ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Κοσμάς ο Αιτωλός O φιλότουρκoς - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Κοσμάς ο Αιτωλός O φιλότουρκoς - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

KRITON35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/11/2003, 07:11:20
Τελικά endorama δεν είσαι κακός....

Μήπως σου βρίσκεται καμία από εκείνες τις ενεσούλες που έλεγες?

12/11/2003, 12:23:53
Eεε... όχι δεν λουφάρω... Eίμαι προβληματική ασθενής, τόσο απλό... (Ψιτ! Δώσε καμοιά ενεσούλα κ προς τα δω...) Όσο για τις κούκλες δεν τις χτένιζα, κ δεν έπαιζα με κούκλες το μόνο που μου άρεσε από αυτές ήταν να τους τρώω τα πόδια (ειδικά τα πόδια της Barbie ήταν από ένα τραγανιστό πλαστικό που έμπαινε το δόντι μέσα κ έκανε κλατς-κλατς...)

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

spiritΜέλος
12/11/2003, 14:10:01
Eεε... όχι δεν λουφάρω... Eίμαι προβληματική ασθενής, τόσο απλό... (Ψιτ! Δώσε καμοιά ενεσούλα κ προς τα δω...) Όσο για τις κούκλες δεν τις χτένιζα, κ δεν έπαιζα με κούκλες το μόνο που μου άρεσε από αυτές ήταν να τους τρώω τα πόδια (ειδικά τα πόδια της Barbie ήταν από ένα τραγανιστό πλαστικό που έμπαινε το δόντι μέσα κ έκανε κλατς-κλατς...)

αυτη η ομολογια απο μονη της χρηζει ψυχολογικης υποστηριξης,μηπως Valda ηταν η ζηλεια σου,για τα ατελειωτα ποδια της κουκλας;ονομα δεν λεω ,να μην κανω διαφημηση...
Ερωτηση πειτε τι συμπεριφορα που ειχατε στα παιχνιδια σας,να σας πουμε ποιος ειστε.
ομ

dsm

12/11/2003, 14:26:16
Kαλή μου spirit..."μ'έδωσες"!

Mήπως ήρθε η ώρα κ για σένα να φορέσεις την κουκούλα;

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

cubeΜέλος
12/11/2003, 14:52:12
Spirit πρέπει να σου ομολογήσω πως η καλή αδερφούλα VALDA έχει τέτοια μάτια καταπράσινα σαν μιά κοιλάδα ολάκερη, που δεν χρειάζεται καν να έχει τα πόδια που αναφέρεις...

Και δεν ζηλεύει...Καθόλου???

Καθόλου?

Υγεία... Αγάπη... Ζωή... Μουσική..!

Όλα είναι όμορφα..!
12/11/2003, 16:03:57
Tα πόδια δεν τα έχω... το'χω ξαναπεί -κοντή+νευρική...

Tο πήρε όλο το ύψος το αδερφάκι, τι να μείνει για τη ζηλιάρα;

...πολύ......μα όχι για πόδια...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

endoramaΜέλος
12/11/2003, 17:04:04
quote:
Τελικά endorama δεν είσαι κακός
το ξερω ειμαι πολυ κακος

quote:
Μήπως σου βρίσκεται καμία από εκείνες τις ενεσούλες που έλεγες?
quote:
(Ψιτ! Δώσε καμοιά ενεσούλα κ προς τα δω...)
αυτο μας ελειπε τωρα

αν θελετε δωρεαν ταξιδακια στην ιθακη υπαρχουν και αλλοι τροποι πιο ασφαλεις ο ενας ειναι 0908787............. και ο δευτερος ειναι ο εξης:βγαζουμε εισιτηριο για το καραβι...............

quote:
Όσο για τις κούκλες δεν τις χτένιζα
μετα απο πολυωρη και ωριμη σκεψη εβγαλα το συμπερασμα οτι αυτο γινοταν επειδη δεν ειχες χτενα.............

