ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πιστεύει κανείς στην Ταρώ??? - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Πιστεύει κανείς στην Ταρώ??? - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

melaki31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/09/2005, 21:32:20
Καλησπέρα! Ήθελα να αναφέρω κάτι σχετικό με το θέμα. Πριν μερικά χρόνια (3-4) Μια κοπέλα (η κοπέλα ενός φίλου μου) μου πρότεινε να μου ρίξει χαρτιά (απλή τράπουλα, όχι ταρό) μου είπε ότι ξέρει έναν τρόπο που αυτά που θα μου έλεγε θα ίσχυαν 100%. Δεν πίστευα πολύ στα χαρτιά, αλλά της είπα ότι δεν με πείραζε. Τότε ξεκίνησε να τα ρίχνει, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μου έλεγα κάποια πράγματα τα οποία τα ήξερα αλλά δεν τα είχα πει σε κανέναν (ήταν προσωπικά μου) και δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξέρει. Σε ότι μου είπε πάντως έπεσε μέσα, για πράγματα που γινόντουσαν εκείνο τον καιρό και άλλα που έγιναν λίγο πιο μετά. Η κοπέλα αυτή δεν ήταν καμιά έμπειρη και τότε ήταν γύρω στα 17 με 18...
Deghar AdharkΜέλος
04/09/2005, 01:27:21
την πληρωσες?

melakiΝέο Μέλος
05/09/2005, 10:53:47
profanws den tin plirwse afou i idia proteine na tis riksei ta xartia....isws merikoi na exoun xarisma prognwshs, apla den to exoune oloi, kai einai mia idiotita pou ekmetalleuontai polloi tsarlatanoi, kai to xeirotero einai oti ekmetalleuontai ta provlimata twn allwn gia na vgazoun lefta...apla to zitima me autous exei katantisei aidia kai den ksereis sto telos poion na empisteuteis...
filika
melaki
VELISSARIOSΜέλος
05/09/2005, 12:23:27
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ .
xmavidisΝέο Μέλος
05/09/2005, 12:38:11
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ένας ακόμη τρ τρόπος εξαπάτησης. Όπως και πολλά άλλα.

Αν σου πουν κάτι αυτοί που ρίχνουν ταρώ ή άλλα τέτοια θα σου το περάσουν στο υποσυνείδητο ότι ντε και καλά θα γίνει. Συμβαίνει κάτι και αμέσως κάνεις τη λάθος κίνηση... και συνδέεις αυτό που σου είπαν με το γεγονός αυτό χωρίς να ελέγξεις τα στοιχεία. Κι έτσι πιστεύεις ότι σου λένε. Και χάνεις επίσης πολλά πολλά λεφτά...

Enjoy the web

melakiΝέο Μέλος
05/09/2005, 17:09:33
agapite mavidi,
exeis megalo dikio se auto pou les...ousiastika authypovalesai kai kaneis auto pou sou lene opote epivevaiwneis kai tis mellontologies tous. parola auta epimenw oti pragmati yparxoune kapoioi kai malista ligoi, pou kseroune ti lene. to thema vevaia einai, pou einai kai to poio simantiko, apo pou pigazei i dynami pou deixnei to mellon?

filika
melaki

xmavidisΝέο Μέλος
05/09/2005, 18:05:11
Δε πιστεύω στην ύπαρξη ξεχωριστών ανθρώπων. Αν μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος μπορώ κι εγώ και όλοι.
Πιστεύω πως το μέλλον δε μπορεί να προσεγγιθεί έτσι. Μόνο με την επιστήμη μπορεί να γίνει και βάση το νόμο των πιθανοτήτων. Πιστεύω πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τις ανυσηχίες μας για το μέλλον και να κοιτάξουμε το παρόν.
Έτσι κι αλλιώς από το παρόν καθορίζεται το μέλλον. Δε πρέπει κατά τη γνώμη μου να πιστεύουμε στην μοίρα γιατί είναι κάτι που μας οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Εμείς καθορίζουμε το μέλλον μας, εμείς και μόνο.

-------------------------

#include <stdio.h>

main()
{
printf("Enjoy the web
");
getchar();
}

--------------------------
Deghar AdharkΜέλος
06/09/2005, 23:57:29
εγω παντως δεν κατακρινω αυτους τους ανθρωπους,εχουν την ικανοτητα να βγαζουν λεφτα.καλα κανουν.και εγω θα το εκανα αν μπορουσα.

santaclaws is coming tonight
13/09/2005, 12:51:42
Κάποια παλιά μέλη του φόρουμ είπαμε να μαζέψουμε λεφτά, να πάμε να πάρουμε μια καλή εγκυκλοπαίδεια και να την κάνουμε δώρο στους φίλους μας.

Εγώ έχω όμως την εξής απορία.

Θα σας άρεσε να διαβάζετε γενικές γνώσεις, για π.χ. εξερευνήσεις και ανακλύψεις, ποιός π.χ. πήγε στον Νότιο Πόλο ή στα Ιμαλάια, ή είναι πιο ενδιαφέροντα τα ξόρκια, οι επικλήσεις και οι καθρέπτες ?

melakiΝέο Μέλος
13/09/2005, 13:33:49
χαχα! πολυ ωραία η ερώτηση σου αγαπητέ Vril....λοιπόν ίσως να ακούγεται ίσως λίγο χαζό αλλά εμένα θα μου κέντριζε περισσότερο την προσοχή ένα βιβλίο μαντικής, ξόρκια κλπ. όχι οτι θα εφάρμοζα τις μεθόδους που θα διάβαζα, αλλά πράγματα που θα θεωρούσα μη επικίνδυνα...χωρίς να θέλω να θεωρηθώ αδιάφορη απέναντι σε ουσιώδη γνώση όσον αφορά τις πραγματικές ανακαλύψεις...πάντως η αλήθεια είναι οτι το μυστήριο τραβάει. έτσι άλλωστε κατακτήθηκαν και τα Ιμαλάια και η σελήνη κλπ.
φιλικά
melaki
13/09/2005, 13:53:45
quote:

χαχα! πολυ ωραία η ερώτηση σου αγαπητέ Vril....λοιπόν ίσως να ακούγεται ίσως λίγο χαζό αλλά εμένα θα μου κέντριζε περισσότερο την προσοχή ένα βιβλίο μαντικής, ξόρκια κλπ. όχι οτι θα εφάρμοζα τις μεθόδους που θα διάβαζα, αλλά πράγματα που θα θεωρούσα μη επικίνδυνα...χωρίς να θέλω να θεωρηθώ αδιάφορη απέναντι σε ουσιώδη γνώση όσον αφορά τις πραγματικές ανακαλύψεις...πάντως η αλήθεια είναι οτι το μυστήριο τραβάει. έτσι άλλωστε κατακτήθηκαν και τα Ιμαλάια και η σελήνη κλπ.
φιλικά
melaki

Η ερώτησή μου, αλλά περισσότερο η απάντησή σου δεν μου χαίνεται καθόλου "χαζό". Διαπίστωσα οτι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν με πάθος και στόμφο π.χ. για τον πολιτισμό των Μάγια, αλλά δεν ξέρουν να υποδείξουν καν το σημείο της δράσης τους στο χάρτη. Εδώ μιλάμε για σοβαρό κενό γενικών (στοιχειωδών) γνώσεων. Το ίδιο ισχύει και για τα Ιμαλάια κλπ κλπ.

Το μυστήριο μπορεί να τραβάει, αλλά δεν είναι τα ξόρκια αυτά που προήγαγαν τον άνθρωπο. Το αντίθετο μάλιστα, τα ξόρκια ευημερούσαν σε εποχές πνευματικού σκότους !

Την επόμενη φορά που θα πάς σε γιατρό να διαλέξεις έναν που κάνει ξόρκια και να αφήσεις όλους αυτούς που χάνουν τον καιρό τους σε σπουδές, πανεπιστήμια κλπ. Η μόρφωση είναι κακό πράγμα.