- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
και η Λάρισα...
και ο Πανιώνιος...
Ο γαύρος μόνο ρεζίλι μας κάνει στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Όχι τίποτε άλλο, απλά τελείωσαν και οι διγκαιολογίες. ![]()
![]()

Champions league που την παίρνουν με την σύμβαση που έχουν με την διαιτησία στο
Ελληνικό πρωταθλημα βγαίνουν τελευταίοι στον όμιλο και συμπαρασύρουν και τις άλλες Ελληνικές ομάδες στο βούρκο .
quote:
Ο γαύρος μόνο ρεζίλι μας κάνει στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Όχι τίποτε άλλο, απλά τελείωσαν και οι διγκαιολογίες
Δεν έχουν πρόβλημα αυτοί θα κερδίσουν τον ΟΦΗ την Κυριακή και δεν θα τους νοιάζει τίποτα μετά θα αρχίσουν πάλι τα παλαβά.
Έτσι κάνουν τόσα χρονια θα γκριναξουν λίγο μετά τον αποκλεισμό τους στο
Champions league θα τους αρχίσουν πάλι τα παραμυθία ότι πάμε για το ενδέκατο
Και του χρόνου θα πάμε τελικό και καλά και όλα θα είναι μελί γάλα.
Τελικά αυτοί που πληρώνουν την νύφη είναι οι ελληνικές ομάδες και το ελληνικό
Ποδόσφαιρο αφού μας καταδικάζουν με τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη.
Αν παιξουν οι "γαυροι" το ιδιο οπως και με Λατσιο, δεν εχουν ελπιδες καθολου, εκτος αν η ομαδα μου, "καθισει" και τα φαει...
Περυσι βεβαια, το σκηνικο ηταν καπως διαφορετικο, αφου το ειχε "καααπως" πολεμησει... αλλα παλι στο τελος... το "πουλησε"
Γενικοτερα φετος, ο Ολυμπιακος, θα εχει δυσκολη χρονια, λογω των πολλων αλλαγων σε παιχτες, γιατι πρεπει να βρεθει η χημεια πρωτα!!!

Ο ΟΦΗ (οπως και περυσι) δειχνει αγωνιστικο προσωπο, και αυτο ειναι καλο, γιατι σπαει η μονοτονια (το "κατεστημενο) των ομαδων του Κεντρου... Η επαρχια ανεβαινει συνεχεια...

ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
quote:
Ο ΟΦΗ (οπως και περυσι) δειχνει αγωνιστικο προσωπο, και αυτο ειναι καλο, γιατι σπαει η μονοτονια (το "κατεστημενο) των ομαδων του Κεντρου... Η επαρχια ανεβαινει συνεχεια
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ
ΠΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΟΥ
ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ
ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΝ ΜΕ
ΝΟΙΑΖΕΙ.
Το μονο που με νευριαζει στην ομαδα, ειναι το "αφεντικο"...ο Βατσινας! Ειναι ενας "γελοιος" που δεν γνωριζει καθολου απο το αθλημα, αλλα και την ομαδα! Δεν σεβεται τιποτα, και κανεις δεν μπορει να τον απομακρυνει!

ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!
Η πραγματικοτητα (για τον Ολυμπιακο) ειναι αυτη! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, και ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ "ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ... και ακομα ακομα, ο ΟΦΗ δεν υπηρχε στο γηπεδο! ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ πως θα ηταν τα πραγματα?
Γιατι εξυμνουνε τον Ολυμπιακο, επειδη κερδισε τον ΟΦΗ με 6 γκολ??? ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕΡΝΕΤΑΙ στην κυριολεξια!
Τις Πταιει??

quote:
Nαι, ειμαι ΟΦΗ, και παρολα τα "προβληματα" ανεκαθεν που ειχε η ομαδα... οπως το μεγαλυτερο, η "ρετσινια" του φυτοριου του ΠΑΟ... περυσι δεν φανηκε, μιας και απεσπασε και στα 2 παιχνιδια με ΠΑΟ ισοπαλια, και μαλιστα, παιζοντας το καλυτερο ποδοσφαιρο...
