ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

xristosxatz41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
Dr_DenisΝέο Μέλος
08/08/2013, 17:11:00
Σας ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκριση!!!
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος οδηγός(Manual) για αρχάριους...? Επειδή ήταν γαλήνιο θα ήθελα να το ξαναζήσω.
Και ειδικά τώρα που βρίσκομαι σε ανακατατάξεις στην ζωή μου, ίσως είναι ο τέλειος τρόπος ηρεμίας.

08/08/2013, 22:48:23
Dr_Denis αν θέλεις μπορείς να αρχίζεις να διαβάζεις το θέμα αυτό από τις πρώτες σελίδες έχω ανεβάσει θέματα για αρχάριους, γνώσεις, τεχνικές. Τώρα από βιβλία θα σου πρότεινα αυτό για αρχή:

http://zh.scribd.com/doc/60475990/Heria-Olo-Fos-barbara-Ann-Brennan-By-Satriani

http://www.scribd.com/doc/57780178/Eckhart-Tolle-The-Power-of-Now-A-Guide-to-Spiritual-Enlightenment
Υπάρχει και σε ελληνικη γλώσσα ως Η Δύναμη του Τώρα

http://res.allpdftools.com/allpdftools/pdf-download-resources/A_New_Earth.pdf
Επίσης υπάρχει σε ελληνική γλώσσα ως Για μια νεα αρχη

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

maria3Μέλος
09/08/2013, 14:05:20
Ξέχασα να αναφέρω κάτι μια και ρωτήθηκα για την αύρα, την αύρα την καταλαβαίνω συνήθως από το κρύο ή την ζέστη και τα περιγράμματα, δεν ξέρω αν σας έχει τύχη να πεθαίνει κάποιος και αισθανθείτε το δωμάτιο κρύο, μου έχει συμβεί και την τελευταία φορά ήμουν σε νοσοκομείο οπότε ξύπνησα κατευθείαν από το κρύο που είχε το δωμάτιο και όντως ένας άνθρωπος στο διπλανό κρεβάτι από τον δικό μου άνθρωπο που νοσηλευόταν είχε πεθάνει, το ξέρω ότι είναι μακάβριο αλλά μου συμβαίνει και συνήθως το αντιλαμβάνομαι από τις αλλαγές τις θερμοκρασίας.
Τώρα το ερώτημα είναι γιατί όταν φεύγει η ψυχή, που την παρουσιάζω με την αύρα των ανθρώπων αισθανόμαστε αυτό το κρύο;
Η όταν ταξιδεύω μετά ξυπνάω και αισθάνομαι παγωμένη και ας είναι μεσημέρι με ντάλα ήλιο και καύσωνα.

11/08/2013, 08:37:06
quote:
Το θέμα αίσθηση και σκέψη, σκεφτείται λιγάκι πως συμβαίνει στην καθημερινή μας ζωή και πως μας φυλακίζει όταν δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πως να το διαχειριστούμε. Καθημερινά πια ο άνθρωπος αναζητά την ευχαρίστηση σε άτομα, καταστάσεις, μέρη, αντικείμενα, σχέσεις με σημείο αναφοράς πάντοτε προηγούμενες μνήμες αίσθησης ευχαρίστησης που είχε βιώσει σε κάποια παρελθόντα χρονικά διαστήματα.
Αλλά μετά από την στέρηση αυτής της ευχαρίστησης έπειτα από λήξη τέτοιων συμβάντων ή απώλειας τέτοιων αντικειμένων ή ατόμων, δεν έρχεται ο πόνος του αποχωρισμού; Ακόμα και στο ίδιο μέρος να πας, με τα ίδια άτομα που είχες βιώσει αίσθημα ευχαρίστης κάποια στιγμή στο παρελθόν, με την ελπίδα τι; ότι ο εγκέφαλός σου θα παίξει την αποθηκευμένη ταινιούλα ευχαρίστησης σε επανάληψη και θα γευτείς πάλι το ίδιο αίσθημα ευχαρίστησης όπως τότε; δηλαδή να ζεις σε μια διαρκή επανάληψη χωρίς ο εγκέφαλος να χρειάζεται να αφομοιώσει τπτ καινούργιο, καμμία νέα αίσθηση;με την ελπίδα ότι όλα θα είναι ακριβώς τα ίδια; πως γίνεται αφού ο χρόνος δεν μένει σταθερός... Και εκεί έρχεται η δυσάρεστη έκπληξη όταν τπτ δεν ειναι το ιδιο ευχαριστο, τπτ δεν είναι το ίδιο όπως ήλπιζες και επέρχεται η απογοήτευση, νεύρα που δεν σου ήρθαν όπως είχες σχεδιάσει και θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις, είσαι υπό την επίρρεια του αισθήματος του πόνου.

