ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Για τον Deva Parinito - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Για τον Deva Parinito - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
01/04/2012, 10:49:23
Αίολος
Οι συζητήσεις , εξελίσσονται
και οι γνώμες , διαμορφώνονται .

Κι εγώ έκανα κακοπροαίρετη κριτική στο λογαριασμό Aurelia
γιατί πράγματι ήταν μη συμβατικός ο λόγος της, στην αρχή
ικανός να με/μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα

Το παραπάνω δε σημαίνει ότι πρέπει να τα "στυλώσω"
(τακτική του συμπαθέστατου τετράποδου που εχεις στη photo)
και να μην αλλάξω γνώμη/στάση, βάσει εξελίξεων ...

Hellas at War
01/04/2012, 11:05:32
Εχεις δίκιο Αιθεροβάμων, αλλά κάποιος που προσβάλλει την νοημοσύνη μας σε βαθμό που η διαχείρηση (όπως όλοι μας) να τον αποκαλεί τρολ ή αλάζονα ή ψεύτη ή ασυνάρτητο, κάθε άλλο παρά εμπιστοσύνη και σοβαρότητα εμπνέει.
Οτι και να άλλαξε, για τους ανωτέρω λόγους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ.

Πάρε παράδειγμα αυτό: "Το θέμα αυτό το άνοιξα γιατί προφανώς κάτι είδα που με εντυπωσίασε."

Σοβαρότατη απάντηση, ε; Κατατοπιστικότατη!
Μπορείς να πάρεις σοβαρά τις δηλώσεις αυτού του ανθρώπου;
Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;;;

01/04/2012, 11:24:36
quote:
Kαλά, αυτό περί στιχουργών και συνθετών και μαγκιάς μην το αναπτύξεις σ' αυτή τη βάση. Είναι άκυρο. Και όλοι μπορούν να φτιάξουν μια μελωδία. Και δεν στο λέω γιατί ο Ρασούλης ήταν στιχουργός. Αλλά άστο. Θέλουμε 40 φόρουμς για να το αναλύσουμε. Αν υποστηρίζεις ότι ο Ρασούλης σ' έβαλε να το κάνεις αυτό ενώ δεν έχει γίνει έτσι, φυσικά κ είναι παράνομο. Όταν όλα τα 12 τραγούδια είναι γενικές διασκευές ήδη υπαρχόντων τραγουδιών, φυσικά είναι παράνομο (υπάρχει ολόκληρη προστασία γι' αυτές τις περιπτώσεις) αν χρησιμοποιείς ένα όνομα συγκεκριμένου ανθρώπου σαν ψευδώνυμο και λες ότι εγώ και ο τάδε είμαστε ένα, ΦΥΣΙΚΑ και είναι παράνομο. Οταν γεμίζεις τον κόσμο με μη αληθή γεγονότα υποδηλώνοντας πως είσαι κάποιος άλλος, φυσικά είναι παράνομο (και σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει ολόκληρος νομικός κλάδος περί προστασίας προσωπικοτήτων και μάλιστα αμείλικτος κλάδος).
Θες κι άλλα; Ευχαρίστως.

Το Ρασούλη για τραγουδοποιό τον ήξερα, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν θα κολλήσουμε εκεί τώρα. Ούτε εξάλλου είναι "υποτιμητικό" να είσαι/δηλώνεις μόνο Στιχουργός.

Για τα υπόλοιπα περί παρανομίας, υπάρχουν Δικαστήρια, Αστυνομίες, ΑΕΠΙ, Α.Α.Π.Προσωπικών Δεδομένων, Συνήγορος του Πολίτη, ίσως και συνήγορος του καλλιτέχνη, Άρειος Πάγος, κλπ,κλπ οπότε το συνεχίζεις όπου θες κι όπου σ'αρέσει.

-By the way, προς τι το πρώτο πρόσωπο? Για τον zip φαντάζομαι τα λες όλα αυτά, και όχι για μένα.

quote:
Λοιπόν Aurelia,είναι στο χέρι σου να κατευθύνεις την υπόθεση εκεί που θέλεις και εκεί που νομίζεις οτι πρέπει.Προσωπικά θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον zip απο κοντά,όχι απο emails.

