- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Αν σου φυγει μετα ψαχνεις να τα επαναφερεις οσο μπορεις.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
[ο Βελισσαριος το εθιξε]δεν τα παρατας με το παραμικρο.
Μαλλον πρεπει να προσπαθησεις.
Φιλικα
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ε ΑΥΤΟ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ.
ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ.
ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΡΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ...
ΑΧ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ .
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ.
ΟΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:Να ζήσετε καλά αρμονικά φιλικά ερωτικά παθιασμένα και στοργικά. Και πέτα τον εγωισμό σου στην πιό βαθύτατη θάλασσα της γης.
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα της συζήτησης και μπορώ να μιλήσω από την εμπειρία που έχω καθώς τον τελευταίο χρόνο συζώ με τη φίλη μου με την οποία παντρεύτηκα προ 2μήνου. Ανεξαρτήτος της αιτίας του προβλήματος που οδηγεί και σε καυγά πολλές φορές, κατέληξα ότι ο εγωισμός του καθενός μας ευθύνεται για την όξυνση του ζητήματος. Αντίθετα διαπίστωσα ότι όσες φορές είχα στο νου να κρατώ χαμηλούς τόνους στην κουβέντα ακόμα κι αν διαφωνώ και να κοιτάξω αν ντε και καλά θέλω να γίνει το δικό μου να το περάσω με ήπιο και διπλωματικό τρόπο ουδέποτε δημιουργήθηκε πρόβλημα. Το ζήτημα όμως είναι ότι για να κάνεις υποχωρήσεις, να μην εξάπτεσαι με το παραμικρό και όλα τα σχετικά έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι. Η σχέση είναι σαν το πλοίο, όταν το πλοίο είναι καλό και το πλήρωμα συνεργάζεται, τότε όσες φουρτούνες κι αν έρθουν το πλοίο θα αντέξει και θα φτάσει στον προορισμό του.
Χαμογέλα της κι όταν θυμώνεις. Φίλα της κι όταν αγριεύει σαν φουρτουνιασμένος ωκεανός.
Το ταξίδι μετράει.
Πίστεψέ με...
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ΄ΧΕΙ ΑΝΕΦΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Απ΄τη στιγμή προτιμώ τη διάρκεια.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Με εκτίμηση,
Miou
Μάλλον ο εγωισμός σημαίνει οτι αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου απο τον σύντροφο.
quote:Καλώς την MIOU! Καλή μου τα πάντα που έχουν ημερομηνία λήξης πονούν.
Eγώ πάντως όποτε παθιάστικα με κάποιον ειχε και ημερομηνία λήξης και το σημαντικότερο είναι ότι έχανα τον εαυτό μου, έχανα τα λογικά μου και δεν είμουν ο εαυτός μου! Μετά από τρεις σχέσεις της παραπάνω φύσεως γνώρισα έναν άνθρωπο που μου προσφέρει απίστευτη γαλήνη, ηρεμία νιώθω να είμαι ο εαυτός μου, τον αναζητάω στην καθημερινότητα μου (πολυ σημαντικό) αλλά δεν νιώθω αυτό το χτυποκάρδι αυτό το πάθος. Επομένως πιστεύω ότι οι σχέσεις που αναζητάμε πολλές φορές επηρεάζονται με το τι θέλουμε την δεδομένη στιγμή και ανάλογα με τισ εμπειρίες που έχουμε.Με εκτίμηση,
Miou
Αδύναμοι οι άνθρωποι να κρατήσουν αναμμένα τα μεγάλα πάθη;
Ποιός ξέρει αν όχι εμείς οι ίδιοι. Η ωριμότητα ή η ανωριμότητά μας...
Αυτά με την ημερομηνία λήξης τα μισώ.
΄Ισως γιατί ημερομηνία λήξης πρέπει να έχουν μόνο τα γιαούρτια και τα γάλατα. ΄Αντε και τα κρέατα.
