- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
επομενος.
ntavelis--> βρεεεεεεε! ζεις; θα μου πεις κακο σκυλι...
quote:
Μόνο για τα δάση και τα άγρια βουνά…για καταιγίδες, χιονοθύελλες, ομίχλες και παγωμένες βουνοκορφές… ήρθε και η κατάλληλη εποχή…ο Απόλλων Φοίβος ξεκίνησε το ταξίδι του στην Υπερβορεία…χειμώνιασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ναι, ναι... μας επεισες... ξερεις ,ε, υπαρχουν κι αλλα συγκροτηματα!!! χε χε...
Our destinies are calling us now
We are ready to take their lives!
ποτε θα σ΄τους καβατζωσω αυτους;;;!!!
παιδες οντως οι wintersun με jari, οσο κι αν μου τη δινει η φατσα του, γ***νε!
ακουσε κανεις τπτ για το νεο αλμπουμ των borknagar? το hammer λεει οτι ειναι... και τα μυαλ αστα drakkar!!!
quote:
Μόνο για τα δάση και τα άγρια βουνά…για καταιγίδες, χιονοθύελλες, ομίχλες και παγωμένες βουνοκορφές… ήρθε και η κατάλληλη εποχή…ο Απόλλων Φοίβος ξεκίνησε το ταξίδι του στην Υπερβορεία…χειμώνιασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ναι, ναι... μας επεισες... ξερεις ,ε, υπαρχουν κι αλλα συγκροτηματα!!! χε χε...
Our destinies are calling us now
We are ready to take their lives!
ποτε θα σ΄τους καβατζωσω αυτους;;;!!!
παιδες οντως οι wintersun με jari, οσο κι αν μου τη δινει η φατσα του, γ***νε!
ακουσε κανεις τπτ για το νεο αλμπουμ των borknagar? το hammer λεει οτι ειναι... και τα μυαλ αστα drakkar!!!
Πολύ κρίμα γιατί πολλές από τις τραγουδάρες τους τις έγραψε αυτός.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
kircher--> ειμαι πολυ ανωμαλος που δε με τρελλενουν οι καμελοτ; εχω τα τρια τελευταια τους αλμπουμ, και ενω εχουν καποια φοβερα κομματια, δεν μπορω να πω οτι τους ακουω με απολυτη ευχαριστηση.... τεσ'πα.
Όχι δεν υπάρχει θέμα. Αυτά είναι προσωπικές προτιμήσεις![]()
quote:
Δεν έχεις ξανακούσει κάτι παρόμοιο…πίστεψέ με.Πρώτη φορά που χάνω τα λόγια μου και δεν μπορώ να περιγράψω συγκρότημα…ίσως κάποια στιγμή τα καταφέρω…
Έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου. Να σκεφτείς φίλε πως όλη μου η cd-o-θήκη έχει πιάσει αράχνες γιατί τους ειδικά τους τελευταίους πέντε μήνες ακούω μόνο αυτούς και τους Ensiferum φυσικά.
Λοιπόν το βρήκα και θα το ακούσω αύριο με την πρώτη ευκαιρία. ![]()
Θα μεταφέρω εντυπώσεις σύντομα.

In anticipation of my resurrection...

Με το που κάθισα λοιπόν στο pc για να δω τι θα ακούσω θυμήθηκα ένα gothic metal συγκρότημα που είχα να ακούσω καιρό:
Artrosis
Τους έχει ακούσει κάποιος?

In anticipation of my resurrection...
εχω ενα φιλο που ακουει πολυ rap (εχει γυρω στα 400 σι ντι και δεν μιλαω φυσικα για rap τυπου (ξ)eminem.).
με την trance εχω φοβερο κολλημα. εχω παει σε αρκετα παρτυ. πιστεψε με, η trance ειναι ολοκληρη επιστημη! πολλοι την θεωρουν και ως το μελλον της κλασικης.
kerry king το ακουσες το νεο αλμπουμ απο slayer?
δεν γamaei?
οσον αφορα την trance στην Ελλαδα εχεις δικιο.
στην Ολλανδια γινεται καθε χρονο festival gabba (μιλαμε για μουσικη που πιανει μεχρι και 1000 bpm!!) προς τιμη της βασιλισσας...
το θεικο στην ολη υποθεση ειναι οτι στο φεστιβαλ παει και εκεινη!!
τι να πουμε λοιπον για την Ελλαδα...
ενταξη, δεν λεω τον τελευταιο καιρο τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα.
κατα περιεργο τροπο σχεδον ολη η Θεσσαλονικη καθα Σαββατο παει σε παρτυ...
gretel το california uber alles ειναι σιγουρα ενα καλο τραγουδι αλλα απορω γατι θεωρειται ως το πιο γνωστο τους.
τραγουδια σαν το holiday in cambodia ειναι σαφως καλυτερα.
ρε agnostic αυτα που ακουγες πιο πολυ εννοουσα, οχι οτι εχεις ακουσει μεχρι σημερα!
παντως εχουμε πανω κατω τα ιδια γουστα.
then you better turn away

