ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
26/11/2008, 10:32:59
quote:

Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν
Τελικά δεν χάλασε ακόμα ο καιρός ευτυχώς, και έχουμε μία ηλιόλουστη μέρα, απ'ότι βλέπω δεν έχουμε καφεδάκια σήμερα, για να ετοιμάσω μερικά

ουτως ή αλλως, ειχαν πει οτι απο Τριτη-Τεταρτη θα ανεβαινε και η θερμοκρασια

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
26/11/2008, 11:55:35
ειναι κανεις εδω?

IsoldeΜέλος
26/11/2008, 15:51:18
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά στους εορταζόμενους.

quote:
ειναι κανεις εδω?

Ναι, εδώ είμαι κι εγώ

Love wothout genelove is like an important question without answer.

26/11/2008, 16:07:09
"Moναξια μου ολα..."

quote:
Ναι, εδώ είμαι κι εγώ

Καλησπερα Isolde

26/11/2008, 17:16:32
Καλησπέρα σας

quote:
ειναι κανεις εδω?

Και εγώ εδώ είμαι!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

http://krios.livepage.gr/
26/11/2008, 19:08:53
Ωραία μια και είμαστε όλοι εδώ….

Καλή μας όρεξη…

26/11/2008, 19:18:19
Αυτός είσαι φίλε elo!

Και η ψησταριά βλέπω είναι...Κυπριακή!!!

26/11/2008, 21:26:21
quote:
Και η ψησταριά βλέπω είναι...Κυπριακή!!!

Την Κυπριακή πίτα την βλέπω, το χαλούμι και οι σεφταλιές που είναι;

...

Α! Να τα

Μου σπασαν τη μύτη οι μεζέδες από μακρυά γινόταν να μην μπω;

Wolf
27/11/2008, 06:41:16
Καλημέρα σας
Μία και σήμερα....

27/11/2008, 13:24:59
Χαιρετώ την παρέα
Ωραία μέρα σήμερα και η νύχτα εχτες βεβαία ήταν φανταστική για εμάς τους παναθηναϊκούς .

27/11/2008, 17:13:21
καλησπερα απο Χιο (και παλι)

28/11/2008, 10:35:36
Καλημέρα σε όλους, έφτασε και η Παρασκευή πάλι, ο καιρός προς το παρόν είναι πολύ καλός, ας ελπίσουμε να μας κάνει τη χάρη και να μη χαλάσει όπως λένε οι μετεωρολόγοι το Σ/Κ

Wolf
28/11/2008, 11:11:12
Καλημέρα και από εμενα
loukritiaΜέλος
28/11/2008, 17:44:02
Καλησπέρααααααααααααααααααααααα!!!

Η άσωτη επέστρεψε

Καταρχήν, πάρα πολύ λυπάμαι που δεν ήμουν εδώ στα εγκαίνια για το καινούριο μαγαζάκι- εύχομαι να μεγαλωνει συνέχεια η αλυσίδα και να αυξάνονται τα μέλη της!

Κατά δεύτερον, χρόνια ευτυχισμένα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν, αν κι ετεροχρονισμενα. Η γιορτη λενε κρατάει 40 μέρες, ελπίζω να σας πρόλαβα όλους!

Κατά τρίτον, να εξηγήσω λιγάκι την απουσία μου: παραιτήθηκα απ'τη δουλειά μου (ναι, σε εποχές οικονομικής κρίσης, εγώ πάω ανάποδα!)κι ενώ είχα κάνει αίτηση για internet στο σπίτι, υπήρχε βλάβη κι ο καλος μας ο ΟΤΕ με παρεπεμπε σε ηλεκτρολογο κι ο ηλεκτρολογος στον ΟΤΕ, μεχρι που τους πηρε και τους σήκωσε όλους και από σήμερα θα μπορώ και πάλι να ειμαι κοντά σας!