Αυτό λέμε όλοι εδώ και καιρό.
Το θέμα αφορά το "τρίγωνο" Aurelia - zip - Διαχείριση Esoterica. με ή χωρίς ξεκατίνιασμα, με ή χωρίς δυνητικές ποινικές ευθύνες/προεκτάσεις.
Οι υπόλοιποι όλοι είμαστε "οι απ'έξω"....
(πλήν όμως όσο διεξάγεται διαδικτυακός διάλογος ΔΗΜΟΣΙΩΣ έχουμε δικαίωμα ως μέλη του παρόντος φόρουμ να κάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση και οποτεδήποτε κρίνουμε σκόπιμο, ατομικά ο καθένας, όπως σε όλα τα υπόλοιπα θέματα...)

quote:
Αίολος
Οι συζητήσεις , εξελίσσονται
και οι γνώμες , διαμορφώνονται .
Κι εγώ έκανα κακοπροαίρετη κριτική στο λογαριασμό Aurelia
γιατί πράγματι ήταν μη συμβατικός ο λόγος της, στην αρχή
ικανός να με/μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα

Το παραπάνω δε σημαίνει ότι πρέπει να τα "στυλώσω"
(τακτική του συμπαθέστατου τετράποδου που εχεις στη photo)
και να μην αλλάξω γνώμη/στάση, βάσει εξελίξεων ...

το κομβικό σημείο σε όλη την υπόθεση Αιθεροβάμων ήταν η
υποστήριξη/επιβεβαίωση της Aurelia από τη Διαχείριση.
Σε διαφορετική περίπτωση πάω στοίχημα ότι το 99% των μελών/αναγνωστών θα τη θεωρούσε άλλο ένα "τρολ"....

quote:
Πραγματικά zip
ένα μεγάλο συγνώμη!!
Συγνώμη, γιατί νομίσαμε πως είναι χρέος μας να επιβεβαιώσουμε πως η Aurelia ήταν αυτή που δήλωσε πως είναι.
Συγνώμη κιόλας, γιατί εμείς ευθυνόμαστε που σου βάλαμε στο στόμα τα λόγια που ο ίδιος είπες.

Συγνώμη, γιατί εμείς την είχαμε στήσει την όλη υπόθεση και φυσικά τώρα, εφόσον εμείς το στήσαμε έτσι, όποιος θέλει μπορεί να αναζητήσει την πραγματική κόρη και να μας κάνει ότι θέλει εκείνη.

Εντάξει, οι συγγνώμες Πρωταπριλιάτικα είναι λίγο δύσκολο να γίνουν δεκτές

quote:
Πάντως, amalia, αν θέλατε με όλο αυτό να με κάνετε να σταματήσω να γράφω στο esoterica.gr, συγχαρητήρια, το πετύχατε!

Λοιπόν ... συνεχίστε μόνοι σας ...

Το ίδιο ισχύει και για σένα zip.... Μην παίρνεις τέτοιες αποφάσεις Πρωταπριλιάτικα....δεν θα το πάρει στα σοβαρά κανείς!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 01/04/2012 11:26:21

01/04/2012, 11:25:25
Ναι βρε αλλα στη συνέχεια έδωσε τις απαιτούμενες εξηγησεις όμως.

Προφανώς μέσω μιας αναζήτησης , έφτασαν και στο esoterica.gr
και μια και τα τότε γραφόμενα του zip
δεν ήταν 100% ποινικά κολάσιμα (αλλά ηθικά)
προσπάθησε (με λάθος τρόπο, σε αυτό επιμένω και τώρα)
να βολιδοσκοπήσει τι παίζει ...

Άλλωστε δεν ειναι κι εύκολο πράγμα αν δεν εχεις ανάλογη εμπειρία,
να μπεις σε ενα φόρουμ και να γίνεις ... κατανοητός

Προσωπική γνώμη/προτροπή είναι οτι, οτι έγινε, έγινε

ο zip έδωσε τις όποιες εξηγησεις
η Aurelia (προφανώς) θα ζητήσει οτι έχει να ζητήσει απο την ιδιοκτησία του esoterica.gr

και κάπου εδω (προσωπικά) αλλά και για όλους πιστεύω ,

πρέπει το θέμα να θεωρηθεί λήξαν.