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

12/11/2003, 18:52:18
Εμένα δεν μου άρεσε να παίζω με κούκλες... Έπαιζα μόνο με αγόρια και δεν τα διαμέλιζα, .... απλά τα έδερνα...

Αυτοδίδακτη είμαι!

12/11/2003, 20:16:36
quote:
Εμένα δεν μου άρεσε να παίζω με κούκλες... Έπαιζα μόνο με αγόρια και δεν τα διαμέλιζα, .... απλά τα έδερνα...

Αυτοδίδακτη είμαι!

Κάτι λέγαμε σ' ένα άλλο θέμα για μεγάλες καριέρες!

12/11/2003, 22:45:38
durden alie, ας μην καρφωνόμαστε!

Κάνε πως δεν με ξέρεις!(για ξεκάρφωμα)

ROGGΜέλος
14/11/2003, 17:48:46
ΤσΤσΤΣ Τι κακία!! Ωστε διαμέλιζες κούκλες, Μάντις? Και γω!!!!!

endoramaΜέλος
16/11/2003, 03:20:39
μηπως να αρχιζω να φοβαμαι?
διαμελισμος ανθρωπινων ομοιωματων που επεσα? κανετε και τελετες?
αν το κανετε για ψυχολογικους λογους μαλλον θα πρεπει να την κανω με ελαφρα πηδηματακια μιας και ειμαι κουκλος (εεεεεεεεε οχι και ο John John)

απειλειται η σωματικη μου ακεραιοτητα?

κανονιστε να μου κοψετε κανενα ποδι για να το μασουλησετε μπας και ακουσετε κανενα κλατς κλατς αδικα θα το κανετε ειμαι αθορυβος αφηστε που δεν τρωγομαι με τιποτα

ειμαι και ανοστος

και βρωμικος ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ειμαι πολυ βρωμικος δεν κανω ποτε μπανιο

και εχω κρυωσει κιολας τρεχει η μυτη μου και βηχω ασχημα αφηστε με ειμαι μια ζωντανη αηδια

και ξεχασα να πω οτι δεν τα πλενω τα ποδια μου αρα πως να τα μασουλησετε με τοση βρωμα? θα μυριζει και η ανασα σας μετα θα σας κολησει και καμια καλτσα σε κανενα δοντι και θα τρεχετε μετα ή θα σας πληγωσει τα ουλα καποιο νυχι μου τα οποια ειναι πολυ μεγαλα γιατι δεν τα εκοψα ποτε στην ζωη μου

και εσωτερισμος δεν σημαινει να δεις πως ειναι εσωτερικα τα αλλα μελη του forum ηρθαμε εδω να γεμισουμε το μυαλο μας οχι τα στομαχια μας

καλη ορεξη

from us

AnounakisΜέλος
16/11/2003, 04:34:59
Dragιe en or nous sommes devenus.

Ici existe un amour grand...
et lui parles pour:esoterica....

Για κάποια μυνήματα πριν λέω...

έκαστος και ο εθισμός του...

16/11/2003, 12:16:22
quote:

μηπως να αρχιζω να φοβαμαι?
διαμελισμος ανθρωπινων ομοιωματων που επεσα? κανετε και τελετες?
αν το κανετε για ψυχολογικους λογους μαλλον θα πρεπει να την κανω με ελαφρα πηδηματακια μιας και ειμαι κουκλος (εεεεεεεεε οχι και ο John John)

απειλειται η σωματικη μου ακεραιοτητα?

και εσωτερισμος δεν σημαινει να δεις πως ειναι εσωτερικα τα αλλα μελη του forum ηρθαμε εδω να γεμισουμε το μυαλο μας οχι τα στομαχια μας

Kαλή Μέρα σε όλους μας!

Καλέ μου κούκλε Endorama! Tα δύο πρώτα τα αφήνω ασχολίαστα, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι... νυστικός εσωτεριστής δεν... "χορεύει".

endoramaΜέλος
16/11/2003, 17:11:31
μα πως γινεται να χορευεις και να διαβαζεις? καλου κακου εγω δεν εκανα μπανιο

from us