- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Το σώμα είναι ένα με το σύμπαν Όπου Αγαπώ τον κόσμο με αμέτρητες μορφές απαλλαγμένος από κάθε αστείρευτη πηγή πλούτου
1.Υγεία
a.Το σώμα είναι ο ναός της ψυχής μου και με φροντίζει όσo καλύτερα γίνεται.2.Θάρρος
a.Είμαι ένα με το σύμπαν και είμαι ασφαλής πάντα.3.Εργασία
a.Όπου να ‘ναι θα βρω την τέλεια δουλειά με τον τέλειο μισθό.4.Αγάπη
a.Αγαπώ τον κόσμο κι αυτός αγαπά εμένα.5.Επιτυχία
a.Αφθονία κι επιτυχία με πλησιάζουν τώρα με αμέτρητες μορφές.6.Ευτυχία
a.Είμαι ισορροπημένος, χαρούμενος, ευτυχισμένος, εκπέμπω γαλήνη κι είμαι απαλλαγμένος από κάθε φόβο.7.Ευημερία
a.Το σύμπαν είναι μια αστείρευτη πηγή πλούτου για μένα.
quote:
quote:1.Υγεία
a.Το σώμα είναι ο ναός της ψυχής μου και με φροντίζει όσo καλύτερα γίνεται.2.Θάρρος
a.Είμαι ένα με το σύμπαν και είμαι ασφαλής πάντα.3.Εργασία
a.Όπου να ‘ναι θα βρω την τέλεια δουλειά με τον τέλειο μισθό.4.Αγάπη
a.Αγαπώ τον κόσμο κι αυτός αγαπά εμένα.5.Επιτυχία
a.Αφθονία κι επιτυχία με πλησιάζουν τώρα με αμέτρητες μορφές.6.Ευτυχία
a.Είμαι ισορροπημένος, χαρούμενος, ευτυχισμένος, εκπέμπω γαλήνη κι είμαι απαλλαγμένος από κάθε φόβο.7.Ευημερία
a.Το σύμπαν είναι μια αστείρευτη πηγή πλούτου για μένα.Το σώμα είναι ένα με το σύμπαν Όπου Αγαπώ τον κόσμο με αμέτρητες μορφές απαλλαγμένος από κάθε αστείρευτη πηγή πλούτου
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Φίλοι μου μη παρερμηνεύετε την έννοια του πλούτου-χρήμα με τον πλούτο-γνώσεις,χαρίσματα. Μην πέσετε σε λάθος παραλληλισμό. Πίστευα ότι είναι αυτονόητα για άτομα που ασχολούνται με πνευματική ανύψωση...Αν έχετε έστω την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις και θέλετε να αποκτήσετε κάποια χαρίσματα για να αποκτήσετε υλικά αγαθά καλύτερα να μην κάνετε τίποτα από τα παραπάνω και μην διαβάσετε άλλο το θέμα γενικά!
quote:οκ,αλλα για ξαναψαξε λιγο το θεμα με τον πλουτο!Το σώμα είναι ένα με το σύμπαν Όπου Αγαπώ τον κόσμο με αμέτρητες μορφές απαλλαγμένος από κάθε αστείρευτη πηγή πλούτου
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Φίλοι μου μη παρερμηνεύετε την έννοια του πλούτου-χρήμα με τον πλούτο-γνώσεις,χαρίσματα. Μην πέσετε σε λάθος παραλληλισμό. Πίστευα ότι είναι αυτονόητα για άτομα που ασχολούνται με πνευματική ανύψωση...Αν έχετε έστω την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις και θέλετε να αποκτήσετε κάποια χαρίσματα για να αποκτήσετε υλικά αγαθά καλύτερα να μην κάνετε τίποτα από τα παραπάνω και μην διαβάσετε άλλο το θέμα γενικά!