Καλά αυτό είναι το μεγαλύτερο παραμύθι ο Οφη μάς έχει κάνει πολλές φορές
Ζημιά εχουμε μια από τις μεγαλύτερες εντός έδρας ήττες απ τον οφή 2-5 το 1987
Έναν αποκλεισμό απο την Ευρώπη το 1997 με το 1-1 στο 90 και πολλές άλλες απλά
Την τελευταία δεκαετία που αποδυναμώθηκε ο οφη κάναμε πολλές νίκες αλλα οχ ι μονο εμείς ο ολυμπιακός έχει πιο πολλές ειδικά στην έδρα του ο ΟΦΗ έχει να πάρει
Θετικό αποτέλεσμα 15 χρονιά ασε το περσινό ματς στην Κρήτη με το τρομερό λάθος
Του ΣηΦακΗ ο οποίος πηρέ και μεταγραφή στον ολυμπιακό φέτος άμα είχε γίνει με μάς Αυτό θα το έβγαζαν στημένο το ματς και πουλημένο τον τερματοφύλακα αλλα
Επειδή ήταν αυτοί δεν τρέχει τίποτα βεβαια προσωπική άποψη είναι οτι ήταν απλα λάθος του τερματοφύλακα.
Εγώ πάντως τόσα χρονια πάντα έχω άγχος πριν τα ματς με τον οφη ποτέ δεν είχα την
Εντύπωση οτι θα μάς χαριστεί απλά έχουν περάσει το παραμύθι και οτι αποτέλεσμα
Και να έρθει κερδισμένοι είναι αυτοί καθώς αν κερδίσει ο παναθηναϊκός λένε οτι ήταν στημένο αν δεν κερδίσει λένε οτι ο παναθηναϊκός δεν έχει ομάδα μονα ζυγά
Δικά τούς δηλαδή.
Φέτος πάντως predator η άμυνα σας έχει πολλά κενά εχτές έφαγε 6 γκολ στην πρώτη αγωνιστική 2 εντός έδρας ενώ και πριν μια εβδομάδα στο φιλικό με τη Λάρισα έφαγε 4 δηλαδή στα τελευταία 3 παιχνίδια έχετε φάει 12 γκολ μια ντουζίνα πρέπει να βελτιωθείτε αμυντικά γιατί η επίθεση είναι καλή.
Στην χτεσινή αγωνιστική δεν υπήρχαν εκπλήξεις καθώς κέρδισαν όλοι οι μεγάλοι
Ο ολυμπιακός 6-2 τον ΟΦΗ ο παναθηναϊκός εκτός έδρας τον Εργοτελη 3-0 και η ΑΕΚ που ψιλό ζορίστηκε 2-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.
quote:
Εγώ πάντως τόσα χρονια πάντα έχω άγχος πριν τα ματς με τον οφη ποτέ δεν είχα την
Εντύπωση οτι θα μάς χαριστεί απλά έχουν περάσει το παραμύθι και οτι αποτέλεσμα
Και να έρθει κερδισμένοι είναι αυτοί καθώς αν κερδίσει ο παναθηναϊκός λένε οτι ήταν στημένο αν δεν κερδίσει λένε οτι ο παναθηναϊκός δεν έχει ομάδα μονα ζυγά
Δικά τούς δηλαδή.
Φέτος πάντως predator η άμυνα σας έχει πολλά κενά εχτές έφαγε 6 γκολ στην πρώτη αγωνιστική 2 εντός έδρας ενώ και πριν μια εβδομάδα στο φιλικό με τη Λάρισα έφαγε 4 δηλαδή στα τελευταία 3 παιχνίδια έχετε φάει 12 γκολ μια ντουζίνα πρέπει να βελτιωθείτε αμυντικά γιατί η επίθεση είναι καλή.
To προβλημα ειναι οντως η αμυνα, και δυστυχως, ο Ραινερ Μαουερ (προπονητης ΟΦΗ) το "μεγαλοποιησε" χθες!!!! Και να τι εννοω!
