- ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΜΟΥΘ? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Θα ήθελα λιπών να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν έχουν βρεθεί οστά ζώων αυτής της εποχής, που υπάρχουν και σήμερα.
http://deepsleep.web-gratis.net/fantasy/dragon_pics/Black%2520Dragon.jpgimgrefurlhttp://deepsleep.web-gratis.net/fantasy/dragon_pics/page_02.htmh600w800sz115tbnid7jalHUDJ7mQJ:tbnh106tbnw142hlelstart1prev/images%3Fq%3Ddragon%26hl%3Del%26lr%3D" border=0>
http://deepsleep.web-gratis.net/fantasy/dragon_pics/Black%2520Dragon.jpgimgrefurlhttp://deepsleep.web-gratis.net/fantasy/dragon_pics/page_02.htmh600w800sz115tbnid7jalHUDJ7mQJ:tbnh106tbnw142hlelstart1prev/images%3Fq%3Ddragon%26hl%3Del%26lr%3D" border=0>

Ismail vilehand:proud to be a council member
Ismail vilehand:proud to be a council member
απο τοτες οι αφελοις κινεζοι τον εκαναν μερος της θρησκειας και της φιλοσοφιας τους, εως οτου ηρθαν παλεοντολογοι απο τη δυση και τους εδειξαν το λαθος τους...
σημειοτεον οτι το ιδιο εκαναν και με ενα σκελετο κομψογναθου [μικρου αρπακτικου δεινοσαυρου στο μεγεθος μικρου σκυλιου].
δυστυχως για τους πιστους της υπαρξης δρακων σημερα, η σωστη συναρμολογηση των απολιθομενων σκελετων ειναι εργο των αλαθητων υπολογιστων που αναλυοντας εν τριζδιαστατο μοντελο του καθε οστου, μπορουν να δειξουν ακριβως πως συνδεοταν ο καθε μυς και να δημιουργησουν ενα απολυτα ακριβες μοντελο του ζωου...
οι κινεζικοι δρακοι δεν εχουν ουδεμια σχεση με τους δεινοσυαρους.
οι κινεζικοι οπως βλεπουμε και στην εικονα εχουν σωμα μακρυ σαν φιδιου. επισης εχουν μουστακια,αυτο δεν ξερω πως το εξηγουν αλλα μαλλον εχει σχεση με το οτι πολλα ζωα σημερα{τιγρη.λιονταρια}εχουν μουστακια.
επισης τα ποδια τους ειναι κοντα και δεν εχουν ολοι φτερα
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
σκεψου το εξης... ολοι οι δεινοσαυροι περπατουσαν με τις ακρες των σακτυλων, οπως τα σημερινα πουλια και οι γατες, και ετσι η φτερνα και το πελμα ηταν στον αερα. οι κινεζοι δεν το σκεφτηκαν αυτο και θεωρησαν τα αρκετα μακρια κοκαλα αυτα ως φτερα! τις οπες στο κρανιο, που αποδηχτηκε οτι ηταν η ρυνικη κηλωτητα, τα θεωρησαν βασεις για μουστακια.
απο εκει και περα, μην εχοντας της σημερινες τεχνολογιες, εβαλαν τη φαντασια τους να δουλεψει. το περιεργο ειναι πως, οι δεινοσαυροι των οποιων τους σκελετους συνεδεσαν λαθως, ειναι αρκετα μικροι σε μεγεθος, ενω αυτοι απεικονιζουν τους δρακους τεραστιους.
αυτο αποδιδιεται ειτε στο οτι βρηκαν κοκαλα αλλων μεγαλων δεινοσαυρων, ειτε στο οτι το θεωρησαν θεικο το ον, και ετσι του εδωσαν τετοιες διαστασεις!
Ενταξει, μπορουμε να καταλαβουμε την εξελιξη μεσα στους αιωνες...ή μαλλον καλυτερα στα εκατομμυρια των ετων... αλλα πρεπει πια να μπορεσουμε να βγαλουμε μια ακρη με τα ΑΤΙΑ κυριως (μιας και αυτο ειναι το θεμα μας)...
Ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι ικανος να δημιουργησει τα παντα... αρκει αυτο να αποδειχθει... και οντως αποδεικνυεται περιτρανα... ειναι ομως ικανος να ερθει σε επαφη με αλλες εξωγηινες-μορφες ζωης? Μαλλον φθανει σε μια κορυφη... και μετα απο εκει δεν μπορει να ξεπερασει το οριο... ισως καποια στιγμη αργοτερα στο μελλον το καταφερει
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Ενταξει, μπορουμε να καταλαβουμε την εξελιξη μεσα στους αιωνες...ή μαλλον καλυτερα στα εκατομμυρια των ετων... αλλα πρεπει πια να μπορεσουμε να βγαλουμε μια ακρη με τα ΑΤΙΑ κυριως (μιας και αυτο ειναι το θεμα μας)...
Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω μια απορία, τα δεινοσαυράκια ήταν οι πρώτοι κάτοικοι του πλανήτη ; και δεύτερο δεν έχω καταλάβει πως κολλούν τα ΑΤΙΑ ή έστω οι εξωγήινοι.
Αμφιβάλω φίλε PREDATOR αν έχουμε καταλάβει την εξέλιξη. Μάλλον υποθέσεις ή θεωρίες κάνουμε.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
quote:
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...
Η σειρά του BBC «ακολουθώντας τους δεινόσαυρους» είναι αξιόπιστη πηγή ; ή τσάμπα πάει ο κόπος ;
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Τι εννοείς με το "πρώτοι κάτοικοι του πλανήτη"; Είναι πολύ εξελιγμένα όντα για να είναι οι πρώτοι, απλώς κάποια στιγμή επικράτησαν.
Εμένα τo link του oannhsea μου θύμισε τα predators (οχι τον δικό μας!
). Πολλές ταινίες έχουν παρουσιάσει τους εξωγήινους ως αρπακτικά όντα. (alien, predator κλπ). Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ισχύει αυτό, δηλ πέρα από την μορφή, η ψυχολογία του αρπακτικού είναι αρκετά ιδιαίτερη και παρόλο που δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα είχε αν συνδυαστεί με υψηλή νοημοσύνη, έχω την εντύπωση ότι τέτοια όντα δεν θα έφταναν εύκολα μακριά (εκτός αν μιλάμε για συλλογική νοημόσυνη).
Anyway... πιθανόν έχετε ακούσει για το ufo που λένε ότι έπεσε στην Σιβηρία στα τέλη του Νοέμβρη και έγινε γνωστό την 1η Δεκεμβρίου?
Μάλλον πρόκειται για false alarm επειδή δεν κατάφεραν να βρουν οτιδήποτε (ούτε ίχνη φωτιάς εκεί που υποτίθεται ότι έπεσε σύμφωνα με τους μάρτυρες).
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ.
Πόσο διαφορετικά είναι τα πλάσματα τα οποία εξελίσονται ακόμα και στον ίδιο πλανήτη...
ΑΛΛΑ ΟΙ GREY ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!
Συν φυσικά την θεωρία ότι οι εξωγήινοι είναι οι αρχέγονοι κάτοικοι αυτού του πλανήτη ή κτλπ, κτλπ. Ακόμα και το παιχνίδι Mario Bros εμπευστηκε από αυτές τις θεωρίες...
Όσο για τις σειρές του BBC Krios, είναι όσο πιο κοντά στην αλήθεια μπορεί να μας πάει μέχρι στιγμής η επιστήμη.
Μην βάζεις στοίχημα ότι είναι ψευδές, γιατί σε ένα με δύο χρόνια θα δεις να αναλύουν μέχρι και τα περιτώματα των εξωγήινων που ήταν σε αυτό σε κάποια περιοδικά του χώρου.