Επίσης, απο Δευτέρα ξεκινάω δουλειά με 12μηνη σύμβαση σε τομέα του δημοσίου (μπηκαν τα μεγάλα μέσα λέμε...)και έστω και για 1 χρόνο θα ζήσω το όνειρό μου, αυτό του δημοσιου υπαλληλου

Αυτά τα νέα μας λοιπον

Κι όπως βλέπεις αγαπητέ elo, η γοητεία σας μας έχει γίνει εξάρτηση, οπότε δεν τη γλιτώνει κανείς...

Μου λείψατε

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
28/11/2008, 18:29:36
καλησπερα στην παρεα!

τι κανετε?

28/11/2008, 18:31:19
quote:

Καλησπέρααααααααααααααααααααααα!!!

Η άσωτη επέστρεψε

Καταρχήν, πάρα πολύ λυπάμαι που δεν ήμουν εδώ στα εγκαίνια για το καινούριο μαγαζάκι- εύχομαι να μεγαλωνει συνέχεια η αλυσίδα και να αυξάνονται τα μέλη της!

Κατά δεύτερον, χρόνια ευτυχισμένα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν, αν κι ετεροχρονισμενα. Η γιορτη λενε κρατάει 40 μέρες, ελπίζω να σας πρόλαβα όλους!

Κατά τρίτον, να εξηγήσω λιγάκι την απουσία μου: παραιτήθηκα απ'τη δουλειά μου (ναι, σε εποχές οικονομικής κρίσης, εγώ πάω ανάποδα!)κι ενώ είχα κάνει αίτηση για internet στο σπίτι, υπήρχε βλάβη κι ο καλος μας ο ΟΤΕ με παρεπεμπε σε ηλεκτρολογο κι ο ηλεκτρολογος στον ΟΤΕ, μεχρι που τους πηρε και τους σήκωσε όλους και από σήμερα θα μπορώ και πάλι να ειμαι κοντά σας!

Επίσης, απο Δευτέρα ξεκινάω δουλειά με 12μηνη σύμβαση σε τομέα του δημοσίου (μπηκαν τα μεγάλα μέσα λέμε...)και έστω και για 1 χρόνο θα ζήσω το όνειρό μου, αυτό του δημοσιου υπαλληλου

Αυτά τα νέα μας λοιπον

Κι όπως βλέπεις αγαπητέ elo, η γοητεία σας μας έχει γίνει εξάρτηση, οπότε δεν τη γλιτώνει κανείς...

Μου λείψατε

welcome back Loukritia!

Καλως την να!

Αντε και καλι σταδιοδρομια.... και ευχομαι για "μονιμοτητα" καποια στιγμη

IsoldeΜέλος
28/11/2008, 19:50:37
Καλησπέρα σε όλους, loukritia, welcome back κι από μένα! Καλή επιτυχία με την καινούρια σου δουλειά.

Love wothout genelove is like an important question without answer.

29/11/2008, 00:01:52
Άσωτη κόρη (Λουκρητία) καλώς μας ήρθες πάλι…

quote:
loukritia -Επίσης, απο Δευτέρα ξεκινάω δουλειά με 12μηνη σύμβαση σε τομέα του δημοσίου (μπηκαν τα μεγάλα μέσα λέμε...)και έστω και για 1 χρόνο θα ζήσω το όνειρό μου, αυτό του δημοσιου υπαλληλου

Άντε και με το καλό μόνιμη…

fishfemaleΝέο Μέλος
29/11/2008, 01:17:27
quote:
PREDATOR:

καλησπερα στην παρεα!

τι κανετε?

Εγώ προσωπικά προσπαθώ να πάω αυτό το κινέζικο παιχνίδι με την ηλικία του μυαλού, στο 19 όπως εσύ, αλλά όσες φορές κι αν το παίξω μένω κολλημένη στο 20
Τελικά δεν μου απάντησες (σε ρώτησα κι εκεί στο σχετικό θέμα), πόσα λάθη έκανες και κατάφερες να κατέβεις στο 19 όπως είπες;

Edited by - fishfemale on 29/11/2008 01:19:26

29/11/2008, 01:42:36
Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι (με την ηλικία του μυαλού) είναι χοντρό κόλλημα …

Μου θύμισε την εποχή που είχαμε κολλήσει με ένα άλλο παιχνίδι, με τα κλικ …
Θυμάστε…