που εγιναν στο πλοιο στην Νεα Υορκη το καραβι με καπετανιο τον Benjamin Briggs,την γυναικα του,την μικρη του κορη και με οχταμελες πληρωμα σαλπαρε στις 7 νοεμβριου του 1872 με με φορτιο 1700 βαρελια οινοπνευμα για την Ιταλια
Στις 5 Δεκεμβριου 1872 το πλοιο Dei Gratia συναντησε το mary celeste να πλεει κοντα στην πορτογαλια
ο καπετανιος του Dei Gratia γνωριζε τον Benjamin Briggs πλησιασε το καραβι και ανακαλυψε οτι δεν υπηρχε ψυχη επανω στο καραβι
το καραβι ηταν σε τελεια κατασταση
ολα εδειχναν οτι το οι επιβατες του εφυγαν βιαστικα αφου βρηκαν
φαγητο πανω στο τραπεζι
εκτος απο τους επιβατες ελειπαν επισης το ταχυμετρο και καποια αλλα οργανα
επισης υπηρχε και ενα σκοινι το οποιο κρεμοταν μεσα στην θαλασσα
το πλοιο ρυμουλκηθηκε μεχρι το κοντινοτερο λιμανι και εκει ανακαλυψαν οτι 9 απο τα βαρελια ηταν αδεια (υπαρχει και η ιστορια ου αναφερει οτι απλα ελειπε ενα βαρελι)
η τελευταια ημερομηνια στο ημερολογιο του πλοιου ηταν 24 Νοεμβριου και δεν ειχε σημειωθει κανενα προβλημα εως τοτε
συμφωνα ομως με τον καπετανιο του Dei Gratia και το πληρωμα του η ημερομηνια και η θεση που βρεθηκε το πλοιο δεν ηταν εφικτες.
η ιστορια του σαν Amazon
48 ωρες αφου ανελαβε τα καθηκοντα του ο καπετανιος πεθανε ξαφνικα
στο παρθενικο του ταξιδι συγκρουστηκε και οσο βρισκοταν στο ναυπηγειο για επισκευες πηρε φωτια
στο τριτο του ταξιδι καθως διεσχιζε τον ατλαντικο συγκρουστηκε με αλλο πλοιο.
Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ
αληθινη ιστορια αλλα εμπλουτισμενη με παραμυθια
ο καπετανιος του πλοιου Hendrick Vanderdecken σαλπαρε το 1760 απο το αμστερνταμ για ινδια (?)
στο ακρωτηριο της καλης ελπιδας ομως επεσε σε καταιγιδα και απο τοτε εξαφανιστηκε μεχρι το 1835 οπου εγινε αντιληπτο απο το πληρωμα ενος Αγγλικου πλοιου οι οποιοι ειχαν δηλωσει οτι εμφανιστηκε στην διαρκεια μιας καταιγιδας και οτι τους πλησιασε τοσο πολυ που νομιζαν οτι θα συγκρουστουν ομως το πλοιο την τελευταια στιγμη εξαφανιστηκε ετσι απλα
το 1881 εμφανιστηκε παλι και εγινε αντιληπτο απο το πλοιο Bacchante
εμφανιστηκε παλι το 1939 στα παραλια της Ν. Αφρικης και το ειδαν πολλοι ιθαγενεις της περιοχης οι οποιοι αν και δεν ειχαν ξαναδει πλοιο του 17ου αιωνα το περιεγραψαν πολυ καλα
την τελευταια φορα εμφανιστηκε στο cape town το 1942.
IRON MOUNTAIN
το Iron Mountain εχει την πρωτοτυπια να μην εξαφανιστει στην θαλασσα αλλα στον ποταμο μισσισιπι
το 1872 ξεκινησε απο το Vicksburg με προορισμο το Pittsburgh
την ιδια μερα το πλοιο Iroquois Chief το οποιο εκανε την ιδια δουλεια με το Iron Mountain βρηκε μερος το φορτιο του Iron Mountain να πλεει στον ποταμο το επιασαν και περιμεναν το Iron Mountain να ερθει να το παραλαβει
αλλα δεν εμφανιστηκε ποτε και ουτε βρεθηκαν ιχνη ναυαγιου ή αλλα τμηματα του φορτιου
ROSALIE
τον αυγουστο του 1840 ανακαλυφθηκε στον ατλαντικο το rosalie ενα μεγαλο γαλλικο πλοιο χωρις το πληρωμα του
ειχε ξεκινησει απο το Αμβουργο για την Αβανα με πολυτιμο φορτιο το οποιο ηταν αθικτο
πανω στο πλοιο βρεθηκαν μονο καποια ζωα
μερικα πεινασμενα καναρινια και μια γατα
ειχε ναυπηγηθει το 1838 και ζυγιζε 222 τονους
απο την μικρη μου ερευνα παντως παρατηρησα οτι τα εχουν εξαφανιστει παρα πολλα αμερικανικα πολεμικα πλοια
1780 saratoga και General Gates
1799 U.S.S. Insurgent
1800 U.S.S. Pickering αυτο εξαφανιστηκε μετα απο νικηφορα ναυμαχια
1814 wasp
1815 Epervier
1824 U.S.S. Wildcat, με πληρωμα 31 ατομα, Lynx με πληρωμα 40 ατομα, Hornet και αυτο μετα απο νικηφορα ναυμαχια
το Cyclops χαθηκε με τους 309 επιβατες του τον Μαρτιο του 1918 και εναι μια απο της μεγαλυτερες εξαφανισεις
και εδω το τελευταιο παραξενο τηλεγραφημα που εστειλε
http://www.bermuda-triangle.org/html/telegram.html
και εδω ολη η ιστορια με λεπτομερειες
http://www.bermuda-triangle.org/html/u_s_s__cyclops.html
επισης το cotopaxi σαλπαρε απο το Τσαρλεστον για την Αβανα στις 29 Νοεμβριου 1925 και την 1 Δεκεμβριου εστειλε το τελευταιο σημα απο τοτε χαθηκε μαζι με τον καπετανιο και τα 32 μελη του πληρωματος
ομως δεν εχουν γινει ολες οι εξαφανισεις στο τριγωνο των βερμουδων

