ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εάν ζούσε σήμερα ο Σωκράτης θα ήταν ένας από εμάς! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Εάν ζούσε σήμερα ο Σωκράτης θα ήταν ένας από εμάς! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
happychappyΜέλος
18/05/2008, 19:14:18
Συγνώμη, εγω δεν ειπα πως το linux υστερει σε κατι.
Όταν αγοραζεις υπολογιστη μπορεις να τον παραγγειλεις όπως θελεις και δεν νομιζω να σου αρνηθει καποιος την επιλογη σου να μην εχει windows ο υπολογιστης που θελεις να αγορασεις.

Πραγματι ειχα ασχοληθει με το KDE και ασχοληθηκα με διαφορες διανομες linux όπως mandrake, red hat (τοτε που δεν υποστηριζε τιποτα από το hardware μου) και debian.
Τον τελευταιο καιρο εχω σταματησει να ασχολουμαι, οχι επειδη απογοητευτικα αλλα επειδη δεν εχω τον χρονο να ασχοληθω με τον τροπο που θελω εγω να ασχοληθω με το εν λογο λειτουργικο γιατι θελω να κανω κατι περισοτερο από το να διαβαζω τα mail μου.

Το gnome δεν μου αρεσε, είναι και αυτό μια απο τς ευκολιες του linux να σε αφηνει να διαλεξεις περιβαλλον εργασιας.

Ο σωκρατης αυτοκτονισε επειδη του το επεβαλε το κρατος και αυτό δειχνει πως ειχε απολυτη υπακοη στο συστημα.
Το κράτος ήταν διεφθαρμένο από πάντα όμως εκείνος υπάκουσε και ίσως να μην το έκανε από τυφλή υπακοή αλλά από την ιδέα του μαρτυρά.

19/05/2008, 00:00:10
happychappy με την υποκειμενική μου κρίση σε καταλαβαίνω για ευσυνείδητο και έξυπνο άνθρωπο.
δυστυχώς μέχρι πριν λίγο δικαίωμα επιλογής δεν είχαμε, δηλαδή δεν μπορούσες να αγοράσεις ένα pc χωρίς λειτουργικό. την αρχή την έκανε η dell και αμέσως ξεκίνησαν και οι άλλες. η hp μάλιστα και η intel έδωσαν πληροφορίες ώστε να μπορέσουν να γραφτούν drivers και τώρα υποστηρίζει 100% το linux τις κάρτες γραφικικών και το hardware γενικότερα αυτών των εταιριών.

Πες μου όμως κάτι για τον Σωκράτη, ο εξαναγκασμός σε αυτοκτονία δεν είναι δολοφονία;
δηλαδή εντάξει, υπάρχει το σύστημα , πάντα υπήρχε, αλλά γιατί να μας πεθαίνει ρε αδερφέ;
είτε βιολογικά , είτε ψυχικά , είτε όπως αλλιώς μπορεί;
τελικά τι είμαστε ;
απλοί παρατηρητές συμβάντων;
πρέπει να είμαστε μάρτυρες υποψήφιοι για "κώνειο";
ή για σταυρό;
ή για την πυρρά;

Μίλησες για την ανατροφή.
πως να μην βγάλει emo αυτό το σύστημα;
θλιμμένα παιδιά που χαρακώνονται!
μάρτυρες και αυτά;

Δεν ξέρω ειλικρινά που θα πάει τελικά αυτό το κατασκεύασμα που ονομάζουμε ανθρωπότητα.
πρέπει να δώσουμε λύσεις στον κόσμο ή αν δεν έχουμε λύσεις εναλλακτικές προτάσεις για να πιαστούν απο κάπου.
Για εμένα η λύση είναι μία.
Η αλήθεια του χριστιανισμού.
δεν μπορώ όμως να γράψω κάτι παραπάνω διότι θα γίνει μπάχαλο το topic και ειλικρινλά δεν θέλω να ξαναπάρω μέρος σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις κτλ. χιλιοειπωμένες και πυκνογραμμένες διαφωνίες , ο κάθε ένας λοιπόν στην ιδέα του και τελειώνει το θέμα.

μια εναλλακτική πρόταση όμως που θέλω να υποστηρίξω εδώ και τώρα σε αυτό το φόρουμ είναι ο ανοικτός κώδικα και το ανοικτό λογισμικό.
καταρχήν διότι συμπεριλαμβάνει όλες τις αρχαίες ελληνικές αρετές, συν το υπέρτατο αγαθό.Το Αγαθό, το όμορφο, το υπέρτατο καλό.
πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ , και συνδέετε απόλυτα και με το Συμπόσιο του Πλάτων και με τα παραπάνω κείμενα (1,2 post).

