ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Remote Viewing - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Remote Viewing - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

menir11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
menirΝέο Μέλος
07/05/2006, 13:10:01
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το remote viewing έχει κάποια σχέση με την αστρική προβολή. Πρόσφατα σερφάροντας διάβασα ότι ενώ μπορεί να πάρει μήνες σε κάποιον να πετύχει αστρική προβολή αντίθετα το remote viewing μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι με το remote viewing μπορείς να περιγράψεις με πολύ μεγάλη ακρίβεια κάποιο πχ μέρος στο οποίο δεν έχεις πάει ποτέ. Πως είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο?

NO FEAR!

NO FEAR!

07/05/2006, 16:15:03
Αγαπητέ/ή menir, θα μπορούσες να μας ενημερώσεις λίγο για το remote viewing ώστε να μάθουμε τι είναι?

In anticipation of my resurrection...

menirΝέο Μέλος
07/05/2006, 17:38:49
Αγαπητέ Dying_Incubus, όπως αναφέρεται και στο παρακάτω link

http://clubs.pathfinder.gr/UrantiaBook_GreekReaders/367810

Η "εκ του μακρόθεν όραση" (Remote viewing) είναι μια τεχνική που έχουν αναπτύξει από το 1977 οι στρατιωτικές υπηρεσίες κατασκοπίας και αντικατασκοπίας των Ηνωμένων Πολιτειών και, πιθανώς, άλλων χωρών και εφαρμόζεται προκειμένου να ληφθούν στοιχεία και περιγραφές περιοχών, οι οποίες δεν είναι δυνατό να προσεγγισθούν με άλλα τεχνικά ή/και φυσικά μέσα.
Εν ολίγοις, από συγκεκριμένες έρευνες, όπου μετέχουν περισσότεροι από πέντε ανεξάρτητοι και ειδικά εκπαιδευμένοι οραματιστές, στους οποίους εφαρμόζουν ειδικά πρωτόκολλα και διάφορες τεχνικές, προκειμένου να διασφαλιστεί από τις πιθανές παρεμβάσεις της συνείδησης ή/και του υποσυνειδήτου των οραματιστών η λήψη πληροφόρησης, συγκεντρώνονται μια σειρά στοιχείων και περιγραφών. Ο κάθε οραματιστής δεν γνωρίζει το αντικείμενο ή το υποκείμενο της έρευνας, γνωρίζει μόνον εξαψήφιους αριθμούς που έχουν σχέση με τον φάκελο έρευνας. Αφού προετοιμασθεί για την διαδικασία, παρακολουθεί μια σειρά από περιγραφές κατά τη διάρκεια των οποίων επιλέγει, καταγράφει μονολεκτικά, κάνει ειδικές κινήσεις με το σώμα του και τα χέρια του και σχεδιάζει σε χαρτί με τη βοήθεια ειδικού στιλό. Η διαδικασία παρομοιάζεται με λογισμικό και ο οραματιστής με σκληρό δίσκο. Εν συνδυασμώ αντλείται πληροφόρηση από το συλλογικό ασυνείδητο (κατά Γιουνγκ) ή από τα ακασικά αρχεία (κατά τη θεωρία των Ανατολικών Θρησκειών). Θα μπορούσαμε αλλιώς να παρομοιάσουμε αυτή τη διαδικασία με το διαδίκτυο (internet), που «κατεβάζει» την πληροφορία, εφόσον ο αναζητών (ο οραματιστής στην προκειμένη περίπτωση), ο οποίος θέτει σε λειτουργία τη μηχανή αναζήτησης (search engine) του λογισμικού του, έχει τη διεύθυνση.
Ανεξάρτητοι «ειδικοί» επεξεργάζονται το πλήθος των πληροφοριών που έχουν καταγραφεί και αφού καταλήξουν σε συμπεράσματα τα παρουσιάζουν με αναφορά στους ανωτέρους τους. Ορισμένοι από τους επί ετών εκπαιδευμένους οραματιστές, μετά την αποχώρησή τους από τον στρατό, δημιούργησαν εταιρείες εκμετάλλευσης της επί ετών εμπειρίας και εκπαίδευσής τους, προσφέροντας υπηρεσίες σε εμπορικές εταιρίες ή/και σε οργανισμούς που έχουν συγκεκριμένες και ποικίλες αναζητήσεις.

Αυτοί οι άνθρωποι (οραματιστές) κατά την διάρκεια που πραγματοποιούν remote viewing μήπως τελικά βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με κάποιον που πραγματοποιεί αστρική προβολή? Μήπως reμote viewing και αστρική προβολή είναι συγκοινωνούντα δοχεία?