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Edited by - endorama on 16/12/2003 04:09:41
"ολα εδειχναν οτι το οι επιβατες του εφυγαν βιαστικα αφου βρηκαν
φαγητο πανω στο τραπεζι"
μου θυμησε το περιστατικο που ειχε πει η Valnta σχετικα με ενα ερημο χωριο που ειχε ανακαλυψει

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ?
ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.
ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ 'ΠΑΡΑΞΕΝΟ' ΥΠΑΡΧΟΥΝ 100 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ,ΜΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 99 ΕΞΙΣΟΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ.
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 

My Karma ran over your Dogma ![]()
quote:
ENDORAMA ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ
ναι αυτο ειναι το κακο θελει πολυ ψαξιμο και πεφτω σε πολλες ανακριβειες και καπου επεσα σε ιστορια με καραβι το οποιο μετα απο ερευνα ανακαλυψα οτι δεν ειχε ναυπηγηθει ποτε.
quote:μεχρι στιγμης οτι ξερω τα εχω γραψει αλλα η ερευνα μου τωρα ξεκινησε και ενδιαφερομαι περισσοτερο για για πλοια τα οποια ειχαν περιπετειες εκτος του τριγωνου των Βερμουδων τα οποια δεν πρεπει να ειναι και λιγα.
ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?
quote:
ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ 'ΠΑΡΑΞΕΝΟ' ΥΠΑΡΧΟΥΝ 100 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ,ΜΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 99 ΕΞΙΣΟΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ.
οσο αναφορα το mary celeste οι απαντησεις που εδωσαν φανταζαν παραμυθια μπροστα σε καθε μεταφυσικη απαντηση
πχ κανανε μπανιο στην θαλασσα και τους εφαγαν οι καρχαριες
πεσανε σε καταιγιδα και βουτηξαν στην θαλασσα για να σωθουν.
coperrolo το χρωμα δεν εχει βαρος (ωραια φωτογραφια)