δηλαδή το να σου δίνει δωρεάν κάποιος την γνώση του, το κόπο του.
το να σε βοηθάει με πολύ προσωπικό κόστος να εννοήσεις κάτι που αυτός δημιούργησε για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να το χρησιμοποιήσει αλλά και να το αναπτύξει ακόμα περισσότερο.
Ε , δεν είναι μαγικά απίθανο;
Τα συναισθήματα και ο ψυχικός κόσμος αλλάζει όταν ένας άνθρωπος μπει στην φιλοσοφία του ανοιχτού κώδικα.
δηλαδή όταν μπει στην κοινωνία της προσφοράς και του δίνω.
λέξεις που λείπουν πια απο την μαρτυρική ζωή μας.

προσωπικά σου λέω ότι η λύση για εμένα είναι η ζωή του Ιησού.
όμως θα χαρώ πολύ να δω τα παιδιά μου αύριο και καλοί χριστιανοί να μην γίνουν, να έχουν τουλάχιστον μέσα τους το αγαθό, το καλό.
πχ να βοηθάνε δηλαδή ανώνυμα στον εξελληνισμό του openoffice μόνο και μόνο διότι θέλουν να προσφέρουν απο την καρδιά τους κάτι στον συνάνθρωπο.

υγ. αυτός ήταν και ο λόγος που άνοιξα το τόπικ, αυτό το μήνυμα ήθελα να καταλάβει ο αναγνώστης του forum. ότι ο ανοικτός κώδικας εκτός απο προγράμματα , script κτλ προάγει και σημαντικά ιδανικά του ανθρώπου.

ευχαριστώ.

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
happychappyΜέλος
19/05/2008, 20:12:30
Πάντα υπάρχουν επιλογές, αν σε ενδιαφέρει το linux ζητάς pc με linux ή αγοράζεις pc χωρίς λειτουργικό σύστημα και βάζεις σε αυτό win, linux και ότι άλλο θέλεις.
Οι επιλογές ελαχιστοποιούνται όταν δεν υπάρχει σιγουριά.

Ο Σωκράτης πέθανε σε ένα μια δημοκρατική πόλη και αφού το κοινωνικό σύνολο αποφάσισε πως πρέπει να πεθάνει δεν μπορούσε να αμφισβητήσει τον νόμο γιατί εάν οι αθηναίοι δεν ήθελαν να πεθάνει πολύ απλά δεν θα τον άγγιζε κανείς.

Η ειρωνεία είναι πως ενώ κατηγορήθηκε για ανατρεπτικές τάσεις εκείνος σεβάστηκε την δημοκρατία και έκανε ότι τον πρόσταξαν.
Αν θέλεις να το δούμε ωμά η δικαιοσύνη είναι γεμάτη από λάθος αποφάσεις γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κρίνουν τα πάντα σωστά και ο Σωκράτης είναι ένας από τους πολλούς που κλείσθηκαν στην φυλακή χωρίς να έχει διαπράξει κανένα αδίκημα.
η δημοκρατία όταν νοιώθει πως απειλείται σκοτώνει με δημοκρατικές μεθόδους.

Αν με αυτά που είπε ο Σωκράτης έκανε κάποιους ανθρώπους να λάβουν λάθος μήνυμα τότε είναι πολύ λογικό να κινηθεί ο νόμος ενάντιων του και να τον κατηγορήσει για ηθικό αυτουργό γιατί η νομοθεσία δεν είναι πάντα αρεστή και με το μέρος μας όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να την σεβόμαστε ακόμα και στην περίπτωση που θα καταδικάσει ωφέλιμα μέλη της κοινωνίας, συμβαίνει και στις μέρες.
Αλλά τώρα πια είναι ώρα να φύγουμε, εγώ για να πεθάνω κι εσείς για να ζήσετεΠοιο από τα δύο είναι το καλύτερο είναι άγνωστο σε μας. Μόνο ο Θεός το γνωρίζει.

Emo και κοινωνικές ομάδες, είναι μια ανάγκη για κοινωνική ένταξη , νομίζεις πως ο 15χρονος emo θα είναι emo και στα 25 του; Έως τα 25 του θα έχει ανάγκη από μια διαφορετική ομάδα γιατί θα έχει αλλάξει και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα.
Είναι στο χέρι των γονέων να του δωσουν τα πρωτα προτυπα μιας κοινωνική ομάδας γιατί η πρώτη κοινωνία των παιδιών είναι η οικογένεια και αν δεν υπάρχει αυτή τότε δεν υπάρχουν πρότυπα για ένταξη σε μια ομάδα και θα εισχωρήσει όπου πάνε οι πολλοί.