Ειναι καλη ιδεα, η αμυνα να "κατεβαινει" χαμηλα στο κεντρο, και να το παιρναει! ΑΛΛΑ... αν ο αντιπαλος, εχει ταχεις στο κεντρο και στην επιθεση, στην "κοντρα" δεν μπορεις να γυρισεις ευκολα πισω (ειδικα αμα εχει "αργα" μπακ)... Σε ενα τετοιο παιχνιδι, ο Ραινερ, ρισκαρε παρα πολλα, αφου και στην επιθεση ειχε πολλες ελλειψεις (ο Οφορικουε ακομα να γυριζει, ο Ντρουλιτς ΠΑΛΙ τραυματιας, ο Νουαφορ δεν ειναι στην καλυτερη του φορμα) και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ... επιθεση ο ΟΦΗ ειχε, (τουλαχιστο, απειλησε, και εκανε "τελικες" προσπαθειες) αλλα απο το κεντρο και πισω... εμπαζε!!!!
Ακομα ειναι νωρις παντως, η συνεχεια θα δειξει για το αν μπορει να στεριωσει το "επιθετικο" σχημα του Μαουερ, οπως επιασε περυσι!!!

O Γιασικεβίτσιους δεν είναι καλύτερος από τον Γκριρ, σύμφωνα με τον Γκέρσον
Αθήνα
Ο Πίνι Γκέρσον, τεχνικός του Ολυμπιακού, μας έχει συνηθίσει στις δηλώσεις που προκαλούν σχόλια. Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Σάρας Γιασικεβίτσιους από τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε λοιπόν τον Λιθουανό «όχι καλύτερο από τον Γκριρ», ενώ ως αιτιολογία της συγκεκριμένης μεταγραφής αναφέρει: «μας φοβούνται...».
Ο Ισραηλινός τεχνικός μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η μεταγραφή του Σάρας είναι καλή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι παίκτες άρχισαν να επιστρέφουν από το ΝΒΑ. Το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι υψηλό και τα ποσά που ξοδεύονται είναι αξιοσέβαστα».
Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον λιθουανό σταρ δεν είχε αίσια κατάληξη. Ο Γκέρσον ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις «σταμάτησαν πριν από πολύ καιρό και αποκτήσαμε έναν παίκτη που είναι το ίδιο καλός με τον Γιασικεβίτσιους» και αναφέρθηκε στον Λιν Γκριρ, που προβάρει τα ερυθρόλευκα:
«Ηθελα τον Σάρας, αλλά δεν είναι καλύτερος από τον Γκριρ και άλλωστε ο Γκριρ στοιχίζει λιγότερο και είναι πιο νέος».
Οσο για την κίνηση του Παναθηναϊκού; «Απλά ήθελε να κρατήσει τον Γιασικεβίτσιους μακριά από τον Ολυμπιακό. Εχει τουλάχιστον δυο καλύτερους γκαρντ απ` αυτόν τη δεδομένη στιγμή. Εμείς έχουμε καλή ομάδα με πέντε παίκτες από το ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σάρας επειδή μας φοβάται και καλά κάνει γιατί έχει τους λόγους του».
Και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τον παίκτη 3.5 εκατ. ευρώ ετησίως. Αυτά τα χρήματα μπορούσαμε να τα δώσουμε κι εμείς. Ισως όμως να κάναμε πολύ νωρίς την προσφορά μας. Κοιτάζαμε παίκτες από το ΝΒΑ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ο Γκριρ μας ταιριάζει και έχει εμπειρίες από την Ευρώπη. Αν φέρεις παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Ευρώπη ρισκάρεις. Ο Σάρας στη Μακάμπι έπαιρνε το 15% των χρημάτων που θα πάρει τώρα. Αν καταφέρει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει, τότε θα αξίζει τα λεφτά του».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

«Καρφιά» Βαρδινογιάννη για την υπόθεση Αντζα, διαφάνεια το ζητούμενο της Σούπερ Λίγκα
Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Γιάννης Βαρδινογιάννης. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στόχος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είναι η διαφάνεια. Το παρών έδωσε και ο αντιπρόεδρος, Κώστας Πηλαδάκης.
