ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΛΕΙΔΩΜΑ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΚΛΕΙΔΩΜΑ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Labolas Glasya61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
Deghar AdharkΜέλος
31/08/2005, 17:40:01
quote:
Το ρώτησα και μου είπε οτι είναι αγοράκι,οτι στη προηγούμενη ζωή του ήταν παπας και οτι θέλει να μου φτιάξει την διάθεση.
Τού είπα με ποιούς τα έχω βάλει και αρχισε να γελάει, μου διάβασε την θεία κωμωδία του Δάντη και κοιμήθηκα. Είναι ο τέλειος άνδρας.
Συγχαρητήρια.

περιεργο δεν μου ειπε τιποτα οταν τον ρωτησα σημεα το πρωι.
ειναι καλο παιδι τον ξερω,αλλα πρεπει να προσεχεις γιατι ειναι και γατος.και τους γατους ποτε δεν τους εμπιστευομαι

quote:
Θα μου πείς τι θές και θα σου το φέρω, αλλά θα δουλέψω μόνη μου,
δεν θέλω όμάδα...και βλέπουμε...

αν μπορεις να το κανεις αυτο....ακομα καλυτερα.
ακου λοιπον τι θα κανουμε.
εχεις 15 ημερες απο σημερα,να κλεψεις οσα πιο πολλα κινητα μπορεις.τα καλυτερα μερη ειναι σε καφετεριες ημικλαμπ που συχναζουν τα σχολιαροπαιδα.την ωρα λοιπον που χορευουν κλεβεις και κανα κινητο!
μετα απο 10 μερες,θα βρεθουμε στις 7 το απογευμα στην πλατεια στο κεφελαρι στην κηφισια{εκει κοντα μενω}
θα μου δειξεις τι ψαρια επιασες και θα μοιραστουμε τα κερδη!

31/08/2005, 17:54:31
ε, οχι ρε π**στη μου, πειπω μια μερα και το κανετε το τοπικ ....
no wait, αυτη ειναι η ατακα του ντεγκαρ, μονο που δεν πηρε χαμπαρι...

ανακεφαλαωση σε οσα εχασα:

μαστιγια, χειροπαιδες, νυχια... κανα strap-on? ντεγκαρ με εκπλησεις!

ανηληκος;

κι εγω γιατι εχω μεινει στο οτι εισαι τριαντα-κατι; "ουπς!"

παντως, τωρα που το καλοκοιταζω το γατι, μοιαζει με τραβεστι... νομιζω, δεν εχω δει και ποτε... αλλα μου βγαζει ενα ανδρο-γυναικειο...

τεσ'πα... ενας τροπος υπαρχει για να μαθουμε:

ενα κλουβι, ο sylvester απο 'δω, ενας αλλος γατος και μια γατα... βαζεις μεσα τον δικο σου, και, μια το γατο και μια τη γατα... κοιτας ποιον σκοτωνει, και ποιον... καταλαβες...
και... presto!

κινητα;

οντως... ψιλικατζης... σιγα τη δυσκολη δουλεια, εκτος αν μιλαμε για πανω απο 1000.....

31/08/2005, 18:26:36
quote:
οντως... ψιλικατζης... σιγα τη δυσκολη δουλεια, εκτος αν μιλαμε για πανω απο 1000.....

εκτός αυτού...

quote:
ημικλαμπ που συχναζουν τα σχολιαροπαιδα

Αυτό θα είναι πρόβλημα...πως θα περάσω εγω για ''σχολιαρόπαιδο''
Εκτός αν πω οτι ειναι δικό μου το μπάρ..

quote:
περιεργο δεν μου ειπε τιποτα οταν τον ρωτησα σημεα το πρωι.
ειναι καλο παιδι τον ξερω,αλλα πρεπει να προσεχεις γιατι ειναι και γατος.και τους γατους ποτε δεν τους εμπιστευομαι

Είναι κύριος, κρατάει μυστικά, εγω τον εμπιστεύομαι...

31/08/2005, 18:40:45
quote:
Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες,εννοείται η ''καλή έννοια''.
Πως άλλωστε θα μπορούσε να υπάρχει κακή?