Για μένα δεν υπάρχουν λύσεις σε αυτο το θεμα αλλά ανθρώπινα λάθη, δεν υπάρχει λύση στο ανθρώπινο λάθος παρά μόνο πρόβλεψη.

Πολύ σωστά συνέδεσες τον Σωκράτη με το ανοιχτό λογισμικό γιατί το να δίνεις δεν σημαίνει μόνο ελεημοσύνη αλλά και πρόσφορα στο κοινωνικό σύνολο διχως ανταλλαγμα.

19/05/2008, 22:19:24
happychappy
quote:
Είναι στο χέρι των γονέων να του δωσουν τα πρωτα προτυπα μιας κοινωνική ομάδας γιατί η πρώτη κοινωνία των παιδιών είναι η οικογένεια και αν δεν υπάρχει αυτή τότε δεν υπάρχουν πρότυπα για ένταξη σε μια ομάδα και θα εισχωρήσει όπου πάνε οι πολλοί.

το να δίνεις δεν σημαίνει μόνο ελεημοσύνη αλλά και πρόσφορα στο κοινωνικό σύνολο διχως ανταλλαγμα.

σωστός!

seirios12aτο topic έχει πάρει την σωστή τροπή, ρίξε και εσύ την γραφή σου, 3 χρόνια εδώ μέσα είναι απο τις λίγες φορές που ζητάω σε κάποιον να ποστάρει...
veritas you too...

ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
veritasΜέλος
21/05/2008, 23:42:55
Για όσους νομίζουν ότι Linux σημαίνει μια εχθρική ασπρόμαυρη κονσόλα...
Το Linux είναι το λειτουργικό που θα χρησιμοποιούν ΟΛΑ τα κινητά στο πολύ κοντινό μας μέλλον. Η M$oft έχει βγάλει φυσικά το windows mobile αλλά ποιός κατασκευαστής είναι χαζός ώστε να προσθέσει καμιά εκατοστή δολάρια στην τιμή του κινητού του; Το Linux κάνει τα ίδια Δωρεάν! Ήδη δε προετοιμάζεται η νέα πλατφόρμα της Google με το όνομα android που θα σαρώσει τα πάντα.
Το Nokia 810 τρέχει ήδη πάνω σε Linux και όχι σε Symbian OS:

Linux σε Samsung:

Το Xbox της Microsoft μπορεί να τρέξει Linux:

Το ωραίο είναι ότι μέσα στη Microsoft υπάρχει γκρουπάκι φίλων του Linux. Ήδη προετοιμάζεται το έδαφος ώστε ο νέος media player ονόματι Silverlight να τρέχει σε Linux. O Silverlight είναι η προσπάθεια της M$oft να χτυπήσει τον flash player.Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το Microsoft Linux Lab:

Το Playstation μπορεί να τρέξει Linux και υπάρχει και ειδική διανομή ονόματι Yellow dog:

Στιγμιότυπο από το Playstation3:

Πλήθος συσκευών θα έχουν embedded linux, από κάρτες δικτύου έως μίξερ. Υπάρχει βιβλίο στην αγορά που δείχνει πως να φτιάξεις οικιακό σύστημα συναγερμού με Linux. Εδώ ένα dvd:

Υπάρχουν εταιρίες που εξειδικεύονται στα embedded συστήματα:

Το project OLPC (one laptop per child) το οποίο θα ανδρώσει τη νέα γενιά προγραμματιστών θα τρέχει open source λειτουργικά. Εκατομμύρια παιδιών θα μεγαλώσουν έχοντας μάθει στο σχολείο τους ΜΟΝΟ linux. Εδώ το OLPC με xfce desktop:

Για όσους ακόμη δεν πείστηκαν η καλύτερη διαφήμιση βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας. Τον Ιανουάριο του 2004 έφθασε στον Άρη το rover της NASA. Οι πιο αισιόδοξοι έλπιζαν ότι θα λειτουργούσε για 90 μέρες. Το Γαμ...νο ακόμη λειτουργεί και τρέχει στη βραχώδη επιφάνεια του Άρη.