«Στόχος είναι να υπάρχει διαφάνεια στον τρόπο που οργανώνεται και διαχειρίζεται το πρωτάθλημα. Τον τρόπο διαχείρισης τον έχουμε πετύχει. Οι αποφάσεις είναι με πλειοψηφίες και με ανοιχτές συνεδριάσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρέδρος της Σούπερ Λίγκα.
«Η συνέντευξη αυτή γίνεται για να γνωρίζει ο κόσμος τον τομέα ευθύνης της Σούπερ Λίγκα και το πώς σκοπεύουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι η διαφάνεια, η καλύτερη οργάνωση και διαχείριση του πρωταθλήματος. Ως προς το πρώτο, έχουμε πετύχει 100%, διότι όλες οι αποφάσεις παίρνονται με απόλυτη πλειοψηφία.
» Όποιο κι αν είναι το θέμα, βρίσκεται στη διάθεση του καθενός να το αξιολογήσει και να το μελετήσει. Στο οικονομικό, είναι σαφές ότι η Λίγκα διαχειρίζεται τα έσοδά της, αυτά που αφορούν τις ομάδες της Α' Εθνικής. Πληρώνουμε στην ώρα τους όλες τις υποχρεώσεις μας, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια επί εποχής ΕΠΑΕ. Επίσης πληρώνονται όλες οι ομάδες.
» Στον τομέα της οργάνωσης έχουμε ήδη βγάλει το πρόγραμμα των πρώτων 15 αγωνιστικών, κάτι που επίσης δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν. Προσέχουμε πάρα πολύ με τους αγώνες μέσα στα σαββατοκύριακα, έτσι ώστε να μην αδικούνται ομάδες. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε επιτύχει απόλυτα» τόνισε στον πρόλογό του ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία:
««Στόχος μας είναι σιγά-σιγά να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να μην ασχολείται κανείς με τους διαιτητές. Υπάρχει ένα καθεστώς που δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει να υπάρξει συνέπεια και συνέχεια».
«Χρονικός ορίζοντας δεν υπάρχει. Μας ενδιαφέρει η βελτίωση της κατάστασης. Υπάρχουν ικανοί διαιτητές, υπάρχουν και άλλοι που θέλουν εκπαίδευση. Δεν μπορεί να γίνονται συγκεκριμένες φάσεις και ο καθένας να τις ερμηνεύει όπως θέλει» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Πηλαδάκης.
Η σημαντική αύξηση στην προσέλευση του κόσμου μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν αποτελεί για τους ανθρώπους της Λίγκα εχέγγυο για το μέλλον. Η τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη της Λάρισας έχει ως εξής:
«Υπήρχαν οι συνθήκες που βοήθησαν σε αυτό. Οι καλές καιρικές συνθήκες, η εφορία του κόσμου από τις ευρωπαϊκές επιτυχίες, καθώς και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου. Το δύσκολο είναι να τους κρατήσουμε και να τους αυξήσουμε. Για μένα το Α και το Ω είναι η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων. Να γίνουν νέα γήπεδα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί νέα 'πίτα' αγοράς. Πρέπει η Πολιτεία να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της».
Το παράδειγμα της Πορτογαλίας έφερε στο τραπέζι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης:
«Πράδειγμα προς μίμηση είναι η Πορτογαλία. Μία χώρα που πήγε πολύ μπροστά ποδοσφαιρικά μετά το EURO 2004 και τα νέα γήπεδα που έγιναν. Δεν μπορούμε σαν Παναθηναϊκός να ζητάμε να έρθουν καταπληκτικοί παίκτες χωρίς να έχουμε ένα καλό γήπεδο».
