- Το Βιβλίο της Ουράντια- Προσκληση για συζητηση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Aν και καθόλου δε γουστάρω τις κουοτικές απαντήσεις γιατί δείχνουν απίστευτη κατινια
!!!!!!!!! Μάλλον δεν έχεις και πολλή εμπειρία από newsgroups και fora.
quote:
Ακόμη κι εκείνους κι εκεινες που ανωνυμα αλλά και επόνυμα, εστειλαν στο μειλ μου διαφορα .exe για να μου κανουν λίγο δυσκολοτερη τη ζωή.
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Αν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις οφείλεις να τις περιγράψεις και να τις κατονομάσεις. Τουλάχιστον για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Αν όντως υπάρχουν τέτοιοι ψυχάκηδες σε αυτό το φόρουμ που θα έκαναν κάτι τέτοιο, εγώ τουλάχιστον δεν έχω όρεξη να μην το ξέρω.
Υ.Γ: αν κάνεις κλικ στο "Μέλη" μπορείς να δεις ότι τα ενεργά μέλη (αυτοί που έχουν μηνύματα τον τελευταίο μήνα) είναι τουλάχιστον 300.
"Υ.Γ: αν κάνεις κλικ στο "Μέλη" μπορείς να δεις ότι τα ενεργά μέλη (αυτοί που έχουν μηνύματα τον τελευταίο μήνα) είναι τουλάχιστον 300."
Πράγματι!
Θα προσθέσω ότι η ορθή χρήση της Λογικής μπορεί να διαλύσει τις Ομίχλες της Άγνοιας και της Παρά-νοιας!
junk95:
"Συμφωνώ ότι το SNR είναι πολύ μικρό, αλλά ενίοτε το Signal είναι τρομερά καλής ποιότητας."
Αγαπητέ junk95, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας επεξηγήσεις λίγο αυτούς τους όρους; Προσωπικά δηλώνω άγνοια, τουλάχιστον από την πρώτη επόπτεία τους... ![]()
θέλω όμως πραγματικά να μας ενημερώσεις, εάν μπορείς και θέλεις φυσικά!
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------