μολις ανακαλυφτηκε ο ασυρματος εγιναν εφιαλτης
και οσο προχωραει η τεχνολογια τα ερωτηματα μεγαλωνουν
τρανταχτο παραδειγμα το cyclops
ενω υπηρχε ασυρματη επικοινωνια χαθηκε με 309 ανθρωπους
χωρις να αφησει κανενα ιχνος

ΦΙΛΕ ENDORAMA, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!
ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ X-FILES,ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;
ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ...ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ,ΑΜΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Το συγκεκριμενο πλοιο δεν εχει εξαφανιστει ομως εχει ενδιαφερουσα ιστορια
ναυπηγηθηκε στις 26 Σεπτεμβριου 1934 και το μεγεθος του ειναι λιγο μεγαλυτερο απο αυτο του Τιτανικου
στον Β' παγκοσμιο πολεμο βαφτηκε γκρι και μετεφερε στρατευματα
ο ιδιος ο χιτλερ ειχε επικυρηξει το πλοιο και ολα τα u boat το ονειρευοντουσαν μεσα στο στοχαστρο τους
κοντα στην Σκωτια και ενω εκτελουσε μανουβρες για να αποφυγει τυχον τορπιλισμο επεσε πανω στο 70 τοννων πολεμικο CURACOA που το συνοδευε και το διελυσε και επειδη οι διαταγες του ηταν να μην σταματησει για κανεναν λογο δεν διεσωσε κανεναν ναυαγο
πλεον εχει γινει ξενοδοχειο και τουριστικο αξιοθεατο οχι μονο για ιστορικους λογους αλλα και σαν στοιχειωμενο πλοιο
στην δεκαετια του 1930 στην πισινα της πρωτης θεσης πνιγηκε μια γυναικα και αλλη μια την δεκαετια του 1960
πολλα ατομα με ψυχικες ικανοτητες ειπαν οτι ο χωρος προκαλει ασχημα συναισθηματα και οτι εκπεμπει αρνητικη ενεργεια
επισης εχουν εμφανιστει (οπως υποστηριζουν παντα) φαντασματα
στο σαλονι του πλοιου εμφανιζεται μια γυναικα με λευκο φορεμα
στα δωματια της πρωτης θεσης εμφανιζεται ενας αντρας ντυμενος με κουστουμι της δεκαετιας του 30
σε μια αποθηκη εμφανιζεται ενα παιδακι που παιζει
στην πισινα της τουριστικης θεσης μια πνιγμενη γυναικα
και η καμπινα Β340 εχει κλειδωθει και δεν νοικιαζεται γιατι ειναι ιδιαιτερα "θορυβωδης"
επισης ο ναυτης John Pedder ο οποιος ηταν 18 ετων σκοτωθηκε οταν τον χτυπησε η πορτα Νο 13 και καποιοι εχουν αναφερει οτι τον εχουν δει να κυκλοφορει φορωντας την μπλε στολη του
στην κουζινα καποιος μαγειρας δολοφονηθηκε απο στρατιωτες γιατι δεν τους αρεσε το φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (του εβαλαν το κεφαλι στον φουρνο και τον εκαψαν) και υποστηριζουν οτι ακουγονται οι φωνες του
επισης λεγετε οτι ακουγονται οι φωνες και χτυπηματα απο εξω που τα προκαλουν οι ατυχοι ναυτικοι του CURACOA
πανω στο Queen Mary εχουν πεθανει πανω απο 50 ανθρωποι
μερικα διακοσμητικα του Queen Mary μεταφερθηκαν στο Queen Mary 2 το οποιο ειχε γινει ειδηση πριν λιγο καιρο και συγκεκριμενα στις 17 Νοεμβριου οπου σκοτωθηκαν 15 ατομα και τραυματιστηκαν πανω απο 30 μετα απο καποιο ατυχημα που συνεβει στο πλοιο.
αυτα προς το παρων.