- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Δίνουμε απαντήσεις και εδώ... όταν ο χρόνος μας, το επιτρέπει !!!!

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
quote:
motion
Συγνώμη karma απλα επειδή βλέπω πως δεν υπάρχει χρόνος για να απαντηθούν θεώρησα σωστό να τους παραπέμψω αλλού.
Αγαπητή motion
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Σ’ ευχαριστούμε, πάντως, για την αναφορά σου !

Θέλω να ρωτήσω κάτι.Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ, τι σημαίνει που βρίσκονται αντίθετα στον άξονα? Λέτε να τρελαθώ απ τις πολλές αντιθέσεις?
Κι άλλη μια ερωτησούλα. Λένε πως ταιράζω με Ταύρο, όμως με κάποιον που τα είχα ήταν απαίσια, ειδικά στο ερωτικό. Με Παρθένο ήταν βαριεστιμάρα, με Λέων ένιωσα προδοσία στο τέλος και με Ιχθύ πολύ αρμονία αλλά όχι πάθος.
Τι μου προτείνετε? Ιχθύ, Λέων, Παρθένο ή Ταύρο? (Είχα σχέσεις με τέτοιους).HEEEEEEELP!!!!!!
Ισως τελικά η αστρολογία να είναι ένας δρόμος προς την αυτογνωσία...
Αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με την αστρολογία θα πρέπει να το ψάξεις από μόνη σου.
Θα σου πρότεινα, πάντως, ένα σοβαρό site:
Set me free....your heavens a lie....
quote:
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 5-11-88 3 ΠΑΡΑ 10 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ο Ωροσκόπος σου είναι οι Ιχθείς και η Σελήνη σου (το δεύτερο σημαντικό ζώδιο που μας επηρεάζει μετά τον Ήλιο μας) βρίσκεται στην Παρθένο.

Γειά σας!Είμαι καινούριο μέλος και προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ για θέματα αστρολογίας,παραψυχολογίας κ.α. στο όμορφο αυτό site.Εδώ και πολύ καιρό προσπα8ώ να ερμηνεύσω τον αστρολογικό μου χάρτη.Καλά, μην φανταστείτε σπουδαία πράγματα...απλά αρχίζω να καταλαβαίνω μικρά πραγματάκια για τους πλανήτες και τους οίκους.Παρακαλώ όποιον ασχολείται με αστολογικούς χάρτες, αν θα μπορούσε να με βοηθήσει.Με ενδιαφέρει περισσότερο να μάθω μελλοντικές καταστάσεις που φαίνονται στο χάρτη μου (π.χ. επαγγελματικά).Και μια άλλη απορία!Κάπου διάβασα ότι υπάρχει τρόπος να υπολογίσουμε την ηλικία γάμου από τον χάρτη...υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος μήπως?????? Α!Γεννήθηκα στις 27/11/1980 , 20.15 στις Βρυξέλλες (αν χρειαστεί)!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
vt
δεν μου κανετε κι εμενα μια αναλυσουλα γιατι νομιζω οτι θα σαλταρω αυτες τις μερες!!!!!
Περυσι τετοιο καιρο, δεν το ειχα βιωσει τοσο εντονα, γ...ω τον Ουρανο μου!!!
Για ποσο καιρο θα με επηρρεαζει αυτη η διελευση του Αρη;;

Ο χάρτης φαίνεται εδώ: (γεννημένος 13/02/1980 09:30)
Αν υπάρχει καλοσύνη και φυσικά χρόνος θα ήθελα να μου πεις και σε εμένα δυο πράγματα για μένα σε σχέση με τα επαγγελματικά. Γεννήθηκα στις 3/3/71 περίπου 12,30 τα μεσάνυχτα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρο
Να μη λες με πολλά λόγια λίγα πράγματα, αλλά με λίγα λόγια πολλά.
Edited by - aggelikoula on 05/03/2009 21:02:16