- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
(Χαιρετίσματα στον σκυλάκο)
Η Ζωή είναι ωραία...αλλά τα έχει με άλλον!
Τα κατάφερα και έγραψα πρώτος! Ουάου! Με θαυμάζω ώρες ώρες
quote:
Ελπιζω σημερα να μπορεσουμε να πουμε τιποτα.
Όλο μου κουβεντιάζετε αλλά δεν διαβάζετε!
Γρήγορα στα βιβλία! ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
για βάλε λίγο τάξη DI
άντε παλικάρια διαβάστε εσείς γιατί εμείς δεν προλαβαίνουμε, η Χαλκιδική βλέπεις δίπλα και οι παραλίες πολλές
quote:
Μην μας μαλωνειςανθρωποι ειμαστε και εμεις κριμα ειμαστε εχει και ζεστη που μυαλο για σοβαρο διαβασμα.
Δεν δέχομαι καμία δικαιολογία!
Διάβασμα και πάλι διάβασμα γιατί θα πέσει απροειδοποίητο διαγώνισμα! ![]()
![]()
quote:
για βάλε λίγο τάξη DIάντε παλικάρια διαβάστε εσείς γιατί εμείς δεν προλαβαίνουμε, η Χαλκιδική βλέπεις δίπλα και οι παραλίες πολλές
Το διαγώνισμα αφορά κι εσένα... ![]()

κάτσε να δω τα sos
το ξέρω DI από τη ζήλεια σου το κάνεις που τρέχω στις θάλασσες και παριστάνω τη γοργόνα (τρομάρα μου), αλλά κολλάει η Μένια???
Το ξέρω ότι δεν διαβάζουμε πολύ αλλά φταίει και το καλοκαίρι για αυτό.Τι να κάνουμε;Τον χειμώνα πιστεύω ότι η συζήτηση θα γίνει πολύ πιο καλή γιατί θα οργανωθούμε εξωτερικώς και εσωτερικώς και θα μπει πρόγραμμα.Το πρόγραμμα για το τι θα διαβάζουμε και πότε νομίζω ότι θα βοηθήσει να υπάρξει μια πρόοδος αλλά τώρα το καλοκαίρι είναι δύσκολο.
Ά, βρήκα και άλλη μια δικαιολογία!Δεν σας έχει τύχει να έχετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα που στο τέλος να μην κάνετε τίποτα;
Έ, κάτι τέτοιο γίνεται και εδώ τώρα.Υπάρχουν τόσα που πρέπει να διαβάσει κανείς που δεν ξέρει από που να ξεκινήσει.Και να προσθέσουμε σε αυτό το ότι πρέπει να επιλέξει τι θα διαβάσει γιατί υπάρχουν πολλά βιβλία που μπορούν να τον αποπροσανατολίσουν και να τον κάνουν να χάσει τον καιρό του άσκοπα όπως συμβαίνει σε πολλούς.
Ζητώ λοιπόν συγνώμη για το εκ μέρους μου σκασιαρχείο(γιατί ο lousipan πιστεύω ότι κάτι διαβάζει).Που θα πάει..θα οργανωθώ...
quote:
Ά, βρήκα και άλλη μια δικαιολογία!Δεν σας έχει τύχει να έχετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα που στο τέλος να μην κάνετε τίποτα;
Φίλε μου F.R.C, αυτή είναι μια συναισθηματική κατάσταση η οποία σε οδηγεί στην αδράνεια.
Ίσως να μας τρομάζει ο όγκος των υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει ώστε να μας "παγώνει" με αποτέλεσμα να μην κάνουμε απολύτως τίποτα αλλά να παρατηρούμε τις υποχρεώσεις μας να συσσωρεύονται η μία μετά την άλλη.
Προσωπικά πιστεύω πως για όλα υπάρχει κάποια αιτία που μας οδηγεί στο να ενεργούμε με τον Α 'η τον Β τρόπο, οπότε καλό είναι να προσεγγίζουμε με ειλικρινή κι ερευνητική διάθεση τις διάφορες πτυχές του εαυτού μας. ![]()
Μιας και το καλοκαίρι όμως απαιτεί και λίγη χαλάρωση, δεν χάλασε κι ο κόσμος κι αν προτιμήσουμε μια μέρα καμία βουτιά από την ανάγνωση, ε? ![]()

Ναι, είχα κάνει μια επίκληση σε astral και αυτό σημαίνει ότι καλείς ένα πνεύμα και το "υλοποιείς" στο αστρικό παιδίο.Βέβαια όταν ξανασκέφτομαι εκείνη την απόπειρα δεν ξέρω τελικά κατά πόσο αυτά που είδα ήθελα να τα δω ή ήταν πραγματικά γιατί ήμουν σε ιδιαίτερη κατάσταση.
Τέλος πάντων...
Αύριο θα ταξιδεύω για το χωριό μου στα Τζουμέρκα ή αλλιώς στα Αθαμανικά όρη.Θα πάρω μαζί κ το laptop και ελπίζω να μπορώ να έχω internet.
lousipan συμφωνώ πολύ με την πρότασή σου για το Επτάμερον. Είναι καλύτερο να το χωρήσουμε σε μέρη και να τα εξετάσουμε.Ελπίζω να μπορέσω να το πάρω μαζί μου.Αν μπορέσω, θα το μελετήσω και τις επόμενες μέρες θα προτίνω σε ποια μέρη να το χορήσουμε για να μου πεις και εσύ την άποψή σου.
εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο
προσωπικά δεν έχω διαβάσει το επτάμερον
μετά από την ανάλυσή του όπως θέλετε να κάνετε, να παρουμε να δοκιμάσουμε και να πούμε ο καθένας τις εμπειρίες του πάνω σε ακριβώς ίδια πράγματα που θα κάνουμε
νομίζω πως είναι το καλύτερο
δεν είπα αυτό. Είπα αφού αναλύσετε το επτάμερον, να το δοκιμασουμε και βάση ίδιων ενεργειών που θα κάνει όμως ο καθένας χωριστά, να πει μετά τις εμπειρίες του. Για να μη το δούμε μόνο σαν κομμάτι θεωρίας αλλά και καθαρά στη πράξη τι γίνεται.
αλλα από το Σεπτέμβριο αρχίζουν και τα σχολεία, οπότε εγώ ίσως αργήσω