Συμφωνω φιλε μου με αυτα που λες ,ομως εδω νομιζω θα επρεπε να προσθεσεις και τον παραγοντα της μηχανικοτητος στα λεγομενα σου ,γιατι ετσι οπως το λες δινεις την λανθασμενη εντυπωση οτι μπορει και να ειναι επιλογη μας ολα αυτα που κανουμε και βιωνουμε

Λυπαμαι που λογω εργασιακων υποχρεωσεων ,[και για ενα μηνα ακομα] δεν
θα εχω την δυνατοτητα να μελετησω τα γραπτα σου

Θα το κανω ομως, αμεσως μετα το περας της εργασιας μου ,διοτι θιγεις θεματα που με ενδιεφερουν πολυ

Ελπιζω να παραμεινεις στην παρεα μας για το οφελος ολων

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

12/08/2013, 22:06:37
quote:
Έχω κάνει διάφορες ασκήσεις με το τρίτο μάτι, που έχω διαβάσει π.χ να κλείνω τα μάτια μου και να έχω πλήρη συναίσθηση του χώρου ή να τα κλείνω και να είναι σαν να βλέπω, δηλαδή σαν να μην τα έκλεισα. Όταν έβλεπα αυτά τα σχήματα ήταν σε διάφορα χρώματα και συγκεκριμένα τα περισσότερα χρυσαφή και πάντα μα πάντα κάτι σαν να μου έλεγε να τα μεταφράζω και προσπαθούσα, εκεί έμπαιναν οι σκέψεις μου, στο τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό το σχήμα,

maria3 Το ότι έβλεπες ένα χώρο που πιθανον ειχες δει με τα φυσικα σου ματια δεν σημαινει οτι τον εβλεπες με το τριτο ματι αλλα πολυ πιθανον ηταν προβολη των αποθηκευμενων εικονων, θα ηταν πολυ πιο σιγουρο αν εκανες το πειραμα που σου ανεφερα παραπανω που τα δεδομενα ειναι εντελως αγνωστα και τυχαια!

quote:

όταν ταξιδεύω μετά ξυπνάω και αισθάνομαι παγωμένη και ας είναι μεσημέρι με ντάλα ήλιο και καύσωνα.

Το θεμα τωρα με την θερμοκρασια πολύ πιθανον επειδη πεφτουν οι παλμοι σου πολυ χαμηλα και σπαταλας ενεργεια πολυ για να καταφερεις αυτο που θελεις.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

12/08/2013, 22:13:31
quote:
Συμφωνω φιλε μου με αυτα που λες ,ομως εδω νομιζω θα επρεπε να προσθεσεις και τον παραγοντα της μηχανικοτητος στα λεγομενα σου ,γιατι ετσι οπως το λες δινεις την λανθασμενη εντυπωση οτι μπορει και να ειναι επιλογη μας ολα αυτα που κανουμε και βιωνουμε