"Έφτιαξα ένα λειτουργικό σύστημα σαν το Minix, δεν είναι τίποτα μεγάλο και σπουδαίο και θα ήθελα να με βοηθήσετε να το βελτιώσουμε" πόσταρε ο Linus Torvalds το 1991 σε ένα φόρουμ σαν αυτό. Δεν ζήτησε χρήματα και έδωσε το δικαίωμα σε άλλους να βγάλουν χρήματα απ' αυτό. Το 1999 όταν ο Linus τα έφερνε βόλτα δύσκολα στα οικονομικά, η Red Hat έβγαζε ήδη αρκετά ώστε να του δωρίσει 20 εκατομμύρια $ σε μετοχές από την ίδια του την εφεύρεση!
Χάρη στον low profile χαρακτήρα του Linus κανείς ποτέ δεν θα μπορέσει να χειραγωγήσει και να οικειοποιηθεί το Linux. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η NASA ονόμασε τον αστεροειδή 9793, Torvalds.
Ποιος θα ονόμαζε κάτι "Bill Gates";

seirios12aΜέλος
22/05/2008, 14:49:07
Μήπως να βάζαμε στον τίτλο δίπλα και το linux διανομές , ώστε να μπορούν όλοι όσοι βλέπουν το θέμα να καταλαβαίνουν με τι έχει να κάνει το θέμα μας? Ίσως έτσι μπουν περισσότεροι στο τριπάκι να διαβάσουν τι αναφέρει και ίσως να συμμετέχουν.

Και μερικά νέα για το linux και το τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο (πηγή linux format gr)

Στις αρχές Απριλίου, το Ανώτατο Εκλογικό Δικαστήριο της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι στις επερχόμενες εκλογές θα χρησιμοποιηθούν 430.000 μηχανήματα linux για ηλεκτρονική ψηφοφορία. Τα μηχανήματα αυτά έτρεχαν προηγουμένως VirtuOS & Windows.

Το τοπικό υπουργείο δημόσιας εκπαίδευσης της Γενεύης σκοπεύει να περάσει 9.000 σχολικούς υπολογιστές σε UBUNTU LINUX από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Τα μηχανήματα ήταν ήδη dual-boot (windows & ubuntu)., αλλά οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι η πλήρης μετάβαση στο Linux, εκτός από μείωση κόστους, θα ωφελήσει εκπαιδευτικά τους μαθητές.

Μετά από πιλοτική δοκιμή στο Περού, όπου θα εγκατασταθούν τελικά 260.000 ΧΟ, τα πιλοτικά προγράμματα του OLPC συνεχίζονται στην Αϊτή, όπου θα διανεμηθούν 13.000 ΧΟ σε μαθητές και άλλα 5.000 σε δασκάλους σε 60 δημοτικά σχολεία. Επιπλέον, ο οργανισμός OLPC ανακοίνωσε ότι η Ρώμη και Φλωρεντία της Ιταλίας θα αγοράσουν 5.000 ΧΟ για τα δημοτικά σχολεία τους, ενώ παράλληλα θα πληρώσουν για άλλα 5.000 laptops που θα πάνε στην Αφρική.

UBUNTU for the human.

Έτσι για να παίρνουμε καμμιά ιδέα του τι γίνεται στις άλλες "προχωρημένες" χώρες, επειδή εκέι ξέρουν καλύτερα υπολογιστές από εμάς και εμείς είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και δεν μπορούμε να μεταβούμε σε λινουξ.

Μετά την DELL, ASUS ήρθε και η σειρά της HEWLLET-PACKARD να μπεί στην αγορά των φθηνών φορητών που τρέχουν ΛΙΝΟΥΞ. Και όλο και περισσότερες εταιρίες ψάχνονται προς αυτήν την κατεύθυνση μετά την επιτυχία που σημειώσαν οι πωλήσεις των ανωτέρω εταιριών.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

seirios12aΜέλος
22/05/2008, 16:38:10
http://start.ubuntu.com/8.04/

Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι η κεντρική σελίδα του ubuntu στα Ελληνικά. Αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα

Edited by - seirios12a on 22/05/2008 16:40:48

seirios12aΜέλος
23/05/2008, 18:22:07
Λοιπόν λέω σήμερα να κατεβάσω την νέα έκδοση του FEDORA , είναι η 9, η οποία απ' ότι είδα στην κεντρική σελίδα για τα

κατεβάσματα είναι διαθέσιμη και στα δύο γραφικά περιβάλλοντα (KDE 4? & GNOME). Μάλλον θα τα κατεβάσω και τα δύο και ευελπιστώ

τώρα που θα είμαι μια εβδομάδα στα Χανιά για δουλειά να βρω λίγο χρόνο κάποιο βράδυ για δοκιμές και θα επιστρέψω με εντυπώσεις.