Μπορεί να σε διώξει κάποιος μόνο και μόνο γιατί έχει ανασφάλειες; Υπάρχει το παρόν και το μέλλον. Ζούμε. Χαίρομαι που τώρα είσαι ευτυχής. ΄Ισως η χαρά να κρύβεται στη γαλήνη τελικά κι όχι στην ανασφάλεια του ΤΎΠΟΥ ΑΧ !θα υπάρχει αύριο μαζί του ή μαζί της;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:
Αυτά με την ημερομηνία λήξης τα μισώ.
΄Ισως γιατί ημερομηνία λήξης πρέπει να έχουν μόνο τα γιαούρτια και τα γάλατα. ΄Αντε και τα κρέατα.
Αφροδίτη μου έχεις απόλυτο δίκιο! Να είσαι πάντα καλά!!!!!
Φιλικά,
Μiou
Αφροδιτη μου τελικα δεν μπορω να αντισταθω σε κανενα θεμα σου :)
Τα προβληματα τα δημιουργουμε εμεις σε μια σχεση αφου τα παιχνιδια του μυαλου μπορουν να μας φτασουν στο σημειο να παρατησουμε καποιον που αγαπαμε χωρις να μας εχει κανει κατι...Μερικοι ενω εχουν μια υπεροχη σχεση ζητανε απο τον συντροφο τους να χωρισουν αφου φοβουνται...Προσωπικα φοβαμαι μην πληγωθω, και αυτο με κανει να μην εμπιστευομαι κανεναν. Γνωριζω ανθρωπους και βγαζω εναν αλλο εαυτο, βγαινει μια αλλη Νικολ απο μεσα μου η οποια ειναι πολυ πιο δυνατη αλλα και προθυμη να επιτεθει σε οποιον προσπαθησει να την πλησιασει πιο πολυ απ οσο πρεπει. Συνηθως φανταζομαστε πως ετσι γινονται οι ανθρωποι που εχουν πληγωθει, αλλα το κακο ειναι πως μερικοι δεν αφηνουν τους εαυτους του να φτασουν σε αυτο το σημειο ποτε. Ειναι ασχημο οταν νιωθεις αγαπη για καποιον, να κανεις οτι μπορεις για να τον κανεις να σε μισησει ετσι ωστε να χρησιμοποιησεις αυτο το μισος του για να πεις "εγω ηθελα, αυτος δεν προσπαθησε". Πλεον ο καθενας κοιταζει τον εαυτο του σε μια σχεση και δεν τον απασχολει τι θα δωσει στον αλλον, παρα μονο τι θα παρει...αλλα και παλι, δεν θελει να παρει πολλα για να μην "σοβαρεψει" πολυ το θεμα....Βλεποντας τις σχεσεις μου αλλα και τις σχεσεις φιλων μου καταλαβα πως δεν ειναι ολα ροδινα οπως στις ταινιες, ανθρωποι χωριζουν, πολλοι κλαινε, πονανε...Ειναι εγωιστικο να μην αφηνεις τον εαυτο σου να ζησει αυτα τα πραγματα? Εχουμε αλλαξει τοσο πολυ, εχουμε γινει τοσο δυναμικοι που δεν αφηνουμε τιποτα και κανεναν να μας "σπασει"...Δεν λεω ειναι ωραια να μην αφηνεις τιποτα να σε πληγωνει πολυ, να σου αφηνει σημαδι, αλλα μεχρι ποτε? τι θα γινει οταν καποιον περασει αυτα τα ορια και καταφερει να σπασει το "τειχος"? ΧΑΟΣ μεσα σου, στην καρδια σου, στην ψυχη σου...
Εγιναν τοσο περιπλοκες οι σχεσεις που ειναι φυσιολογικο οι περισσοτεροι να κανουμε σχεσεις που το μονο που εχουν να προσφερουν ειναι ερωτικη ικανοποιηση...
"Πως φτασαμε ως εδω??!!"
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!