xristosxatz έρχεσαι στη Γη σαν έναν ον με αμνησια ουτε ξερεις ποιος εισαι ουτε τον σκοπο σου ουτε τι αναζητας τπτ...Οποτε κανεις καποιες κινησεις και προσπαθειες να παρεις γνωσεις αναλογως με τα βιωματα και τις συνθηκες που θα σου τυχουν στη ζωη. Πολλα πραγματα οπως το σε ποια οικογενεια θα γεννηθεις, τα χαρακτηριστικα σου κτλ πολλοι ψυχικοι αναφερουν οτι τα προκαθοριζεις στο πνευματικο επιπεδο πριν ενσαρκωθεις στο σωμα αλλα και παλι απο αλλη αποψη μπορεις να πεις οτι επιλεγεσαι για ενα σωμα και ζωη που ειναι μια χονδροειδες εκφραση του Ολου και αναλαμβανεις να την εκπληρωσεις. Και παλι εχεις επιλογες αλλιως η ζωη θα ηταν ματαια και οτι κι αν γινοταν θα λεγαμε ενταξει αφου θα γινοταν γιατι να μπω στον κοπο. Άλλωστε αν δεν ψαξεις να μαθεις ποιος εισαι πραγματικα θα ζεις ως ενας ανθρωπος με τα προτυπα που μας περναμε καθημερινα που δεν ισχυουν καθολου με την πραγματικοτητα. Βέβαια στην επισημανση που μου εστειλες δεν υπαρχει διλημμα αν υπαρχει επιλογη δικη μας αλλο ηταν το νοημα για αυτο μπορει και σε αυτη την απαντηση να μην ειμαι μεσα στο σκεπτικο σου.

Edited by - LordThomas on 12/08/2013 22:15:42

13/08/2013, 06:30:31
Σε ένα θέμα συζήτησης που είχα εχθές στο Facebook τίτλο "διαλογισμος ή προσευχη;"
Η πρώτη απάντηση που δέχθηκε το θέμα από έναν άλλον χρήστη ήταν:

"ΤΟ ''ΔΗΘΕΝ'' Τρίτο Μάτι ή έκτο τσάκρα μεταφέρει την ''ενέργεια'',(τι ειδους ενεργεια ομως;)-σε αυτες τις θρησκειες,ειναι η μεγαλυτερη πηγη της δαιμονικης ενεργειας,το αποκορυφωμα θα λεγαμε,και ειναι πιο πανω απο τα φρυδια. Εκει,μολις ο ανθρωπος βαπτιστει ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,και παρει το ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΜΑ,ερχομενη η Χαρις του Αγιου Πνευματος, ''κλεινει'' το έκτο τσάκρα, και ειναι πλεον μακρια απο την επιρροη του Διαβολου.ΕΚΤΟΣ,εαν μονος του ,αργοτερα,θελει να ξαναπειραματιστει με δοξασιες οι οποιες προσκυνουν εκτος απο θεους ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...Ο Θεος ειπε:''ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας παρει το Σταυρο του και ας ερθει οπισω μου''. "

Όταν τον ρώτησα αν έχει δει με τα αλλα 2 του φυσικα ματια να βγαίνουν δαιμονικές ενέργειες από το τριτο μάτι και πως είναι οι δαιμονικές αυτές δυνάμεις και γιατί μπορεί να τις δει μόνο αυτός και εμείς όχι;
Ενταξει το θέμα έφτασε στο να βγάλει ο συντάκτης συμπέρασμα ότι δεν ειμαι χριστιανος ορθοδοξος χαχαχαχα ενταξει με χαλασε το θεμα του ποσο στενομυαλοι ειναι ακομη καποιοι, δεν την συνεχισα την συζητηση δεν ειχε νοημα!