quote:
gretel το california uber alles ειναι σιγουρα ενα καλο τραγουδι αλλα απορω γατι θεωρειται ως το πιο γνωστο τους.
τραγουδια σαν το holiday in cambodia ειναι σαφως καλυτερα.
Aγαπητέ μου φίλε αυτό το τραγούδι έχει παράξενο κάρμα
ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα που το άκουσαν τυχαία
και το έψαχναν μανιωδώς -χωρίς να ξέρουν ποιοι το λένε-
και το βρήκαν τελείως τυχαία.

agnostic, το θεμα με την trance, δεν ειναι απλα να μαζευτουν πεντε τρεντουλα να χορεψουνε... γι' αυτο η τρανς δε λεγεται dance, αλλα trance. αυτα που γινονται στη θεσσαλονικη δεν εχουν σχεση με τη φιλοσοφια της καθαρης trance. ακομα κι ο χορος της ειναι ολοκληρη επιστημη. το θεμα δεν ειναι να πιανει τρελες ταχυτητες ενα μπιτακι που συνεχως επαναλαμβανεται. το θεμα ειναι να πιανεις τον αλλο στον υπνο. σε καθε στροφη να προσθετεις κατι, μετα να πετας ενα γυρισμα, και ο αλλος να ψαχνει τη μασελα του!
ειπες οτι ασχολησε, αλλα μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο...;
απο την δικη μου την πλευρα,ο χωροχρονος ειναι κατι υλικο,κατι που μπορουμε να δουμε και να συλλαβουμε.Η ζωη μας ειναι μια γραμμη πανω σε ενα κανονα(χαρακα)γραμμενη και κωδικοποιημενη απο την αρχη μεχρι το τελος,οπως ελεγαν και οι Αρχαιοι Ελληνες η "ΜΟΙΡΑ".
Αυτος ο κανονας λοιπον αντιπροσωπευει για κα8ε εναν,διαφορετικο τροπο ζωης και διαφορετικη ηλικια τερματισμου του μεσα στο χωρο που ειναι παντα συναρτηση του χρονου.Ετσι λοιπον ο σε ενα κανονα π.χ. 80 χρονον πανω σε αυτον υπαρχει και μια ψυχη=ενεργεια=joule(ενας αν8ρωπος,ενα ζωο,ενας οργανισμος που εχει ενεργεια και μπορει να εχει δικη του βουληση,8εληση και εχει μεταβλητη θερμοκρασια αναλογα το περιβαλλον του,)που αυτη η ενεργεια υπαρχει σε καθε σημειο του κανονα απο την αρχη μεχρι το τελος.Ο κανονας αυτος ειναι βασισμενος πανο σε μια καμπυλωση του χωρου και του χρονου.Ο χωροχρονος ειναι μια απο τις 13 γνωστες διαστασεις που υπαρχουν οπως και ο Χοκινγκ αναφερει στο τελευταιο του βιβλιο "Το συμπαν σε ενα καρυδοτσουφλο".
Η μαυρες τρυπες ειναι ενα καλο παραδειγμα για να εφαρμωσει καποιος θεωρητικα την πραξη της καμπυλωσης του χοροχρονου.Οι επιστημονες αναφερουν οτι αν ενα σωμα υλικο δηλαδη η ΥΛΗ περασει μεσα απο το ηλεκτρομαγνητικο πεδιο μιας μαυρης τρυπας,τοτε σε μηδαμινο χρονο και χρονο 8α συναντησει την αντιυλη του και ετσι θα καταστραφει εκπεποντας τεραστια ποσα ενεργειας(και για αυτο το λογο ξερουμε οτι μια μαυρη τρυπα οταν απορροφα την ενεργεια ενος αστρου εκπεμπει ακτινες Χ και Γ.
Θεωρητικα παντα η στρεβλωση του χωροχρονου,ειναι διαταχη για το συμπαν,σε αλλα σημεια του εμφανιζετε σε εντονο βαθμο και σε αλλα η διαταραχη ειναι ελαχιστη εως και δεν επιρρεαζει την ιδιομορφια του.
Το 8εμα ειναι πολυ καλο,αλλα ο χρονος αναπτυξης του ειναι περιορισμενος.Βιβλια για το χωροχρονο πολλα,για μενα τα καλυτερα ειναι του Kip Thorne "Μαυρες τρυπες και στρεβλωσεις του χρονου" οπως και το "Χρονικο του Χρονου" του Χοκινγκ.
"Ο εξυπνος αλλαζει γνωμη ο ανοητος ποτε"
Leonardo
Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