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Κόκκινο
Αποκαλύπτει σωματική ενέργεια ή θυμό.
Αποχρώσεις όπως το βαθύ βυσσινί μπορεί να σημαίνει έντονη ερωτική ορμή ενώ το πρφυρό δηλώνει το Εγώ.Το κόκκινο χρώμα μπορεί να αποκαταστήσει την χαμένη σωματική ενέργεια.Για αυτό υπάρχει περίπτωση να το δούμε σε άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση ανάρρωσης.
Πράσινο
Το καθαρό πράσινο δείχνει ισορροπία και ανάπτυξη και η παστέλ απόχρωση δείχνει την πνευματικότητα. Συναντάτε σε θεραπευτές αλλά και γιατρούς.
Το σκούρο πράσινο δηλώνει την ζήλια και τον εγωισμό.
Το πράσινο της ελιάς δηλώνει απληστία, απάτη ή κατάθλιψη.
Ροζ
Το ροζ συμβολίζει την ανιδιοτελή αγάπη και ευαισθησία. Συναντάτε σε ενεργούς θεραπευτές ή κατά τη διάρκεια μιας πνευματικής θεραπείας.
Μπλε
Αντιπροσωπεύει την γαλήνη και τη σοφία και σε παλ αποχρώσεις δηλώνει μια ψυχική ισορροπία. Οι σκούρες μπλε περιοχές δείχνουν πείσμα ή δογματισμό ενω το βαθυ μπλε υψηλή προστασία.
Πορτοκαλί
Το πορτοκαλί δείχνει άτομο χαρούμενο και αισιόδοξο. Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις σημαίνουν τρυφηλότητα. Το κοκκινωπό πορτοκαλί υποδηλώνει πανουργία. Εάν εκπέμπεται από το σώμα σαν φλόγα, σημαίνει ότι υπάρχουν σεξουαλικά προβλήματα.
Μοβ/Βιολετί
Έχει να κάνει με τον διαλογισμό, τις πολύ υψηλές συχνότητες του ατόμου και την μεγάλη διανοητική διαύγεια.Ανέκαθεν συμβόλιζε τους ιερείς και τις ιέρειες.Εκπέμπεται επίσης από όποιον αναζητά την αλήθεια.
Κίτρινο
Το κίτρινο δείχνει ένα άτομο εξωστρεφή με ευφυΐα και συμπόνια.
Οι σκούρες αποχρώσεις δείχνουν άτομο που κυριαρχείται από φόβο, είναι τεμπέλης και νομίζει ότι του χρωστάνε όλοι κάτι.
Γκρι/Μαύρο
Δεσμίδα μαύρων ή γκρί ακτίνων πάνω από το κεφάλι δείχνουν άτομο που υποφέρει από στενόχωρες σκέψεις.Το μαύρο δηλώνει κούραση πνευματική ή σωματική και στρες. Το γκρι μερικές φορές δηλώνει την αρχή μια αρνητικής περιόδου.
Χρυσό
Σπάνια κάποιος το βλέπει σε αύρα.Αποτελεί ένα πραγματικά πνευματικό χρώμα και είναι σημάδι αγίων ή θεϊκών πλασμάτων όπως στα φωτοστέφανα. Προσφέρει προστασία για τα πάντα.
Καφέ
Δηλώνει υλιστές με εμπορικό δαιμόνιο.Όταν δεν είναι φωτεινό δηλώνει άτομο χωρίς υπομονή.
Ασημί
Όταν περιβάλλεται από αυτό το χρώμα το άτομο ζει μια ζωη γεμάτη ψευδαισθήσεις και πιθανόν είναι διανοητικά άρρωστο.
Λευκό