Ο ανταγωνισμός πλέον είναι πολύ σκληρός μιας και το ubuntu με την έκδοση του 8,04 δύσκολα έχει αντίπαλο πλέον. Όλες οι εφαρμογές

τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς, η απόκριση του συστήματος είναι άμμεση, το open office ανοίγει σε λιγότερο από 5" πλέον, το

compiz fusion, "σκοτώνει" σε ταχύτητα και εφέ και μπορείς να τρέχεις πολλά περισσότερα "βαριά" προγράμματα ταυτόχρονα, χωρίς

να κρεμάει το σύστημα. Όχι ότι βέβαια αυτό το φαινόμενο ήταν και συχνό στα linux, αλλά λέμε τώρα. (κάτι έχω ακούσει για μπλε

παράθυρα, ξέρει κανείς? εγώ τα ξέχασα

24/05/2008, 01:34:44
Αυτή την εβδομάδα κανονίζει μια ομάδα στα Χανιά συνάντηση για ίδρυση ΕΛ.ΛΑΚ
μια που θα είσαι στα Χανιά δεν κοιτάζεις εδώ
αν σε βολέψει το πρόγραμμα σου να παραβρεθείς...

ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
veritasΜέλος
24/05/2008, 02:01:45
Μόλις κατέβασα και δοκιμάζω το Open Solaris 2008.05 live CD
Έχει Gnome, ελληνικά, και οι φίλοι του Linux θα αισθανθούν σαν στο σπίτι τους. Αναγνώρισε αυτόματα και την ασύρματη κάρτα δικτύου μου. Για να θυμόμαστε ότι Open Source λογισμικό δεν είναι μόνο το Linux. Η Google
σκοπεύει να εγκαταστήσει το Solaris σε αρκετούς από τους server της.
Πολύ θα ήθελα να μάθω από κάποιον admin του esoterica αν αναγνωρίζεται σωστά η ταυτότητα του λειτουργικού αυτού, στα στατιστικά των επισκεπτών. Αν μας διαβάζει κάποιος...

Edited by - veritas on 24/05/2008 02:06:00

seirios12aΜέλος
24/05/2008, 20:47:52
ΕΛΑΧΙΣΤΕ, κατεβαίνω Χανιά Τρίτη και η συνάντηση θα γίνει αύριο. Δυστυχώς δεν τους προλαβαίνω στο παρατσάκ. Δεν πειράζει,

άλλη φορά. Έχεις κανείς σας νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του LINUX MINT 5.0?

ΡΗΤΩΡΝέο Μέλος
16/08/2005, 00:06:43
ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 10.10.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΤ ΡΟΥΜ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ Η ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ.Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ (Η ΤΗΝ?)ΕΧΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ 10.10.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

22Μέλος
16/08/2005, 00:11:31
Δλδ εννοείς ότι σου είπε ότι θα ξεκινησει 10.10΄ ο πόλεμος;
Ρωτάω γιατί κάτι μου είπαν και εμένα και θέλω να δω αν είναι η ίδια πληροφορία.
16/08/2005, 00:12:14
ΡΗΤΩΡ, ένα μέλος σστο προηγούμενο θέμα σου σε παρέπεμψε κάπου για να βρείς τις απαντήσεις σου.
Δε χρειάζεται να ανοίγεις κι άλλο θέμα για το ίδιο λόγο, μπορείς να συνεχίσεις στο ήδη προϋπάρχον την αναζήτηση σου και τον διάλογο που επιθυμείς.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

drfΝέο Μέλος
16/08/2005, 00:18:46
επίσης προσωπικά 10.10 παίρνω το πρωινό μου καθημερινά; σύμπτωση;

:)

δες το λινκ που σου έδωσα στην άλλη θεματική ενότητα όσο αφορά τα ρολόγια , όσο για το τυχόν πόλεμο υπάρχουν άλλες ενότητες αναλυτικές.

angiΜέλος
16/08/2005, 00:34:27
Φανταζομαι οτι ο 22 θα κλανει πατατες τωρα!!!!
Αρε βουρδουλα που χρειαζομαστε....
Τοση φαντασια!! κι εγω κοντεψα να το παρω και στα σοβαρα....

aa

22Μέλος
16/08/2005, 00:44:59
SE ligo,tora tis ksefloydizo!
ΡΗΤΩΡΝέο Μέλος
16/08/2005, 00:54:30
ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΥΑΗΟΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΕ ΡΩΤΗΣΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΩΙΝΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΔΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑ Ι ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΟΣΟ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 10.10 ΘΑ ΓΙΝΕ ΙΠΟΛΕΜΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙ ΝΙ ΝΙ ΤΟ 91 ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