Ευχαριστώ
Θανάσης

NO FEAR!

silverlegendΜέλος
07/05/2006, 23:43:33
Η cia και γενικά οι μυστικές υπηρεσίας χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική.Ορισμένοι πράκτορες χρησιμοποιούνται για το πρόγραμμα star-gate.Δηλαδή μπορούν και παρακολουθούν τα πάντα σε live χρόνο.Είναι ένα πολύ δυνατό όπλο,αξίζει να το παραδεχθούμε. Απ'οτι κατάλαβα πρέπει να μοιάζει αρκετά με αστρική προβολή.Αφού και στα δύο μπορείς και βρίσκεσαι έξω από το σώμα σου και βλέπεις τι γίνεται γύρω σου.

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν

08/05/2006, 08:59:21
Φίλε/η menir, θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα για να δώ κατά πόσο κατάλαβα επαρκώς το φαινόμενο της remote viewing.
Μπορεί για παράδειγμα ένας τέτοιος οραματιστής να δεί κάτι που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση από αυτόν?
Ή μιλάμε για το φαινόμενο όπου του παρουσιάζονται κάποια στοιχεία γύρω από μια υπόθεση με τέτοιο τρόπο όπου εκείνος τα καταγράφει κατά κάποιο τρόπο στον εγκέφαλο του κι είναι σε θέση να τα επαναφέρει όποτε του ζητηθούν?

Δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς αλλά δεν ξέρω (αν φυσικά έπεσα μέσα στην ερμηνεία μου) κατά πόσο θα μπορούσαμε να πούμε οτι μοιάζει με την αστρική προβολή αυτό.
Μου φαίνεται κάτι το διαφορετικό όπως μου φαίνεται οτι δεν έχουν τόσο μεγάλη ομοιότητα η αστρική προβολή με το star gate που αναφέρει η φίλη silverlegend.

loveworksΝέο Μέλος
08/05/2006, 15:02:43
σας στέλνω ένα -κατά τη γνώμη μου- πολύ όμορφο και σχετικά μικρό βιβλίο, το οποίο έχει σχέση και με το θέμα και το οποίο προσωπικά το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και "ενδυναμωτικό".

θα με συγχωρήσετε όμως επειδή είναι στα αγγλικά.

www.bunkahle.com/Anastasia/V_Megre_Anastasiya_Book_1.pdf

vladimir megre - anastasyia

καλή ανάγνωση :)

μη μου το dna τάρατε

Edited by - loveworks on 08/05/2006 15:04:38

silverlegendΜέλος
08/05/2006, 15:34:52
Kαταρχάς είμαι o silverlegend.O remote viewer,όπως λέγεται το άτομο που εξασκεί την τεχνική αυτή,έχει όντως την δυνατότητα να δεί πράγματα τα οποία συμβαίνουν πολύ μακριά απο αυτόν.Αυτή η τεχνική μοιάζει πάρα πολύ με την αστρική προβολή και θα μπορούσε να είναι το ίδιο πράγμα.Το πρόγραμμα star-gate απο τις πληροφορίες που βρήκα στο net χρησιμοποιεί τέτοια άτομα με σκόπο την κατασκοπία ή την εύρεση ομήρων.

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν

menirΝέο Μέλος
08/05/2006, 21:51:13
Φαίνεται τότε πως το remote viewing είναι μια δυνατότητα της αστρικής προβολής που χρησιμοποιείται όμως για ιδιοτελείς σκοπούς.

thanasis

NO FEAR!

silverlegendΜέλος
08/05/2006, 22:37:56
Αν είναι ακριβώς α.π. δεν το γνωρίζω,πάντως μοιάζει πολύ.Με ένα τέτοιο όπλο στα χέρια τους οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είναι σίγουρα ασταμάτητες.Φαντάσου μόνο τι μπορούν να ξέρουν και που μπορούν να "βρίσκονται" την κάθε στιγμή....

09/05/2006, 07:47:50
Αγαπητέ silverlegend, λυπάμαι για την αλλαγή στο φύλο σου κατά την προσφώνηση μου προς εσένα!

Σχετικά με την όραση εκ μακρόθεν, νομίζω πως σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να φανεί πάρα πολύ χρήσιμη.
Όπως για παράδειγμα στην διάσωση κάποιων ομήρων.
Τώρα το αν είναι κάτι παρόμοιο με την αστρική προβολή, φίλοι μου, δεν το γνωρίζω...

Από την άλλη όμως δε νομίζω οτι το remote viewing είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί.
Εμένα μου φαίνεται δυσκολότερο...

SavaothΜέλος
09/05/2006, 20:55:14
Silverlegend το γύρισες...??.Πλάκα κάνω...
Αυτό για το remote viewing και τις μυστικές υπηρεσίες μου το είπε σήμερα ο silverlegend και με ένα γρήγορο search που έκανα στο Διαδίκτυο το πήρε το μάτι μου.Τώρα κατά πόσον αληθέυει...

Bleat the Christian lie,
only mortals die...