Για το αν με τις τοποθετήσεις τους αυτές «πετούν το γάντι» στην Πολιτεία για να προχωρήσει πιο γρήγορα τις δεσμεύσεις της για τα νέα γήπεδα του Παναθηναϊκού και της Λάρισας, οι δύο κορυφαίοι παράγοντες της Σούπερ Λίγκας αρνήθηκαν κάτι τέτοιο.
«Θέλουμε το κάτι παραπάνω και δεν 'πετάμε το γάντι' σε κανέναν. Δεν περιμένουμε από την Πολιτεία να οδηγήσει, εμείς είμαστε στη θέση του οδηγού. Αυτό που θέλουμε είναι η βοήθειά της» είπε ο κ. Πηλαδάκης, ενώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πρόσθεσε: «Τα γήπεδα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Κάθε μία ομάδα θα πρέπει να έχει το γήπεδό της».
Επιπρόσθετα, ο κ. Βαρδινογιάννης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να επανεξεταστεί το θέμα της αθώωσης του Παρασκευά Αντζα, για την κατηγορία της χειρονομίας προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι της πρεμιέρας.
«Πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις αυτή η απόφαση. Θα θέσω το θέμα στο προσεχές ΔΣ της Λίγκας. Η Πειθαρχική Επιτροπή μας αφορά άμεσα, γιατί εμείς την ορίζουμε. Πρέπει να βγάζουμε σωστές αποφάσεις, να είμαστε σοβαροί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια παρουσίασε τον Γιώργο Μπίκα, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος της Λίγκας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. «Δεν πρόκειται για κοκαλάκι, που μας πέταξε η ΕΠΟ, αλλά για ένα σημαντικό βήμα για ένα θέμα που μας αφορά.»
Για το αν η Σούπερ Λίγκα πήρε ένα...κοκαλάκι στην πίτα της διαιτησίας από την ΕΠΟ, με την είσοδο του Γιώργου Μπίκα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής τόνισε: «Δεν πρόκειται για ένα κοκαλάκι που μας πέταξε η ΕΠΟ. Θεωρώ ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα σε κάτι που μας αφορά άμεσα».
Η... σκυτάλη πέρασε στον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Μπίκα. Αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Λίγκας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του κι αφού υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει στο έργο του, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν έχω δικαίωμα να αποτύχω», αποσαφήνισε το ρόλο του:
«Οι αρμοδιότητές μου είναι περιορισμένες. Δεν έχω καμία συμμετοχή στην επιλογή και στον καταρτισμό των πινάκων διαιτητών και βοηθών. Καμία συμμετοχή στον ορισμό διαιτητών και βοηθών, όπως επίσης καμία αρμοδιότητα στις παραπομπές τους και στην επιβολή των ποινών. Οι αρμοδιότητές μου αφορούν τον ορισμό παρατηρητών στους αγώνες, να ελέγχω τις εκθέσεις τους και να διαπιστώνω εάν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
» Ζήτησα από τον κ. Ψυχομάνη να έχω λόγο στην επιλογή και στον καταρτισμό των πινάκων. Αρχικά υπήρξε συμφωνία, αλλά όταν πήγαμε να κάνουμε πράξη τα όσα συζητήσαμε, τίποτα από αυτά δεν έγιναν. Ίσως υπήρξε κάποια παρανόηση. Παρά τις μικρές διαφωνίες που υπάρχουν, η συνεργασία μας με την ΚΕΔ βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα».
Το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Κωνσταντίνος Πηλαδάκης:
«Μας απασχολεί πάρα πολύ και το θέμα της βίας. Επίσης, το κομμάτι της διαιτησίας. Η πρόθεσή μας εστιάζεται στην εκπαίδευση των διαιτητών. Επίσης προχωράμε με το θέμα της ενδοεπικοινωνίας διαιτητή και βοηθών στη διάρκεια ενός αγώνα, έτσι ώστε να αλληλοβοηθιούνται μεταξύ τους, όπως συμβαίνει στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να αμείβονται για την επιτυχία τους. Να βελτιώνονται στους τομείς που τους αναλογούν κι αν δεν μπορούν να αντικαθίστανται από διαιτητές μικρότερων κατηγοριών».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Είμαι η karma !
