- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν
Τελικά δεν χάλασε ακόμα ο καιρός ευτυχώς, και έχουμε μία ηλιόλουστη μέρα, απ'ότι βλέπω δεν έχουμε καφεδάκια σήμερα, για να ετοιμάσω μερικά
ουτως ή αλλως, ειχαν πει οτι απο Τριτη-Τεταρτη θα ανεβαινε και η θερμοκρασια

quote:
ειναι κανεις εδω?
Ναι, εδώ είμαι κι εγώ ![]()
![]()
Love wothout genelove is like an important question without answer.
quote:
Ναι, εδώ είμαι κι εγώ
Καλησπερα Isolde

quote:
ειναι κανεις εδω?
Και εγώ εδώ είμαι! ![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
http://krios.livepage.gr/
Καλή μας όρεξη… ![]()

Και η ψησταριά βλέπω είναι...Κυπριακή!!!![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
http://krios.livepage.gr/
quote:
Και η ψησταριά βλέπω είναι...Κυπριακή!!!
Την Κυπριακή πίτα την βλέπω, το χαλούμι και οι σεφταλιές που είναι;
...
Α! Να τα ![]()

Μου σπασαν τη μύτη οι μεζέδες από μακρυά γινόταν να μην μπω;![]()

Ωραία μέρα σήμερα και η νύχτα εχτες βεβαία ήταν φανταστική για εμάς τους παναθηναϊκούς .
![]()

Η άσωτη επέστρεψε
Καταρχήν, πάρα πολύ λυπάμαι που δεν ήμουν εδώ στα εγκαίνια για το καινούριο μαγαζάκι- εύχομαι να μεγαλωνει συνέχεια η αλυσίδα και να αυξάνονται τα μέλη της!
Κατά δεύτερον, χρόνια ευτυχισμένα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν, αν κι ετεροχρονισμενα. Η γιορτη λενε κρατάει 40 μέρες, ελπίζω να σας πρόλαβα όλους!
Κατά τρίτον, να εξηγήσω λιγάκι την απουσία μου: παραιτήθηκα απ'τη δουλειά μου (ναι, σε εποχές οικονομικής κρίσης, εγώ πάω ανάποδα!)κι ενώ είχα κάνει αίτηση για internet στο σπίτι, υπήρχε βλάβη κι ο καλος μας ο ΟΤΕ με παρεπεμπε σε ηλεκτρολογο κι ο ηλεκτρολογος στον ΟΤΕ, μεχρι που τους πηρε και τους σήκωσε όλους και από σήμερα θα μπορώ και πάλι να ειμαι κοντά σας!
Επίσης, απο Δευτέρα ξεκινάω δουλειά με 12μηνη σύμβαση σε τομέα του δημοσίου (μπηκαν τα μεγάλα μέσα λέμε...)και έστω και για 1 χρόνο θα ζήσω το όνειρό μου, αυτό του δημοσιου υπαλληλου ![]()
Αυτά τα νέα μας λοιπον
Κι όπως βλέπεις αγαπητέ elo, η γοητεία σας μας έχει γίνει εξάρτηση, οπότε δεν τη γλιτώνει κανείς...
Μου λείψατε

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
τι κανετε?

quote:
Καλησπέρααααααααααααααααααααααα!!!Η άσωτη επέστρεψε
Καταρχήν, πάρα πολύ λυπάμαι που δεν ήμουν εδώ στα εγκαίνια για το καινούριο μαγαζάκι- εύχομαι να μεγαλωνει συνέχεια η αλυσίδα και να αυξάνονται τα μέλη της!
Κατά δεύτερον, χρόνια ευτυχισμένα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν, αν κι ετεροχρονισμενα. Η γιορτη λενε κρατάει 40 μέρες, ελπίζω να σας πρόλαβα όλους!
Κατά τρίτον, να εξηγήσω λιγάκι την απουσία μου: παραιτήθηκα απ'τη δουλειά μου (ναι, σε εποχές οικονομικής κρίσης, εγώ πάω ανάποδα!)κι ενώ είχα κάνει αίτηση για internet στο σπίτι, υπήρχε βλάβη κι ο καλος μας ο ΟΤΕ με παρεπεμπε σε ηλεκτρολογο κι ο ηλεκτρολογος στον ΟΤΕ, μεχρι που τους πηρε και τους σήκωσε όλους και από σήμερα θα μπορώ και πάλι να ειμαι κοντά σας!
Επίσης, απο Δευτέρα ξεκινάω δουλειά με 12μηνη σύμβαση σε τομέα του δημοσίου (μπηκαν τα μεγάλα μέσα λέμε...)και έστω και για 1 χρόνο θα ζήσω το όνειρό μου, αυτό του δημοσιου υπαλληλου
Αυτά τα νέα μας λοιπον
Κι όπως βλέπεις αγαπητέ elo, η γοητεία σας μας έχει γίνει εξάρτηση, οπότε δεν τη γλιτώνει κανείς...
Μου λείψατε
welcome back Loukritia!
Καλως την να!
Αντε και καλι σταδιοδρομια.... και ευχομαι για "μονιμοτητα" καποια στιγμη

Love wothout genelove is like an important question without answer.
quote:
loukritia -Επίσης, απο Δευτέρα ξεκινάω δουλειά με 12μηνη σύμβαση σε τομέα του δημοσίου (μπηκαν τα μεγάλα μέσα λέμε...)και έστω και για 1 χρόνο θα ζήσω το όνειρό μου, αυτό του δημοσιου υπαλληλου
Άντε και με το καλό μόνιμη… ![]()

quote:
PREDATOR:καλησπερα στην παρεα!
τι κανετε?
Εγώ προσωπικά προσπαθώ να πάω αυτό το κινέζικο παιχνίδι με την ηλικία του μυαλού, στο 19 όπως εσύ, αλλά όσες φορές κι αν το παίξω μένω κολλημένη στο 20
Τελικά δεν μου απάντησες (σε ρώτησα κι εκεί στο σχετικό θέμα), πόσα λάθη έκανες και κατάφερες να κατέβεις στο 19 όπως είπες;

Edited by - fishfemale on 29/11/2008 01:19:26
Μου θύμισε την εποχή που είχαμε κολλήσει με ένα άλλο παιχνίδι, με τα κλικ …![]()
Θυμάστε… ![]()