ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/07/2008, 15:01:32
Φίλε elo αφού έβαλες εσύ τα καφεδάκια σήμερα, θα κεράσω εγώ τα παγωτάκια να μας δροσίσω λίγο

Wolf

Edited by - keraynos on 05/07/2008 15:03:37

Edited by - keraynos on 05/07/2008 15:06:00

06/07/2008, 10:27:33
Καλημέρα υπναράδες….

Τι έγινε, ακόμα είσαστε στο κρεβάτι και δροσίζεστε με το air condition ή ετοιμάζεστε για το κυριακάτικο μπανάκι σε καμία παράλια ;

06/07/2008, 11:54:28
καλησπερα... ευτυχως, εδω σημερα εχουμε βοριαδακι, και ειναι υποφερτη η ζεστη (27 βαθμοι)

"Say HELLO to My Little Friend"
06/07/2008, 11:56:16
quote:

Καλημέρα υπναράδες….

Τι έγινε, ακόμα είσαστε στο κρεβάτι και δροσίζεστε με το air condition ή ετοιμάζεστε για το κυριακάτικο μπανάκι σε καμία παράλια ;

δυστυχως, δεν εχουμε ουτε air-condition στο δωματιο μας, και η θαλασσα απο εδω απεχει τουλαχιστο 190 χιλιομετρα

06/07/2008, 12:29:11
quote:
PREDATOR- δυστυχως, δεν εχουμε ουτε air-condition στο δωματιο μας, και η θαλασσα απο εδω απεχει τουλαχιστο 190 χιλιομετρα

Από την άλλη εγώ έχω στο δωμάτιο, αλλά όχι στο σαλόνι που βρίσκεται ο υπολογιστής, μήπως είναι καιρός να πάρω laptop και να μετακομίσω στο δωμάτιο….

Τώρα όσο για την θάλασσα η απόσταση είναι περίπου κανένα 40αρι λεπτά (σε φυσιολογικά πλαίσια), αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι τα πολλαπλά μπάνια που θα κάνω στο αμάξι, λόγω τρελής κίνησης…

06/07/2008, 12:53:22
σιγουρα... μια "μετακομιση" σε ενα πιο δροσερο περιβαλλον, ειναι καλη υποθεση...

αλλα το να κανεις "μπανακι" στο αυτοκινητο σου... ε, αυτο ειναι δυσαρεστο, για σενα τον ιδιο! οποτε, δεν κουνιεσαι καθολου απο το κρεβατι

06/07/2008, 16:41:34
Καλησπέρα στη παρέα

Σαββατοκύριακο δεν είναι να πάει κάποιος για μπάνιο στην Αττική, εκτός από την τρελή κίνηση και την απόσταση, θα κάνει μπάνιο μέσα στη βρωμιά και το νερό είναι και βραστό, τι μπάνιο να κάνεις στο μισό μέτρο είναι άλλος κολυμβητής, όλοι κάθονται φυτεμένοι σε ένα σημείο, πας να βγείς έξω, τα ίδια, εκεί γίνεται και η μάχη για την ξαπλώστρα, ή για το που θα βρεις να βάλεις την πετσέτα σου, κι αν βάλουμε στο χορό και τις τιμές στις οργανωμένες παραλίες , πάει το δώρο της καλοκαιρινής άδειας.

Wolf
07/07/2008, 06:38:11
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους .

Τι έγινε ρε παιδία… ποτέ έφτασε κιόλας η Δευτέρα..

Πάμε όλοι μαζί το τραγουδάκι μας .

"Δευτέρα κάτι έχω,
την Τρίτη δεν αντέχω.
Τετάρτη πώς βαριέμαι,
την Πέμπτη δεν κρατιέμαι.
Παρασκευή πρωί,
λα-λα-λα λα-λα λα-λα,
απ' όλες τις ημέρες
η Κυριακή μ' αρέσει".

07/07/2008, 07:46:53
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Η ζέστη άρχισε ήδη να εμφανίζεται και μέχρι τους 42 βαθμούς Κελσίου που είπαν ότι θα φτάσει σήμερα κι αύριο έχουμε καιρό ακόμα.

Σκεφτόμουν κι εγώ να πάω για μπάνιο αλλά στην Αττική εγώ δε μπαίνω όχι μόνο το Σαββατοκύριακο αλλά και τις καθημερινές.
Τους λόγους τους εξήγησε η keraynos αρκετά καλά...

Προτιμώ να περιμένω τις διακοπές μου ή κάποιο τριήμερο μακριά από την Αθήνα παρά να κάνω εδώ μπάνιο.
Αν δεν πάω διακοπές ή κάπου για 2 - 3 μέρες, προτιμώ να μην κάνω κανένα μπάνιο.

In anticipation of my resurrection...

07/07/2008, 09:57:50
Καλημέρα και από μένα

Ώρα για τα καφεδάκια μας μήπως και μας δροσίσουν λίγο από την ζέστη

Wolf