Υπάρχει ένας μύθος σχετικά με τις εκλείψεις (ότι θα μας συμβεί κακό, θα έχουμε αποτυχίες κ.λ.π.). Όλα αυτά τα πρεσβεύει η μοιρολατρική, παλιά Αστρολογία που έχει πια ξεπεραστεί. Επειδή στη διάρκεια των εκλείψεων εκλύονται έντονες ενέργειες, χρειάζεται, γενικά, να είμαστε προσεκτικοί, να ελέγχουμε τους ενθουσιασμούς μας και να κινούμαστε συνετά. Από αυτά που γράφεις, λοιπόν, τίποτα δεν ισχύει.
Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει, ότι πράγματι αυτό το διάστημα μπορεί να νιώθεις μπερδεμένη (ο πλάνος και ασαφής πλανήτης Ποσειδώνας κάνει δυσαρμονική όψη, μοιρικά ακριβή, με την Αφροδίτη σου). Η όψη αυτή ίσως σε ωθήσει να εξιδανικεύσεις ένα άτομο ή μία κατάσταση, να κάνεις μία λάθος επιλογή ή να το παίξεις «αδελφή του ελέους» σε έναν απογοητευμένο άντρα. Από την άλλη, όμως, ο τυχερός και ευεργετικός πλανήτης Δίας κάνει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη σου και είναι πιθανό να φέρει στο δρόμο σου έναν άνθρωπο καλοπροαίρετο, ευχάριστο, με σοβαρές προθέσεις... Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Προσωπικά... θα πρότεινα τον καλοπροαίρετο !

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Val.
Τί είναι η Σελήνη στον Σκορπιό;;;;
Ευχαριστώ!!!
ειμαι η Τζενη με ημερομ γεννησεως 22.5.75 κ ωρα 1.30 (το ξημερωμα)
Θα ηθελα να μου πειτε να απο τον χαρτη μου φαινεται μια δυσκολια στο να παιρνω αποφασεις κ γενικα ποια νομιζεται οτι ειναι τα αδυνατα σημεια μου που θα επρεπε να προσεχω κ να βελτιωσω.Εχω βρει σε ξενα site τον χαρτη μου αλλα λογο της γλωσσας εχω καποιο προβλημα να τα ερμηνευσω.Αν ηθελα κατι αναλυτικοτερο θα μπορουσατε να μου πειτε που να απευθυνθω ;
Ευχαριστω
quote:
Μία ερώτηση!!!
Τί είναι η Σελήνη στον Σκορπιό;;;;
Ευχαριστώ!!!
10-10-77
Τι ημερομηνία.
Στις 10 το πρωί ημέρα Τετάρτη. Τέκνο του Ερμή λόγω μέρας.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Ο πολιτισμός σε μεταβατική φάση.
Ωροσκοπο στο Ζυγο
Ηλιο στο Ζυγο
Σεληνη στους Ιχθεις
Ερμη στο Ζυγο
Αφροδιτη στην Παρθενο
Αρη στην Παρθενο
Δια στον Υδροχοο
Κρονο στο Σκορπιο
Ουρανο στον Τοξοτη
Ποσειδωνα στον Αιγοκερω
Πλουτωνα στον Σκορπιο
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!Angi σ ευχαριστώ πολυ..αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι περιπου σημαίνουν;Θα σου είμαι ευγνώμων..!
Ωροσκοπο στο Ζυγο
Ηλιο στο Ζυγο
Σεληνη στους Ιχθεις
Ερμη στο Ζυγο
Αφροδιτη στην Παρθενο
Αρη στην Παρθενο
Δια στον Υδροχοο
Κρονο στο Σκορπιο
Ουρανο στον Τοξοτη
Ποσειδωνα στον Αιγοκερω
Πλουτωνα στον Σκορπιο