Καμία σχέση, καλή μου!
Δεν παρεξηγούμαι καθόλου εύκολα!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Deghar AdharkΜέλος
31/08/2005, 21:19:46
θα μιλησω πρωτα στον crucifire και μετα το θεμα θα ληξει γιατι δεν αφορα το θεμα του φορουμ

quote:
παντως, τωρα που το καλοκοιταζω το γατι, μοιαζει με τραβεστι... νομιζω, δεν εχω δει και ποτε... αλλα μου βγαζει ενα ανδρο-γυναικειο...

τεσ'πα... ενας τροπος υπαρχει για να μαθουμε:

ενα κλουβι, ο sylvester απο 'δω, ενας αλλος γατος και μια γατα... βαζεις μεσα τον δικο σου, και, μια το γατο και μια τη γατα... κοιτας ποιον σκοτωνει, και ποιον... καταλαβες...
και... presto!

κινητα;

ο γατος μου ειναι αντρας. .-
δεν καταλαβαινω γιατι σου φερνει για τραβεστι.ουτε τιποτα ιδιεταιρο εχει,ουτε του λειπει τιποτα.
αν θεωρεις την δουλεια του κλεφτη κινητων ευκολη τοτε κανε την εσυ.
τιποτα δεν ειναι ευκολο αγαπητε.μπορει να ειναι "ψιλικατζης" αλλα ειναι δουλεια.οπως ολες οι αλλες.

quote:
Αυτό θα είναι πρόβλημα...πως θα περάσω εγω για ''σχολιαρόπαιδο''
Εκτός αν πω οτι ειναι δικό μου το μπάρ..

αμα εισαι καμια γρια.....ειναι λιγο προβλημμα.αλλα μπορεις να πεις οτι ηρθες να παρεις το εγγονι σου{αστειακια}
θα επρεπε να ξερεις οτι σε αυτη την ηλικια {15-20} που εχω την ατυχια να βρισκομαι τα παιδια βριθουν απο ανωριμοτητα και βλακεια.
τα κοριτσακια προσπαθουν απεγνωσμενα να το παιξουν κυριες,μεγαλες ωριμες γυναικες.
δεν ειναι πολυ δυσκολο να ντυθεις και εσυ χαζα και να πας εκει να χορεψεις.μπορεις να παρεις και καποιον μικροτερο αν θες{δεδομενου οτι δεν ξερω την ηλικια σου σε τοποθετω στην μεση που ειναι 30}
και την ωρα που βαζει ενα απο τα ελεεινα τραγουδια και σηκονωντε ολοι να χορεψουν....τσουπ κλεβεις και απο δυο κινητα.μετα φευγεις για να σε σιγουρη.
μετα στο επομενο και στο επομενο.ετσι καπως.
αν θες συμβουλες εμφανισης και συμπεριφορας θα εισαι ακριβως οπως τα υπολοιπα μικρα.
θα φορας κοντη φουστα η τζιν παντελονι
θα εχεις μακιγιαζ και κοκκινα νυχια
θα κρατας κινητο με αυτοκολητακια επανω{τουιτι,μπαγκσ μπανυ και τετοια}
θα κουνιεσαι σαν βαρκα ωστε να σε προσεξουν
θα γελας συνεχως σαν χαζη
δεν θα μιλας με πλουσιο λεξιλογιο
δηλαδη,αν θες να πεις "ο κωσταντινος αλλαξε αρδην την συμπεριφορα του,και επαιρεται ασυστωλως για την εμαφνιση του"
θα πεις"ο κωστας αλλαξε ενταλως το στυλακι του και εχει γινει ψωνιο με το ιματζ του"
καλο θα ηταν να καπνιζεις και να φυσας τον καπνο κυκλακια.

χιομορ παντα,αν το παρατραβηξω να μου το πεις

01/09/2005, 01:38:25
quote:
χιομορ παντα,αν το παρατραβηξω να μου το πεις

Να είσαι καλά Deghar, χάρι σε σενα γελάω τόση ώρα !!
Ασε που μου βρήκες και δουλεια μια και έχω τόσο χρόνο [τρέχω και δεν φτάνω]
Λοιπόν τις οδηγίες θα τις ακολουθήσω πιστά ,πειράζει αν δεν βάψω τα νύχια και δεν κολλήσω αυτοκολλητάκια στο κινητό μου?

Το ΜΟΝΟ που με προβληματίζει, μια και όλα τα άλλα μου φανήκαν νορμαλ...είναι μη χρειαστεί να πάω στη δουλειά εκτάκτως και είμαι έτσι ντυμένη...

Α να πάρω και οτι άλλο μου αρέσει ή θες μόνο κινητά?

Deghar AdharkΜέλος
01/09/2005, 03:16:35
quote:
Να είσαι καλά Deghar, χάρι σε σενα γελάω τόση ώρα !!

quote:
Λοιπόν τις οδηγίες θα τις ακολουθήσω πιστά ,πειράζει αν δεν βάψω τα νύχια και δεν κολλήσω αυτοκολλητάκια στο κινητό μου?

τα νυχια,οχι δεν πειραζει τοσο.

το κινητο...καλυτερα να κολλησεις.η να δεν θες με τιποτα τουλαχιστον να το εχεις συνεχως στα χερια σου.{τωρα μου θυμησατε ενα πολυ αστειο περιστατικο:μια φορα ειχα πεει σε ραντεβου με μια κοπελα.δυστυχως την εστησα για ενα τεταρτο και εκεινη καθοταν σε ενα παγκακι και απο αμηχανια,για να μην δειξει οτι περιμενει,επαιζε το κινητο της,πηγα λοιπον εγω απο πισω της να της κανω εκπληξη και τι ειδα.παιδια ανεβοκατεβαινε στο μενου και στα ονοματα.....
μουρθε να γελασω αλλα συγκρατηθηκα.}
ετσι λοιπον και εσυ,μπορεις απλως να παιζεις με το κινητο.

επισης αν μπορουσες να εχεις και κανα μπρελοκ με ενα ματσο κοτσανια επανω[ξερεις καρδουλες αρκουδινια κανα ευχουλη{ξερεις τι ειναι αυτο ετσι?}] ακομα καλυτερα.

quote:
Α να πάρω και οτι άλλο μου αρέσει ή θες μόνο κινητά?

εγω θελω να μου φερεις πραγματα αξιας.ρολογια σπανια φορανε οι τα σχολιαροπαιδα[εκτος και αν δεις κανενα παιδακι πιο μικρο{12-13} που να εχει αυτα τα ρολογια-τερατα,ξερεις ποια λεω,αυτα που εχουν πανω μεχρι και φωτογραφικη μηχανη{σοβαρα το εχω δει} συνηθιζουν να φορανε τετοια]
τωρα αν βρεις τιποτα αλλο....παρτο και κρατα το.παντως λεφτα δυσκολα θα παρεις.τα περισσοτερα σχολιαροπαιδα βγαινουν με οριακα χρηματα και πολλες φορες ζητανε και απο φιλους,ειδικα τα αγορια{παραδεχομαι οτι εχω και προσωπικη εμπειρια}

02/09/2005, 21:04:14
Σκέφτηκα οτι αφού θες πράγματα αξίας να ''πάρω '' κανένα αυτοκίνητο και στο κλειδί θα κρεμάσω και αρκουδάκια αν είναι απαραίτητο, γιατι με κινητα δεν βλέπω να κάνουμε προκοπή και θέλω να ''ανοίξω '' σπίτι.

Τι λες αρχηγέ?

ΥΓ Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν θα συμφωνήσουμε στο χρώμα.

Deghar AdharkΜέλος
03/09/2005, 00:30:07
αυτοκινητο...μμμμ δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα.
πρεπει να μην εχει συανγερμο η να ξερεις να τον απενεργοποιεις
και το κυριοτερο....να το βαλλεις μπρος χωρις κλειδια.
μπορεις ομως να προμηθευτεις απο την εταιρια μου κλειδια που ανοιγουν πολλες πορτες.
προσφατα οι πεπειραμενοι μηχανικοι μου,εφευραν ενα κλειδι που ανοιγει το 75100 των αμαξιων.
το χρωμα του αμαξιου......εχει να κανει με το που θα το πουλησω
αν το πουλησω σε εναν μεγιστανα επιχειρηματια με συντηριτικο υφος θσ πρεπει οπωσδηποτε να ειναι κατι σοβαρο.γκρι,καφε.μαυρο ειναι παντα η καλυτερη επιλογη,αλλα μαυρα αμαξια δεν βλεπεις συχνα
αν ομως το πουλησεις
σε καμια νικητιρια ριαλιτι,που ετοιμαζεται να βγαλει δισκο{ανεξαρτητα αν το ριαλιτι στο οποιο κερδισε εχει να κανει με μουσικη} τοτε πρεπει να εχεις διοαφορετικο
κιτρινο,κοκκινο και αν γινεται να εχει και τον τουτι στα καθισματα ακομα καλυτερα.αν φυσικα εχει και αυτοκολητα ειναι τελεια.

με τα κινητα μια χαρα προκοπη κανουμε.πρεπει να ξερεις που νατα πουλησεις,και πως να εκμεταλευτεις μεχρι τελευταιας στιγμης τον ανυποψιαστο αγοραστη.

θα ηταν καλο να βαλουμε και απγωγες μεσα....εκει πιανεις πολυ χρημα.ειναι μια τιμια και καθαρη δουλεια,αρκει μονο να κανεις την απαγωγη σωστα και να μην εκμεταλευτεις σε προσωπικο επιπεδο το θυμα.αυτο ειναι ασχημο

03/09/2005, 04:30:05

από τις γριές, στα μαυσωλεία...

από τα μαυσωλεία, στα περίπτερα...

από τα περίπτερα, στα κινητά...

από τα κινητά, στα αυτοκίνητα... (τουλάχιστον υπάρχει μια κίνηση εδώ...)

από τα αυτοκίνητα, στις απαγωγές...

Όταν φτάσουμε στη στάση μου ξυπνήστε με να κατέβω...

.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

03/09/2005, 04:33:31

Ps: Οι προσαγωγοί είναι στο εσωτερικό των μοιρών...

.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

03/09/2005, 08:42:29
ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.

..

03/09/2005, 09:12:09
quote:
θα ηταν καλο να βαλουμε και απγωγες μεσα....εκει πιανεις πολυ χρημα.ειναι μια τιμια και καθαρη δουλεια,αρκει μονο να κανεις την απαγωγη σωστα και να μην εκμεταλευτεις σε προσωπικο επιπεδο το θυμα.αυτο ειναι ασχημο

Δύσκολο, θα πρέπει να φοράμε κουκούλες και θα μου χαλάει το μαλλί.
Μπα!!
Επιμένω στα αυτοκίνητα. Θα τα ''πάρω '' εν κινήσει, ουτε συναγερμοί, ουτε τίποτα.

Διάλεξε χρώματα.

Deghar AdharkΜέλος
03/09/2005, 15:45:45
quote:
από τις γριές, στα μαυσωλεία...

από τα μαυσωλεία, στα περίπτερα...

από τα περίπτερα, στα κινητά...

από τα κινητά, στα αυτοκίνητα... (τουλάχιστον υπάρχει μια κίνηση εδώ...)

από τα αυτοκίνητα, στις απαγωγές...

Όταν φτάσουμε στη στάση μου ξυπνήστε με να κατέβω...

quote:

Δύσκολο, θα πρέπει να φοράμε κουκούλες και θα μου χαλάει το μαλλί.
Μπα!!
Επιμένω στα αυτοκίνητα. Θα τα ''πάρω '' εν κινήσει, ουτε συναγερμοί, ουτε τίποτα.

Διάλεξε χρώματα.

θα τα παρεις εν κινησει? μα πως γινεται αυτο?
λοιπον ομως μου εδωσες μια εκπληκτικη ιδεα,δεν ειναι δικια μου αλλα εχει γινει και στην πραγματικοτητα.
καποτε υπηρχαν κακοποιοι που για να λυστεψουν αμαξια εκαναν το εξης.
εβαζαν εναν να ξαπλωσει στον δρομο,νυχτα και σε μια ερημικη περιοχη και να να κανει τον πεθαμενο.οταν λοιπον περναγε ο ανθρωπακος με το αμαξι σταματαγε ,να δει τι εχει ο τυπος και ειναι ξαπλωμενος κατω.
τοτε εβγαινε η συμμορια και του επερνε το αμαξι.
σταματησε ομως γιατι εγινε καπως γνωστο και οι συμμοριες ειχαν αρκετα....ατυχηματα.
μια αλλη ιδεα,ειναι να "σου εχει χαλασει το αμαξι σε μια ερημια"
εισαι και γυναικα αρα θα σε προσεξουν πιο ευκολα,αμα εισαι και ομορφη την εχουμε την δουλεια.
εμενα μου φαινεται καλη ιδεα.
η θα μπορουσες να κανεις οτοστοπ και να ληστευεις.
πολλες ιδεες αποφασισε εσυ ποια σου ταιριαζει καλυτερα,η ριξε καμια δικια σου
χρωμα....καλυτερα να ειναι κατι διακριτικο,ας πουμε τρικουαζ που ειναι και το αγαπημενο μου

03/09/2005, 17:11:12
Τώρα με δυσκολεύεις. Το τυρκουάζ είναι και μένα το αγαπημένο μου αλλά σε κοσμήματα, αντε και μπλουζάκια, αλλα τυρκουάζ αυτοκίνητο
που θα το βρω και τι θα έχει μέσα?

Α! θέλω και το γατί για καμφουλάζ, θα μου το ''δανείσεις'' για λίγο?

Deghar AdharkΜέλος
04/09/2005, 01:00:48
το γατι για καμουφλαζ? πως χρησιμευει αυτο?
μπορω να στο δανεισω αρκει να το βαζεις να κοιματε στις 10 και να το αφηνεις να κυνηγαει τα ποντικια.

04/09/2005, 13:08:48
την πατησες!

quote:
μπορεις ομως να προμηθευτεις απο την εταιρια μου κλειδια που ανοιγουν πολλες πορτες.
προσφατα οι πεπειραμενοι μηχανικοι μου,εφευραν ενα κλειδι που ανοιγει το 75/100 των αμαξιων.

τα κλειδια των αυτοκινητων, των καινουριων τουλαστιχον [!], εχουν χαραγμενο ενα κωδικο, τον οποιο ανγνωριζουν οι κλειδαροτρυπες του αυτοκινητου... γι' αυτο αν το χασεις... και μην ξεχναμε και το imobilizer... υπαρχουν βεβαια αν δεν κανω λαθος συσκευες που μπορουν να βρουν τον κωδικο των κλειδιων, και να φτιαξουν επι τοπου αντικλειδια, αλλα αυτα χρισιμευουν μονο για το συγκεκριμενο αυτοκινητο...

παντως, ναι, εχουμε ξεφυγει λιγο...

παντως αυτη η περιγραφη των χαζο-τρεντο-κοριτσων που εκανες με εστειλε!!! σαν κατι βλαμμενα που συχναζουν στο νεο ηρακλειο αττικης... δεν εχουν καθολου κριτικη σκεψη και ενα τεστ i.q. σε αυτες θα εβγαινε αρνητικο, που λεει κι ο αρκας!!!

04/09/2005, 21:27:19
Καλησπέρα σας...

σύντροφοι (καμμία σχέση με δαχτυλίδια ή κόμματα)...

δεν παρατάτε τις ψιλοδουλειές να πούμε μια σοβαρή κουβέντα?

Deghar τάϊσε το γατί για να μη μας ενοχλήσει...

nst σταμάτα να τρέχεις πίσω από αυτοκίνητα... (τυρκουάζ... χάλια μαύρα) και έλα...

crucifire άσε τις i.q. ραδικιού νεανίδες του Ν. Ηρακλείου (Β.Π. τι περιμένεις...) και come to δώθε...

Dying δεν αφήνεις λίγο την ψόφια (όνομα και πράγμα) που κουβαλάς... έχω σχέδιο...

...μόλις είστε έτοιμοι...

.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

05/09/2005, 01:06:02
Μμμμ Αλλαγή πλεύσεως.
Ολη αυτιά ....

05/09/2005, 09:29:18
Είμαι κι εγώ όλος αυτιά!
Από το πολύ τέντωμα κοντεύω να γίνω σαν το Μπάγκς Μπάνι...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...