ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Krios18 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
20/01/2007, 11:24:58
Το ξέρω και το πιστεύω, χωρίς πλάκα.
Κάτι τέτοια μέρει τα λατρεύω, για λίγες μέρες όμως, όχι για πάντα...
Μπορεί και να έχω περάσει και να μην το θυμάμαι...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
ANGEL OF MYSTERYΝέο Μέλος
20/01/2007, 22:47:13
quote:
Ευχαριστούμε ANGEL OF MYSTERY

ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ! ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ!!

quote:
είναι το ιδανικό μέρος για να κρυφτείς από τον κόσμο
όχι μόνο αν έχεις κάνει κάτι αλλά και για ηρεμία γενικότερα

το πολύ πολύ να πετύχεις καμμιά αρκούδα !!

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!! ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΗΡΕΜΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ!! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ (ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΠΥΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΕΙ)... ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΕΚΡΑ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΦΤΥΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΣΟ (ΞΕΡΕΙΣ... ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ!)!!

quote:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

20/01/2007, 22:59:15
quote:
Ευχαριστούμε ANGEL OF MYSTERY

ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ!! ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ...

quote:
είναι το ιδανικό μέρος για να κρυφτείς από τον κόσμο
όχι μόνο αν έχεις κάνει κάτι αλλά και για ηρεμία γενικότερα

το πολύ πολύ να πετύχεις καμμιά αρκούδα !!

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ... ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!! ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ... ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΕΙ...)!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΕΚΡΑ! ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΦΤΥΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ), ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΣΟ (ΞΕΡΕΙΣ... ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ)!!!!!!!

quote:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑ!!

snoopyΜέλος
21/01/2007, 09:05:42
Υπάρχουν πολλές παραδόσεις για στοιχειωμένους απροσπέλαστους τόπους.
Στην Ελλάδα υπάρχει λεπτομερής αναφορά απο τον συγγραφέα Ν.Πολίτη στο βιβλίο του "Παραδόσεις"
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΔΙΚΑ, ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΕΤΩΝ.
ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Στα ίδια περίπου πλαίσια κινούνται οι περισσότερες μεταφυσικές εξηγήσεις για αυτά τα φαινόμενα.
21/01/2007, 10:24:39
quote:
ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Στα ίδια περίπου πλαίσια κινούνται οι περισσότερες μεταφυσικές εξηγήσεις για αυτά τα φαινόμενα.

Αγαπητέ snoopy καλημέρα!
Εννοείς τα χειρόγραφα;

snoopyΜέλος
21/01/2007, 18:17:42
Aγαπητέ Krios ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
Ναί, εννοώ τα χειρόγραφα.
21/01/2007, 18:50:45
Καλησπέρα Αγαπητέ snoopy.
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, συμφωνώ

23/01/2007, 16:17:52
ΑΓΑΠΗΤΕ snoopy
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ!!
quote:
Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΜΑΓΕΙΕΣ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ... ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ "ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ" ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ... ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ) ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ... ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ!
23/01/2007, 19:02:13
Καταρχήν αγαπητή ANGEL OF MYSTERY, εσύ έχεις διαβάσει κάποιο παρόμοιο βιβλίο;
Γιατί λες : ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.
Έχει μεγάλη σημασία, Αν διάβασες κάτι, κατά την ανάγνωση συνέβηκε τίποτα περίεργο;

Δεν κατάλαβες τι ήθελε να πει ο φίλος snoopy, ξαναδιάβασε την απάντηση του και θα καταλάβεις.

TrithemiusΜέλος
23/01/2007, 23:49:37
Ακριβώς. Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες για να εκφέρουμε άποψη φίλη μου.

Lux e tenebris
snoopyΜέλος
24/01/2007, 07:51:43
quote:
ANGEL OF MYSTERY:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ... ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ) ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ... ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ!

ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΕΒΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΥΤΕ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

Κριέ Καλημέρα

24/01/2007, 18:59:47
Καλησπέρα φίλε snoopy. σου βάζω...απουσίες

Καταρχάς να καλωσορίσω τον/ην Trithemius.
Και να ρωτήσω τι ακριβώς εννοεί...

25/01/2007, 18:32:03
ΑΑΑΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑ! SORRY, ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΙΩΣ... ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ...

SORRY ΦΙΛΕ snoopy!

quote:
Καταρχήν αγαπητή ANGEL OF MYSTERY, εσύ έχεις διαβάσει κάποιο παρόμοιο βιβλίο;
Γιατί λες : ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.
Έχει μεγάλη σημασία, Αν διάβασες κάτι, κατά την ανάγνωση συνέβηκε τίποτα περίεργο;

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ... ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ!!

snoopyΜέλος
26/01/2007, 08:42:29
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ANGEL OF MYSTERY.
ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ... χαρτί είναι
ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
theosoficusΜέλος
03/02/2007, 19:00:00
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ,ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Σ'ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ!
03/02/2007, 19:26:30
Άποψη σου φίλε μου, και βέβαια είναι σεβαστή, αλλά εγώ διαφονώ κάθετα, από τη φύση δεν έχουμε να φοβιθούμε τίποτα απολύτος.
Εκεί μεγαλόσαμε και τίποτα περίεργο δεν είδαμε.
Τους ανθρώπους να φοβάσαι φίλε μου και όχι τη φτωχή τη φύση, αυτή δεν έφταιξε σε τίποτα...
Ιστορίες για να τρώνε το φαΐ τους τα μικρά παιδιά!

04/02/2007, 06:06:17

quote:

Ιστορίες για να τρώνε το φαΐ τους τα μικρά παιδιά!

04/02/2007, 09:23:06
Τριάς..