14/08/2013, 20:04:33
quote:
"ΤΟ ''ΔΗΘΕΝ'' Τρίτο Μάτι ή έκτο τσάκρα μεταφέρει την ''ενέργεια'',(τι ειδους ενεργεια ομως;)-σε αυτες τις θρησκειες,ειναι η μεγαλυτερη πηγη της δαιμονικης ενεργειας,το αποκορυφωμα θα λεγαμε,και ειναι πιο πανω απο τα φρυδια. Εκει,μολις ο ανθρωπος βαπτιστει ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,και παρει το ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΜΑ,ερχομενη η Χαρις του Αγιου Πνευματος, ''κλεινει'' το έκτο τσάκρα, και ειναι πλεον μακρια απο την επιρροη του Διαβολου.ΕΚΤΟΣ,εαν μονος του ,αργοτερα,θελει να ξαναπειραματιστει με δοξασιες οι οποιες προσκυνουν εκτος απο θεους ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...Ο Θεος ειπε:''ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας παρει το Σταυρο του και ας ερθει οπισω μου''. "

Έπρεπε να τον ρωτήσεις τότε γιατί υπάρχει αυτό το τσάκρα, μαζί με τα άλλα,τι ρόλο παίζουν για το σώμα και το πνεύμα μας και άλλα τέτοια. Αλλα μάλλον θα απαντουσε οτι τα εβαλε ο σατανας εκεί για τους πονηρούς του σκοπούς.Ο καθένας επιλέγει τι θα πιστέψει.Στην περίπτωση των χριστιανων, μιας και εκεί κυριαρχεί ο φόβος,μόνο η απόριψη υπάρχει για την γνώση και την ελευθερία.

15/08/2013, 09:52:31
quote:
Έπρεπε να τον ρωτήσεις τότε γιατί υπάρχει αυτό το τσάκρα, μαζί με τα άλλα,τι ρόλο παίζουν για το σώμα και το πνεύμα μας και άλλα τέτοια. Αλλα μάλλον θα απαντουσε οτι τα εβαλε ο σατανας εκεί για τους πονηρούς του σκοπούς.Ο καθένας επιλέγει τι θα πιστέψει.Στην περίπτωση των χριστιανων, μιας και εκεί κυριαρχεί ο φόβος,μόνο η απόριψη υπάρχει για την γνώση και την ελευθερία.

Το τρελό είναι ότι απεικονίζονται οι αυρες σε αγιογραφίες και ακόμη να καταλάβουν τι είναι αυτή η φωτεινή φούσκα γύρω από τους αγίους, την φωτογράφισαν με την μηχανή Κιρλιαν και ακόμη νομίζουν ότι ο άνθρωπος είναι μια κρεατόμαζα που έρχεται εδώ, πιστεύει το παραμυθάκι του αδαμ και της ευας που φαγανε το μηλο που τους ειπε ενα φιδι και πέσανε στην Γη (πως πεσανε; με αλεξίπτωτο; ελεος) και τωρα εμεις γεννηθηκαμε να φοβομαστε τα παντα και να μην ψαχνεις κανεις ποιος δημιουργησε τα παντα γιατι ειναι αμαρτια! Ελεος τοσο σκοταδισμος ακομη και στο 2013;
Όταν ανάφερα σε εναν φανατικο χριστιανο να μου πει τι εννοουσε ο Χριστός με την φράση "Εγω ειμι" με κοιτούσε λες και πρώτη φορά το άκουσε.

15/08/2013, 19:05:16
Ο φόβος είναι πολύ βαθιά ριζωμένος μέσα τους,δεν είναι οτι είναι ανίκανοι να καταλάβουν(ολοι μας έχουμε μια μεγαλοφυία μέσα μας)απλά επιλέγουν να μην το κάνουν.Βρίσκονται σε παθητική άρνηση, ό,τι και να τους πείς θα το αντικρούσουν. Οι φανατικοί θρήσκοι και οι hardcore σκεπτικ είναι ακριβώς το ίδιο,βρισκονται και οι δύο σε άρνηση.

Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις,δεν είναι όλοι οι χριστιανοί το ίδιο.

14/05/2005, 17:36:02
Θα ηθελα να μαθω τη σχεση εχει το δωδεκαθεο με τον τεκτονισμο ,αν εχει ,και ποιος ηταν ο Σπυπιδων Ναγος.
14/05/2005, 22:40:43
quote:
Θα ηθελα να μαθω τη σχεση εχει το δωδεκαθεο με τον τεκτονισμο ,αν εχει ,και ποιος ηταν ο Σπυπιδων Ναγος.