edit:PY8AGORA τωρα είδα το κείμενο σου
εκτιμώ το κλίμα αποφόρτισης

Hellas at War

Edited by - AitheroVamon on 01/04/2012 11:30:14

01/04/2012, 11:36:52
quote:
Προφανώς μέσω μιας αναζήτησης , έφτασαν και στο esoterica.gr
και μια και τα τότε γραφόμενα του zip
Ψάχνοντας για τι πράγμα 7 χρόνια μετά;
Για χρήμα; Για ηθική (;;;) ικανοποίηση; Για αυτοπροβολή;

ΓΙΑΤΙ;

01/04/2012, 11:38:03
quote:
Ήθελα να ήξερα γιατι έκανες τον κόπο να μου στείλεις ανιχνευτικό μήνυμα το mail;.. Δεν βαρέθηκες να το κάνεις;..
Ο Νταλάρας, "Πυθαγόρα", μιας και τον ανέφερες, δεν άνοιξε καν συζήτηση με τον Πανούση. Τον πήγε κατευθείαν στα δικαστήρια και δεν μάσησε ακόμα κι όταν ο Πανούσης ήταν με έμφραγμα στην εντατική να τον δικάσει. Οπότε μην συγκρίνεις ούτε για αστείο. Άστα καλύτερα, γιατί δεν τα ξέρεις πολύ καλά.

Sorry, αλλά αυτό δεν το'πιασα....

Να βαρεθώ να κάνω τι?

Όσο για τα του Νταλάρα-Πανούση,
δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε τον ένα ούτε τον άλλο.
Ξέρω όσα βγαίνουν στα ΜΜΕ.
Και για κάποιο λόγο, οι περισσότεροι (ίσως και από αντίδραση) παίρνουμε το μέρος του Τζιμάκου, γιατί θεωρούμε ότι ο Νταλάρας το χόντρυνε πολύ.
Δεν με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει η λεπτομερής ιστορία. Το αφήνω για αυτούς και τους δικηγόρους τους....

Αλλά αν κρίνω από τον "θαυμασμό" που βγάζεις για το Νταλάρα που "δεν μάσησε" τότε αρχίνα τα δικαστήρια και συ κατά παντός, γνωστού και αγνωστου....

Και μια που το'φερε η κουβέντα (ας με διαφωτίσουν οι νομικά γνωρίζοντες), ερώτησις κρίσεως:

Αν είμαι η Aurelia, και θελω να κινηθώ νομικά εναντίον κάποιου που θεωρώ ότι δυσφημισε το Ρασούλη και το έργο του τότε τι θα έκανα?

1) Θα τράβαγα μια αγωγή στο zip που το έστησε και το δημιουργησε όλο αυτό ?

2) Θα τράβαγα μια αγωγή στους υπεύθυνους του Esoterica.gr που το φιλοξένησαν, και το "ανέχτηκαν", για κάποιο διάστημα, αυτό το "φαινόμενο" ?

3) θα έκανα και τα 2 παραπάνω μαζί ?

4) Τι άλλο προτείνετε?

.
.
.

01/04/2012, 11:38:04
Άουρελια γλυκια μου
Είσαι μέσα στην καρδιά μου!

1 Απριλίου 2012!

01/04/2012, 11:39:44
Γνωρίζοντας ότι απάντηση δεν θα πάρω, δεν ξαναασχολούμαι με το θέμα.

καλό μήνα ρε!

Edited by - Αίολος on 01/04/2012 11:41:43

01/04/2012, 11:42:03
quote:
Άουρελια γλυκια μου
Είσαι μέσα στην καρδιά μου!
1 Απριλίου 2012!

Πές μας Πλάτωνα ότι είσαι η Αουρέλια,
να μας ...καραφλιάσεις τελείως!!!

.
.
.

01/04/2012, 11:47:22
quote:
zip: Απεστάλη: 01/04/2012, 08:17:56

[ και μην διανοηθεί κανένας σας να ενοχλήσει το σπίτι μου και την οικογένειά μου ]

Άλλη δουλειά δεν είχαμε...

In anticipation of my resurrection...

AlexTheGreatΝέο Μέλος
11/03/2004, 23:34:39
Αγαπητοι σηνσκεπτομενοι

Εφοσων ειδα το θεμα πανω στους αριθμους, ειπα να ανοιξει κι αυτο.
Εχω μια θεωρια, αλλά περιμενω πρωτα τις εντυπωσεις σας.