Δείχνει άτομο που είναι πολυ εξελιγμένο πνευματικά και όπως το χρυσό δεν συναντάτε συχνά και συναντάτε σε αγίους.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Σε άλλα μοντέλα υποστηρίζουν και περισσότερα από 7 όπως αυτό του Jack Schwarz και το περιγράφει στο βιβλίο του "Human Energy Systems".
Όλα τα σώματα κατέχουν τον ίδιο χώρο ταυτόχρονα και το καθένα προεκτείνεται πέραν του προηγούμενου. Δεν είναι όμως σαν να ξεφλουδίζουμε ένα κρεμμύδι με διαδοχικά στρώματα.
Διακρίνεται επίσης μια κάθετη ροή ενέργειας να κινείται κατά μήκος του νωτιαίου μυελού. Τα στρώματα έχουν όλες τις μορφές του φυσικού σώματος αλλά και δομές που δεν έχει αυτό.
Η αύρα προεκτείνεται έξω από το φυσικό σώμα.
Υπάρχουν επίσης κωνοειδείς περιστρεφόμενες δίνες που τις ονομάζουμε τσάκρας με κατεύθυνση προς το κύριο κάθετο ρεύμα ισχύος και στόμια που μέχρι την άκρη στρώματος του πεδίου μεσα στο οποίο έχουν τοποθετηθεί.
Κάθε στρώμα έχει τη δική του ιδιαίτερη λειτουργία και συσχετίζεται με ένα τσάκρα.
Το πρώτο στρώμα του πεδίου και το πρώτο τσάκρα σχετίζονται με τη φυσική λειτουργία και τις αισθήσεις.
Το δεύτερο στρώμα και τσάκρα με τη συναισθηματική άποψη των ανθρώπων.
Το τρίτο στρώμα και τσάκρα έχουν να κάνουν με τη νοητική μας ζωή.
Το τέταρτο στρώμα και τσάκρα της καρδιάς σχετίζονται με την αγάπη και γενικότερα με την αγάπη όλης της ανθρωπότητας.
Το πέμπτο στρώμα και τσάκρα σχετίζεται με μια ανώτερη θέληση που συνδέεται με την Θεία Θέληση. Συνδέεται με τη δύναμη του λόγου και ανάληψης ευθύνης.
Το έκτο στρώμα και τσάκρα σχετίζονται με την ουράνια αγάπη, προστασία και διατήρηση κάθε μορφής ζωής, μιας και θεωρεί όλες τις μορφές ζωής ως πολύτιμες εκδηλώσεις του Θεού.
Τέλος το έβδομο στρώμα και τσάκρα συσχετίζεται με την ανώτερη γνώση και πνευματική και φυσική ολοκλήρωση.
(http://el.science.wikia.com/wiki/%CE%A1%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE),στο βιβλίο του Η Ραδιονική και τα Λεπτά Σώματα του Ανθρώπου δηλώνει ότι τα 7 κύρια τσάκρας διαμορφώνονται στα σημεία όπου οι στάσιμες γραμμές του φωτός διαστραυρώνονται μεταξύ τους 21 φορές.
Τα 21 μικρότερα τσάκρας εντοπίζονται στα σημεία όπου τα ενεργειακά νήματα διασταυρώνονται 14 φορές.
Τα τσάκρας αυτά έχου διάμετρο μόνο 7,5 εκατοστά και απέχουν 2.5 εκατοστά από το σώμα.
Τα δύο μικρότερα στις παλάμες έχουν μεγάλη σημασία στη θεραπευτική.
Όταν οι γραμμές ενέργειας διασταυρώνονται 7 φορές τότε δημιουργούνται ακόμα πιο μικρές δίνες.
Και ακόμα πιο μικρές με λιγότερες διασταυρώσεις.
Οι ελάχιστες δίνες ανταποκρίνονται στα σημεία βελονισμού της Κινέζικης ιατρικής.

