ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

elo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/03/2008, 14:44:41
Καλησπέρα στην παρέα
Τελικά η Ε.Μ.Υ έπεσε έξω στις προβλέψεις της και έχουμε ανοιξιάτικο καιρό, ευτυχώς, σε μας που μείναμε εδώ οι μέρες προσφέρονται για βολτίτσες στις κοντινές παραλίες για ουζάκι και μεζεδάκια, ευτυχώς είμαι καλύτερα και έτσι θα ξεμυτίσω και γω από το καβούκι μου

Wolf
11/03/2008, 07:42:02
Καλημέρα σας!

Το τριήμερο τελείωσε αλλά προσωπικά ξεκουράστηκα, κοιμήθηκα, έκανα τις βόλτες μου και γέμισα λίγο τις μπαταρίες μου.
Σε αυτό βοηθούσε κι ο καιρός που ήταν πάρα πολύ καλός - όπως και σήμερα - οπότε οι μέρες κύλησαν όμορφα.
Τώρα περιμένουμε το Πάσχα σε 40 μέρες για να καθίσουμε λίγο πάλι.

Ελπίζω εχθές να μην θερίσαμε τον ταραμά, τη λαγάνα και τα θαλασσινά και να φάγαμε με μέτρο, ε;

In anticipation of my resurrection...

11/03/2008, 09:16:27
Καλημέρα και από μένα

quote:
Ελπίζω εχθές να μην θερίσαμε τον ταραμά, τη λαγάνα και τα θαλασσινά και να φάγαμε με μέτρο, ε;

Μέτρο; αν εννοείς λαγάνα με το μέτρο ναι, γύρω στους 60 πόντους συνολικά θα έφαγααν πάλι εννοείς μετρημένα, τέτοια μέρα παν μέτρον..."άχρηστον"!

Ας κεράσω τώρα όμως καφεδάκι να ανοίξει το μάτι μας

Wolf
loukritiaΜέλος
11/03/2008, 11:41:58
Καλημέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή!

Μια χαρά ήταν οι 3 μερούλες, ξεκουραστήκαμε και ξέφυγε λίγο και το μάτι μας...

quote:
Dying Incubus-Ελπίζω εχθές να μην θερίσαμε τον ταραμά, τη λαγάνα και τα θαλασσινά και να φάγαμε με μέτρο, ε;
quote:
keraynos- Μέτρο; αν εννοείς λαγάνα με το μέτρο ναι, γύρω στους 60 πόντους συνολικά θα έφαγα, αν πάλι εννοείς μετρημένα, τέτοια μέρα παν μέτρον..."άχρηστον"!
Μπράβο ρε συ keraynos, με κάλυψες! Συγνώμη ρε αγαπητέ D.I., εσένα σου 'χει φανεί τόσον καιρό η παρέα αυτή να είναι του μέτρου, ειδικά στο φαγητό;;;

quote:
Τώρα περιμένουμε το Πάσχα σε 40 μέρες για να καθίσουμε λίγο πάλι.
Είναι κι η 25η Μαρτίου πιο πριν

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
11/03/2008, 12:19:05
Καλημέρα σε όλους .
Θα πάρω το φραπεδάκι της κεραυνός .
11/03/2008, 14:39:11
γεια σας γεια σας!!!

τι κανετε παιδες?

"Say HELLO to My Little Friend"
11/03/2008, 17:53:16
quote:

Ναι loukritia αλλά δυστυχώς υπάρχει και η Δευτέρα στη μέση που είναι 24 Μάρτη, δεν είναι τόσο εύκολο να πάρουμε άδεια, και αν την πάμε να την πάρουμε από την σημαία μπορεί και να μας έρθει καπέλο(η σημαία). Τουλάχιστον στον κλάδο μου σκλήρυναν τα πράγματα, άδεια Δευτέρα δεν παίρνεις εκτός αν είναι αναρρωτική με χαρτί γιατρού, γιατί μεσολαβεί Σ/Κ, πολύ περισσότερο τώρα που και η επόμενη είναι αργία, και μη μου πείτε μα δεν έχεις σχολείο στις 24, λάθος έχουμε πρέπει να είμαστε εκεί για την γιορτή, και πάντα μετά ακολουθεί και σύλλογος διδασκόντων. Έτσι όχι μόνο έχω αλλά γυρνάω στο σπίτι μου πολύ αργότερα από το να είχα μάθημα, και με το κεφάλι πιο καζάνι .Αλλιώς 4,5 μερούλες καθισιό θα ήταν, έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα όμως; σνιφ

Wolf
11/03/2008, 20:22:12
quote:
γεια σας γεια σας!!!

τι κανετε παιδες?

Που είσαι ρε predator? Έπεσε δουλεία ?
Κεραυνός το μονο καλο σε εργασιακό επίπεδο έναντι με άλλους λαούς είναι
Οι πολλές αργίες που έχουμε κάθε 3 -4 εβδομάδες ολο κάτι έχουμε.
11/03/2008, 21:32:37
μπα... αποκριατικα δουλεια???

Μα καλα... δεν γνωριζετε τι εστι Κοζανητικη Αποκρια???

χαμος εγινε... ειχα και επισκεψεις απο φιλους και αναγκαστηκα να κλεισω τα PC για λιγες μερες!

"Say HELLO to My Little Friend"
12/03/2008, 07:53:00
Καλημέρα σας!

Καλή μου keraynos, εγώ έφαγα το μεσημέρι μόνο ένα μικρό κομμάτι λαγάνας, λίγα τουρσιά και κανένα θαλασσινό.
Μετά έφαγα πάλι εχθές το μεσημέρι!
Χαχα!

quote:

Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι πέφτει σε Σαββατοκύριακο οπότε με χαροποίησε αυτή η είδηση!

In anticipation of my resurrection...