Για τους αρχάιους Καμμία... Πληροφορίες για τον Σ. Νάγο (ήταν Τέκτων) στις εκδόσεις Ιδεοθέατρο. π.χ

http://www.eleftheriskepsis.gr/grdetails.asp?book=1102

Πρόσφατα σχετικό (με τον Νάγο) αφιέρωμα είχε το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ, αν δεν κάνω λάθος.

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

15/05/2005, 21:17:05
ευχαριστω για την απαντηση.Καποτε επεσε στα χερια μου ο <ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ> και μερικα αλλα βιβλια αυτου του περιεχομενου και για λογους που αγνοω ακομα συγκινηθηκα παρα πολυ. Κατα την αναζητηση επισκευθηκα και τις εκδοσεις του ιδεοθεατρου ως παρατηρητης και εκει μπερδευτηκα περισσοτερο. Απλως μου κινηθηκε η περιεργεια και εθεσα την ερωτηση.
undeafetedΜέλος
22/05/2005, 19:36:29
γεια σου nst

θα ηθελα να διατυπωσω και εγω την αποψη μου σχετικα με τα ελευσινια μυστηρια οπου ητνα αφιερωμενα στην θεα δημητρα η οποια ως θεα και κατοχος της γνωσης διδαξε πολλα και νομιζω οτι οι θεοι ειχαν αμμεση σχεση με τον τεκτονισμο

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

23/05/2005, 09:26:14
Μπορεις να το αναλυσεις λιγο αυτο που γραφεις?Απο τα λιγα που εχω διαβασει για τα ελευσινια μυστηρια καταλαβα οτι ελατρευετο η φυση, οτι χρειαζοταν καποια πολυ συγκεκριμενη προετοιμασια για να συμμετασχει καποιος σε αυτα και οτι μονο στους ανωτερους μυημενους γινοταν η αποκαλυψη της αθανασιας της ψυχης.Που ομως εμπεριεχεται η σχεση με τον τεκτονισμο ?
undeafetedΜέλος
23/05/2005, 10:38:56
γεια σου nst

πραγματι μονο οι πολυ μυημενοι μπορουσαν να λαβουν μερος στα ελευσινια.η αθανασια της ψυχης δεμ ειναι και κατι τοσο δυσκολο και τρομερο οσο νομιζεις.η σχεση τους με τον τεκτονισμο ηταν αμμεση αλλα δεν μπορω να επεκταθω περαιτερω.θα σου στειλω e-mail

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

23/05/2005, 15:07:02
Γεια και παλι Undeafeted στις διαδρομες της γνωσης.Περιμενω
[acth@IN.GR].
GDS1Μέλος
23/05/2005, 17:16:28
Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία σχέση μεταξύ του Τεκτονισμού όπως υπάρχει σήμερα και με τα Ελευσίνια μυστήρια. Καταρχάς ο σημερινός τεκτονισμός ξεκίνησε το 1771 μΧ αν θυμάμαι καλά ενώ τα Ελευσίνια από την εποχή του Ορφέα. Δεν έχει διασωθεί τίποτα που να αποκαλύπτει τι ακριβώς πραγματοποιούνταν κατά τα Ελευσίνια μυστήρια.

Συνεπώς δεν υπάρχει και η δυνατότητα συσχετισμού με τον Τεκτονισμό. Εκτός αν εννοείς την "απόκρυφη" ιστορία του τεκτονισμού με τους Βάκχους Τέκτονες.

snoopyΜέλος
23/05/2005, 17:29:11
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΚΧΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΚΧΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΙΦ ΧΙΡΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
GDS1Μέλος
23/05/2005, 17:40:05
Θα μπορούσαμε να συνδέσουμε τελικά τους Βάκχους Τέκτονες και τους Πυθαγόρειους τον Τεκτονισμό σήμερα με την ουσία των Ελευσίνιων μυστηρίων;

Απλά δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται......