- ΚΛΕΙΔΩΜΑ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Ασχετο αλλα τι θα λέγατε να τα λεγαμε κι απο κοντά? Να δουμε ποιοί και πόσοι θα είχαν ουμπαλα για μια συζητηση φεισ το φεις. Προτείνετε μερη και είμαι μέσα.*http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙ;;;
ΞΕΡΕΙΣ.... "ΤΙ;" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-ΠΟΥ ΛΕΕΙ + ΤΩ ΠΟΙΗΤΗ...-
-ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
-ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
(ΓΙΑ 'ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ' ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ)

Technoshamanism
Εγώ θα πρότεινα μαζί με τα topic να κλειδώσουν και εσένα μήπως και σταματήσεις να αναρωτιέσαι για το κλείδωμα,τους βλαχοεσωτεριστές,κ.τ.λ....
Συγνώμη για την παρέμβαση,αλλά δεν άντεξα...
quote:
Ασχετο αλλα τι θα λέγατε να τα λεγαμε κι απο κοντά? Να δουμε ποιοί και πόσοι θα είχαν ουμπαλα για μια συζητηση φεισ το φεις. Προτείνετε μερη και είμαι μέσα.*http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG
Τώρα εσύ για που έλεγες;;;
Πάντως από Εκάλη και πάνω....
Εκεί μόνο δίνω διαλέξεις για την Πάρνηθα....όσο γίνεται πιο κοντά της βρε δαιμονάκο της πλάκας!
Σας χαιρετώ.
"... επιθυμώ να μάθω από 'σένα αγαπητέ φίλε Admin τους λόγους για τους οποίους κλειδώθηκε αυτό για το σύμβολο του Δικέφαλου Αετού στην θεματική ενότητα ΓΝΩΣΗ.
Θα μπορούσες να κλειδώσεις άλλα topics που το εν λόγω μέλος άνοιξε και έδειξε σαφή δείγματα τόσο των προθέσεών του, όσο και της εν γένει συμπεριφοράς του."
Φίλε Oannes, για ένα μπορείς να είσαι σίγουρος: για το ότι δεν απενεργοποιήσαμε το Θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, ούτε και κάποια άλλα του συγκεκριμένου Μέλους των Forums μας, επειδή "δεν ήταν της αρεσκείας μας".
Θα μπορούσαμε, όπως και μπορούμε, λόγω της "τεχνικής ευκαίριας"/"εξουσίας" που μας δόθηκε(...) να κλειδώσουμε πολλά άλλα θέματα, να διαγράψουμε απαντήσεις κ.ο.κ., αλλά, για μένα τουλάχιστον, το κύριο Ζήτημα είναι να διοχετεύεται η Εξ-Ουσία ακριβώς σε δράσεις που Υπηρετούν την Ουσία, που για το προκείμενο είναι και αυτό που αποτελεί πράγματι Δίκαιο για όλους.
Οι λόγοι της απενεργοποίησης αυτής(όπως και άλλων) πάντως παραμένουν αυτοί ακριβώς που έχουν παρατεθεί στην ενλόγω Συζήτηση: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ.
... βέβαια και πρόκειται για "μεταφορικά" λόγια όπως έχει ειπωθεί από Μέλος σε άλλο σχετικό μήνυμα! Νομίζω όμως εύκολα κατανοητά.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
το κύριο Ζήτημα είναι να διοχετεύεται η Εξ-Ουσία ακριβώς σε δράσεις που Υπηρετούν την ΟυσίΑ
("ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ...ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΓΩΝΙΑ....
ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΝΥΜΦΗ..."(ΥΠΑΡΧΕΙ + ΤΟ ΑΣΜΑ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙ "ΜΠΑΚΛΑΒΑ-Σ ΓΩΝΙΑΣ"...ΒΛΕΠΕ :"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ":)
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ "ΕΓΩ Η ΑΤΜΑ"...ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΜΙΝ ,ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ (Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ/...)
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ...(ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΩ Η ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΠΡΩΣΙΑ...WHO KNOWS..X-PT...U)
ΤΩΡΑ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΕΜΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ....ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ....
ΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 50%-50%
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩΝΤΑΣ...ΑΤΜΑ* ![]()
ΚΑΤΑΚΟΣΜΟΝ:....'ΑΟΡΑΤΟΤΙΣ ΜΕΔΕΝ'

Technoshamanism
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
TSEA
quote:
βέβαια και πρόκειται για "μεταφορικά" λόγια όπως έχει ειπωθεί από Μέλος σε άλλο σχετικό μήνυμα! Νομίζω όμως εύκολα κατανοητά.
Aυτό το είπα εγώ![]()
Αλλά γιατί με αποκαλείς .. απο κάποιο μέλος... ![]()
"Αλλά γιατί με αποκαλείς .. απο κάποιο μέλος...
βρε allzzaro, γιατί το εκλαμβάνεις προσωπικά το ζήτημα;
Εξάλλου δεν έγραψα "από κάποιο μέλος", αλλά "από Μέλος"(!!) ![]()
Ο λόγος; Ε, βασικά... είχα ξεχάσει το Όνομά σου!! ![]()
![]()
Άντε λοιπόν... θα συμπληρώσω όπως οφείλω τη διατύπωση:
"από το αγαπητό Μέλος allzzaro!"
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Άντε λοιπόν... θα συμπληρώσω όπως οφείλω τη διατύπωση:"από το αγαπητό Μέλος allzzaro!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Ο λόγος; Ε, βασικά... είχα ξεχάσει το Όνομά σου!!
Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ το δικό σου...
Αστειεύομαι admin ...
quote:
Αγαπητέ Dying_Incubus, τέτοιο γέλιο δεν το έχω ξανα ματα ρίξει... ένα τέταρτο γέλαγα... να σαι καλά...
Μη γελάς, καλή μου, και βρές ένα τρόπο να διώξουμε αυτό το κακό γιατί έχει απειλητικές διαθέσεις απέναντι μου! ![]()
![]()
![]()
Όταν την γνώρισα ήταν καλλονή κι είδες πως μεταμορφώθηκε τώρα που έδεσε τον γάιδαρο της? ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:.
και επειδη η δευτερη περιπτωση δεν ειναι και τοσο συχνη καταληγω στην πρωτη.
οποτε την ωρα της γυναικειας κορυφωσης{που πρεπει να φτασει κανεις}
τις βαρας μια στο κεφαλι με ενα μπαλντα,η αν δεν θες να γινεις τοσο βιαιος της κανεις μια ενεση
Η αύτοκρατορία των αισθήσεων.
Εσύ κρατάς και ''σύνεργα'' τέτοιου τύπου μαζί σου, όταν...
μπαλτάδες,ενέσεις, η ηλεκρική καρέκλα λείπει.
Και μια και θα συναιτεριστούμε, χωρίς προδοσίες, πρέπει να μάθεις μερικά μυστικά για τούς ετερόφυλους συνεργάτες...
Τα αλλα αυριο το πρωϊ.
Πρόσεχε απο πίσω σου και το νού σου στό γατί μη ....
quote:
Και μια και θα συναιτεριστούμε, χωρίς προδοσίες, πρέπει να μάθεις μερικά μυστικά για τούς ετερόφυλους συνεργάτες...
Τα αλλα αυριο το πρωϊ.
τι εννοεις αγαπητη οταν λες "ετεροφυλους συνεργατες"?
quote:
Πρόσεχε απο πίσω σου και το νού σου στό γατί μη ....
πισω μου προσεχουν αλλοι για εμενα,οπως και εγω προσεχω απο πισω γαι αυτους.διμιουργειτε ετσι μια αλυσιδα.
το γατι μου ειναι τελειο και ειναι αρσενικο.τι πρεπει να προσεχω?

quote:
τι εννοεις αγαπητη οταν λες "ετεροφυλους συνεργατες"
Για σένα το άλλο φύλο είναι οι γυναίκες.Δεν νομίζεις οτι κάλό είναι να ξέρεις μερικά μυστικά για το πως ''δουλεύουν''?
quote:
το γατι μου ειναι τελειο και ειναι αρσενικο.τι πρεπει να προσεχω?
Εχω πλέον πεισθεί. Το επισκεύθηκα χθές το βράδυ που είχα τις μαύρες μου και με έπεισε...
Να προσέχεις μήν πάει με οτι και οτι γάτα...
quote:
βρε nst, μας βλέπω να κάνουμε μόνες μας την δουλειά
Να σου πω και εγώ κάτι τέτοιο βλέπω.
Ασε που δεν φέρνω σε Βαμπιρ με τίποτα, εκτός αν ....
quote:
Μη γελάς, καλή μου, και βρές ένα τρόπο να διώξουμε αυτό το κακό γιατί έχει απειλητικές διαθέσεις απέναντι μου
Επειδή και εγώ γελάω τόση ώρα και αυτό μου αρέσει, θα σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς απο το ''κακό''.Εγώ είμαι και στο στάδιο εκμάθηνσης του τρόπου.
Εχει και πιο προχωρημένους ...
Σε λίγο που θα τον έχω τελειοποιήσει θα τον θέσω και σε εφαρμογή.
quote:
Επειδή και εγώ γελάω τόση ώρα και αυτό μου αρέσει, θα σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς απο το ''κακό''.Εγώ είμαι και στο στάδιο εκμάθηνσης του τρόπου.
Ελπίζω να σε κάνω να γελάς με την καλή έννοια! ![]()
Όποια υποψήφια "λύση" δοθεί θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν μου γιατί, όχι τίποτα άλλο, την βλέπουν και διάφορες κοπελίτσες όπου πάω και φεύγουν σπινιάροντας.
Σαν bodyguard ένα πράγμα! ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Ελπίζω να σε κάνω να γελάς με την καλή έννοια!
Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες,εννοείται η ''καλή έννοια''.
Πως άλλωστε θα μπορούσε να υπάρχει κακή?
quote:
Για σένα το άλλο φύλο είναι οι γυναίκες.Δεν νομίζεις οτι κάλό είναι να ξέρεις μερικά μυστικά για το πως ''δουλεύουν''?
τις γυναικες...τις εχω σπουδασει![]()
![]()
εγω το εχω πει και πιο πριν...δεν πολυ εμπιστευομαι γυναικα σε δουλεια.για εσενα δεν ξερω.ισως θα μπορουσαμε να βρεθουμε καποια στιγμη να κανουμε μερικες μικροληστειες να δω αν εισαι καλη![]()
![]()
quote:
Εχω πλέον πεισθεί. Το επισκεύθηκα χθές το βράδυ που είχα τις μαύρες μου και με έπεισε...
Να προσέχεις μήν πάει με οτι και οτι γάτα...
σε επεισε? τι εννοεις? σου ξεφυγε αυτο η εννοεις κατι αλλο,επειδη ετσι πως το λες....{σορυ κιολας αλλα κατι τετοιο καταλαβα}
μωρε εγω του λεω να μην πηγαινει με οτι και οτι αλλα γι αυτον το σεξ ειναι συνηθεια,οχι βιολογικη αναγκη.

Κι αμα δεν τα καταφερετε παιδια σας υποσχομαι να σας φερνω τσιγαρα στην φυλακη και στην δικη δεν θα αναφερω καθολου αυτα τα ποστ...
PS: Καντε κατι γιατι ο Αη Βασιλης μ εγραψε φετος!![]()
![]()
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
quote:
σε επεισε? τι εννοεις? σου ξεφυγε αυτο η εννοεις κατι αλλο,επειδη ετσι πως το λες....{σορυ κιολας αλλα κατι τετοιο καταλαβα}
Το ρώτησα και μου είπε οτι είναι αγοράκι,οτι στη προηγούμενη ζωή του ήταν παπας και οτι θέλει να μου φτιάξει την διάθεση.
Τού είπα με ποιούς τα έχω βάλει και αρχισε να γελάει, μου διάβασε την θεία κωμωδία του Δάντη και κοιμήθηκα. Είναι ο τέλειος άνδρας.
Συγχαρητήρια.
quote:
.για εσενα δεν ξερω.ισως θα μπορουσαμε να βρεθουμε καποια στιγμη να κανουμε μερικες μικροληστειες να δω αν εισαι καλη
Θα μου πείς τι θές και θα σου το φέρω, αλλά θα δουλέψω μόνη μου,
δεν θέλω όμάδα...και βλέπουμε...
quote:
τις γυναικες...τις εχω σπουδασει
Τι να σου πω, εγώ τις ψάχνω ακόμα....εσύ ξέρεις.![]()
![]()
![]()