Αλεξ ο Μεγας

12/03/2004, 00:12:40
Γειά σου AlexTheGreat

Ρίξε μία ματιά στα παρακάτω τόπικ (όσον αφορά την ελληνική αφάβητο):

ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Αλφα-Βητα-Γαμα-Δελτα-Εψιλον-Ζητα-Ητα-Θητα-Ιωτα-Καπ
Φοινικικό το αλφάβητο-ένας ακόμα ΜΥΘΟΣ
Μαγικά αλφάβητα

Βέβαια, δεν έχουμε οι Ελληνες την αποκλειστικότητα των γραμμάτων. Γράμματα είναι και τα ιερογλυφικά, γράμματα είναι και οι χαρακτήρες της γραμμικής Α' και Β', γράμματα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και οι κέλτικοι ρούνοι <<ηΑτμα ,οι Κελτες + το Φουθαρκ....>> (με την ευρύτερη έννοια των συμβόλων).

Πολύ ενδιαφέροντα κάποια site, που μεταφράζουνε λέξεις ή φράσεις σε αρχαίες γλώσσες.
Πως άραγε γράφεται το ESOTERICA στα ιερογλυφικά;

Δεν έχετε, παρά να γράψετε τη λέξη στο: Online Hieroglyphics Translator
(δοκιμάστε το! εμένα μου έβγαλε μία παράσταση που έλεγε: τρία πουλάκια κάθονταν! )

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

14/03/2004, 01:57:23

το δοκιμασα Αμαλια μου, αλλα μεταφραζει γραμμα γραμμα και οχι εννοιολογικα, οποτε τη λεξη dog πχ την γραφει με ενα χερι, ενα πουλακι και ενα jar stand (τι ναναι αυτο αραγε).

χαχαχα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

16/03/2004, 02:11:20
Εχεις δίκιο.
Αυτό είναι και το πρόβλημα των περισσότερων από αυτούς τους μεταφραστές. Κάνουν μετάφραση γραμμάτων κι όχι νοήματος!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΧΡΗΣΤΟΣΝέο Μέλος
24/06/2003, 11:13:59
ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΕΝΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ?
ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ,ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ-ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΕΒΗ ΜΑΤΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ
ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

prometheasΜέλος
24/06/2003, 11:17:31
Που το άκουσες?? Σε ποιά εκπομπή ?? Γιατί γενικά δεν ακούστηκε κατι τουλάχιστον από τα μεγάλα κανάλια...

24/06/2003, 11:29:26
Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα .
Φίλε Χρήστο, ούτε ργώ άκουσα, ή είδα κάτι σαν αυτό που αναφέρεις στα Μ.Μ.Ε. Με τόσα "ΟΥΦΟ" όμως που υπήρχαν στην Σύνοδο , δεν θα με εξέπλητε καθόλου αν τα "μικρά πράσινα ανθρωπάκια" κατέβαιναν από το διάστημα για να συναντήσουν τους σικούς τους .

HIGHLANDER
"ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ".

ΧΡΗΣΤΟΣΝέο Μέλος
24/06/2003, 11:29:51
ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ......

oneiric1Μέλος
24/06/2003, 12:10:20
Ούτε εγώ άκουσα τίποτα παιδιά.... έτσι ενημερωτικά . Πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω λεπτομέριες.

* Irene *
~ Love is the only truth ~

drumx13Μέλος
24/06/2003, 14:36:15
Tο ειπανε στο mega στα γεγονοτα με τον Ν. Στραβελακη το Σαββατο το βραδυ στις 8 ως παραλοιπομενο της συνοδου.

Δεν αναφερθηκε τιποτα για ufo και δεν εγινε τις ημερες της συνοδου
Εγινε μια εβδομαδα πριν και σημανε συνεγαρμος για τρομοκρατικο χτυπημα.

Οπως ειπαν εμφανισθηκε ιχνος στα ρανταρ να ιπτατε με πορεια προς Χαλκιδικη αλλα τα αεροσκαφη που σηκωθηκαν απο την Λαρισσα να αναχαιτησουν δεν βρηκαν τιποτα..

αυτο ειναι ολο κι ολο το "συμβαν" .

love for what is comming and forgivness for the past...