Edited by - LordThomas on 25/10/2010 22:03:06

Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, κάθε κύριο τσάκρα έχει πρόσθια και οπίσθια όψη. Οι εμπρόσθιες σχετίζονται με τα συναισθήματα και οι οπίσθιες με τη θέληση και οι τρεις όψεις στην κεφαλή με τις νοητικές διαδικασίες.
Το άνοιγμα ενός κανονικού τσάκρα έχει διάμετρο περίπου 15 εκατοστά και απόσταση 2.5 εκατοστά από το σώμα. Καθεμιά από τις δίνες ανταλλάσσει ενέργεια με το Συνολικό Ενεργειακό Πεδίο.
Το άνοιγμα των τσάκρας πρέπει να γίνεται σύμφωνα με μια εξελικτική διαδικασία για να μην υπάρξει ξαφνικό ξεχείλισμα ενέργειας, που δεν θα μπορούμε να επεξεργαστούμε.
Όσο πιο πολύ ενέργεια ρέει μέσα από τα τσάκρας, τόσο πιο υγιείς είμαστε. Η ασθένεια οφείλεται σε ανισορροπία ενέργειας ή παρεμπόδιση της ροής της.

Αυρικά Στρώματα:
Πρώτο Στρώμα:Το Αιθερικό Σώμα
(Αιθέρας:Κατάσταση μεταξύ ενέργειας και ύλης)
Το αιθερικό σώμα έχει ίδια δομή με το φυσικό σώμα και των οργάνων αυτού.
Αποτελεί μια μήτρα ενέργειας με βάση την οποία, το φυσικό υλικό διαμορφώνεται και εγκαθίσταται. Το πεδίο προηγείται του φυσικού σώματος και δεν είναι αποτέλεσμά του.
Η δομή του αιθερικού σώματος έχει μορφή πυκνοΰφαντου ιστού και βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Απεικονίζεται ως σπινθήρες ασπρογάλανου φωτός κατα μήκος των ενεργειακών γραμμών του μέσα από όλο το φυσικό σώμα.
Εκτείνεται 6 χιλιοστά έως 5 εκατοστά από το φυσικό σώμα και πάλλεται με 15-20 κύκλους το λεπτό περίπου.
Χρώμα από ελαφρό μπλε μέχρι γκρί.

Δεύτερο Στρώμα:Το Συγκινησιακό Σώμα
Είναι πιο λεπτό από το αιθερικό σώμα και συνδέεται με τα συναισθήματα.
Η δομή του είναι πιο ρευστή και δεν ακολουθεί πιστά το φυσικό σώμα.
Βρίσκεται γύρω από το σώμα σε απόσταση 2.5-7.5 εκατοστά σαν χρωματιστά σύννεφα λεπτής ουσίας σε συνεχή ασταθή κίνηση.
Τα χρώματα εξαρτώνται από τα συναισθήματα και είναι πότε καθαρά πότε θολά.

Τρίτο Στρώμα:Το Νοητικό Σώμα
Αποτελείται από λεπτότερες ουσίες που σχετίζονται με σκέψεις και νοητικές διαδικασίες.
Εμφανίζεται σαν ζωηρό κίτρινο φως στην περιοχή του κεφαλιού και των ώμων. Εκτείνεται απο 7.5-20 εκατοστά από το σώμα.

Σκεπτομορφές μοιάζουν με κηλίδες με ποικίλη λαμπρότητα και μορφή.
Αυτά τα τρία κατώτερα αυρικά στρώματα σχετίζονται με ενέργειες που συνδέονται με τον φυσικό κόσμο.
Όταν όμως αρχίζουμε να εξετάζουμε τα τέσσερα ανώτερα, τα πάντα αλλάζουν. Όταν ανοίγει η αντίληψη σε αυτά τα στρώματα, αρχίζεις να διακρίνεις πρόσωπα ή οντότητες που υπάρχουν σε αυτά τα στρώματα αλλά δεν έχουν φυσικά σώματα.

Τέταρτο Στρώμα:Το Αστρικό Σώμα
Το αστρικό σώμα είναι όμορφο με νέφη χρωμάτων ομορφότερα του συναισθηματικού. Στα χρώματα ανακατεύεται το ροζ της αγάπης.
Προεκτείνεται περίπου 15-30 εκατοστά.
Όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται, ωραία τόξα από ροζ φως φαίνονται ανάμεσα στις καρδιές τους. Στις σχέσεις τους αναπτύσσουν δεσμούς, από τα τσάκρας τους που τους ενώνουν, σαν χορδές.
Όσο πιο μακροχρόνιες και βαθύτερες είναι οι σχέσεις αυτές τόσο ισχυρότερες και περισσότερες είναι οι χορδές.

Όταν οι σχέσεις όμως τελειώνουν, οι χορδές σπάζουν προκαλώντας μεγάλο πόνο. Με τον καιρό αποσυνδέονται αυτές σε κατώτερα επίπεδα του πεδίου και ξαναριζώνονται εντός του εαυτού μας.