Τώρα το πως το ξέρουν... ας είναι καλά το χρήμα και η ανθρώπινη φαντασία.
Έλα να πάρεις, έλα, έλα, έχω και άλλη πτωση UFO, από Σιβηρία μεριά, από Σιβηρία.
Τίποτα από Κανάριες νήσους ή από Φίτζι έχετε;
Φίλε OANNHSEA... αυτό με την εξέλιξη των όντων στον πλανήτη και με την διαφορικότητα μεταξύ των πλασμάτων, με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο πωε οι "ΓΚΡΙ" μας μοιάζουν... απλά επειδή βγήκαν μέσα από το μυαλό κάποιου ανθρώπου... συμφωνείς φίλε μου?
Edited by - stanfromgreece on 20/12/2006 09:32:07
Αγαπητέ stan η σκέψη μου είναι ότι αν αυτά τα αρπακτικά δρουν ατομικά, είναι πολύ δύσκολο να φτάσουν να κατακτήσουν το διάστημα (πιθανότατα θα έχουν αλληλοεξοντωθεί εν τω μεταξύ).
Σήμερα έπεσα πάνω στο παλιό (2004) γνωστό βίντεο των μεξικάνικων ufo. Είναι αλήθεια ότι αυτό το βίντεο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον (λένε ότι το δημοσιοποίησε η Αεροπορία του Μεξικού). Εχουν δωθεί αρκετές διαφορετικές εξηγήσεις, που όμως δεν πείθουν τελείως.
Οσοι δεν το έχετε δει, ρίξτε μιά ματιά εδώ (προσοχή λίγο γιατί φαίνεται να υπάρχει ένα dialer στην σελίδα, εμένα μου το απενεργοποίησε αυτόματα το firewall μου).
www.azfamily.com/20040519_UFO.wmv&vsect=News" target="_blank">http://www.fox11az.com/perl/common/video/wmPlayer.pl?title=www.azfamily.com/20040519_UFO.wmv&vsect=News
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Τώρα για τα αρπακτικά που λές... δύσκολο να αλληλοεξοντοθούν,μιας και συνήθως στην φύση τα αρπακτικά δεν δρουν μεμονομένα αλλά σε ομάδες...αλλά και αυτά που "κανουν την δουλειά" μόνα τους... συνήθως δεν "κτηπούν" πλάσματα του είδους τους...
Μιας και ανέφερες τα Predators...μήπως έχεις δεί την ταινία Alien Vs Predator? Εκεί και τα 2 είδη (και τα 3 αν βάλουμε και εμάς) δρούν κατά ομάδες!
quote:
Φίλη OSTRIA ο υπολογιστής της δουλειάς μου δεν ανοίγει καν αυτό το video...και δεν ξέρω γιατί...
Για δες αν σου ανοίγει αυτό
http://youtube.com/watch?v=wgdZ_yGFMP0&mode=related&search=
-Arthur C. Clarke-
quote:
ΑΛΛΑ ΟΙ GREY ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!
Η ιστορία με τους ΓΚΡΙ φίλε μου είναι φτιαχτεί. Αυτή είναι η γνώμη μου, και την έχω ξαναπεί.
Τώρα με τα δεινοσαυράκια λίγο με μπέρδεψες, γιατί για την εξελικτική διαφοροποίηση είχαμε ξαναγράψει , και κανείς δεν ισχυρήστηκε το αντίθετο .
Όσο για το αρχέγονοι κάτοικοι … Χμμ…. Τη γνώμη σου την ξέρω αλλά…
Η δικιά μου είναι ότι μπορεί να μας είχαν επισκεφτεί, χωρίς βέβαια να είμαι και φανατικός.
Τώρα για τα αρπαχτικά…. Τι να πω….. τι να πω ….
Ε τι να πω βρε παιδιά, λέω μήπως, μήπως λέω βλέπουμε (και εγώ μαζί έτσι;) πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας ;