- Ο Κοσμάς ο Αιτωλός O φιλότουρκoς - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μήπως σου βρίσκεται καμία από εκείνες τις ενεσούλες που έλεγες? ![]()
![]()
![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
![]()
![]()
αυτη η ομολογια απο μονη της χρηζει ψυχολογικης υποστηριξης,μηπως Valda ηταν η ζηλεια σου,για τα ατελειωτα ποδια της κουκλας;ονομα δεν λεω ,να μην κανω διαφημηση...
Ερωτηση πειτε τι συμπεριφορα που ειχατε στα παιχνιδια σας,να σας πουμε ποιος ειστε.![]()
ομ
dsm
Mήπως ήρθε η ώρα κ για σένα να φορέσεις την κουκούλα;![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Και δεν ζηλεύει...Καθόλου??? ![]()
Καθόλου? ![]()
![]()

Όλα είναι όμορφα..!
Tο πήρε όλο το ύψος το αδερφάκι, τι να μείνει για τη ζηλιάρα;
...πολύ......μα όχι για πόδια...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:το ξερω ειμαι πολυ κακος
Τελικά endorama δεν είσαι κακός
quote:
Μήπως σου βρίσκεται καμία από εκείνες τις ενεσούλες που έλεγες?
quote:αυτο μας ελειπε τωρα
(Ψιτ! Δώσε καμοιά ενεσούλα κ προς τα δω...)
αν θελετε δωρεαν ταξιδακια στην ιθακη υπαρχουν και αλλοι τροποι πιο ασφαλεις ο ενας ειναι 0908787.............![]()
και ο δευτερος ειναι ο εξης:βγαζουμε εισιτηριο για το καραβι...............
quote:μετα απο πολυωρη και ωριμη σκεψη εβγαλα το συμπερασμα οτι αυτο γινοταν επειδη δεν ειχες χτενα.............
Όσο για τις κούκλες δεν τις χτένιζα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Αυτοδίδακτη είμαι! ![]()
![]()
![]()
quote:
Εμένα δεν μου άρεσε να παίζω με κούκλες... Έπαιζα μόνο με αγόρια και δεν τα διαμέλιζα, .... απλά τα έδερνα...Αυτοδίδακτη είμαι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι λέγαμε σ' ένα άλλο θέμα για μεγάλες καριέρες!
![]()
![]()
![]()
Κάνε πως δεν με ξέρεις!(για ξεκάρφωμα) ![]()
![]()
![]()
διαμελισμος ανθρωπινων ομοιωματων που επεσα? κανετε και τελετες?
αν το κανετε για ψυχολογικους λογους μαλλον θα πρεπει να την κανω με ελαφρα πηδηματακια μιας και ειμαι κουκλος (εεεεεεεεε οχι και ο John John)
απειλειται η σωματικη μου ακεραιοτητα?
κανονιστε να μου κοψετε κανενα ποδι για να το μασουλησετε μπας και ακουσετε κανενα κλατς κλατς αδικα θα το κανετε ειμαι αθορυβος αφηστε που δεν τρωγομαι με τιποτα
ειμαι και ανοστος
και βρωμικος ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ειμαι πολυ βρωμικος δεν κανω ποτε μπανιο
και εχω κρυωσει κιολας τρεχει η μυτη μου και βηχω ασχημα αφηστε με ειμαι μια ζωντανη αηδια
και ξεχασα να πω οτι δεν τα πλενω τα ποδια μου αρα πως να τα μασουλησετε με τοση βρωμα? θα μυριζει και η ανασα σας μετα θα σας κολησει και καμια καλτσα σε κανενα δοντι και θα τρεχετε μετα ή θα σας πληγωσει τα ουλα καποιο νυχι μου τα οποια ειναι πολυ μεγαλα γιατι δεν τα εκοψα ποτε στην ζωη μου
και εσωτερισμος δεν σημαινει να δεις πως ειναι εσωτερικα τα αλλα μελη του forum ηρθαμε εδω να γεμισουμε το μυαλο μας οχι τα στομαχια μας
καλη ορεξη

from us
Ici existe un amour grand...
et lui parles pour:esoterica....
Για κάποια μυνήματα πριν λέω...
έκαστος και ο εθισμός του...

quote:
μηπως να αρχιζω να φοβαμαι?
διαμελισμος ανθρωπινων ομοιωματων που επεσα? κανετε και τελετες?
αν το κανετε για ψυχολογικους λογους μαλλον θα πρεπει να την κανω με ελαφρα πηδηματακια μιας και ειμαι κουκλος (εεεεεεεεε οχι και ο John John)απειλειται η σωματικη μου ακεραιοτητα?
και εσωτερισμος δεν σημαινει να δεις πως ειναι εσωτερικα τα αλλα μελη του forum ηρθαμε εδω να γεμισουμε το μυαλο μας οχι τα στομαχια μας
Kαλή Μέρα σε όλους μας!
Καλέ μου κούκλε Endorama! Tα δύο πρώτα τα αφήνω ασχολίαστα, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι... νυστικός εσωτεριστής δεν... "χορεύει".![]()
![]()

from us